•
23. apr 2009venonna-veru aj to moje sidlo mi teraz dadva posledne dni celkom dost zabrat.....a tieto posledne tyzdne su najtachsie :-p .Co sa tyka pohlavia my sme chceli vediet od zaciatku ale mimi sa nam nechcelo ukazat,az ked som bola na prietokoch som sa dr spytala lebo mal kvalitnejsie sono a az ten mi povedal pohlavie, potom aj moj dr potvrdil,ale iste bude az ked sa narodi 😃 😃
0
mami , sa tu smejem na papieriku........ :-N :-N ty si ako ja, ja aj ked som bola tehu, tak na gyndu som vzdy isla s listkom a kopec otazok ale doktor bol vzdy mily, ale raz sa uz potom smial ze aby som uz menej citala... 😃 😃
tak super ze malicka tak krasne pribera..................... 😉
danny, neboj uz len par dni, mozno hodin 😉 😉
tak super ze malicka tak krasne pribera..................... 😉
danny, neboj uz len par dni, mozno hodin 😉 😉
lucaska - Ti poviem, ja som stara skleroza a odkedy som na MD uplna hroza 😞
si predstav ze ja som zabudla ze som sa zoznamila s otcovou sesternicou 😞 a ze sme si aj potykali 😞
skoro som umrela od hanby ked sme na to prisli 😃 😃 😃
danny - dobra sprava je ze raz to skonci 😃
dobru nocku dievcence, pekne snicky 😉
si predstav ze ja som zabudla ze som sa zoznamila s otcovou sesternicou 😞 a ze sme si aj potykali 😞
skoro som umrela od hanby ked sme na to prisli 😃 😃 😃
danny - dobra sprava je ze raz to skonci 😃
dobru nocku dievcence, pekne snicky 😉
helou kocky,
no vcera to tu zasa zilo... 😉 ja som prenasala malu 9 dni, potom mi vyvolavali porod - Lintner na mne vyskusal Hamiltona, dali vkladacku a za styri hodiny bolo po x-) taky porod chcem aj nabuduce 😃
mne sa sestricky smiali - kedze som kvoli tlaku bola uz pre terminov v nemocnici, ze mi vybavia "samotku" aby za mnou prisiel manzel, ze sex urychluje porod - to fakt neviem, kedze pocas tehu to bolo pre nas tabu 😃 kvoli rizikovemu tehotenstvu... tak danny, skus vyskusat... 😉
no vcera to tu zasa zilo... 😉 ja som prenasala malu 9 dni, potom mi vyvolavali porod - Lintner na mne vyskusal Hamiltona, dali vkladacku a za styri hodiny bolo po x-) taky porod chcem aj nabuduce 😃
mne sa sestricky smiali - kedze som kvoli tlaku bola uz pre terminov v nemocnici, ze mi vybavia "samotku" aby za mnou prisiel manzel, ze sex urychluje porod - to fakt neviem, kedze pocas tehu to bolo pre nas tabu 😃 kvoli rizikovemu tehotenstvu... tak danny, skus vyskusat... 😉
babulky poculi ste o tomto: :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o
http://dnes.atlas.sk/slovensko/557882/zena-poro...
http://dnes.atlas.sk/slovensko/557882/zena-poro...
Začni písať odpoveď...

Odošli