icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

mucilienka
27. jún 2008

aj tebe, dobru 🙂

mucilienka
27. jún 2008

ja prave chatujem so svagrinou, uz je v USA, tam je o sest hodin menej ako tu.. chcela prepasovat do USA stangle salamy - loveckej a dosli jej na to, tak hned zhabali.. teraz jej chudine tecu slinky na salamku nasu...

minkak
27. jún 2008

danny dobruuuu 😔

muci to vazne 😀 chuuda ☹

mucilienka
27. jún 2008

no, vraj nemoze mat ziadne potraviny v kufri... ale pasovala statocne chocapic a sacikove polievky a veci podobne.. aby nemusela hned letiet do obchodu...

minkak
27. jún 2008

no to viem 😉
a nakolko vlastne isla?

mucilienka
27. jún 2008

letela v stredu... a pride koncom septembra...

minkak
27. jún 2008

a co tam bude?ci len tak?

mucilienka
27. jún 2008

nie mirka, az taka bohata zasa neni, aby to bol len taky vylet 😀 pracuje v jednom zabavnom parku na ridoch...

venonna
28. jún 2008

cafte kocky! Spite? Alebo sa venujete rodinke? Mne dietko aj MM zalomili, tak internetim... aby som predisla abstaku.. 😀 😀 😀
ste tu teda vcera dlho tahali nocnu...
muci a Ty mas speci vrtulu v zadku - v noci piect... 😝 mas moj obdiv! 😲 ja chcem dns, ale najprv musime s MM obrat nejake ribezle, nech je co dat navrch...

mucilienka
28. jún 2008

caute baby,
venonna, to asi hej s tou vrtulou.. dala som taky paradny tvarohovy dezert, s piskotu na spodu a s ribezlami a zelem na tvarohovej zmesi... ten tvaroh so zelatinou - je to take super studene, tak akurat na taketo teplo...
ja musim makat v noci, ked rano vstavame o 10.15 h, ako napriklad dnes...
boli sme u tej babky.. to ti tam je kraaaaaaaasne, uplne iny vzduch.. dorazili sme domov a potom sme grilovali ale 2 hodinky...
a babule, mala super dnes jedla, musim to niekde zapisat, aj grilovaneho sumca aj grilovane kurciatko aj uhorky aj rajcinky a cibulku zo salatu.. tak neviem... a sme kakaliiiiiiiiii 😵
tak sa nam ten den hadam aj vydaril... 😉

minkak
28. jún 2008

ajojte babulky 🙂 tak muci to je super asi jej zachutila zmena 🙂

my sa chystame,uz sa tesiiime 😉
este sa snad ukazem-kde ste dnes vsetky?ani obednajsia kavicka nebola?my sme zalomili s malou 😔 vikendujete ako sa patri,tusim 😉

kacenka83
28. jún 2008

ahojte, tak my mame za sebou "paradny" den 😒
po piatich hodinach stresu a cakania v nenormalnych frontach na studijnom mi prevzali bakalarku a 18.augusta mam statnice, asi je to neuveritelne, ale uz sa tesim... ale len na to, ze to budem mat za sebou, snad uspesne...
no a kubko mi rano vstal s teplotou 38, to este v zivote nemal a prave pred chvilou sme sa vratili z pohotovosti, ma napadnute priedusky, vraj slaba laryngitida a dobre, ze sme prisli... tak ma svoje prve antibiotika ☹
uz spinka, tak som zvedava aka bude noc

mucilienka
28. jún 2008

joooooooj kacenka... nezavidim.. a co vam dali?

minkak
28. jún 2008

katka ,tak sa drzkajte,v tychto teplach veru nic moc ☹

muci alebo lucaska dufam,ze mi date zajtra vediet ako dopadlo lets dance... 😀 snad to bude teda miska 😉

mucilienka
28. jún 2008

minka, muss sa spolahnut na lucasku, ja to nepozeravam.. iba vase hlasenia... si potom precitam.. MM neholduje takymto veciam... 😖

minkak
28. jún 2008

hmmmmm 😢 😢 😢

tak lucaska 😵 pjosiiim 😵

mucilienka
28. jún 2008

a kedy mirka uz idete?

dannynka
autor
28. jún 2008

ahojte babulky ste tu niektora? 😀

kala12
29. jún 2008

Ahojte baby, skoro som vas nenasla. ☹ ☹ ☹

Hlasim prichod z uuuuuuuuuzasnej dovolenky. 🙂 🙂 🙂 Oddychnuti, bez urazov a komplikacii, mala bola bozska, znasala vsetko na 100%. Pocasie krasne, more teplucke, hotel nad moje ocakavania. Tolko v skratke, idem vas pocitat dozadu.

dannynka
autor
29. jún 2008

kala ahojky...vitam ta doma na rodnej zemi.... 😀 😀 😀
ak stihnes a budes mat cas tesime sa na fotto 😀 😀 😀 😀

mucilienka
29. jún 2008

ahojte babeny,

kala vitaj doma... cakam netrpezlivo na fotky... 😉

dannynka
autor
29. jún 2008

odkaz pre mrku..vyhrala čobejka 😀 😀 😀

mucilienka
29. jún 2008

no, ale zitny to dnes prehral na plnej ciare... ☹

zuzanamv
29. jún 2008

Ahojte,
my sa hlásime z BA, ostávame na týždeň.
Prvýkrát som dnes zvládla sama cestu autom s deťmi. Celkom v pohode, tak sa teším!
Občas nakuknem, keď budem stíhať, lebo máme bohatý program!

Tak sa v TN zatiaľ opatrujte!
Dobrú noc

mucilienka
29. jún 2008

zuzanamv, tak pekny tyzden, dobruu 🙂

venonna
30. jún 2008

cafte babky! V sekcii Vybava som otvorila debatu o odrazadlach a trojkolkach, pridte mi poradit, ktora mate skusenosti... Diiik!!! 😉
A co robite? Tu "dazdu nohy visia", mala spi a ja dumam, co jej kupime k prvym narodkam...

drobec.z
30. jún 2008

ahojte, tak my sme mali zaujimavy vikend, boli sme v Besenovej na kupalisku a este sme pochodili po Liptove a nakoniec sme skoncili v Bardejovskych kupeloch. Bolo super, maly nam po dvoch hodkach na kupku zacal plakat, lebo nechcel odist, tobogany sa mu lubili, hoci si trosku aj skocil pod vodicku. 😉 Trosku som vas tym padom zanedbala, ale tento tyzden to napravim 😉

erka12
30. jún 2008

ahojte,
kala vitajte doma,tesim sa na foto 😉
vennona teba som este neprivitala,tak vitaj medzi nami 😀

verka
30. jún 2008

ahoj eri,maly filipko je teda uz velky
taky pohodak sa zda byt.
ako sa inac mate?

erka12
30. jún 2008