V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
mozno az po porode 😀
tak diiiiiiiiiiiiiiik 😀
cauko baby, vy ste zas toho popisali... 😀 Sassetka, aj ja sa som sa dnes zobudila s bolestou na mrchu...tehulky z grafov mi povedali, ze to moze trvat az do 13-15tt.... 😖
hej?? 😕 no konecne mam k tomu nejaku info 🙂
jaj, tak nech pobolieva, ked je to znak, ze je dobre, no nie? 😵 aj sladkeho sa vzdam, vsetko vydrzim, len nech je fazulke u mna dobre 🙂
Sasetka mne prave volala kamoska, moze byt tak tehu ako ja, nevie, v ktorom tyzdni je, nakolko MS mala rozhadzanu. Dnes bola u lekara, este nemali srdiecko. A stale ma MS bolesti...lekar jej povedal tiez, ze je to uplne normalne a nech sa nestresuje...ja dnes tie bolesti nemam vobec...aj mi brusko trochu splaslo 🙂 Aj nadcha vyzera, ze trolinku ustupuje klop klop
Sassetka, zevraj to sposobuje rast maternice, tie bolesti...aj ja som sa uz ukludnila...Bubli, mne tecie z nosa cely rok...a pritom nadchu nemam...teraz tiez. zda sa mi ze este viac - asi su fakt vsetky sliznice prekrvene... 😉
Asi Soni 🙂 A este je aj oslabena imunita...
juj baby vsetky ste tu chorucke 😠 Tak sa uzdravte 😉
U mna sa to tak prejavuje ze by som len furt spala spala a spala 😔
ja som aj nervozna a bolieva ma hlava 😝
Nanuška.ja to mám tiež.Pri telke už nič nevydržím a to som vydržala pozerať aj do 2 v noci.A teraz max. do 10 a cítim sa viac unavená..
ahojte babule,
vyzerá to tak, že sa idem k vám pridať 😉
dnes som si robila testík a vyšiel pozitívne. 🙂
caute babenky.. tak vidim ze dnes je tema o priznakoch 🙂
Co sa mna tyka, zatial nic zvlastne, ale prsia bolia jak slak.. mierna nechut rano do jedla, ale zle mi zatial nie je...a spaanok, joj to mozem.. telka max do 21 a koniec..pred tym do 1 rana za pocitacom bezne..teraz nic nevydrzim 😕
Baby, ktore budete rodit v Trencine?? a kto je tu z TN alebo NMnV alebo okolie??
mňa od štvrtka pobolieva bruško a kríže... to som mala aj pri prvom tehu, bežné príznaky ako na mrchu, akurát že nepríde ... 🙂
ja som to mávala vždy tak týždeň ako som mala mať svoje dni, trvalo to tak 3x, čiže len v prvom trimestri.
som sa smiala, že aké to je nefér, som tehotná, ale mám mrcha bolesti... 🙂
chvíľku mi potrvá nech si prečítam čo ste napísali a trošku sa s vami zoznámim. 😉
biela, vitaj 😉 a gratulujem 🙂) mas zlatunkeeeho synatora 😵
zahrika, kukni mi do albumu na tabulku, tam su aj mesta, odkial sme 🙂
sasettka, ďakujem 🙂
mne termín pôrodu vychádza na 14.12.
Oliverko sa narodil 15.12.2007. mohlo by to vyjsť na jeden deň, to by bolo fajn.
som si čítala, že ste tu rozoberali test Rapid, ja som si tiež urobila ten, v lekárni mi ho doporučila lekárnička, dosť slabá čiarka mi vyšla. slabá, ale chvalabohu dosť viditeľná.
tento víkend bol hrozne dlhý, všetky lekárne boli zavreté, ani veľké markety nemali otvorené. cítila som, že som tehu, no poznáte to, kým to nie je "čierne na bielom" tak sa bojíte radovať...
biela, tak ta hned supnem do tabulky? 😉 sranda s tym blizkym datumom, by ste oslavovali narodky v jeden den 🙂))
na Rapid som len zle pocula, smejd a tak....mamatest je super, ten ukaze pekne...
no...ja som necitila, ze by som mohla byt...teda neverila som 😅 takze nepoznam ten pocit 🙂)))
neboli otvorene? zeby si nebola na SR? lebo v sobotu bolo otvorene vselico 🙂)
Tak unava dobieha aj mna vecer lahnem o deviatej a o pol desiatej uz tvrdo spim a rano ledva vstanem 😠
biela vitaj 😉
aspi, tak to uz by si mala davno lezat 😀 😅
ja som vecer tiez unavenejsia ako zvycajne...ale rano naopak ked sa uz zobudim, tak tazko znovu zaspim....a uplne ma dostava moj mocovy mechur....rano okolo 6 idem na wecko a o osmej ma zas tlaci, akoby som pred 2 hodkami nikde nebola, no chapete to? 😅 😕
sasettka presne tak ale dnes sme boli u susedov na caji tak mam sklz ale uz ma lomi len sa mi nechce ist do sprchy s tym cikanim vidis dalsi priznak.
Baby kuknite sem 3D pohlady na babatka v brusku je to uuuzasne 😵 http://3dpregnancy.parentsconnect.com/
ahojte neopustila som Vas 🙂 len som straaaasne unavena, dnes som si zdriemla aj v praci ale pssssst nikto ma nevidel...dnes mi bolo prvykrat zle od rana az do obeda,potom to ustupilo.A ja som sa tak tesila, ze ma obchadzaju tehotenske nevolnosti 😠 a ked som prisla z prace tak som hodinu a pol spala.... 😝
babyyyyyyyyyyyyyyyy uz spite???? 😀 😀 😀 spachtosky 😎
ja este nie, ale uz ma to pomaly láme 😀
Vlocka ja tu este som. Mali sme navstevu....citam, ze kecate o priznakoch...tak ja mam prave vela energie a vydrzim dlho hore. Zahrika ja som z TN a aj tu budem rodit, odkial si ty?
vlocka, to si sa akoze polozila na stol a nikto si to nevsimol? 😀
aspi, to je kraaaaaaaaaaasne, to 3D, teraz je to aky susnik malicky 😵
baby, toto som mala ulozene este z prveho tehu, kuk, je to uzasne 🙂
vlocka, tak to si musela byt podarena, ako sladko spinkas v robotke 😀
vitaj medzi nami biela!!!!!!! 😉
Jej to je krasne, hlavne to srdiecko 🙂
no uz sa tesim na prvy utz, ale ja si este pockaaam, bubli ty sa kedy chystas?

andelik, my presne tak isto 🙂)
stale ma bolieva to podbrusko...to aj dakedy prestane? 😕 😅