V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
vitaj katarinax 😉
mna len pobolieva bruško, ale ráno ma tak bodlo, až som sa musela zastaviť, a trošku cítim prsia a chce sa mi spinkať. a to by zatiaľ aj stačilo, nie? 😀
katarinax, ahooj, pridam ta do tabulky? 😵
ja tiez podobne priznaky ako balambi, mozno este skareda plet....a taaaak...aj mne to staci 😀
Ja som si robila zase test dnes a je negativny, 13-14DPO, tak neviem ci to mam uz vzdat ze s vami budem v skupine...No uvidim. Teplota rano uplne stabilne na 37.1C 13ty den tak ja hadam uz budem cakat tyzden teraz pred dalsim testom ak medzi tym nedostanem uz som 34DC.
peach ☹ no som naozaj zvedava ako dopadnes...su pripady, ze zacal byt test pozitivny az v den meskania ms....mozno aj ty budes tymto pripadom, velmi ti to prajem 😉 ak by sa babo uhniezdilo pred 3-4 dnami, este nemusi byt test pozitivny....a aky konkretny test si mala?
balambi, vlastne ani ja som od objavenia // nemala caj ani kavu...ktovie dokedy mi to vydrzi 😅
peach a mrcha má byť kedy? lebo niektoré babulky mali pozit.test až keď mrcha niekoľko dní meškala. a máš aj iné príznaky?
vy ste tu toho popisali 😉
sasettka 😀 kávu si dám, pijem takú, že pol šálky vody a pol mlieka, niekedy aj viac, ale dám si menej kávičky 😀 lebo to by som asi celé tehotenstvo prespala 😀 len ešte ten čaj vyzistiť... 😨
balambi ja tu popijam mliecko 😉
balambi...by si bola tehotna sipova ruzenka, cooo? 😀
viem len odniekial, ze cierny by sa nemal....o zelenom som nepocula....
Ahojte som tu nová, možte mi poradiť mala by som byt v 5 -týždni ale nič lekár nevidel ani dutinku proste nič, a testy hcg boli okolo hodnoty 408 , na buduci týžden mm ist na kontrolu, bolieva ma spodok bruška niekedy intenzivne ma to pichne a prsia ma bolia strastne , aj na dotyk mám ich ako doudierané, inak nemám nič žiadne nevolnosti, zvracanie, iba oobčas ma pálí záha. je to normálne že doktor nič nevidel, a hcg v takej hodnote , viete mi niekto poradit ?
nanuska, ja som to vždy vravela, že ked otehotniem, tak sa zobudím až na kontrakcie...sm taký spachtoš 😀 ale dúfam, že je to len prechodné a rýchlo to prejde 😀
illaria,je to normálne, treba len počkať a uvidíš, že všetko bude v poriadku 😅 a čo povedal doktor? kedy máš ísť znova?
ahoj illaria 🙂
akurat sme sa tu o tom dnes bavili, ze je to vzdy individualne, v 5tt je to skor ojedinele, ze je hned nieco vidiet, takze sa nemusis obavat, priznaky mas dost podobne ako my tu....a to nas vacsina este nebola u dr na utz... 🙂 ta hodnota si myslim je super, dakde som videla taku tabulku hcg, skusim ju najst 🙂
Ste velmi zlaté, na buduci týžden mám ist k lekárovi tak dám vediet , len dufam že to bude ok. Velmi by sme chceli už pol roka sme na tom pracovali . Ešte raz dakujem dám Vám vedieť 🙂
illaria, tak Ťa tu čakáme 😀
ale f pohodke sa mozes zastavit aj skorej 😉
ahojte,
aj mne vysli pozitivne testiky.. mozem sa pridat? 🙂 😉
prvy testik som mala 2.4. a odvtedy silneju...
je to normalne, ze ma iba bolia prsia a inak nic? ja sa chcem citit tehotne 🙂
drzim nam palceky! 😉
illaria, som pripad ako ty.. tiez nebolo vidno nic, HCG 175... Mne povedal dr ze vacok zacina byt vidno cca od HCG 1000.. prisla som za tyzden a bol tam jasny zretelny... 🙂 si jednoznacne tehotna podla hormonov a priznakov a o par dni uvidis bublinku 😀
ahojte decembrovky, takto presne 2 roky dozadu som zistila, že som tehu, sme tiež decembrovy 🙂 tak vám držím palce, nech vám všetko dobre dopadne 😉
Fiiiha tak vy tu ficite vecer ziadna unava nic 😉 my sme sa chytili s muzikom ale uz je dobre on je v obyvacka a ja v spalni 😀
illaria to hcg je uplne v norme. Nieco vidiet v 5tt je dost ojedinele nezabudajte ze samotne embrijko je o dva tyzdne mladsie takze je to take mini pidi vo velkej maternici 😉
Babulky,ešte som vám chcela povedať,že som bola u biotronika.Som vám tu písala,že som od soboty mala bolesti v oblasti žalúdka.Povedal mi,že to je v tehotenstve normálne.Ja že mám podráždený pažerák a bude ma to bolieť asi tak tri mesiace.A ešte aj pálenie záhy je normálne v tehotenstve,aj keď sme predtým takéto ťažkosti nikdy nemali. Ja len tak,že bublinku v brušku ešte nie je ani vidno a a ja už mám takéto ťažkosti. 😝 A ozaj,odporučil mi užívať vitamíny Centrum Materna,že sú dobré.Ale ja som ich užívala ešte pred otehotnením...
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 - 5
14 dní 28 dní (4t) 3 - 426
21 dní 35 dní (5t) 18 - 7340
28 dní 42 dní (6t) 1080 - 56500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7-8t) 7650 - 229000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8-11t) 25700 - 288000
57 - 78 dní 79 - 100 dní (11-15t) 13300 - 253000
17 - 24 týdny Druhý trimestr 4060 - 65400
Od 25 týdne Třetí trimestr 3640 - 117000
Sas. & Balambi, ja by som mala dostat 35 den, teda tak to bolo minuly mesiac, neviem ci je to ustalene, toto bude len tretia menstr, od vysadenia HAK. Testy mena asi nebudete poznat, su tu ine ako mate vy. Ja som momentalne na hawaji, v USA. Ani tam neni napisana citlivost,ale snazila som sa to vygooglit. AJ ked su first response, nasla som ze su to tie 25mg..ci ako sa meria. No 25ky , takze nic moc citlivost.
Ahoj peach,môj sen je ísť na Hawaii... 😔
Aloha Peach, ja som mala slabučkú čiarku až v 28.deň cyklu 🙂
podľa mňa je to individuálne, ako píše sasettka
ja sa chcem ušetriť toho či niečo vidno - nevidno, preto idem neskôr k doktorovi.
pri prvom tehotenstve som nabehla k doktorke, hneď ako som si urobila test, hneď ma "zrušila", že ona tam ešte nič nevidí, nech prídem o dva týždne, sklamaná som šla domov. pozorovala som sa, boli to najdlhšie 2 týždne, čo som zažila.
ani o dva týždne tam nič nevidela, ale zobrala mi krv, keď prišli výsledky, vypísala mi knižku.
to chcem povedať, že každá žena to má fakt inakšie, nie sme ako cez kopírák.
Sasettka, Aspinka, Zahrinka DAKUJEM za podporu, je super môcť niekde napísať čo prežívam , nemám v okolí žiadnu kamošku čo by bola tehotná a tie čo už majú detičky vraj nič podobné nemali. Tak ma to velmi teší že som objavila m.konik 🙂
na nete čítam kadečo ale vždy niečo iné, napríklad že prsia majú pobolievať , no mna bolia abnormálne ale nemám pocit že by boli bradavky tmavšie ako všade píšu .....a kadejaké iné veci , z ktorých potom iba rozmýšlam.....
akurát som chcela naobed napísať, že dnes nemám žiadne bolesti v brušku a krížoch a bum, poobede zase prišli 😅
a podla Vás sú normálnme bolesti v podbrušku ? presne ako pri menštrua...mávam to ako krče niekedy 3 x za den niedy viacej taká prudká bolesť ,ale v zápätí hned prejde, nedostať kupit nejaké tabletky na udržanie tehotenstva okrem vitamínov?
Baby ja uz chcem mat 1. trimester za sebou ☹ ...pred chvilou som bola na wc a mala som cervenkasty papier, tak ma zase chyta panika...uz som si myslela, ze spinenie zmizlo...dufam, ze to len nasa fazulka sa uhniezduje poriadne...neviete nahodou do kedy prebieha uhniezdovanie?...inak stale mi je nevolno a brusko mam take nejake nafuknute ci co a prsia ma na dotyk tiez bolia... ☹

Ahojte BABULE...
ja mam termin 27.11.2010 ale pre istotu som sa pridala k Vam..som v 6tt, minuly zyzden som bola u Dr. robila mi sono a tiez este nebolo nic vidiet, ale mam ist tento piatok a ze uz aj srdiecko budeme pocut, tak som plna ocakavania🙂
obcas ma pobolieva podbrusko a strasne ma bolia prsia,ake priznaky mate Vy? 😀