icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

barbora87
20. máj 2010

Zvedavec tu u nas v rakusku sa robi vysetrenie tak v12.tyzdni ale neviem ako to je na slovensku

denika
20. máj 2010

Ahojte babulky,ja som tiež prvý krát v nejakej téme a som v šoku z tej nanušky.To ma vôbec nenapadlo,že tu si niekto môže takto vymýšĺať.Aj keď jednu podobnú v skutočnosti poznám 😠
Ale nenechajme si pokaziť náladu.Ale ak by sa napr. sasettka rozhodla,že chce založiť súkromnú tému,tak ja by som sa tiež rada pridala. A potom pripojím aj ja nejaké fotečky.
A prajem vám aj babatkám krásny dník.. 🙂

sasettka
20. máj 2010

dobre raneckooo 😉

tak s radostou oznamujem, ze nanuska uz nie je zakladatelkou tej sukromnej skupinky a hned som ju samozrejme aj vyradila z jej clenov 😉 takze je to stale nasa sukromna skupina a uz sa tam ziadna nanuska nedostane 😠 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...

tak kto sa chce pridat, piste piste, nech sa nam to tam rozrastie 😉

denika
20. máj 2010

Sassi,no a to ako tam môžem prispievať? Ty nám musíš dať nejaké heslo na prihlásenie či čo?

sasettka
20. máj 2010

denika, nie, ja vas len napisem ako clenov skupiny a hned vas to tam pusti...ved aj ty si medzi clenmi, nedostanes sa tam?

denika
20. máj 2010

áno sassi,už som na to prišla 😉

sasettka
20. máj 2010

😉

barbora87
20. máj 2010

Sasettka tak pridaj aj mna prosim...

zvedavec1
20. máj 2010

ahoj sasettka , mozes aj mna pridat? Ked to bude uzamknute, aspon mozem aj ja dat dake fotky...takto verejne velmi nechcem..neviem kto to vsetko cita a mna dost ludi pozna 😎

sasettka
20. máj 2010

jo, ste tam 🙂 zvedavec, chces aj do tabulecky?

katarinka795
20. máj 2010

Ahojte babulky tehulky 🙂
tak mna by teda tiez nenapadlo, ze sa moze niekto takto vyzivat v podvadzani ostatnych, uz som sice o tom pocula, ale nechapem, ako si niekto moze vymyslat pri niecom takom ako je tehotenstvo☹

Sasettka ja by som sa tiez rada pridala 🙂
mamama - az dnes som si vsimla spravicku od teba🙂 uz som odpisala🙂

katarinka795
20. máj 2010

sasettka a tie si prosim tabulecky 🙂

zuskamagic
20. máj 2010

Ahojte, fíha aké novinky sa tu dejú, ja som teda väčšinou viac "čitateľ" ako "prispievateľ" do diskusie, ale ak Vám to neprekáža, celkom rada by som sa pridala aj do tej súkromnej témy.

imarikai
20. máj 2010

katarinka795 mna pred chvilou šokovali riadky jednej slečny ktora odcudzovala umele oplodnenie tak to je sila že dokaže niečo take niekto napisať osobne poznam dve baby ktore kedysi pozerali do kočiarov a trapili sa že nemaju vlastne deti a umele oplodnenie im pomohlo a dnes su šťastne mamičky

sasettka
20. máj 2010

imarikai, hej, to som aj ja citala...a ona to pisala takym stylom, akoby to bola prva moznost tych zien, ze doberu antikoncepciu a hned idu na umelko....aaach jo....

a pridavam pridavam do skupiny, dufam, ze som vsetkych zaregistrovala 😅

barbora87
20. máj 2010

Dakujem sasettka!a co bolo teda s tou nanuskou???

dakota.w
20. máj 2010

ahojte baby 😀
tak ja som sa vytešovala, že mi trošilinku ustúpili tie nevoľnosti, ale som si prečítala všetko o tých podvodníčkach, a zas mi normálne ostalo zle...
ja mám aj v živote dosť s tým problém, že sa mi ľudia smejú, že každému verím, myslím si, že ľudia okolo mňa sú všetci bez výnimky úprimný a všetko, čo povedia myslia vážne...toľko krát som na to doplatila, napriek tomu ma to vždy tak prekvapí, ako keby mi dal niekto po hube...
nie som nejaká vadná? ☹

katarinka795
20. máj 2010

imarikai - mna tiez dokazu rozculit taketo reci, hlavne ak su od bab, ktore napr. nemaju problem otehotniet, tym sa to potom rozprava, ja som sa teraz stretla s nazorom tehotnej kocky, ktora 1 trimester nemala ziadne nevolnosti, a podla nej si väcsina zien vymysla, aby mohli vyuzivat manzelov, keby som bola pri tom ( hovorila to mojej kamoske, ktora vie ako sa tu chodim kazdy den s misou objimat) asi by som jej vycistila zaludok, naozaj nechapem ako moze nieco taketo povedat tehotna zena, aj ked teda nemala ziadne problemy 🙄

imarikai
20. máj 2010

barbora87 ---askorka23 + jej dalsie nicky nanuska12 a andrejkaa23 - zavádzanie uzivatelov, vymyslanie si pribehov o svojom zivote + kradnutie fotiek deti z fotoblogov inych uzivateliek a vydávanie ich za svoje vlastne fotky- zabolkovany uživatel

katarinka795
20. máj 2010

sasettka - a ako sa tam teraz dostanem, ked si kliknem na tu temu stale mi pise ze ti mam napisat ☹

barbora87
20. máj 2010

Dakota preco by si mala byt vadna???ja som tiez bola taka kazdemu som verila a len som si o kazdom to najlepsie myslela...ale bohuzial to tak nie je...a teraz zase som taka ze ked sa mi nieco nezda alebo niekto tak mam väcsinou pravdu...je to smutne ze aj takyto ludia su na svete

barbora87
20. máj 2010

Imarikai to fakt????to co je za kravu???boze to keby som taku stretla tak jej dat fakt po hube!ved to je otrasne:(((no super ze ste na to prisli!

imarikai
20. máj 2010

katarinka795 no toto tehotenstvo som objimala misu wc len raz ale to som len na začiatku 😀 inač som predošle tehotenstva preživala ako ty ale až do porodu stači ked som niečo zacitila napriklad kečup muž ho potom nechcel jesť ved aj mi bolo trapne on obeduje a ja ručim na zachode 😀

dakota.w
20. máj 2010

fakt je to tak...aj ja mám perfektnú intuíciu, len nikdy som na ňu nedala, vždy som si myslela, že predsa niekto nemôže byť len tak zlý...ale môže...je to na h....
ale aj tak ma to vždy rovnako prekvapí a aj mrzí...

ja som chcela do súkromnej témy až po prvom trimestri, mám strach, ale asi to fakt bude lepšie už teraz, aby sme sa vyhli takýmto .....bože, ani to neviem nazvať...

dakota.w
20. máj 2010

ozaj baby, som sa vás chcela opýtať, mažete už brušká? a čím?

imarikai
20. máj 2010

barbora87 ja som na to neprišla ale ta osobka sa venovala viacerým temam kde prispievala svojimi vymyslenymi príbehmi tak sa o nej piše vo viacerych temach

sasettka
20. máj 2010

katarinka, skus este raz 🙂

barbora87
20. máj 2010

Dakota hej natieram si brusko ale zatial len raz za den kremom a potom nudem natierat olejickom od hipp co je pre tehule

imarikai tak to je sila...je to smutne...my si robime kolko krat starosti ze ci je vsetko ok a ona si z nas robi zologicku...

dakota.w
20. máj 2010

že zoo 😀 😀 😀

ja sa mažem od začiatku s takým olejovým čudom z dm, tuším babylove, ale keby ste videli ako....neuveriteľne mi to smrdí, tak si zaštipcujem nos a mažem, všetci sa mi rehocú, a muž, že čo si nekúpim niečo iné, ked mi to tak veľmi nevonia, tak som chcela vedieť, čo odporučíte...lebo toto mám odporučené od báb júloviek 2010 kde som predtým chodila, a je to aj celkom fajn, len tá vôňa 😖

sasettka
20. máj 2010

dakota 😀 😀 😀