icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

biela
7. apr 2010

illaria, bolesti sú úplne normálne, ak by boli moc silné, tak asi by bolo treba ísť k doktorovi. ale stredne bolestivé kŕče ako pri menštruácii sú v pohode.

andelik, neboj, zachvíľu bude tento trimester za nami 😉 , verím ti, že ťa chytá panika, vydrž to...
uhniezďovanie - neviem, som myslela, že to je tak 5-10 dní po styku, idem to zase naštudovať.

deni66
7. apr 2010

ahojte kočeny..tak ja som tu prvy krat..kedze sa nam s muzikom nedarilo otehotniet tak sme podstupili zakrok v centre pre reprodukciu 😉 a preto som uz bola 2x na sono..termin mi vychadza na 1.12. a teraz som na PN,kedze som mala slabe spinenie tak ma šupli na PN,uživam utrogestan 😝 na udrzanie tehu..tak dufam ze zaberie...a v pondelok by sme mali ist na dalsie sono kvoli srdiecku 😀 tak sa neviem dockat. minuly tyzden malo bábo "az 5 mm" tak hadam uz narastalo...
a pre tie babenky co su si nie iste..ked som bola na 1 sono(28 DC) tiez nic doki nevidel,len podla krvi zistili ze som tehu a potom o tyzden bol vacok 🙂
tak len trpezlivost..aj ked je to nekonecneeeee

sasettka
7. apr 2010

bry vecer...co ja tu este robim, som chcela ist spat po panelaku 😀
brusko sa mi fakt ze zvacsilo, nesibe mi.... to bude asi tym vecernym papkanim....nie ze by som bola hladna, ale je mi tak divno a ked daco zjem, je to lepsie 😅
aj prsia bolia, sak treba, ved aj v nich sa to tam nejak meni, no nie? 😉

nooo, to uhniezdovanie byva tak, ako si napisala, biela....a uhniezduje sa vlastne len 1 den - medzi 5-10dpo....teraz ked andelik spinis....tak to sa aj ine zeny stazuju, doktori im vacsinou na to nieco daju....duphaston, alebo take cosi....

deni ahoj, vitam ta 🙂 a tesim sa, ze vam to vyslo, prajem pekne tehulkovanie 🙂

andelik
7. apr 2010

Sasettka...no to je tak na Slovensku a tu v Anglicku s tym nerobia nic ☹

deni66
7. apr 2010

sasettka dakujem a veru aj ja som už chcela ist spat po panelaku,zato isiel moj muz spat miesto mna 😎 a ja tiez furt jem..najnovsie pred spanim a preto aj pekne zacinam pomaly priberat 😀 priznaky mam ako vsetke..bolia prsia,podbrusko,no a nechuti mi vobec kava ☹ co som predtym pila aj 4-5 x denne no aspon ma to nedrazdi...
tak dobru nocku pááá

deni66
7. apr 2010

a este pre andelika....ja som tiez spinila a dokino sa zlakol...mi napisal ze hroziaci potrat..tak ja som sa zlakla este viac 😲 zvysil mi davku utrogestanu a preslo to..hlavne sa setri..nic tazke nedvihaj...a co poznam baby co boli tehu..vela krat mali take spinenie a potom to bolo ok..tak ti drzim palceky 🙂

sasettka
7. apr 2010

andelik, suhlasim s deni, hlavne sa setrit a mysliet pozitivne 😉
jasne, anglicko, uz viem ... tiez som citala jednu holku, ze je tam takyto pristup, tiez spinila...ale nakoniec ma krasneho synceka 🙂
no ale teraz uz vazne idem chrrrrrrrrr 😔

denika
8. apr 2010

Dobré ráno babulky, illaria,ja som dostala od lekára lieky Utrogestan a budem ich užívať celý prvý trimester.Je to aj ochrana proti potratu. A andelik neboj,ja mam tiež riadne nafuknuté bruško... 😒

bublinka11
8. apr 2010

Dobre ranko 🙂 moja choroba nie a nie ustupit, ale aspon sa uz viem vysmrkat. Ja idem na utz buduci tyzden, ja sa tiez modlim, aby uz cosi bolo vidiet. No a v noci som sa budila na to, ze ma boli lavy prsnik, ale ten ma teda boli dost. Pravy akoby zaspal...
Aj bradavky trochu...zle mi nie je, jest mi chuti...uvidime,
Denika tak termin mame rovnaky 🙂 Verim, ze v piatok sem uz prides usmiata, ze je vsetko O.K.
Andelik ty ako? Snad to bolo fakt len "upratovanie" babatka, nech sa u teba citi dobre...

bocjanka
8. apr 2010

Dobré ránko dievčatá, u mňa je všetko po starom. Dnes ideme na výstavu kvetov, tak sa zas pokochám. Prajem pekný deň 🙂

iljanka
8. apr 2010

Ahojte babenky. Pridavam sa k vam 🙂 Tiez mam ten hnedasty vytok, ale snad sa to zlepsi. U dokiho som bola v utorok, lieky mi davat nechcel. Na buduci tyzden mam ist znovu na ultrazvuk, lebo mimi bolo velmi malinke. Dal mi uz aj tehotensku knizku a vselijake letaky.... Sme s mm vyteseni, ale sa aj bojime, aby bolo vsetko OK, co je asi normalne 🙂

illaria1
8. apr 2010

Dobré ráno Vám prajem, nenormálne čosi, rozlepím oči a hneď som sem utekala či sa nedočítam niečo nové 🙂 idem zavolat doktorkovi či by som už zajtra alebo v sobotu nemohla prísť , lebo do pondelka sa zbláznim, už chcem vidiet ten vačok alebo aspon ešte raz nech mi povie že som tehotná 🙂)

iljanka
8. apr 2010

illaria, ja si myslim, ze ak si otehotnela neskor ako 14ty den cyklu, tak to moze byt normalne. Moje male malo tiez iba 3 mm, co je na siesty tyzden dost malo. Ale som si takmer na 100% ista, ze ovulku som mala dost neskoro 🙂 Ved uvidim buduci tyzden. Najradsej by som chodila k dokimu aj kazdy den, aby mi povedal, ze rastie 😀

matilde
8. apr 2010

dobre ranko babulky, prajem vam krasny slnecny dnik 🙂

nove tehulky decembrovky vitajteeee!!!

andelik, nic sa neboj, vsetko bude v poriadku, len bud kludna, drzim palce

my sa ideme s dcerkou vyvencit, dufam, ze dnes bude mat dobry den a nebude vymyslat a vzdorovat 😀

deni66
8. apr 2010

dobre ranko kočeny 😀 mam taky problemik, nemozem sa zbavit soplikov..pomoooc..jedna tehula mi radila ze mam skusit homeopatika, kedze nic ine nemozem...tak neviem...ako to riesite vy ☹ ci vas to nastastie obchadza??

matilde
8. apr 2010

deni66 ja mam sopliky uz asi dva tyzdne, trosku mi to zmiernuje Physiomer(morska hypoalerg.sol)
mne homeopatika nikdy nezabrali
dufam, ze to mame len docasne, kvoli oslabeniu imunity na zaciatku tehu

deni66
8. apr 2010

no ved prave kvoli tej imunite sa trochu bojim...aj ma skrabalo v krku ale som kloktala sol tak tu super preslo 😀 a ten Physiomer su kvapky ?

monko
8. apr 2010

jaj baby, tá moja choroba sa ma drží ako kliešť, bolesť hrdla rastie a rastie, prešlo mi to aj na hlasivky a začínam cítiť aj priedušky, kloktanie soli nepomohlo 😢

aspinka
8. apr 2010

Ahojte.
Tak ja som mala taku divnu noc mala ma budila a potom som zase ja nevedela zaspat ☹ rano mi bolo trocha zle ale nastastie to preslo ale fakt sa bojim co pride lebo pri malej som skoro umrela jak ma bolel mesiac zaludok trpela som nechutenstvom a schudla som 10kil pri druhom sa to opakovalo az kym neprislo MA.
Baby s tymi soplami trocha sa aj slnte ked vyjde slniecko natocit sa k nemu slniecko vytahuje sople a mne zaberal ten pinosol i ked je hnusny lebo je bylinkovy 😠

deni66
8. apr 2010

a aspinka ten pinosol mozem v pohode v tehu? a to slniecko dnes urcite vyskusal,lebo uz krasne svieti 🙂 🙂

iljanka
8. apr 2010

tak mna nastastie tie choroby obchadzaju, ale je mi stale zima, aj ked som riadne oblecena, tak hadam nic nepride. Inak ja na nadchu nikdy nic neuzivam, ani ziadne kvapky. Mne to tak rychlejsie prejde samo. Na hrdlo mi pomaha teplo, urcite to s tym slnkom je dobry napad. My mame doma infraziaric, je to taka stara masinka, ale funguje to paradne, ked si pritom nahrievam nos a hlavu. Musim ist zase na wc, uz chodim kazdu hodinu 😅

aspinka
8. apr 2010

deni ano mozes mne ho odporucala lekarka ked som cakala malu tiez ma na zaciatku tehu chytilo prechladnutie a jedine co mi povedala ze mozem je ten pinosol a septisan na cmulanie na hrdlo potvrdila mi to aj lekarnicka.

deni66
8. apr 2010

dakujem aspinka a pojdem si ho veru dnes aj kupit,nech sa toho rychlo zbavim 🙂

aspinka
8. apr 2010

deni niekedy sople prejdu same ale vacsinou len tie vodove treba smrkat a smrkat ale ked sa zacnu tvorit huste hlieny sfarbene do zlta ci zelena uz je tam v tom nose nieco rozmnozene 😅
Na hrdlo aj mne pomahalo ked som si ho obviazala plienkou ale potom mi raz lekarka povedala ze naopak ked mas napriklad bolave hrdlo z loziskami angina tak v ziadnom pripade nezavazovat do tepleho tak si vyber 😀

matilde
8. apr 2010

physiomer je taka velka flasticka spreju, existuje to aj pre babatka, malej to vzdy zaberie, ked jej zacnu sopliky a neprejde do hustych
super to precisti nosnu dutinu, je to taky vyplach a prirodne

deni66
8. apr 2010

dakujem vam za rady..nieco z toho isto vyskusam ...mozno aj ten physiomer kym som v tomto stadiu vodavych soplov....este raz dakujem...idem si dat aspon zatial dajake ovocne vitaminky (aj vy si veru chodte dat,lebo az 5 porcii ovocia denne by sme mali ) ..pá 😀

tehulka4
8. apr 2010

caute nastavujuce maminy...vidim, ze zatioal sa vsetky pekne drzite..🙂co je iba dobre...na tie vase sopliky ja tiez odporucam nejake homeopatika... na SK tiez doktori nedavaju ani duphaston ani utrogestan pokial nemaju akciu srdiecka, co byva tak v tom 6 -7tt, teda ako u ktorej...🙂 ja zatial tiez nespinim, v stredu volam dokimu na termin, tak dufam, ze na ten dalsi tyzden uz budem vidiet nejake to srdiecko..🙂

bublinka11
8. apr 2010

No mna sa sopel teda drzi poriadne...som malatna a bolia ma dost krize. Uz to trva treti den a homeopatika uzivam, ale uz im asi ani neverim. A uz neviem, co by som si dala. Dnes som sla aj do prace, kedze doma sa mi to len a len zhorsovalo, som myslela, ze pridem na ine myslienky...ja idem pevne verit, ze toto je vrchol a uz to bude len a len lepsie, horsie uz nevydrzim...

andelik
8. apr 2010

Ahojte baby...dakujem vam velmi pekne za podporu 😀 ...velmi mi to pomaha...prave som volala s mojou mamkou a ta volala mojej gynekologicke, ze sa nam to konecne podarilo a ze aky mam problem ☹ ...a povedala,ze sa nemam koli tomu stresovat, ze to sposobuju len tie zmeny, ktore tam momentalne prebiehaju a odporucila mi nejake lieky na podporu plodu a udrzanie tehu, tak mamka mi ich hned bezi kupit a posle mi ich....tak uz, aby boli tu 😀 ...zajtra sa chystam po tyzdni do prace, tak mam trosku obavi, ci to bude v pohode, ale uvidime... 😉 ...snad pridem aj na ine myslienky a aj ta streda pride rychlejsie 😀
Ja som na sople zvyknuta, pretoze ja soplim a kicham cely rok, tak so mnou to uz nerobi nic. Baby drzte sa dufam, ze vam tie sopliky prejdu coskoro...slniecko to vylieci 😀