icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

biela
8. apr 2010

ahojte baby,

tak mne sa k boľavému hrdlu dnes pridružil aj sopeľ 😒 ráno som sa zobudila celá ubolená. našťastie teraz je to lepšie. boli sme s Olim na preliezkach, ja som sa slnila, cítim sa teraz oveľa lepšie. ale samozrejme kloktám morskú soľ a physiomer do nosa...
mám doma ten homeovox na hrdlo, bublinka, ty čo používaš? ja som si toto dala ráno a tak ma naplo... už mi býva zle z rôznych chutí a vôní. 2x som si to nedala. kamoška, čo sa vyzná v homeopatii mi povedala, že na bolesť hrdla keď už to moc bolí homeopatiká nepomôžu. ale skúsim to ešte.
dnes som Oliverkovi vyprázdňovala nočník, tak ma naplo. bude sa musieť chlapček naučiť na záchod, aby maminka nevracala 😝

bublinka11
8. apr 2010

Ahoj Biela, tak ja mam Coryzaliu a potom Oscilumcocinus, tusim tak sa to vola. To su take granulky, tie si dam rano pod jazyk, 1x denne. Nadchu mam stale, odisla som z prace domov, lezim, ale citim sa kusocek lepsie. A citim sa tiez tak ubolene ako ty. Asi to suvisi s tehu, si myslim, lebo preco by nas to takto chytilo naraz?
S hrdlom mavam problemy dlhsie, teraz je O.K., ale mne vzdy pomohla salvia, kloktanie. Ta sa v tehu nema, ale tak kloktanie by nemalo robit problem, podla mna sa nema pit. Inak mna vcera naplo, ked mi slana voda stiekla do hrdla, ale zle mi nebyva. Skor teraz naopak, byvam hladna, ale to asi z nedostatku energie, kedze skoro vobec nespavam vdaka svojmu stavu.

biela
8. apr 2010

ahoj bublinka, teraz som pozrela do svojej karty, v prvom tehu som mala toto isté, ale až v 10tt. dúfam, že teraz sa vyliečim a už budem len zdravá. to platí aj pre teba a ostatné kočky čo sú choré. 😉
vidíš, oscilo.... mám aj ja doma, tiež ho nasadím.
tak len ležkaj, oddychuj, ja som si spravila čajík a čítam plus7 na gauči, čakám kým sa oli zobudí.

bublinka11
8. apr 2010

Biela presne ako ja, cajik, plus 7 dni na gauci, akurat mne sa nema kto zobudit 🙂
Dobre, som pokojnejsia, beriem to ako najvacsi priznak 🙂 A dnes ma v noci dost prsia boleli....tak som tiez spokojna, lebo doteraz priznak ziadny 😒

illaria1
8. apr 2010

tak ma teda doktorko vezme už v sobotu o štvrť na 9 😉 , o 2 dni skôr , tak dufam že tam už niečo bude vidno a hcg bude o dosť väčšie aby sme to už doktor nemusel volať malá tehotnosť ☹ , to znie hrozne ,....drte mi palce a napíšem hned ako sa vrátim 🙂 🙂

biela
8. apr 2010

pomyslela by si si niekedy, že ťa tak potešia boľavé prsia? 🙂
Oliverko sa už zobudil, tak napapáme a pôjdeme ešte nasávať slniečko.

illaria1
8. apr 2010

bože už neviem ani písať , písmenká len tak lietajú

bublinka11
8. apr 2010

Illaria budeme ocakavat vysledok...kedy ma predpokaldany termin?
Biela veru, potesilo ma to 🙂

sasettka
8. apr 2010

zdravicko 🙂
no vy dnes len o chorobach, uff, tak prajem skore uzdravenie....ja som na tom podobne ako andelik, priebezne soplim cely rok, takze teraz som nepostrehla nejaku speci zmenu...
len ma dnes pichalo v podbrusku, tak silnejsie a dlhsie, sa mi to ale voooobec nepacilo ☹

nove tehulky, je vas tu zopar, co nie ste v tabulke, tak ak sa chcete pridat, dajte mi vediet 😉

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

deni66
8. apr 2010

sasettka ja som si vypocitala termin len podla tychto kalkulaciek na nete a to mi vychadza na 1.12. ale v pondelok idem na sono tak sa spytam dokiho a dufam ze aj srdiecko uz bude vidno 😀 tak potom ma do tabulky mozes supnut 🙂 a veru slniecko na chorobu pomaha..chodte sa slnit...mne zabera 😎 😎 aspon mam lepsiu naladu 😀

andelik
8. apr 2010

Baby ja mam take zmeny nalad...chvilu mam pocit, ze vsetko bude ok a potom idem na wc a je po nalade...preco mne v zivote nic nemoze ist jednoducho a tak ako ma... ☹

andelik
8. apr 2010

Aj my tu v Uk mame konecne krasne pocasie, len neviem ako dlho vydrzi...momentalne sa neviem tesit ani z toho

deni66
8. apr 2010

andelik nebud v depke...su aj horsie veci..si zdrava, cakas babo, tak sa teš..my sme si museli na babo pockat a museli nam pomoct....bo nam samym to neslo...tiez som bola v depke ze ked konecne kceme sa nedari..a po prvom zakroku to vyslo..a teda dufam ze to bude ok

deni66
8. apr 2010

či som to nepochopila... ☹

andelik
8. apr 2010

Deni66...ved nam sa to podarilo po 3 rokoch, po operaciach a kadejakych vysetrenia a tak a preto mam z toho depku, ze sa bojim, ze o to babo pridem...konecne sa to podarilo a stale nad tym vysii taky velky otaznik 😉

moncika15
8. apr 2010

ahojte 🙂
ja som novembrovka ale prelina sa mi to trosku z decembrom 🙂

prajem vianocnym babatkam vela zdravia,stastia v brusku a maminkam bezproblemove tehu 😵

deni66
8. apr 2010

mala si spinenie? dnes mi to tak horsie dopin ,prepac..som sa zle vyspala 🙂

lucylulu
8. apr 2010

ahojte tak tie sople u mna trvali 5 dni co pomohlo bola horuca slana voda a naparovat sa.Ste aj vy tak stale hladne ja sa najem a za hodku som hladna ako vlk snazim sa jest len zdravo lebo vraj v prvom trimest mozem pribrat len 1,2 kg ale to su tabulky 😉 To spinenie som mala pri prvom tehotenstve ale skoncilo to potratom treba len oddychovat a nohy hore a tiez pomozu vraj tabletky na uzdrzanie ale tu v californii to beru inak prve tehotenstvo nechaju na osud bud alebo .Mne doktor nechcel dat nic vraj to nepomoze musime len cakat a do troch dnoch som potratila ☹ teraz je zatial vsetko v poriadku aj citim viac priznakov ako predtym tak verim ze to bude ok ale k doktorovi pojdem az v 8 tyzd. vraj nieje dobre ak sa vrta skor hmm tak vsetkym drzim palceky idem makat papa 🙂

deni66
8. apr 2010

no lucylulu..ja asi tu hranicu 1,2kg isto prekrocim v prvom trimestri, kedze furt jem..aj ked nie cokolady ani nic sladke..lebo potom mi je zle..takze co ine pride pod ruku..ale tiez zdravo sa snazim..ovocie..oriesky a take hluposti....ale s tym oddychom mas pravdu ..ja som rada ze ma doktor nechal na PN..aspon sa nestresujem v praci..aj ked sa tam este na chvilu chcem vratit..

andelik
8. apr 2010

Deni66...v pohode 😀
Lucylulu...u mna to spinenie trva uz 6 den...bolesti nemam ziadne len sem tam, ked idem na wc, tak to mam na papieri...u mna bolo spinenie dost aj pocas mrchy, tak mozno to s tym suvisi....uz aby bola streda 🙂

deni66
8. apr 2010

andelik mozno ta to trochu upokoji...jedna kamoska mala az to 3 mesiaca normalne kramy,nevedela ze je tehu,este aj bicyklovala...a v poho, ma krasne dievcatko....musime mysliet pozitivne..nic ine nam neostava

andelik
8. apr 2010

ja sa fakt snazim mysliet pozitivne, ale niekedy ma ta bezmocnost a nevedomost prevalcuje...musim zacat mysliet na nieco ine 😀

deni66
8. apr 2010

no veru...ja som sa pustila teraz do citania knihy...manzel sa pustil do jarneho upratovania okolo domu a tak ho chodim len kontrolovat...kedze ja sa musim setrit..xixi...

andelik
8. apr 2010

Ja som pred sviatkami vypratala tak ako sa patri a vcera nam robili to zateplovanie v kuchyni a dnes to boli brusit a malovat, tak je zase vsetko v prdeli a moj zlaty manzel ma toho upratovania usetril a upratuje sam 😀

deni66
8. apr 2010

no nie su zlati ti nasi manzelikovia 🙂 🙂

andelik
8. apr 2010

Baby ak by ste mali zaujem o nejake dobre znackove oblecenie za lacnejsie, tak si pozrite stranku www.sportsdirect.com a ja vam to objednam od nas z UK...maju tam hlavne dobru znackovu obuv ako botasky a tak...tak ak sa vam bude nieco pacit, tak mi dajte vediet... 😀

andelik
8. apr 2010

Toho mojho by som ne´menila za nic na svete...je to proste najuzasnejsi manzel akeho som si mohla priat 😀 😀 😀

deni66
8. apr 2010

no a tak som knihu odlozila a idem kukat botasecky...a to by si vedela potom poslat..ci ako to funguje?lebo som si akurat hladala dajake botasky na leto..a ty si sa tu zjavila ako anjel...xixi...

aspinka
8. apr 2010

Ahojte. Tak ja som si volala k dokymu a mam prist buduci stvrtok to by som mala zacinat 8tt tak verim ze tam aj nieco uvidime 😵

deni66
8. apr 2010

aspinka babatko by malo byt velke viac ako 11 mm,ak sa nemylim.. a mali by se vidiet uz srdiecko..tak vela stasticka nech poriadne bije 🙂