icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
9. nov 2010

@kvojtanikova držkaj sa

smejo251
9. nov 2010

zuzkaznr :ahoj no myslim z ekym nebudes v nejakom zapadakove tak mozes orodit kdekolvek no nie?a kym sa ty citis na cetsu ak podla mna nie je problem...ale zlata svokra ze sa o teba tak bojiiii 🙂

feb13
9. nov 2010

@kvojtanikova S dychanim teda s nosom mam trochu problem aj ja, a viem ze nemam nadchu ale v tehotenstve su sliznice viacej prekrvene, tak mam asi z toho trochu napuchnutu sliznicu v nose. Ak nic nevyfukas alebo len malicko, zvazuj aj tuto pricinu. To samozrejme nehovorim o kasli.

heli1984
10. nov 2010

vcera sme pekny termin dostali od pana doktora na 24.12.2010 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 asi bude mat ocko prekrasne vianoce 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

shira_
10. nov 2010

@heli1984 joj tak to by som už radšej chcela byť doma, ale stačí že budem prenášať 9 dní a sme tam. môj ocino má narodky 23.12. tak možno dostane akurát vnuka 🙂

danka135
10. nov 2010

ahojte kocky, tak ja som dnes uspesne absolvovala prietoky a nastastie je vsetko ok, aj ked je maly lahsi tak to neni tym ze by bol zle vyzivovany, tak len dufam ze este co to priberie

marcelkatt
10. nov 2010

@danka135 koľko váži?

danka135
11. nov 2010

maly vazi 2108g je to trosku menej ale dufam ze to dobehne

larmimi
11. nov 2010

@danka135 to je dobra vaha, on to dozenie neboj...nic mu nechyba 🙂 ja idem na prietoky az 22ho nov. ako sa to vlastne robi? ci je to normalne sono?

petekola
11. nov 2010

@heli1984 ahoj citam tvoj termin super ja mam 25.12

shira_
11. nov 2010

my sme dnes boli na kontrole, malý sa má dobre, aj je dobre otočený. kontrolovali aj prietoky, všetko v poriadku, malý je trochu vačší, má 2800g ale vraj mám určite ešte 2 týždne čas..

smejo251
11. nov 2010

no tak ja sa pochvalim....boli sme v stredu na poradni,jazva drzi a mala je oki.22.11.ideme do nemocnice a pan doktro sa rozhodne kedy urobime sekciu tak sa tesim ze to uz budem mat za sebou...drzte sa

larmimi
12. nov 2010

baby ako sa robia tie prietoky? to je normalne sono? ? 🙂 😉 dik

petekola
12. nov 2010

ahojte baby viete mi niektora povedat co je to biometria+flox

paola881
12. nov 2010

@larmimi pozerá sa to ako normálne sono,cez bruško,vyzerá to ako sono ale je to nejaké špeci 🙂 nebolí to 🙂

heli1984
12. nov 2010

@petekola no uvidime moja mamka ma s tym tesi aby som sa neponahlala lebo ona ma narodky 13.01.2011 😅
@shira_ a kam pojdes do nemocnice rodit??

paola881
12. nov 2010

Tak som bola na kontrole v nemocke,prietoky dobré,krčok dobrý,malá je otočená hlavičkou ale rozmery panvy nedovoluju rodit "normálne",tak 9.12.ideme už naistotu na sekciu-ak nás to nechytí skôr...Váha malej v 35.tt je 2600g+- 100g....

heli1984
12. nov 2010

@paola881 ja neviem ako dopadnem lebo som schudla 3-kg,ale ja este mam aj casu dost,

paola881
12. nov 2010

@heli1984 to neznamená,že ked si schudla.že malé nerastie...Kamoška mala toto isté,rodila a bola o 2kg lahšia ako pôvodne a malá jej vážila 3,150kg 🙂,tak sa neboj všetko bude ok,keby sa im niečo nezdalo,povedali by ti.

heli1984
12. nov 2010

@paola881 to viem ale bojim sa lebo som bola aj na EKG, a uz 2-krat za tyz.den chodim na kontrolu, ☹ a bohvie ako sa zas necitim, 😖

shira_
12. nov 2010

@larmimi v podstate také lepšie sono, myslím že to robia len na tých 3D,4D. doktor normálne behá po bruchu s tou sondou, nájde pupočník a potom na prístroji niečo prepne, ty vidíš na obrazovke taký graf a hučí to a pulzuje - v podstate ultrazvukom sníma prúdenie krvi v pupočníku. pri tom grafe sú nejaké hodnoty, podľa nich ti povie doktor či je prietok dostatočný alebo nie. potom ešte urobí to isté v mozgových cievach, a zdá sa mi že ešte aj v nejakých iných veľkých cievach v tele, nie som si istá. ale hlavne v tom pupočníku a hlavičke.
@paola881 to je škoda, ale asi s tým rátaš od začiatku. príroda je hnusoba niekedy. nech vám to hlavne dobre dopadne, lepší plánovaný cisársky ako urgentný.
@heli1984 ja idem rodit do trenčína, ale ešte som tam nebola. môj dr. je v pn, nerodí, sono robí ale nie prietoky. na prietokoch sme boli v martine lebo bábo máme z heliosu. takže sme tam boli posledný krát na kontrole.
@petekola podľa mňa pomerajú a skontrolujú prietoky. v 36.t by malo byť vraj už posledné sono v tehotenstve, pokiaľ je vš. v poriadku. odkedy zrušili to pravidelné chodenie do nemocnice každý týždeň pred pôrodom. mne to príde divné, však toto posledné obdobie je práve také, že sa veci môžu zmeniť zo dňa na deň.... 😕

paola881
12. nov 2010

@shira_ dakujem 🙂 no moc som s tým nerátala od začiatku,myslela so,že to pôjde...ale dr.povedal,že nebudeme riskovať...

larmimi
12. nov 2010

@paola881
@shira_ dakujeem 🙂

paola881
12. nov 2010

@heli1984 a čo ti tam povedali???

heli1984
12. nov 2010

utorok idem na kontrolu tam mi povedia vysledky,na EKG mi nic nepovedali , ☹ len mi dali papiere a hotovo

kvojtanikova
12. nov 2010

@shira_ tiez si myslim ze sa prave ten posledny mesiac moze vela zmenit. prave preto stale zvazujem zazmluvneneho porodnika - ten sa ti venuje kedykolvek mu zavolas, ak je ochotny, pred porodom aj kazdy den aspon na minutku... fakt som povodne nechcela mat ziadneho specialneho lekara, ale kvoli tomuto nad tym rozmyslam...

alzbetka490
12. nov 2010

ahojte dievcata -je tu niekto z Nitry? chcem sa opytat ci viete poradit dobreho pediatra -ja nikoho nepoznam. Dostala som typ na jedneho , ale ten je starsi -ja by som radsej sla k mlademu.

danka135
12. nov 2010

@larmimi ahoj ja som dostala od sestricky na brucho take zelezne gulate zavazie no este pred tym mi dala gel, polezala som si asi takych 10 min kde pristroj vysielal zvuk ako keby z akvaria taky tlmeny zvuk, pocula som ako keby tam maly plaval a obcas aj kopol nozickou do brucha tak vtedy sa to riadne ozvalo nahlas, no a potom ma doktorka pozerala ultrazvukom este a povedala ze placenta je dobre vyzivovana a vsetko je v poriadku

marika1977
12. nov 2010

ahojte vsetky... 😀 ...uz sme domaaaa,tesime sa zdraviu.pobyt ani lepsie nemohol dopadnut,vsetky testy mam v poriadku,aj prietoky malicka pribera jedna radost akurat flaxiparin si picham kazdy den..

zuzkaznr
12. nov 2010

@marika1977 ahoj. to je super,drzim palce,nech to dobre pokracuje 😉