icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mamazuzu
22. nov 2010

ahojte baby, aj ja mam termin v decembri. ide niektora z vas rodit do TT nemocnice?

marika1977
22. nov 2010

@slniecko_z ale ved to neber tak katastrofalne...deti su take a tes sa ze sa mali v kuse vypytuje aspon vies ze ho vela veci zaujima a to znaci ze budes mat mudre dieta....juj a s tymi trestami to neprehanajte...ja muzovi nedovolim udriet deti lebo tymi jeho labami akurat tak ublyzi a maleho mas maleho tak radsej mu ty daj na zadok nez tvoj muz...ja tie moje obe raz dva vycapem,no teraz urcite nie lebo sa nerozculujem nad nicim a ked robia neplechu tak poviem muzovi nech porobi poriadky a to on sa na ne len zle pozrie a hned vedia co je vo veci a to ich nikdy nebil...skus byt trosku trpezlivejsia..ja by som tak skoro po sebe deti nechcela lebo aj malemu sa musis vela venovat lebo je este malicky a sam sa bude vediet zahrat tak 3,5rocny a este aj babo...no neviem ci si si vybrala tu najlepsiu alternativu 😅 😅 😅 ja som dost kludna ale asi by som taky mali vekovy rozdiel neriskla...prajem veeeeeela trpezlivosti,ono to budes mat este tazsie ked sa ti mala narodi 😅 😅 😅

slniecko_z
22. nov 2010

@marika1977 no ved my sme nechceli druhe dieta vobec ked mi povedala dr ze som tehu som myslela ze odpadnem a veru dlho som rozmyslala ist na potrat 😒 lebo som akurat otvorila podnik a bolo to celkovo nevhod ale teraz som rada ze som si malu nechala lebo viem ze uz by som si druhe dieta isto neurobila uz by nebolo kedy a podobne,
no budem to musiet zvladnut volako nic ine mi neostava 🙂

summer21
22. nov 2010

Ahojte, chcem sa spytat ci mi neviete poradit co znamena v tehotenskej knizke CS: 5 , TERAZ som v 36. t.t..

dakujem pekne

slniecko_z
22. nov 2010

@summer21 ahoj to je vysledok hodnot v akom stave mas krcok a ci si otvorena a tak ja som v 36tt mala CS6 co je zle tak ma supli do nemocky tebe tvoja dr nic nepovedala ?

marika1977
22. nov 2010

@slniecko_z ahaaaa,tak to si potom bola na tom tak ako ja...aj my sme rozmyslali nad tou alternativou,muz dokonca voooobec nechcel 3tie ale ja som sa rozhodla pre...ved to malinke za to nemoze a pozrela som si interupciu na youtube a to by som svojmu babu nedokazala spravit....ale nelutujem.ja som matka a preto som sa narodila aby som vychovavala deti lebo oni su moj zivot a zmysel... 😉 tak len tolko nech sa vam vo vasom podniku dari a hlavne,trpezlivost a pevne nervy 😉 a nech ti muz pomaha ako len vie len na maleho davajte pozor nech s neho vyrastie mudry velky chlapak 😀 😀 😀

marika1977
22. nov 2010

@slniecko_z no musim ti povedat ze s toho tvojho maleho kuka sibalstvo ako vysite 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to pozri moju mensiu to ten isty kukuc v nej najdes ze...co by som este vyparatila????????????

slniecko_z
22. nov 2010

@marika1977 no to hej ozaj asi tiez pekne cislo 😀 ale zlata je 🙂

kvojtanikova
22. nov 2010

baby ja mam dost z mojho syna - uz asi tyzden sa v skolke aktivne hra na "tatika a babatko" - on je akoze tatik a druhy chlapcek je babatko no a nas Matej ho v kuse oblizuje, bozkava, mojka, krmi ho akoze z flase, este sa aj pod stol schovaju aby ich ucitelka nevidela... a ten chlapcek drzi ako hluchy dvere sa mu to asi aj paci ci co... no ale ucitelka uz na mna tak divne pozera... co mam robit? mu vysvetlujem ze babatko sa cely den nemojka, ze musi aj oddychovat alebo trosku cvicit napr. s nozkami a tak, ale Matej vzdy len zapoti, ze "...ale moje babatko sa chce mojkat, ono nechce robit nic ine..."

slniecko_z
22. nov 2010

@kvojtanikova 😀 😀 😀

marika1977
22. nov 2010

@slniecko_z tomu ver...neobsedi,len pri minimaxe,to je jedine pri com nelieta po vonku...aj teraz len preto mozem kludne sediet a pisat si bo mala mi je doma.kasle uz 2-3dni tak som ju nedala do skolky...a mate aj nejake zvierata? pes macka...mali sa ti s nimi zahra?no moja ta vkuse beha za zvieratami 😀

marika1977
22. nov 2010

@kvojtanikova no sranda...tak to veeelmi intenzivne preziva s tebou materstvo a asi este viac zdiela potesenie tvojho manzela z druheho babatka... 🙂

slniecko_z
22. nov 2010

@marika1977 nemame mm dovliekol domov yorkshiera steniatko krasny no len maly mu tak zle robil ze chudak pes normalne depku tak musel z domu on je este maly asi na to.no my tiez ficime na minimaxe 😀

kvojtanikova
22. nov 2010

@marika1977 no ved hej, ale keby si na ten ucel vybral aspon nejaku kamaratku a nie chlapca... mu teraz este nemozem vysvetlit ze muzi sa medzi sebou bezne neoblizuju... ale ten druhy chlapcek keby ste ho videli je ako v siedmom nebi... jaj ale su zabavne tie nase deti 🙂

summer21
22. nov 2010

@slniecko_z AHOJ, dakujem za odpoved.. no mne nic nepovedali ja som bola dnes 1. krat v poradni v nemocnici... tam to islo ako na beziacom pase... doktor ma iba skontroloval, klasicka poradna a mam prist znovu o tyzden... ale to CS 5 som si vsimla az doma ale tam mi nepovedali dokopy nic.. a preco ti povedala, ze to je zle ? 🙂

summer21
22. nov 2010

@slniecko_z inak to znamena, ze sa otvaram ?

slniecko_z
22. nov 2010

@summer21 no lebo v 35+2 som uz bola na cm otvorena mala uz v porodnych cestach a makky krcok skrateny o polovicu tym padom mi hrozil predcasny porod koli comu ma museli hospitalizovat

slniecko_z
22. nov 2010

@summer21 nie nemusi to ti ta 5-ka mohla vyjst aj z toho co ja viem ze krcok mas skrateny +este nieco neviem vsak si precitaj tam tie konkretne hodnoty k tomu

summer21
22. nov 2010

OK,, dakujem ti pekne 🙂 tak sa drzte uz asi coskoro pojdete 🙂 🙂 🙂

slniecko_z
22. nov 2010

@summer21 no tento tyzden uz by som to aj brala 😉

marika1977
22. nov 2010

@slniecko_z to mas pravdu,kym su take male,treba ich a zvierat mat stale na ociach...to moja prvemu morcatu co sme mali ceruzkou zub vylomila a starsia hysacila tak sme utekali s morcatom veterinarovi...to ked ju mensia mal na rukach musela som byt v srehu nech jej viac neublyzi...oni si to este tak neuvedomuju.a ked mala mlade tak sa s nimi hrala ako s plysakmi tak to sme zas len striehli nech ich nezabije ale stastlivo prezili a porozdavali sme ich...od malicka musi byt dieta vedene k tomu,ako sa ma k zvieratam spravat lebo ked rodic nedava pozor a neuci dieta co je dobre a co nie co smie a co nie skonci to veeeelmi zle...to aj teraz malu casto hresim ked vystraja zo psom sadne lahne si na nu alebo ju taha za obojok...a pes drzi ako hluchy dvere... 😝
@kvojtanikova ved su to este male deti a hraju sa na vselico..na mamu a oca na lekarov...pokym ho nebude chciet prebalovat tak je dobre 😀 a mama toho chlapceka co na to?urcite pochopi ich hru ked je aspon trochu vnimava 😉

slniecko_z
22. nov 2010

@marika1977 no ved neuvedomoval si svoju silu sadol na motorku a uz isie po nom a ja nic ine len stanky utierala co to ten havko nezvladal kym som si dala vodu zovriet tak pes na voditku vo vzduchu, maly ho ucil lietat 😀 no pockam kym bude mat tak 6 rokov 😀

aleola
22. nov 2010

Ahojte, ja mam termin 7.decembra a tiez mi nebola povedana vaha babatka. Ked som bola min. tyzden na prietokoch tak som sa spytala, a doktorka, ze to mi nepovie.. neviem co by musela spravit aby to zistila.. nuz ale vsak to je v podstate jedno, ci?? Preco by som to potrebovala vediet? Ak by nebolo nieco v poriadku, snad by povedali. Tak len tolko.. drzte sa 🙂

lulkax5
22. nov 2010

@aleola urcite by ti povedali keby nebolo nieco oki ale ta vaha aspon mna vzdy potesi ked mi povedia kolko drobcek aktualne vazi 🙂 neviem preco ti lekarka povedala ze ti to nepovie to je divne lebo vacsinou to hovori lekar sam od seba ale tak nechcem nikoho sudit 🙂

smejo251
22. nov 2010

no baby tak ja som uz v nemocnici,dostavam infuzie magnezium,tvrdlo mi brusko a lekarka povedala ze ma presiakle hrdlo tak som tu pre istotu ...jeden doktor ale povie ze beru datum porodu podla terminu menstruacie a druhy ze pola velkosti plodu tak som z toho na nervy lebo edni chcu cakat a druhy uz rodit tak cakam co vlastne bude,....alepokial nedostanem bolesti tak tu budem urcite do stvrtku alebo pondelka v celku kym nepride moj doktor lebo je na pn....☹((

slniecko_z
22. nov 2010

@smejo251 no jejda tak sa drzte a este pockaj nech ukoncis aspon ten 37tt ako ja. neboj to bude ok a keby aj porodis no tak by to malo byt v pohode tak sa drz a daj vediet

marcelkatt
22. nov 2010

@slniecko_z Ty si ako na tom moja?

slniecko_z
23. nov 2010

@marcelkatt ahoj no ja nic akoby mi to preslo alebo co nechapem bruch trosku pobolieva vcera daco zo mna vysplechlo take priesvitne len sme s mm nevedeli ze co to je 😕 ale kedze ziadna bolest tak asi len moc 😅 tak som doma este aj s malym lebo je chory a mna uz zacalo tiez boliet hrdlo takze dufam, ze nedostanem este aj sople lebo neviem ako by som to udychala 😒

lulkax5
23. nov 2010

@smejo251 tak drzime palce nech to vsetko co najlepsie dopadne 😉

marika1977
23. nov 2010

@aleola vahu dietatka je velmi dobre vediet a hlavne to pomaha doktorom pri orientacii ak su nezhody ako pise smejo tak si ju precitaj preco je v nemocke...ono je to fakt divne ked ti to nepovedala...pri dcerach som ani ja nic nevedela nic nepovedali ale to boli doktori stare kadre...teraz su uz ti zensky lekari a porodnici trochu iny,viac sa venuju pacientkam..teda co ja mam skusenosti s terajsimi mladymi aj pristroje su kvaklitnejsie asi...
@slniecko_z ty a nevypadla ti zatka?