icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

slniecko_z
25. nov 2010

@marika1977 no ja vecer to iste bolesti, tlaky stale som chodila sr..t este som si to poistila zasexovala reku ked uz tak nech ma to riadne drapne a potom nic ma preslo ani teraz mi nic nie je ako co ma toto byt?

marika1977
25. nov 2010

@slniecko_z no aj ja si upratujem beham po dome....len ja nechapem tieti stavy...mna pri detoch chytili kontrakcie a potom som porodila a teraz toto????normalne asi minutkove bolesti kazdych 8min...presne a po cosi vyse hodiny to preslo?to nas to asi chyti zajtra alebo tak nejak? 🤐

koriatko
25. nov 2010

@marika1977 No tak to už asi každú chvíľu príde, keď to máš takéto divné.... nie? 😒
Ja by som sa chcela opýtať na opúchanie nôh a rúk, už druhý deň mám strašne opuchnuté nohy a dnes aj ruky... Nemám tlakomer, aby som si odmerala tlak, ale ináč sa cítim dobre (relatívne)... Opúchajú nohy aj vám?

feb13
25. nov 2010

@koriatko Hej, ja ich mam pripuchnute uz niekolko tyzdnov, ani v klude tie opuchy uplne nevymyznu a obrucka ma tiez tlaci. Tlak mam pritom 115/65. Na konci tehotenstva je to normalne. Pozor si treba davat vtedy, ak tie opuchy vznikaju nahle a su velmi vyrazne ze sa to prejavi aj velkym prirastkom na hmotnosti aj opuchom tvare, hlavne viecok, vtedy treba ist k lekarovi.

slniecko_z
25. nov 2010

@marika1977 no tiez idem asi po schodoch behat hore dole alebo co uz neviem ako tomu viac pomoct 🙄 no moja az do nedele neporodim tak ja uz sa z toho zblaznim asi. vsak to na nervy toto 🙄

lulkax5
25. nov 2010

@koriatko aoj ja mam tiez opuchnute ruky aj nohy ale tlak v poriadku 🙂 uz to mam dlhsi cas

marika1977
25. nov 2010

@koriatko to ti telo prilis zadrziava vodu...to musis povedat svojmu zenskemu.ja som s tym problem chvala bohu nemala....a tieto nocne kontrakcie?????????uz cakam 3tie ale s tymto som sa este nestretla...mna pri dievcatach vychytilo a uz neprestalo a porodila som teraz co malo toto byt,neviem...ale hadam sa dnes dozviem od dokiho viac 😅

koriatko
25. nov 2010

@feb13 ja som mala zatiaľ tlak stále v poriadku... tie opuchy nevznikli zas tak náhle a výrazne, aj tvár je v poriadku 🙂 tak dúfam, že je to len vysokým štádiom tehotenstva.
@marika1977 k doktorovi idem až v pondelok, jasné, že mu to poviem, len dúfam, že sa to dovtedy nezhorší... Bojím sa vysokého tlaku, ako sa poznám, ešte dnes si skočím kúpiť tlakomer - pre istotu...
Som zvedavá, čo ti povie doktor, ale podľa mňa to už pomaly začína, alebo žeby si maternica len robila srandu? 😎

marika1977
25. nov 2010

@koriatko fakt neviem...len dufam ze mi mala ma aspon 3kg...urcite dam vediet co noveho ale teraz mi nic nieje...nechapem 😅

heli1984
25. nov 2010

@marika1977 a teraz si na tom ako?? dneksa dobehneme 😉

kvojtanikova
25. nov 2010

ahojte ja som dnes bola na monitore a okrem toho som sa zase nic nedozvedela. Vsetko je vraj OK, ale inak asi drzali bobrika mlcania ci co, vysetril ma pohmatom a to bolo vsetko. Vraj na tom monitore malo babo obcas hranicne hodnoty ale ze je to OK. Ostatne veci som sa dozvedela az z papiera - krcok 2 cm, plodova voda neodtecena - no aka novinka, sak to by som asi vedela keby mi bola odtiekla🙂 stale neviem ake je babo velke, kolko vazi, meria... najnovsie mam prist 6.12. ale to zas len na vysetrenie.To uz nebudu robit ziadny USG az do porodu ci co?

slniecko_z
25. nov 2010

@kvojtanikova no to mas bohovsku dr potom mne robi sono na kazdej poradni ale na velkom v nemocnici som bola tiez len tri krat naposledy v 36 tyzdni to aj prietoky robili

marika1977
25. nov 2010

@slniecko_z
@kvojtanikova
@heli1984
@lulkax5 ahojte dievcata...tak som tu 😀 😀 😀 este stale 😀 😀 😀 velkost babatka neviem bo ten kvalitny ultrazvuk je stale pokazeny ale dozvedela som sa dalsie novinky....mam cakat ze moja maternica este par krat zasranduje so mnou to ze uz 3tie babo...a som otvorena na vyse centimetra a vnutorna branka zavreta,tak mame povolenie sexovat 😀 a na monitore 2kontrakcie ale len slabe...tak ze,este si tu svami posedim na MK 😀 😀 😀

slniecko_z
25. nov 2010

@marika1977 tak super aspon ze tak lebo vsak ak si ozaj v 36 tyzdni tak by nebolo dobre este . tak dnes budete mat rusno doma, co ??? 😀 😀 😀

marika1977
25. nov 2010

@slniecko_z hmmm aj som sa z muzom povadila jemu uz asi stacia moje usta a ruky!!!!!!!!!!!!!skoro ma porazilo ale sak ho prinutim k tomu ockovaniu 😀 😀 😀 len neviem ci ju najde bo som tak stucnela 😀 😅 😀 ...ja som sa normalne potesila ked mi doki povedal ze to este vydrzime nejaku tu dobu 😉 tak tie kontrakcie asi sposobili ze so sa uz trosku otvorila...ale je ta moja maternica prefikana ze? 😀 ja by som este 2ttchcela vydrzat...

slniecko_z
25. nov 2010

@marika1977 no ja uz nie ja tak do nedele alebo najlepsie do zajtra 😀 no to ho pekne donut moj vcera chudak chory nachcipany ale som ho zobudila a bohuzial musel ale aj chcel sam sa obetoval 😀 😀 😀 dnes ho to neminie znova vsak ze spermie pomahhaju na skracovanie krcka tak nech len ockuju ti chlapi nasi 😀 😀 😎

marika1977
25. nov 2010

@slniecko_z ja sa normalne tesim...len ten moj si akosi odzvykol od pohybu a ja skackat na nom urcite nebudem...jednoducho zlenivel 😵 😵 😵 ale neboj sak ja ho preberiem a dostanem do kondicky 😀

lulkax5
25. nov 2010

@marika1977 juuuuj no ja sa modlim kazdy den nech uz to pride 🙂 dnes mi je nejak spatne som zvracala a pritom mi vobec nebyva zle jaj ... no tak u nas doma sa ani na sex nepomysli takze zavidime 🙂

lulkax5
25. nov 2010

@slniecko_z este stale nic ? 🙂

slniecko_z
25. nov 2010

@lulkax5 nie ja som z toho jelen mne asi aj ked voda odtecie tak mi ta mala nevylezie 🙄

lulkax5
25. nov 2010

@slniecko_z ty kokso fakt hrozne toto cakanie :( ja som si vydrankala dnes od draheho ps3 aby som sa doma tolko nenudila 😀 uvidime kolko dni ma to bude bavit 🙂

aleola
25. nov 2010

@koriatko ja mam ruky opuchnute uz nonstop, su ako take bambule, ziadne prstene nic.. nohy mi tiez puchnu.. ja som vlastne cela taka nafucana 🙂

slniecko_z
25. nov 2010

@lulkax5 no playko to som pri malom drtila a veru ti poviem ze nakoniec sme ho museli predat svagrovi lebo som ostala zavislak 😕 aj 24 h som hrala vkuse . teraz som tiez rozmyslala nad tym ale radsej ee a mam doma maleho cize nuda nie je 😖
mna ti uz to nebavi taketo vycakavacky kazdy vecer to vypada ze uz to ide a nic nakoniec asi fakt pojdem len tak do tej porodky zajtra vecer a to uz si ma tam nechaju uz ma neposlu domov daju vyvolavacku a bude

lulkax5
25. nov 2010

@slniecko_z hihi no pekne hej ja to poznam lebo na compe sa hram a uz mi z toho sibe ... len ja som cely den sama takze trochen nuda je 🙂 nooooja mavam bolesti sem tam v noci ja sa ani neciti este nejak tak ze by ma obtazovali poslovia tak ja neviem kedy to na mna pride ale uz chceeeeeeeeeem 🙂 a myslis ze by ti dali vyvolavacku ?

shira_
25. nov 2010

@marika1977 dnes som bola 1.x v poradni v nemocnici, vyšetrili všetko možné ale im vyšlo, že malý má teraz okolo 2900g takže nerastie takým tempom, ako sa zdalo. všetko je však vraj v norme, krčok sa skrátil na 1,5cm ale je zavretý, prietoky ok aj ctg. o týždeň mám prísť, uvidíme... malý sa bude aspoň ľahšie rodiť, čo už. len aby bol v poriadku...

slniecko_z
25. nov 2010

@lulkax5 no hadam ano vsak co uz so mnou tak dlho som otvorena uz by som si to dako vydupala 😎

lulkax5
25. nov 2010

🙂 veru len pri mne sa tvarili v nedelu ze keby si ma nehali v nemocke tak tri tyzdne cakania 😒

slniecko_z
25. nov 2010

@lulkax5 v nedelu si tam bola? a co ta poslali domov? no ja to asi skusim risknut zajtra vecer uvidime

lulkax5
25. nov 2010

ja som bola lebo mi tvrdlo brusko no oni ma hned prijali ale sme to vybavii nech idem domov lebo vsak lezat tam tri tyzdne to by bolo asi moc ... ja som len pre spic prstu otvorena to je nist 🙂 a co tam pojdes ? ze nech ta uz odrodia ? nemas svojho lekara co ta bude rodit ? 🙂

slniecko_z
25. nov 2010

@lulkax5 nie pojdem ze mam bolesti vsak vecer je to aj tak na nevydrzanie cize maximalne budem vypadat ako panikarka tak uvidim co mi povedia ale myslim, ze by ma uz nechali tam ja som pred dvoma tyzdnami bola na prst otvorena a krcok skrateny na 3cm makky u mna bol problem ze hlavicka moc tlacila dolu naliehala ci ako to povedali a takto ma prijimali na porodnicu s malym s takouto ,,, diagnozou,, a za 17 h bol maly vonku no len teraz ma v nemocke napchali magnezkom co asi zabralo alebo co lebo uz by som podla nich mala byt davno rozpadnuta a furt som 2v1 😒