V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@marika1977 no ani neplas to zas nie dufam len ze ten pankreas bude ok a nezacne zas blbnut lebo si to neviem predstavit este aj rodit v takom stave. takze rozky a voda to isti az do porodu 😀
@marika1977 ja myslím že zátka odišla, neviem čo iné by to mohlo byť. predtým nič také zo mňa neliezlo, ani potom. ale môže byť ešte kľudne aj 2t do pôrodu. uvidíme vo štvrtok na poradni, či sa niečo zmenilo. ale ja nemám kontrakcie ani nič, takže sa nestresujem, pokračujem normálne ako by sa nič nedialo. ešte s mužom kukáme nejaké iné auto, lebo bude treba vačšie. tak teraz chodíme všelijako po bazároch sa voziť. tak ešte nech nerodím pár dní 😀
@slniecko_z aha jasne som si neuvedomila nejak ze mas doma krpceka 🙂 no ja to magnezko neberiem uz aj ked by som este asi mala 🙂 no hadam bude vsetko oki .. ja som zvedava kolko bude mat nas maly uz teraz zajtra idem k lekarovi tak som zvedava 🙂
@shira_ No mne tiez zacala zatka odchadzat 2tt dozadu a nic... a co som citala tu vo fore, vacsina bab po odchode zatky porodila do 3 dni, mnohe este v ten den... ale vraj zatka moze odist 6tt pred porodom a povazuje sa to za normalne. Aj na poradni ked som hovorila doktorovi o tej zatke, tvaril sa ako keby to nic neznamenalo. A uz stale viacej sa mi zda ze naozaj to nic neznamenalo... ☹
@lulkax5 kokso v noci ake kontrakcie uz som normalne zabudla ako to boli ale ked som sa priblizila ze kazdych 10 min tak to prestalo ale som myslela ze steny oskriabem
@slniecko_z no mna tiez tuto noc mordovali bolesti az mi palceky krutilo 😀 ja idem dnes k lekarovi uvidime co povie 🙂 ja uz chcem rodit ..
@lulkax5 no potom daj vediet som zvedava
No baby musim vam oznamit velku spravu. Dnes prvykrat sa mi niekto postavil v MHD.
Ahojte maminky 😉
@feb13 výborne, že si aj niekto všimol, že si tehotná.... dosť skoro.
@lulkax5 myslím na Teba a držím palečky, aby bolo všetko ok 🙂
@slniecko_z som fakt zvedavá kedy Ty porodíš teda.... Dookola niečo moja a stále 2v1. Držkaj sa a dávaj na vás pozor.
@marcelkatt no ja som tiez zvedava ved to uz nie je normalne
@slniecko_z veď práve.... A čo dr na to vravia, že mávaš kontrakcie, bolesti a stále nič?
@marcelkatt no nevravi moja dr nic lebo ako si spominas ked som bola v tej nemocke tak potom mi dala poradnu az o dva tyzdne to bolo teraz v pondelok a to ma len pustili a dali mi uz rizikovu poradnu to idem v piatok ale teraz ked som tu lezala tak na pasoch som mala zaznamenane kontrakcie slabsie ako vcera neboleli tak a nikto mi nic na to nepovedal tak neviem
@slniecko_z držím palce moja. Ja idem tiež na poradňu v piatok... Poobede.
ahojte zapajam sa aj ja kedze uz to tu bude coskoro prvy termin mam 25.12 a dalsi mam 30.12 tak adrenalin stupa mam kusocek strach nakolko som prvo rodicka ale ved v den D budem najstastnejsia na svete a zabudnem aj na bolest aj na strach budem sa tesit uz len z mojho synceka Damianka je to moje vysnivane babo kedze som tento rok este zaciatkom roka mala jeden potrat a druhy este v decembry 2009 a do dnes nik nevie preco ked testy a vysetrenia si O.K !! a to je uz teraz hlavne tesim sa fakt moc uz ratam dni a spim pri pobalenej taske 🙂 drzim vsetkym mamickam palceky 😉 mam este otazocku je tu nejaka mamina z KE ktora ma termin cca ako ja a bude rodit v Rastislavke ? rada by som sa zoznamila 🙂
@slniecko_z
@marcelkatt
@feb13
@lulkax5
@shira_ ahojte dievcata...tak ja sa hlasim,v kope sme aj budeme este nejaku dobu len neviem kam priberieme...malinka ma cez 3kg...tak neviem za ten mes.co mam do porodu este kolko mieni pribrat a bude nas vazit aj vo stvrtok...to takymto tempom ze 400g za necely tyzden,neviem,nem dobre...a mam aj krasny snimok tvaricky 😀 juj ci som sa potesila a inac,nic mi nieje len vecer uz nevladzem dlho stat bo bolia nohy a krize a vsetko mam bez zmeny 😅 😅 😅 ozaj baby a neviete co je s paoli?dlho uz nepisala...jantulka ta je ok este v kope 😀
@zahrika nezavidim ti...len aby si dokazala v poho porodit lebo ak bude babo velke co asi bude tak na prvy krat neviem neviem....siiiiilno drzim palceky nech sa uz behom par dni dockas 😀
@marika1977 ejha ta tvoja mala ma ale peknu vahu ja budem rada ak 3kilovu vobec porodim
@slniecko_z ja som mala slabe kontrakcie 3 dni pred porodom, a potom mi poradili, ze mam ist sa okupat, ked su to realne kontrakcie, zevrat to urychli porod, ked nie tak to prestane.
Inak mne po kupeli asi tak po 5 hodinach praskla plodova voda a mala bola vonku do 2,5 hodin, takze mozno sa uz otvaras drz palce a bud pripravena do porodnice 😉
@marika1977 paola uz porodila cisarskym uz min tyzden isla na prehliadku a zacala krvacat ci co a potom vecer jej voda odtiekla tak ju museli rozrezat lebo mala bola Kp takze malicka ma uz 6 dni celkom dobre vazi na to ze v 37 t jej ju vybrali.
no ty budes mat obrinu alebo co no bude to riadna babizna 😀
@emmaelzer no ja uz som tri tyzdne pripravena ved uz podla dr som mala davno porodit ja uz som na 2cm no to s tou vanou horsie mame len sprch kut a do tej detskej vanicky sa asi nezmestim 😀
@slniecko_z a toho som sa obavala 😒 ale bohu zial aj doki mi potvrdil aze este v takomto stave mozem aj 3-4tteste byt...bo bez zmeny....a povedal aj to nech necakam dietatko z nizkou hmotnostou ked som mala 3,650 a 4,200kg deticky...no co uz a ja som sa tesila na 3,500 babenko ze raz dva porodim vytlacim jak nist...a zas sa len natraaaaaapime 😅 😝 😅 ma to mala v genoch,bude po tatinkovi babizna jak hora 😉 len skoda ze to nieje chlapcek,to by som sa potesila 🙂 sme zdravi to je dobre 🙂
@jantulka ahaaaa ahuuuu...a ja som ta akurat spominala 😀 neboj lepsie je mensie babo,lahsie ho porodis ako take obryca slonica... 😀 😀 😀 ja neviem kam mi este priberie za ten mes...aj dokimu som hovorila ze..pan doktor,ved zeny s takymto brusiskom ako mam ja uz rodia prosim vas kam este narastieme...a on sa len zacal smiat a povedal...no neviem ale mala urcite nebude 😀 a usmieval sa dalej...a to si predstav ze trebars by som este prenasala any nexcem pomysliet jaj a este mi povedal...vsak to je krasna idealna vaha...s usmevom a a j to ze ine mamicky sa stazuju ze maju malinke deticky.... 😉
@marika1977 no ved to ma pravdu ja som tiez cakala ze mala bude vacsia som myslela ze bude po mne lebo ja som sa narodila ako 4kilova ale ako vidim po mne nebude ale bude po manzelovi on sa narodil iba 2900g.ale ja uz zacinam mat taky velky strach z toho porodu ked tu citam ze kolke to uz maju za sebou aj ja by som to uz cela mat lebo do vianoc sa cem nejako tak pozbierat
@pinkii ahojky, ja som tiez z KE ale rodit budem v novej nemocke. Neboj sa urcite to zvladnes, este si uzivaj posledne tyzdne a bude to OK. Ja mam oddnes este 31 dni🙂
@marika1977 boha ale vsak mne uz sa co robi a nie a nie sa rozpadnut ani za nic do kedy ma to bude takto natahovat 😒
@slniecko_z tak s tou detskou vanickou by tom to ani ja neskusala 😉 , a co tak trochu akcie s muzickom 😝 ? Ja som toho mojho horko tazko dohnala a tak to vsetko potom zacalo...
@emmaelzer no ved vcera ked som sa vratila z nemocky tak sme vhupli na to vecer a asi o hodinu zacali tie kontrakcie tak dnes to skusime dokoncit 😉
@kvojtanikova 🙂 zlate tak ja bud 25 alebo 30 kusocek mam strach ale nie uz moc 😉 a co b udes mat ? uz mas aj mena ?

@lulkax5 nenechali som sa vypytala domov ked nerodim tak co mna maly potrebuje nema kde tak dlho byt a v podstate v piatok mam hned poradnu ale dali mi uz rizikovu v nemocnici tak som pod dohladom pri tej diete by mi mal dat ten pankreas pokoj teda dufam hlavne ze mala je ok no a porod sa nerozbehol co som tam bola ale vsak po tom magnezku sa necudujem ani ale na monitore kontrakcie uz boli slabe ale boli cize to uz nie je na dlho