V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ano a tam som chodila aj ja 🙂 a este aj mamina mi tam pracuje
no ano
@pinkii jeej aj ty 25?tak to si vianoce teda neuzijeme.... 😉
@slniecko_z teba mala riadne vytrapi...to mas tieto divne predporodne stavy uz akosi pridlho,sak vies aj ja som jajakala ale asi len 3dni potom ma to preslo a teraz mi pre zmenu nieje nic len nevladzem na nohy..ale to ta moja koxa citi pocasie asi alebo som uz v sloňom vydani asi to bude pricina 😀
@jantulka velmi sa nespoliehaj na nizku vahu ked si mala 4kilecka...mala ti bude niekde medzi uvidis a ako sa citis?to by si aj malinku mala asi vediet odhadnut aka je velka kde ta kopka a ako ale to je take ze teraz sa uz pukame vsetky a deturence nas pekne triafaju 😖
@emmaelzer no mi z muzom uz ten sex mame povoleny a ja sa bojim 😕 😕 😕 akosi sa neviem odhodlat 😅 a minule uz aj xcel len sme skoncili skor jak to zacalo 😅 😅 😅...sak uvidime co bude 😀
@marika1977 si ma riadne vystrasila... no ved uvidime, v 36tt mal 2477g ale ked ono je to tak nepresne ze az.... 🙄
no ano vianoce ale chcela by som si dat fajnu kapustnicu a tak ist na vec 🙂
@marika1977 tak Vam prajem prijemne si uzite zo vsetkym co k tomu patri, a teda v ramci fyzickych moznosti.. 😉 😝 Potom uz na to dlho zase asi mysliet nebudete...
@marika1977 no vytrapi ma riadne je neviem preco je to takto pri malom som ziadne taketo predporodne veci nemala a teraz ja neviem kurna bude nech porodim alebo teda nech mam pokoj ale nie toto
@slniecko_z vidis, fakt na to nieco je, pretoze pri orgazme maternica kontraktuje....takze prijemny vecer prajem, teda ak dovtedy este neskoncis v nemocnici 😉
@marika1977 no tak podla mna neni az taka velka lebo ani brusko nemam ze mega ako ty normalne ja ked som bola v nemocnici a videla som jednu s takym bruskom tak som jej az zavidela ze preco aj ja nemam take velke mozno ze je len nejako inac ulozana ze nezabera az tolko miesta
@emmaelzer dakujem 😀
nie nemam ale poznaju ma tam uz aj ja ich mam ua sebou dva potrety nik nevie preco jeden v decembry druhy v marci taze uz tam mam aj kartu a doverujem im
@pinkii jeeej aku krasnu fotku mas. Krasny "den D"... my budeme mat teraz dievcatko, chlapca uz mame, a hoci maly s tym nesuhlasi, my sme na 99% rozhodnuti pre Barborku🙂 uz aby to tu bolo aj ked trochu mam aj ja strach.ani nie tak z porodu ako z toho ako to potom budeme vsetci 4 zvladat... uz teraz preventivne spim do zasoby🙂
@emmaelzer ved volaco bude 😀 len nam vsetko akosi dlho trva a deti mi chodia neskoro spavat uz vcera som sa hnevala a mala si pocitala prsty v posteli do 9,45 a to moj muzik uz bol tuhy....
@pinkii ja pevne dufam,ze na vianoce budem doma ale neviem mozno aj ano ale cela...ak to pojde takto tak sa asi nedockam....
@jantulka kamka ma male brusko,no,male...oproti mne male...tak ze nie az tak male 😀 😀 😀 a maleho ma len o nieco do 200 gramov mensieho ako ja malu a to sme obe v 37tt a ultrazvuk aj tak nieje az taky presny.
@slniecko_z sak vies ze ani ja som nechapala tie moje stavy,este teba som sa pytala...to asi si viac vsimame uz lebo vieme co nas caka a asi aj teko uz inak reaguje ci co 😒
@marika1977 neviem ale pekne kontrakcie bolestive ako teda dovidenia kazdych 10 min a mna to prejde potom tak to uz co je vsak ja ozaj nakoniec nebudem ani vediet kedy ist do nemocky co budem z toho zmagorena a porodim doma lebo nestihnem ist.
@marika1977 to mi volaklo velmi pripomina nasu domacnost...prvy kto zaspi je moj muz....ale im to nevadi, ked ich aj zobudis.... 😉 😝
@marika1977 moja držím moc palce.
Ja som si bola pre výsledky krvného obrazu a moču. Moč: cukor a hnis, krv asi 12 výsledkov zlých. ☹
@emmaelzer ano im to nevadi moj vzdy mi zapoti ze ma uda za znasilnenie 😀 😀 ale ani raz sa nebranil 😀 😀
vcera v poradni dr. vravi, vidime sa o tyzden.. hm.. tak ved sa ani necitim, zeby sme sa nemali vidiet.. ale nenahnevala by som sa keby sme sa uz aj nemuseli vidiete 😎
@aleola no pekne cize nic pootvarane 😉
Ahojte. ako tak citam kazda by to uz mala najradsej za sebou. ja by som sa tiez neurazil 🙂 ja ani neviem kolko vazi mala,lebo posledne sono mi robili v 36tt a to mala vazila okolo troch kil. ja mavam take slabsie bolesti v podbrusku a stale som nejaka nesvoja 😒
@zuzkaznr ano ano uz chcem ☹
@slniecko_z ani sa ti necudujem,citala som co vsetko mas za sebou. ja by som to asi nevydrzala,kedze som prvorodicka a neviem co ma caka 😅
@zuzkaznr no u prveho to taketo nebolo sice bolest riadna ked som sa otvarala to som mangela nenavidela ale teraz sa to taha a nie a nie uz na plno ach jaj 😒

@jantulka fuuu tak tomu ver 🙂 ja mam teraz kamosku v noveja le ta caka caka a este stale nic uz aj vyvolavacku mala a nic prvy termin mala 7.11 a druhy 17.11 a aha ktoreho je a nic tak ju tam trapia jaj smutno mi je za nou len dufam ze ja tak nedopadnem v starej 😖