V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@zuzkaznr hej ale asi nie to moje mi to pride ako keby moje telo uz ju chcelo dostat von a ona nechce neni pripravena alebo co neviem si to vysvetlit inak
ahojte kočky... tiež termínujem za chvílu... no takéto problémy ma dúfam nečakajú... 😒 Veru sa hovorí, že druhé ide lahšie, no uvidíme... Tiež čakám druhé a spolieham sa nato, že to pôjde rýchlejšie... Zuzkanr síce nevieš, do čoho ideš, buď len rada... Aspoň nemáš plnú hlavu zbytočných starostí, že čo a ako bude... 😀
@lucia_nr tak tak tiez mi bolo lepsie ked som este nevedela co ma caka 😀 teraz je to horsie ved vcera som si rychlo pripomenula 😉
@kvojtanikova pekne meno
tak kocky predbezne na 7 dec sekcia maly ma uz 3,8 asi kg 🙂
@emmaelzer ano,volakedy davnejsie pred tehu to aj tak vela krat u nas fungovalo ze....drahaaaaa,potom ma zobud....ale teraz ak mam pravdu povedat,nexce sa mi akosi som zlenivela a dneska urcite nist nebude bo ma straaasne bolia krize a poslovia ako na beziacom pase a brucho mam asi tonu tazke az sa mi zle dycha brrrrrrrrrrrr 😲
@zuzkaznr juj moja,tak to ti nezavidim...pocitaj cca od 300do500gramov za 7dni..to tvoja babika uz velmi taha na 4kg nech pocitam ako pocitam...pytaj sa otravuj dokiho alebo ho skus pekne poprosit....a mozno uz ani nestihnes 🙂
@zuzkaznr
@lucia_nr
@slniecko_z hovori...ale nieje to vzdy tak...ja som druhu prenasala a vela bab poznam co mali horsi 2hi porod tak neviem...ja budem mat tento mozno ten najhorsi..kto vie,ale nechajme sa prekvapit 😵
@lulkax5 no pekna vaha...drzim palceky 😵
ozaj dievcata....paola ma nove fotecky aj malinkej ninky....juuuuj je velmi zlatulinka 😀
@lulkax5 co?? to uz tolko no super to bude riadne babo a preco sekcia?
@marika1977 uz som kukala tie fotky peknucka malinka normalne zavidim ale v dobrom .
No som veru zvedava teba to zas chytilo? no pekne teda si ma potesila teraz ze druhe horsie 😒
@slniecko_z ja ani neviem...ale skor to budu riadne vetry 😀 a zachod bude koniec len este malu musim umyt a poupratovat po nej hracky...zas sa len zohybat.... 😝
@marika1977 moja, to uplne poznam...chuda viem, ze sex je to posledne, na co teraz myslis....uz aby bolo to babo vonku...
@slniecko_z a to nechapem, preco oni nikdy nepoviedia nie....keby to aj zomieralo, znasilnit sa to da.... 😝 😀
@emmaelzer uz teraz mas pravdu ale asi pred par tyzdnami by som dala za dobry vydatny....cokolvek to mne od zaciatku chutilo aj muz sa cudoval ze co sa to so mnou porobilo...no dnes ani pomysliet,nenajdem si miesto a nemestim sa do koze 🙄
@slniecko_z prave preto ze je veliky 🙂
@marika1977 dakujeme ved dam potom vediet 🙂
ahojte kocky, dnes som bola na poradni, prietoky su v poriadku, robili mi aj ultrazvuk a malicky nam vazi konecne 2637g takze aspon ma uz porodnu vahu, tak sa moc tesime, uz len cakat kedy to na mna pride, niekedy mi tvrdne brusko, trosku aj zaboli ale to je vsetko. a doktorka ma uz dva tyzdne len premeriava, popripade pocuva babetko, ale uz ma nekontroluje zo spodu, dnes som sa pytala ze preco, lebo som chcela vediet ako sa sprava krcok, a ona na to ze sa neodporuca vysetrovanie zo spodu kvoli pripadnej infekcii, kazda tu pisete ze na kolko ste uz otvorene a ja to netusim, nerozumiem tomu.
moje bábo malo v 36 tt už 3,5 kg, takže do termínu určite prebehneme 4 kg hranicu... Aj Miško mal vyše 4 kg keď sa mi narodil, takže malí chlapci to nebudú ☹(( len ako ho vytlačím, stále netuším.... 😨
Neviem prečo, ale ja mám strach, že bábo bude veľké... Veľmi ma štve, že mi na poslednom UZV nepovedali, koľko asi váži, teraz na to stále myslím a na UZV už nepôjdem ☹ Ja by som už najradšej chcela rodiť, hlavne preto, aby nebolo veľmi veľké... Tak uvidíme, aké nakoniec bude, ja som inak v pohode nič mi nie je, na poradni mi povedal, že som na 1 cm otvorená...
@lulkax5 A to kvoli vahe ti robia sekciu? Juj... ja pojdem zajtra na premeranie lebo v 36tt vazilo 3kg tak teraz to pocitam tiez tak okolo 3700-3800 ale uvidime, no dufam ze nekoncim tiez sekciou kvoli tomu... ☹
@danka135 ja si myslim ze sledovanie krcka je dolezite a infekcia nejak extra nehrozi kym neodtiekla plodova voda... ved to by si nemohla mat napr. ani kupel ani sex keby ta infekcia az tak hrozila... ale pravda volakedy sa to tak bralo, aspon moja svokra tak hovorila ze tiez ju v tehotenstve zo spodu nevysetrovali... a nakoniec sa manzel skoro v sanitke narodil lebo ona sa v noci zobudila na bolest a ze nevie zmerat interval medzi kontrakciami lebo ziaden interval nebol a za chvilku uz ju nutilo tlacit ze ledva stihli do nemocnice a cely porod mala mozno 20 min... podla mna sa musel krcok potichucky otvarat uz nejaky cas a ked uz bol uplne otvoreny tak sa to spustilo ale tiez pravda ze to bolo uz 2tt po termine takze to je ine. Ale inak ja sa toho tiez trochu bojim, lebo uz som otvorena, ze dlho nic nic a potom zrazu sa to tak spusti ze nebudem stihat 🙂
@marika1977 ze by zajtra si dame cajicek?? 😉 😉 😉 😉 co ty na to?? 😵
ahojte... pridavam sa k vam, aj ked som uz pomalicky na konci 🙂 ja uz teraz cakam tretie babatenko a dr. mi povedal, ze na 70% to bude dievcatko. Kedze uz mam doma dvoch chlapcov, tak mu verim, a uz sme aj kupili ruzovy kociarik 😀 😀 😀 nasa princezna uz teraz vazi 4.5 kila a poviem vam, ze uz toho mam dost. Od soboty mam kazdodenne kontrakcie a stale nic ☹ Akurat mi strasne rozpraskalo dole brusko, lebo mi velmi kleslo... takze cakame a cakame. Dr. povedal, ze ak sa nenarodi do 10.12. tak mi daju vyvolavacku. Dovtedy sa mi vsak cakat nechce ☹
tak baby, my sme dneska mali poradňu, krčok stále na 2cm otvorený,ale mali sme trošku zlý moč, tak si nás doki zase zavolal na štvrtok - to je o dva dni, vraj mám prísť hneď ráno a možno mi budú vyvolávať pôrod, tak uvidíme. ja by som to už tieť najradšej mala za sebou
@evkasto čo máš s močom?? Ja mám cukor a hnis 1+
tak baby ja furt v kope ani sex nepomohol tentokrat par bolestivych kontrakcii a tod vse 😉

@slniecko_z a to sa hovori,ze druhe ide rychlejsie... 🙂