icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

koriatko
1. dec 2010

@slniecko_z aspoň potešil, keď nepomohol nie? 😀

slniecko_z
1. dec 2010

@koriatko vies co ani nie mna ti uz vsetko boli a akoze nehovorim ako ma boleli kosti bedrove ked som bola taka rozcapena 😀

marika1977
1. dec 2010

@79zuzana tak ja ti gratulujem...ale uplne az ked sa ti babika narodi...lebo aj mne hovorili ze chlapcek a ja som ten isty pripad len opacne ako ty tak sme sa vytesovaly a vsetko na chlapca som nakupila a nakoniec v poslednych tt mi zahlasili ze omyl....dievcatko....tak ak sa ti nahodou narodi chlapcek,mozeme nejake vecicky vymenit...nexcem ta strasit ale istota bude ked ich uz budeme mat v naruci 😀 moja drz sa a vela stastia..nebude to lahke s tak velkym babom,zazila som si aj ja 😉

koriatko
1. dec 2010

@slniecko_z máš pravdu, všetky vieme, prečo to robíme... 😉 Keby som si nemyslela, že to pomôže, tiež by som sa na to vykašľala... tak sa namáhať 😒

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z tak ti este tu?a to uz od kedy ta chystali ze porodis...hadam ti uz nejak pomozu ti doktori,sak tak naco ich mame??????

slniecko_z
1. dec 2010

@marika1977 jasne ze som tu ako inak hlavne ze som mala pred troma tyzdnami porodit a nakoniec pojdem na termin no uplne drbli ti dr. teraz neviem naco ma pchali tym magnezkom este aj prenasat budem 😀

slniecko_z
1. dec 2010

@koriatko no ved kaslala bych to ale tak co uz dnes to zas potyrim a uvidime 😒

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z nejak pretrpis uz ked si doteraz vydrzala 😅 ja vcera ako beton,normalne som sa nezmestila do koze ale sla som na wecko a bolo lepsie aj zaspat som potom vedela...rano som vzdy fit a vecer ledva stojim na nohach a zas som narastla ☹ obvod 124cm a kilecka 82,7 no pekne...kisnem ako cesto 😀 len ci to potom aj dole pojde

jantulka
1. dec 2010

@marika1977 z toho priberania si nerob tazku hlavu ja som cela pribrat do 15kg a uz len teraz mam 18kg a to ece nie je koniec

slniecko_z
1. dec 2010

@marika1977 vsak jasne ved nic ine mi ani neostava mne je tiez rano super a na vecer je to des ja som moc nepribrala mam 70 kg teraz a 98 obvod ja mam take pidi brusko tvoje sa mi lubi viac take obrovske pekne ale musi to byt aj tazke nosit pred sebou

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z to je...sak si nevidim ani na nohy a to nechty neviem ostrihat a oholit sa?dopadlo fatalne...dorezala som sa pekne tak sa neholim teraz...je to dost frustrujuce ked do kazdeho drgam z bruchom a do vsetkeho nim narazam lebo odhadnut nedokazem alebo poriadne si neotvorim dvere a uz narazim....a zohybat sa,cakam ze kazdu chvilu sa prevazim a padnem na nos...a to ked musim zo zeme zbierat hracky a veci po detoch....radsej mensie ako vajicko dopredu ako ja 😒

marika1977
1. dec 2010

@jantulka no vidis,aj ja uz pomaly 18kg na sebe....ani by som si nejak nerobila len sa bojim ze to potom nepojde dole

kvojtanikova
1. dec 2010

@danka135 no mna zase pre istotu vysetruju len zospodu. USG mi nerobili uz 7 tyzdnov. Normalne rozmyslam ze ked tam v pondelok pojdem tak zahram scenku ze mi je zle alebo co, nech ma uz konecne pozrie... (ale nie, to by som asi neurobila) ale ma to stve, lebo vy zase vsetky viete ake velke je babo a ja som naposledy bola v 29tt a vtedy malo 1650g a o dva tyzdne vacsiu hlavu a odvtedy ho nikto nepozrel...

kvojtanikova
1. dec 2010

inak co sa tyka bruska - na vacsie brusko si mozete aspon polozit salku s kavou/cajom ked sedite pri telke... ma to svoje vyhody 😀 Ale furt sa dacim obabrem, kazdy den aby som prala tricko, furt mi tam daco kvapne ked varim alebo tak... jaaj, kedy uz budeme bez brusiek???

slniecko_z
1. dec 2010

@marika1977 no musi to byt tazke s tym ale uz len chvilu to uz volako musime zvladnut babatka vylezu a zas budeme kocky 😉 a ty pri troch detoch schudnes ani nebudes vediet ako

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z je to sranda...ale vzdy si poviem ze nieje az take velke ako z lejou s tou som pribrala 24 alebo 22kg uz ani neviem...to som bola strasna ako mech 😀 ja sa poznam,pokym budem kojit tak neschudnem,az potom...a ked mala bude tahat 2r.tak budem 2r.deledula 80kilova ☹ 🤐 a potom moooozno zas horko tazko na 60kg ale to by som bola uz stastim bez seba 😀

slniecko_z
1. dec 2010

@marika1977 uz by som aj ja chcela kojit dufam, ze to pojde 😒 a vsak sa hovori ze kojenim sa chudne nie ?

f1
1. dec 2010

@marika1977 AHOJCEK. mas supeer motto. xi xi xi . 😀 Ovod 124. nedalo mi aj ja som sa zmerala mam 108. na to dychanie mi nic nevraveli, len ze mam obcas z hlboka dychat a nelezat na chrbate , ako keby sa dalo 😅
@slniecko_z ja som po porode okamzite zhodila brusko ale pri kojeni znova pribrala a to VSADE ☹ 🙄
@marika1977 nie nahodou chodis k Jančíkovi?

f1
1. dec 2010

SNEZIII, SUPEEEER 😅 ! Budem musiet ist s deniskom von. a najhorsie na tom je, ze uz sa neviem zmestit do kabata a ten je dost siroky! vcera sme s deniskom uz aj piekli linecke kolace. predpriprava! 😀 co ak nahodou , tak aby bolo napecene. 😉
Na silvestra som objednala balony stastia (priani) 5ks , tak dufam ze ich vypustime 5 a nie 4.

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z ono sa to hovori len to neplati u kazdej...ja kojenim priberam,normalne sa mi narobia speky a slanina...to moje telo si koli mlieku robi tukove zasoby...mam odskusane,pri dievcatach som po porode hned thodila 10-12kg a kojenim som nadobudla tvar riadnej hurky...darmo ,ja som taka dobra dojnica 😀 😀 😀
@f1 to xixixi to by mal byt akysi uskrn smiech...to som od niekoho pochytila,neviem ci nie nahodou od mojho muza este ked sme spolu smskovali kedysi daaaaavno pred 8mimi rokmi...ano,ja chodim k janickovi aj zajtra idem na poradnu...trosku ma zas vytrapi od spodku...ja by som ho nemenila,je to super doki 😀

marika1977
1. dec 2010

@f1 juj a este ten tvoj obvod,to je idealna miera...to ma vedsina bab do takych 110...ja som dobre nad priemer...aj mi zavadzia

slniecko_z
1. dec 2010

@marika1977 bohactvo a ja nic ani kvapku mlieka som nemala sestricky mi ho len stale davali na cicky a jedine co mi islo tak krv z nich 😒 dufam, ze teraz to bude ine lebo zas to mlieko kupovat ma aj svyhne. dnes je mala volaka kludna sa mi az nezda 😕

f1
1. dec 2010

@marika1977 toho nepoznam . poznam jančíka (starsi) , potom stastny, baran, a este taku mladu babenku.
xela som si vybavit izbu,ale sak je len jedna 🙄 takze nic. tak som poprosila mojho muzicka nech mi vybavi aby som bola sama na izbe. a ze vraj to vybavil, tk som zvadava 😝 ja chodim sice k havrankovi, ale nemam ho pri porode. budem rodit na blint ,kto bude ten bude, len dufam ze nenarazim na stastneho. vraj ma nesmierne blbe (pubertiacke) reci. je mi luto dat dr. za porod 200e.
@slniecko_z aj ja som malu kojila necele 2 mes. ale pri malom sa to velmi pekne rozbehlo. laktacna sestra hned vravela ze pri druhom sa to totalne rozbehne. a je to super a hlavne totalna POHODA. este aj v noci on pil a ja chrrr. 😀
aj vonku, vzdy som mala "po ruke" papanicko! 😀 🙂 😅

f1
1. dec 2010

@marika1977 spoznali ste sa cez internet? ja s mojim ano 😀 este pred 10 rokmi.

alzbetka490
1. dec 2010

@kvojtanikova -tiez som tak na tom, posledne sono mi robili v 32tt a odvtedy nic...len ma pozru zospodu , zvazia a beru stery... vobec neviem ako je maly otoceny a aky je velky.zajtra idem na dalsiu kontrolu tak sa na to sono opytam. 🙂

marika1977
1. dec 2010

@slniecko_z juj tak to nieje dobre,drzim palce nech sa ti to mlieko pusti...ja by som vykojila aj 2deti to kebyze zijem v 18tom storoci tak by som bola povolanim dojka urcite 😀 😀 😀 to mne tie tampony na prsia vobec nestacili ja som musela nosit v podprde riadne platene plienky....sak ked mrknes moj album,moja rodina...tam uvidis malu co este nemala rok co ju mm drzi na rukach tak a to som skoro len kojila lebo jest nexcela...len tak trosku zemiak polievku...
@f1 ja som u barana rodila pred 14r.no vies co,toto som pocula od jednej baby,ze havranek si dopredu pyta 200e za porod no urcite...ani ona unho nerodila,odrodil ju janicek...on je jeden z najlepsich doktorov akych poznam...je maximalne ustretovy a vsetko vysvetli a ma veeeelku trpezlivost s pacientkami...je to mlady fesny chlap...a scastny je uz dost nervozny ale necudujem sa mu ma toho vela...a k jančikovi by som asi nexcela chodit bo som pocula ze on pije vela...kedysi som chodila k nebohemu lackovicovi,tak jeden alkac zensky mi uplne stacil. 😖 aj ja som rodila u toho kto mal sluzbu,starsiu u barana a mensiu u babisovej.ta je teraz na materskej ale je to super doktorka bola na mna veeelmi dobra a baran,ten bol ako partizan,nic nepovedal...

alzbetka490
1. dec 2010

@f1 mi nedalo a som sa tiez zmerala a mam tiez 108 😀 ale citim sa ako velka gula 😅 Co su to tie balony stastia?

alzbetka490
1. dec 2010

@evkasto -to este posielaju domov ked si na 2 cm otvorena? tak drzim palce!

marika1977
1. dec 2010

@f1 ja som sa z mojim muzom spoznala uplne nahodou...to som uz nezila z mojim ex manzelom nejaku dobu tak som bola sama s dcerou.kde tu som chodila cez vikendy von a raz prisli pre mna z autom,zhodou okolnosti to auto bolo mojho terajsieho a akosi som nevedela odtrhnut oci od neho...a tak sme sa potom zacali stretavat....a sme spolu uz 8r.tak ze nahoda a osud... 🙂 ale o tom by som mohla pisat....

koriatko
1. dec 2010

@alzbetka490 štandardne je to posledný ultrazvuk, ktorý sa robí - keď nie je potrebné neskôr ešte niečo zistiť. (samozrejeme, niektorí lekári robia ultrazvuk pri každej návšteve...) Ja som bola v 32. na ultrazvuku a malý bol otočený KP, takže už len kvôli tomu som mulela ísť ešte raz - či sa otočil správne - to som bola v 37. týždni, ale tiež mi nepovedali váhu - len, že je už otočený.
Ja nemám meter, inak by som sa tiež rada odmerala pre srandu, ale mne sa nezdá moje brucho nejaké veľké...