icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

matilde
9. apr 2010

fenalili, ja som pri prvom pouzivala elasti-Q a celkom fajn, strii sa mi urobilo iba velmi malicko a to som mala paradne brusino 😀
este uvazujem nad prirodnym olejom od weledy

fenkalili
9. apr 2010

Ja mám tiež taký prírodný od saloosu, je to zmes marhuľového, makadamiového, slnečnicového a jojobového oleja, všetky úplne prírodné a lisované za studena. Je veľmi fajn, ale mám pocit, že na ochranu proti striám to stačiť nebude. O tom elasti-Q som už niekde čítala, tak možno skúsim časom aj ten... 🙂

monko
9. apr 2010

fenkalili čo sa týka strií závisí to aj od pokožky, moja kamarátka sa natierala rovnako ako ja, každý večer a jej sa strie urobili mne vôbec, ja som sa natierala detským olejčekom, urobili sme z toho s manželíkom taký večerný rituál, pekne si pohladkal bruško a pritom mi ho krémoval 😀 fajné chvílky to boli 😉

fenkalili
9. apr 2010

A ďakujem matilde 😉

fenkalili
9. apr 2010

No to verím Monko, muselo to byť super, aj malinkej sa to určite páčilo 🙂 jasné, že to závisí aj od pokožky a veľa robí genetika, ale aj tak chcem mať pocit, že robím čo najviac 😀 chichi

denika
9. apr 2010

Iljanka,s tým rumencom to bude asi pravda,lebo ja nejaký čas mám červené líca a dnes mi segra hovorila,že priam horím.Len ma nenapadol súvis s tehotenstvom. 😲 Fenkalili, a ten olej od saloosu sa dá kde zohnať?

lucia563
9. apr 2010

Dievcata,

dakujem za privitanie 😉

Ja som v prvom tehotenstve tiez pouzivala elasti-Q a namam fakt ziadne strie ani na bruchu ani na stehnach a som vazne prekvapena, lebo som teda bola ,,statocna,,....teda vela som pribrala (chvalabohu som to zhodila, ani neviem ako), co sa dufam nebude teraz opakovat, no uvidime, hlavne drobcuch nech je v poriadku...

aspinka
9. apr 2010

ahojte. tak to bol dnes den rano mi bolo vselijako potom sa to ustalilo ale som straaasne unavena! a strie? neriesim ostali mi vela vela a roznych po malej mam ich ako peknu spomienku na tehotenstvo 😉

fenkalili
9. apr 2010

Denika kupujem si ho u nás, ale dá sa podľa mňa objednať na nete, v bio shopoch a volá sa saloos (niekde píšu aj salus) telový a masážny olej "neutrálny". Určite ho nájdeš, videla som ho vo veľa shopoch, tak si len porovnaj ceny. A pozri, kde sa dá kúpiť väčšie balenie, lebo 50 ml je podľa mňa dosť málo. Ja si kupujem 250 ml alebo rovno 500 ml. Teraz vezmem asi 500 ml 🙂

illaria1
9. apr 2010

Ahojte ja sa dneska citim nejako zvláštne , zajtra idem k doktorovi ráno, tak myslite na mna nech je všetko tak ako má byt a budeme už aj niečo vidiet 🙂)

sasettka
9. apr 2010

illaria, drzim palce, nech je vsetko ok 😉

zahrika
9. apr 2010

no baby ste riadne dnes popisali.. ja som teraz prisla domov od rana... tak pocitam daco a asi padam.. straasne sa mi chce spat 😝

fenkalili
9. apr 2010

Baby mňa práve chytila taká úzkosť, že až. Som z toho prekvapená, lebo práve že na úplnom začiatku to bol pravý opak, všetko mi bolo jedno, čo bola u mňa dosť zmena, lebo pred tehu som sa pre všetko vždy rozcitlivela. Na začiatku ma nejak nedokázalo nič vytočiť a dokonca som sa smiala, že som sa stala citovo plochá 😀 chichi no a dnes to na mňa prišlo ☹ aj som si už pofňukala, ale nepomáha 😢

andelik
9. apr 2010

Ahojte dievcence...to ste toho popisali dnes, ani nemam sancu to vsetko precitat...teraz som prisla z prace a zvladla som to celkom dobre, ale nebolo mi vsetko jedno...nevolnosti, unava atd ale aspon vsetci v praci sa tesili so mnou 😀 😀 😀 ..dlho som vahala, ci im to uz mam oznamit, ale potom som im to povedala, pre pripad, ze mi napr pride zle a pod. a aby si nemysleli, ze sa v praci ulievam, pretoze nerobim veci, ktore som predtym bezne robila...este 4 dni v praci a potom uvidim zase naseho drobceka na sone, tak nech to rychlo ubehne...ja uz idem spinkat, lebo zajtra ma caka dalsi narocny den...tak sa baby majte krasne uzivajte si vikendu a havne vela oddychujte 😀 😀 😀

illaria1
10. apr 2010

Dobré ráno Vám prajem , ešte asi všetky búvate , ja som už hore , za chvilu odchádzam z domu na kontrolu , ani som nespala v noci od strachu... ale dúfam že to bude v poriadku , hned sem napíšem ked sa vrátim ako to dopadlo .............

zahrika
10. apr 2010

Bre ranko baby..
Illaria drzim palce..
Fenkalili, no ja mam tusim nieco podobne ☹ Hlavne zle sny celu noc, smutno, uzkost...neviem, hnusny pocit s ktorym som sa uz aj zobudila ☹
Andelik takze uz to vedia kolegovci? No ja oznamim asi az po kontrole bud.tyzden.. totiz nechcela som este, ale posielaju ma na sluzobku do Portugalska a nechcem v prvom trimestri letiet ☹ tak to budem muset povedat 🙄

illaria1
10. apr 2010

tak už som spať 🙂, všetko je o.k a už máme 1,5 cm...čo je vraj dosť na 6 týžden o 2 týždne ideme znovu 🙂

zahrika
10. apr 2010

super, tak gratulujem 🙂 🙂

fenkalili
10. apr 2010

Jeeeej illaria to je supeeeeeeeeeeeeeer!!!!! 😀 gratulujem... 😵 a čo ti ešte povedal?

Zahrika presne, v noci som mala samé divné sny, zobudila som sa o štvrtej a už som nemohla zaspať ☹

zahrika
10. apr 2010

presne, o 4tej aj ja 🙂
isla cikat a koniec.. som nespala.. mozno som zaspala okolo 7 rano.. ale zobudila som sa uz s depkou 😒

fenkalili
10. apr 2010

No asi tak, aspoň viem, že nie som sama, lebo už som si začínala pripadať divná 😖 ale musím povedať, že ráno som na tom bola už trochu lepšie ako včera večer... 😨 no hádam to rýchlo prejde...je to teda fakt sila, čo tie hormóny s nami vedia porobiť, nie?

bublinka11
10. apr 2010

Ahojte kocky 🙂 Myslim, ze tieto depkove stavy su normalne, ja som si jeden prezila vcera...predpokladam, ze su to len a len hormony, lebo dnes mi je uz dobre 🙂 Co sa spania tyka, tak za posledne 2 tyzdne som mozno 1 noc prespala celu, inak sa v noci zobudim, idem cikat a potom som tak hodinu hore, cosi si precitam a potom zaspim a rano neviem vstat... 😠 Ale snad aj to prejde.

sasettka
10. apr 2010

illaria, supeeeeeeer, tesim sa 😵
baby, mne je od rana dako blivno.... mala som chut na hrozno, tak som si ho utekala kupit, prave ho zobem...a uz je tusim lepsie... 😅
babulkyyyy, co tu depkujete, hm? 🙂

fenkalili
10. apr 2010

Keby sme my vedeli, prečo depkujeme sasettka ... 😀 to sa treba opýtať našich hormónov 😅 ja som sa v noci zobudila na to, že ma bolí brucho jak na mrchu, potom to našťastie prešlo a intímka bola ráno úplne čistá...ešte že tak 🙂

bublinka11
10. apr 2010

Kocky...myslim, ze tieto depky este zazijeme....treba to len prezit a vyplakat sa, ak to tak citime. Ja som si veru aj poplakala vcera. ☹

fenkalili
10. apr 2010

Ja tiež bublinka, presne včera prvýkrát od kedy som tehu 😅 tak som plakala, až som z toho úplne vysmädla, asi som si vyplakala všetku vodu z tela, chichi 😀 ráno som preto nemala ani taký plný močák, takže baby dobrá rada, ak sa nechcete v noci budiť na cikanie, večer si poriadne poplačte 😀 😀 😀

zahrika
10. apr 2010

Takze aj ty Bubli? hm a to mame pred sebou este cez 30 tyzdnov

fenkalili
10. apr 2010

Baby a máte niektorá z vás psíka? Ja mám a dúfam, že bude s bambinkom dobre vychádzať...

zahrika
10. apr 2010

No tak to je aj moja otazka fenkalili 🙂
Ja som si kupila stena len pred 2 mesiacmi.. keby som tusila ze budem tehu, pockam s tym 😕
co uz.. teraz sa venujem vychove malej fenky a potom dufam ze bude vsetko ok pri babe 🙂

bublinka11
10. apr 2010

Kocky ved ja som depkovala uz vcera tu v teme...aj vecer doma, ale fakt, uz mi je lepsie.
Bolia ma dost krize, ale to bude asi z prechladnutia este.
A myslim, ze psikovia vychadzaju s babatkami...su taki ochrancovia 🙂