V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
@shira_ no to sme teda dopadli 🙂 my sme sice otehotneli prirodzenou cestou, ale bol to beh na dlhe trate. o romantike ku koncu nebolo ani reci. len sup, mam plodne dni, treba ist na to 🙄 . no horor... a to som bola este celkom ohybna. ale + 15 kg robi predsa len svoje. ale tak aspon sme sa vcera tak narehotali ako uz davno nie 🙂
@mamazuzu my sme tiez vcera dali jedno pokusne "cislo" s manzelom vo vani, ale tiez to bola skor parodia ako normalny sex. Ja sa nerozculujem, sak ked babo pride, bude tu. Mozno to napokon fakt bude aj prve dieta v novom roku... Priznaky nemam vobec ziadne, citim sa ako keby som mala rodit dakedy v lete 😀
@marika1977 tusim aj ja zavidim... ale v dobrom, neboj sa. hlavne ze ste uz doma, a babinec sa moze zacat. Manzel ma isto velku radost - len aby teraz nezatuzil este po synovi 😀 😀 😀
Hura, my ideme dneska kupit kocik... Doteraz som pre babo nemala takmer nic nove, vsetko mam po Matejovi, tak toto bude uplne novucicka vec🙂
@slniecko_z ano ano uz to mame za sebou 7 decembra som rodila 🙂 a ty ?
@kvojtanikova vo vani? 😕 tak to ste dobri. to musite mat vanu ako letisko, pretoze do tej nasej panelakovej minivane sa zmestim ledva sama s tymto telom 🙂 . inac, ja sa citim rovnako, ako keby som ani nemala o tyzden termin porodu. mamina sa vcera smiala, ze ja ju porodim az asi s prvymi zubami vyrastenymi 😝 . ako neda sa povedat, ze by sme teraz robili vsetko mozne, aby som uz porodila. to len tak preventivne, aby som sa vyhla vyvolavacke, keby sa dalo.
A viem si predstavit tvoju radost z kupy kocika. Prezivala som to podobne. Mame ho kupeny uz asi 4 mesiace a odvtedy je ulozeny u nasich. Ale tesila som sa akomala, ked sme ho priniesli z obchodu. Nikomu som nechcela dovolit, aby mi ho rozbalil 🙂. Uz som aj nahovarala muza, abymi ho priniesol od nasich, ale povedal, ze ani nahodou, lebo ze by som na nom do porodu zodrala kolecka 😀
@kvojtanikova vo vani??? Tak to musela byt ina gymnastika, do tej nasej sa ledva zmestim ja sama s bruchom 🙂 Ved keby to bolo 1. dieta v novom roku, to by bolo pekne... 😉
@koriatko
@mamazuzu no, ved ja som sa tiez cudovala, tiez mame klasicku panelakovu kupelnu s vanou, ale ja ani nemam nejake velke brucho, to stary ma tusim aj vacsie🙂 nejako sme sa tam napasovali, kym maly pozeral vecernicek. On nas teraz totiz furt spehuje, stale chce bozkavat moje brusko a ked sme nahodou so starym v posteli hned nam odhrna periny a pozera sa... tak sme sa museli schovat🙂
No, nebolo by zle mat 1.dieta v novom roku, dokonca desaťroci, ale asi by som to uz radsej mala za sebou🙂 Inak ktovie, ci by mi potom dali daky pripitok - aspon glg sampanskeho alebo co...
@kvojtanikova 😀 😀 😀 tak na tvojom prispevku som sa teda ozaj dobre pobavila 😀 . u mna ani tak nejde o brucho (aj ked je ozaj velke, ani nahodou si nevidim pod nohy 😅 ) ako o boky. uz sa mi tak roztiahli, ze sa tam doslova zasprajcnem v tej vani 😅
Ahojte. Ako pozerám je Vás tu ešte dosť, čo ste neporodili
@lulkax5 ja 6-teho na mikulasa 😀
Mám pocit ze všetkym decembrovkam tak trochu "zasibkava"... nemyslim to v zlom 🙂 🙂 🙂 🙂 nejako to uz vydrzme....ja som sa uz zmierila s tymi vianocami...ved co ked raz budeme stare budeme rozpravat ze ako sme boli na vianoce v nemocke, či?
Nelame si uz nad tym hlavu a ved si mozeme urobit vianoce ked pridmee domov aj 25,26,27 decembra s drobcami.
@bebaa ja si tiez myslim, ze uz to vsetky trochu prehaname. ale tak kto by nechcel byt na vianoce doma s rodinkou a cerstvym uzlickom - najkrajsim darcekom pod stromcekom 🙂. ale mas pravdu, ked nebudeme pod stromcekom 24., tak sa tam napcháme 25., 26., 27. alebo hocikedy inokedy. ved raz uz toho drobca musime dat von, nie?
@bebaa Mne ani tak nejde o vianoce, to prežijem, aj keď budem v nemocnici... ale celý čas ma lekári pripravovali na to, že to bude asi skôr, takže ja som s tým už viac menej počítala, všetko som pripravila už na začiatok decembra a teraz sedím 😒 Už som sa tak psychicky na to naladila a preto teraz tá nervozita 😉 a hlavne keď ti každý týždeň zahlásia, že žiadna zmena... No ale ako hovoríš, musíme to vydržať, raz to musí prísť 😉
@koriatko aj ja mám už nachystané. aj nové auto doma, len ešte ho mám ísť v piatok prepísať 😀 a dnes sme tam boli s mužom, aby aspoň obhliadka bola hotová, a tam hneď veľký nápis že tehotné vybavujú prednostne. tak aspoň raz to využijem. inak kúpila som detskú kozmetiku Weleda- mlieko do kúpeľa a krém proti zime, tak už ju asi 3t. používam...malý kým sa narodí, ani mu nezostane 😕 hlavne to do kúpeľa je super! že som to ja skôr neobjavila. ani sa potom natierať netreba. inak mne už je tiež jedno-vianoce, nevianoce. mňa aspoň neplašili, mne dr. rovno povedal, že do termínu vydržím v pohode. ja som len tak tajne dúfala... 😕
@kvojtanikova ja ledva sama vojdem do vane 😀 😀 😀 ale čo by človek nespravil, keď sa musí schovávať vo vlastnom dome pred malým špehom.
@koriatko presne ja sa mam tak isto vraveli ze to bude skor, tak tiez som sa na to uz pripravila zbalena aj psychická priprava a uz len cakam a cakam kazdym dnom a nic... ono to ako keby naschval nie a nie a nie 🙂 ale nevadi mi to aj ked stravim vianoce v nemocke aj to budu krasne vianoce s malym vonavym uzlickom 🙂
Inak gratulujem vsetkym decembrovym maminkam co to uz maju za sebou 🙂 😵
keď si to tu všetko čítam, veľmi ste ma potešili. Myslela som si, že iba mne začína hrabať. Zisťujem, že všetky máme rovnaké problémy, pocity, strach, netrpezlivosť... Keďže sa vôbec neotváram, ani brucho netvrdne, doki naordinoval intenzívny sex a ja som sa hnevala na muža, že nechce. Lenže ani mne sa nechce. Myslela som, že nie sme normálni, ale fakt sa to s takým bruchom nedá i keď je to sranda. Poraďťe nejakú dobrú polohu 😀
Pri prvom pôrode som bola celý čas otvorená len na 3, tak sa tehotenstvo ukončilo sekciou. Práve preto mám také stresy, lebo to teraz vyzerá rovnako. Ja by som taaaak chcela rodiť normálne.
No keď to nejde, tak to nejde. Hlavne, aby sa nám narodili zdravé bábatká. Pri Adrianke to bolo na mále, veď mala pupočník 5-krát omotaný okolo krku, asi preto som sa neotvárala.
ahojte tehulky, tak ja som dnes bola na rizikovej poradni a doktor mi povedal ze ked do pondelka neporodim tak nech v pondelok pridem na prijem do nemocnice, takze teraz nam zostava uz len cakat dnes som mala prvy termin porodu, dufam ze dlho prenasat nebudem. s tym sexom sme to aj mi s manzelom skusali ale mna to dost bolelo tak sa neviem nejako odhodlat a skusat to znovu. co by ste este take poradili aby sa to cim skor rozbehlo?
@danka135 tie rady by aj mňa zaujímali.... hľadala som tu na koníku, a našla som len sex, horúci kúpeľ, ricínový olej. horúci kúpeľ je u mňa normálna vec, to mi nič nerobí len sa dobre vyhrejem a zrelaxujem. ostatné som ešte neskúšala, uvidím čo zajtra v poradni. a cez víkend sa začnem vážne zamýšľať, čo podniknem.
ahojte, no celkom som sa zabavila pri čítaní o sexe vo vani aj mne sa tam zle točí 🙂, pribrala 10 kg, boky žiadne, len bruško dopredu vystrčené....ani obuť, ani ohnúť, lebo zasa hneď kyselinka ide hore
náš taťko tiež už so sexom nepokúša, lebo vraj naposledy bol v strese, že malého tlačí 😉
ženy ešte som sa Vás chcela spýtať, tie čo máte v týchto dňoch termín, či vám bruško "padlo dolu" , tak sa to hovorí...či je niečo na tom pravdy, vraj by mali ustúpiť aj tie tráviace problémy, ale podľa toho, čo píšete, neviem, neviem....
@ivona2010 no mne nic veru nepadlo dolu, ani tie traviace problemy furt nemiznu... ale zas ja este ani nemam celkom ze termin. Sak ani ty nie, ked sa divam na profil. Si to my este uzijeme do silvestra... urcite mi zas povie v pondelok, ze nic nove... no, aspon si este pojdem uzit s kolegami vianocnu kapustnicu v robote...

@shira_ ved prave...vediet ten magicky datum vopred 😀