icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

ivona2010
15. dec 2010

@kvojtanikova my sme už kapusnicu mali, ale nešla som, lebo dochádzam autom 43 km do práce a už sa mi nechcelo....čo už pôjdem, keď ani vypiť nemôžem
ja si myslím, že skôr to u mňa nebude....ako 30. a možno aj po novom roku

bohumka
15. dec 2010

ja mám bruško zadnuté poradne dolu a už dosť dávno, keď sa chcem oholiť, musím si ho trošku zdvihnúť, aby to bolo na poriadok oholené, pred tým intenzívnym sexom 😀
podľa mňa ja sú to len reči starých babiek, alebo to u mňa neplatí, keďže sa vnútri nič neotvára, ani nezmäkčuje.

danka135
15. dec 2010

@ivona2010 no vyupratovane mam aj napecene ale umyvat dlazky pokolenacky tak to teda nie 😀 , fyzicky sa dost namaham ale to my nepomaha

danka135
15. dec 2010

no mne tiez brusko nejako moc nepada

shira_
15. dec 2010

@bohumka ja si tiež myslím, že to nič neznamená. mne brucho nepadlo a rodiť už budem tak či tak, nie? ja sa už holím "na slepo" dávno, ale pretože mám brušisko velikánske. takže najprv bol masaker žiletkou, potom som skúsila holiaci strojček, tiež sem -tam nehoda, a teraz už len depilačný krém. ideálne to nie je, lebo vždy mi aspoň trošku zalezie tam kam nemá a popáli sliznicu, potom štípe.. čo narobím, musím vydržať. teraz už sa holím každú chvíľu, vždy pripravená 😀 😀

ivona2010
15. dec 2010

no veru s tým holením je to nanič, pri Dianke som sa holila v deň pôrodu sama pred príjmom do nemocky, teraz mám úplne iné bruško a nikde si poriadne nedovidím 😀, tak ja začnem holiť a tatino dohoľuje, no tiež to nie je bohviečo

buducanevesta
15. dec 2010

@nya
ako sa citis? kam ides rodit? :DDDD Ja do Piestan....

heli1984
15. dec 2010

@koriatko nic nechce nechat moj doktor na nahodu, 🙂

heli1984
15. dec 2010

@larmimi no nervozna nie som lebo neviem presne co ma caka, prvy porod, 🙂 muza tam budem mat tak on mi pomoze dufam 😅

heli1984
15. dec 2010

@shira_ drzim ti palce nech aj teba si uz nechaju v nemocnici 😉 aby sme uz na vianoce boli doma 😉

shira_
15. dec 2010

@heli1984 neviem ako zajtra dopadnem. teraz mám brucho ako kameň a je mi na vracanie. od obeda som nejedla, len čučím v polosede. nedokázala som vypiť ani čaj. bolesti nemám žiadne, ani nič.

heli1984
15. dec 2010

@shira_ ahoj ze by prve priznaky? 😒 😒 😒 😒 ja som dneska cely den upratovala a potom som isla peso k Marike, furt sa mocem kolko len vladzem dufam ze mi to pri porode pomoze 😅 😅 😅

nya
15. dec 2010

@buducanevesta

Citim sa celkom ok. Az na to, ze som opuchnuta, trpnu mi ruky a citim sa ako velryba... celkom sa da.
V utorok som bola v poradni a este to nevyzera, ze by sa nieco dialo v skorej dobe. V piatok idem na UTZ, tak som zvedava aka je slecinka uz velka.
Rodit idem na Antolsku v BA.
No dufam, ze to bude par dni pred terminom 😅 , ja by som velmi chcela rodit 26.12. To by som bola este na Vianoce doma a na Silvestra by som bola uz doma. Aj datum je taky fajn na narodeniny. 😀

Ty ako? ...tiez termin 30.12 🙂

marika1977
15. dec 2010

@larmimi ja som vo stvrtok okolo2poobede bola otvorena stale len na 1cm a v piatok o 17.20uz na 7cm...ono to aj u teba moze ist takto raz na raz ze sa otvoris za par hodiek 😀 a strednu som aj ja prenasala a najmensiu som porodila na 38tt

marika1977
15. dec 2010

@kvojtanikova neboooj,aj ty to budes mat za sebou a krasnu princeznicku uz coskoro pri sebe 😀 drzim palceky

marika1977
15. dec 2010

@slniecko_z ja som na teba myslela lebo ty si mi priala rychly porod...tak si mi ho silno musela priat 😀 😀 😀 dakujem

marika1977
15. dec 2010

ahojte dievcata 😀 velmi vam vsetkym dakujem za gratulacie a najviac za to,ze som sa mohla s vami kedykolvek podelit o svoje pocity a dokazali sme si pomoct v tazkych chvilkach a poradit si vo veciach,ktore sme nepoznali...este raz vam vsetkym dakujem...musim ist bo sa mi mala pokakala 😀

shira_
15. dec 2010

@heli1984 neviem, je mi dosť zle, neviem si prestaviť že by som upratovala alebo čo, išla som len prádlo skladať a aj to horko ťažko, musela som na stole, aby som sa ani trošku nezohla, hneď ma napína. najedla som sa polievky, lebo už som nevedela od čoho mi je tak zle, či nie aj od hladu...dala som si hneď aj lieky na trávenie a čakám čo bude. muž išiel pre istotu natankovať, lebo u mňa takéto nepozná, tak sa zlakol. ja myslím že ráno mi zase nič nebude, len ako prežijem noc, to je otázne. nerada by som trávila celý čas na záchode. a bez výsledku 😒 malý sa stále hýbe, tak je dobre.

shira_
15. dec 2010

@marika1977 jaj sranda aká zmena,zrazu celkom iné starosti, keď neriešiš furt len svoje brucho😀 😀

koriatko
15. dec 2010

@shira_ ja neviem, ale aj mne je strašne zle od žalúdka... a behám na WC ledva stíham, neviem či som niečo pojedla...

marika1977
15. dec 2010

@shira_ to ano...a najlepsie na tom je ze vladzem uz vsetko bo to veeelke brusko uz lezi v postielke a je s neho babatko 😀
@koriatko no kto vie ci to bude jedlom??mozno to uz prichadza finale 😀

heli1984
15. dec 2010

@shira_ brrrr davaj si pozor na seba!!! skus sitenu mineralku alebo mlieko vraj to pomaha,ja co som tehu len sitenu mineralku pijem a nemozem sa stazovat som ako ryba , alebo to moze sposobovat aj to ze dusis do seba svoje pocity a strach alebo obavy z porodu a to prinasa zaludocne problemy,ja som minule chitila histerku co ma moj mangel nahneval a tiez som to dusila v sebe a poriadnu hnacku som z toho mala 😖 😖 😖 😖 potom som mu poriadne povedala svoje a od vtedy som ok. 🙂 🙂 🙂

shira_
16. dec 2010

@koriatko telo sa už asi búri, už máme toho dosť..
@marika1977 jaj na to sa teším, že sa budem vedieť aj zohnúť aj otočiť, aj obliecť sa normálne, lebo ja už ozaj nemám v čom chodiť a ešte je taká zima. čo tvoje veľké baby? tešia sa z malinkej? a čo muž hovorí na babinec? kedy sa dá ísť s malinkou von? asi v mraze sa také malé nekočíkuje, nie?
@heli1984 fatru pijem... skúsila som si ľahnúť do postele, len o hodinu som bola hore, čo mi bolo zle, tak som šla do obývačky a tam som spala po sediačky obložená dekou a vankúšmi a tak som prespala dve a pol hodiny. potom som vstala, lebo ma už bolelo celé brucho aj kríže, ale len od toho že som sedela. tak som sa šla uložiť do postele, lenže zase hlad, a zle...tak som to vzdala po hodine a zase sedím, ale nešla som jesť len som sa napila vody. už zase aj moc myslím na pôrod, lebo takto blbo mi veru ešte nebolo. lenže maternica nebolí, len žalúdok je ako na vode. všade kážu v tehotenstve nesýtené minerálky, lenže ja môžem tiež iba sýtené. aspoň mi trochu pretrávi. už ma to nebaví ak mám pravdu povedať. teraz už budem po termíne a stres sa bude asi len zvyšovať.

slniecko_z
16. dec 2010

@marika1977 ano ano ja doprajem 😀 😀 😀

mamazuzu
16. dec 2010

Ahojte baby. no mne pada brusko uz asi tyzden a uz ho mam riadne dole a teda nic ine sa nedeje. vsetci mi hovorili, ze uz to coskoro bude, ked brusko pada a ja stale zatvorena a nic. dokonca ani poslickovia... len aby som este na silvestra nebola doma aj s padnutym bruchom 😖
a k tomu, ze vam je na vracanie a prehana vas. citala som, ze to sa uz telo cisti pred prichadzajucim porodom. podla mna to je signal, ze uz vam to dlho nepotrva...
no a k holeniu. obdivujem vas vsetky, co sa holite same. ja mam taky kotol pred sebou, ze uz take dobre 2 mesiace ma holi mangel. neviem si predstavit, ako by som to sama zvladla. jedine ak po pamati, len sa bojim, ze by bol z toho masaker, tak to nechavam na draheho.

kvojtanikova
16. dec 2010

ja tiez co si pamatam tak hnacky a pocity na vracanie na mna prisli pri Matejovi uz dost tesne pred porodom, tak drzim vsetkym takymto skoromaminam palce, uz o chvilku budete mat svoje babatka pri sebe. Holenie u mna zvlada manzel, ale on sa akosi boji pritlacit tu ziletku ci co, takze v konecnom dosledku aj tak vyzeram ako vyplznuta kefa 😀 No sak v nemocke si so mnou poradia, tam sa so mnou sestricka nebavila, za 15 sekund som bola oholena uplne na hladko.
Toto je nas novy kociiik, huraaa🙂 (dufam ze to tu fotku pridalo, este nikdy som nedavala sem fotky)

larmimi
16. dec 2010

@mamazuzu ja ta nepotesim...brucho mam spadnute , hnacky , aj som dva krat vracala , aj mam poslickov ked si lahnem mam bolesti a nic !! 😀 😀 este na vianoce chcu byt babatka 2v1

larmimi
16. dec 2010

lebo si myslim ze telo sa moze cistit a pripravovat aj par tyzdnov pred porodom.. 😅 ci ?

koriatko
16. dec 2010

@marika1977 to by bol ten lepší prípad, keby to už bolo finále... ale prešlo to a dnes je už dobre, takže len neposlúchal žalúdok 😖
@shira_ a ja sa búrim spolu s telom, tiež mám už toho dosť... 😉
Baby, ja viem, že to je nepodstatné a najdôležitejšie je, aby boli naše bábätká zdravé, ale ja sa najviac bojím toho, že bude veľmi veľké, hlavne teraz keď to neprichádza a neprichádza... Ja mám totiž tehotenskú cukrovku a pri tej sa rodí na 99% 1-2 týždne pred termínom a určite sa neprenáša... Ešte síce neprenášam, ale už sa blíži termín a ja mám nočnú moru... Keby nie tohto strachu, tak mi je asi jedno, kedy porodím...

larmimi
16. dec 2010

@koriatko ja si myslim ze to je uplne normalne...ved sa blizi velka vec, akoby to bolo keby neboli nejake pochybnosti alebo strachy...ja sa tiez posledne dni zamyslam a dufam ze je zdrave...na sone tiez nevidno vsetko 😒