V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
To máš dobré Deni, ja ešte neviem, šefica je moja teta a ona to už vie, ale ostatní v robote zatiaľ nie. Najhoršie je, že som sa akurát chystala zmeniť prácu, bola som aj na takom vyberku a vyzerá to tak, že v lete by sa mi mali ozvať, pokiaľ sa im uvoľní to miesto, tak teraz neviem, čo mám robiť, keď sa mi ozvú...to ešte budem riešiť, keď to nastane... 😲
deni, a ty by si chcela dvojicky? ja dobrovolne radsej nie 😅 ty si bola na IUI?
lily, no urcite by som nemenila pracu... najma ak mas u tety dobre podmienky 😉 ja mam koncom aprila uz naplanovany rocny pohovor so sefom, z tajneho zdroja viem, ze mi chce zvysit plat, tak dufam, ze si to nestihne rozmysliet 😅 ale pokial viem, tak tu v de by som to v praci mala oznamit co najskor po potvrdeni lekarom.. tak asi pri tom rozhovore 😅 ale to asi budem len nejaky 8-9 tt 😲
Práve že som chcela zmeniť tú prácu, lebo som chcela prejsť do štátnej správy a aj kôli praxi som to potrebovala...ešte uvidím, ako sa to vyvinie....
Ahojte. Tak co vas citam tak sa len musim pripojit dneska som depkovala poplakala som si vykricala som sa. Cely den som nedokazala nic zjest bolel ma zaludok ale teraz vecer som si dala rozteky s francuzskou pastekou a kavicku s cajovym pecivom normalne som si pochutila 😀
Tiez beham stale cikat. A blahozelam povtrdenym srdieckam tak to vyzera ze aj u mna by uz mohlo vo stvrtok byt to budem 6t6d
aspinka a uz je lepsie, ked si sa vyplakala? 🙂 aj mne inak padla slza....pri spravach o tom leteckom nestasti 😔
ja som sa rozjedla prosim pekne.....uff
babulky, je tu nejaka, ktoru uz brusko takmer vobec neboli? 😕
ahojte, lezim, ale strasne sa nudim...manzel je s malym u nasich.....
spinit som uz prestala, uvidim, co povedia na rizikovej poradni v pondelok...
a mali sme 61 mm 😀
a my sme to povedali zatial len mojim rodicom, brachovcom sme museli, lebo bracho doktor mi vybavoval pohotovost a ten druhy sa to dozvedel akosi automaticky 😀
svokrovcom to az po ukoncenom 12tt
avanka len sa drz!
Mna uz podbrusko neboli ale cakam ze to este pride ked sa bude roztahovat ale pichalo ma v pravom vajecniku.
To vyplakanie pomohlo i ked to problem nevyriesilo ale to je na dlho 😠
a termin mi vychadza na 30. novembra, ale mozem ostat tu?? 😀
avanka.....61mm?? neveriiiiiiim....6,1mm by som verila 😅 🙂
si viem predstavit tu nudu, ale tak...vezmi daku knizku abo casak a citaj si 🙂)) alebo telka je dobry zabijak nudy....teda v mojom pripade 🙂))
aspi, co moja? mm neposlucha? 😅
avanka - mozes!! 😀 😀
Sasi 0.61 cm 😀 😀 som sa trosku sekla 😀
f pohode, ja ti prajem, aby frisko male narastlo na tych 61mm 😉 to by si bola tak v 9-10tt, alebo tak nejak, ze?
ahojte tehulky 😉
avanka, moc držím palčeky, aby ste boli v poriadku 😅
mňa dnes napadlo, že som mala ako príznak aj svrbenie dlaní, som o tom čítala a tak mi to došlo 😉 ináč všetko v poriadku a bruško pobolieva, tak som rada,lebo malá fazulka sa rozťahuje.
idem Vás rýchlo dočítať, aby som vedela, čo máte nové 🙂
Ahojte babenky, konecne som precitala, co ste tak usilovne dnes popisali 😉 ...mam za sebou dalsi den v praci, celkom dobry...v nasom pripade to vie dost ludi, pretoze moj manzel bol taky stastny, ked sme si nasli //, ze to nevydrzal a chcel to vykricat do celeho sveta, ze po 3 rokoch snazenia a kadejakych problemoch sa nam to podarilo...aj u mna v praci to uz skoro vsetci vedia, aby si nemysleli, ze sa flakam v praci a ak nahodou by mi prislo zle, aby vedeli co maju robit...my sme v praci skvely kolektiv, tak to prezivaju spolu so mnou a staraju sa o mna uplne super 😀 😀 😀 ...inak ja som zistila, ze najlepsie na rannu nevolnost su najlepsie susienky...aspon mne to rano velmi pomohlo 😀
Zo srdca blahozelam vsetkym tym, ktorym uz bije srdiecko a drzim palce 😀 😀 😀...dufam, ze aj man uz v stredu bude bit srdiecko 😀
Čaute babule,som sa vrátila k vám...Lauri,áno bola som na IUI a chcela som mať dvojičky aj kvôli veku aj kvôli tomu,že keď budeme chcieť mať druhé,asi zasa budeme musieť toto všetko absolvovať. ☹
ahojte,
Zahrika, prečo nechceš letieť v prvom trimestri? neodporúča sa to? my letíme o dva týždne na dovolenku, som trošku zneistela..
dnes sme mali krásny deň, tu v žiline moc nepršalo, mali sme návštevu, poobede sme boli na kaufoch, bola sranda. len len, že som sa nepreriekla, že čakáme bábätko. ešte to nechcem nikomu hovoriť, až keď ukončíme 2 mesiac.
B
ahojte maminky, idem iba na skok Vám popriat dobru noc, hlavne pokojnu , a krásne sníčky Vám prajem 🙂 a sasettka dúfam že to bolenie čo prežívame nás za chvilu prejde, lebo mne osobne to robí hrozné stresy , ked ma zacne boliet spodok brucha , niekedy je to krčovitá bolest hrozne silná , vzdy sa tak zlaknem, ale doktor vravel dneska že je vsetko ok, ani zápal nejaký proste nič, tak neviem prečo ma to tak bolieva, mozno len viacej pocitujem bolest ako inokedy🙂
ahojte...ako sa k vam mozem pridat...cakame druhe dietatko a termin mame 2. decembra 🙂
neviem ako sa mi podarilo odklepnúť enter mi predchádzajúcom príspevku 😀
len som chcela napísať
Babulky, ešte krásny víkendík si užite, peknú nedeľu a pekný dnešný večer 🙂
Ahoj Adulka, vitaj a blahoželám z celého srdca 🙂
Sasetka, mna brusko uz tiez neboli, ale mam novy priznak - bolia ma krize 😅 dnes som prespala pol dna, tak si to uzivam, ze mozem. V pondelok idem po tyzdni dovolenky zase do prace, tak som zvedava, ci to vydrzim nevykecat kolegyni 😅 A ci tam nezaspim na stole 😀
avanka, drzim prsteky, snad to bude ok... ja sa tiez hrozne bojim, ale clovek musi mysliet pozitivne, vsak?
denika, ja som povodne chcela ist v aprili na IUI, ale nakoniec nebolo treba... nam to trvalo 3 roky, podobne ako pise andelik, ale nakoniec mi pomohla laparka... niekedy si vycitam, ze som na nu nesla skor 😅 ale asi to tak malo byt. Vy mate slabsi spg.?
Avanka, držkaj sa, zvládnete to 😉
biela, ja by som mala tiez letiet, v maji... netusim, ci sa to moze, letenku som kupovala este pred //.. snad nam niekto poradi 🙂
lauri , tak to sme dve aj man bolia križe včera večer hrozne a aj dneska ale zatial sa to dá vydrzat , neviem ze či je to normálne , aj som rozmýslalla ci som robila alebo dvihalala niečo tazke ale nic ma nenapadlo, mali by sme viacej odychovat , ja som, to už aj drahému povedala , že od zajtra sa maximálne šetrim :D aby nebol prekvapený 😝
Lauri, no aj my už máme letenky dlhšie, idem niečo vygoogliť a hodím tu link...
Lauri, zatiaľ toto
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a1022-Lietadlom...
tak podľa viacerých článkov je lietanie v druhom trimestri najbezpečnejšie. v prvom trimestri môže byť nebezpečné, ach dokelu ☹
denika a aký bol u vás problém?
Ahojte babulky 🙂 ja som si poplakala ešte aj dnes poobede, ale už mi je lepšie... 😎
ahoooooj adulka, vítame ťa medzi nami 🙂
illaria mňa tiež bolia kríže, už asi dva týždne, teraz už trochu menej, ale predtým ma boleli riadne. A keď idem vstať, alebo keď kýcham, či nejak inak napínam svaly na bruchu, tak mám pocit normálne takej svalovice... 😨 a neviem už, ktorá z nás to písala, ale aj vaječník ma niekedy riadne pichne...
denika, tak ty by si chcela dvojičky? my na to máme predispozíciu, lebo moja mamina aj priateľov oco sú z dvojičiek ...ale úplne mi stačí jedno 😉

Ja som tajne dúfala,že to budú dvojvaječné dvojičky,lebo som mala až tri krásne vajíčka,Ale vďaka bohu aj za jedno.Ale zasa ak by to boli jednovaječné dvojičky,tak to sa dá zistiť až neskôr 😉