icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

balambi
14. apr 2010

dobré upršané ránko 🙂
bubli, ja som na tom presne ako Ty s príznakmi, vera večer ma tak príšerne bolelo brucho, potom to prešlo a dnes zasa a rifle, čo mi padali sú mi akosi tesné...ved keby som urobila foto a dala do albumu určite by to nebol len 5 tt, ale aspoň 15 😀 😀
my máme predispozíciu na dvojičky, aj mi to stále ľudia hovoria, že ich budem mať a mm už vymýšľa 2 mená naraz 😀 tak uvidím v piatok 😅

bublinka11
14. apr 2010

Jej Balambi, tak som rada, ze tu mam spojenkynu 🙂 Moje brucho je aj na 20tt minimalne...rifle mi dnes zase zacali padat, ale to je tym, ze crievka uz trosku posluchaju 🙂
A spytam sa ta mimo temy, sestra ide cez vikend k vam...hotel Therma? Moze byt? Ake je to tam?

balambi
14. apr 2010

bubli 😉 len prosím negrckaj, dobre? toto by som nerada opakovala 😉 aj ked pre drobca čokoľvek, ale nemusí mať všetko, no nie? 😀
myslíš do dun.stredy? to Ti nepoviem, som tam bola asi 5x v živote, ja som len z okresu DS 🙂 ale na ten hotel som počula len dobré veci, teda čo sa wellness týka. aj ked jedna známa mala problém s rečovou bariérov 😀 . a čo tam ide?

avanka
14. apr 2010

Dobre rano, tak ja mam tiez nevolnosti, ale ked sa najem, prejdu.....
ale stale si vravim, ze budem kludne vracat aj celych 9 mesiacov, len nech je babo v poriadku.....

aj ja chcem dvojicky, ale je tam len jedno 🙂

mna vcera pochytila strasna chut na kapustnicu, taku pravu vianocnu, tak som ju uvarila a vecer pri Ordinacii som zbuchala plne 2 taniere 😀

inak sa divim, ale toto je prvykrat, co nechudnem...predchadzajuce 3 tehu som vzdy schudla cca 4 kila, az potom zacala naberat....

bublinka11
14. apr 2010

Balambi idu len tak na vikend...som myslela, ze si priamo odtial. A grckat sa nechystam, moja mama negrckala, tak myslim, ze ani ja nebudem 🙂 Chcem sa jej popytat na detaily tehu, ale kedze o tom este neviem, ze bude babka, musim vydrzat. 🙂

marcelkatt
14. apr 2010

Ahojte srdiečka, ja som spala ako miminko dnes, vstala som o pol 9-tej. Zatiaĺ mi je celkom fajn, no trochu ma hlava pobolieva. Ale dá sa to vydržať.
Dievčatá beriete nejaké vitamíny? Ja som brala kyselinu listovú a calibrum baby plan, no minuli sa mi a tak som si kúpila teraz v UK nejake vitamíny, ktoré obsahujú 19 vitamínov aminerálov + kyselinu listovú, tak si už zvlášť nedávam, nech toho nejem moc.

denika
14. apr 2010

..ja užívam Centrum Materna..

illaria1
14. apr 2010

Ahojte ja tiež papám centrum vitamíny, lekár mi ich odporučil hneď uživať od začaitku , a vraj sa to odporúča aj ženám ktoré plánujú otehotnieť.
Inak mne je dneska vzhľadom na počasie celkom v pohode, až na to že ma ráno o štrvť na 8 zobudil kolega z práce ktroý niečo hľadal a nevedel to nájsť, tak som si trošku ponadávala .
Idem si roztriediť šatník a staré veci ktoré už nenosím idem darovať do jedného centra pre sociálne slabšich ľudí. Dlho som hľadala nejaké centrum kam by som to mohla dať , sú to pekné veci a nechcela som ich dávať kadejakým ,prepáčte za výraz cigáňom. A našla som centrum, matky s deťmi sú tam ,im to pomôže určite🙂
tak mám aspoň zábavu na dneska , kedže von sa naedá ísť.
A tešíms ana Andelika ked nám napíše ako dopadla u doktora 🙂
tak zatiaľ pekný deň Vám prajem

marcelkatt
14. apr 2010

Aj ja som zvedaví na andelika nech sú samé dobré správy a možno aj fotočka 🙂

illaria - dobre si to vymyslela s vecami, aj ja mám kopec celkom slušných vecí, ktoré nenosím, takže asi tiež niečo podobné spravím, nech mi to nestojí v skrini a aspon pomožem tam, kde to asi najviac potrebujú. dik za tip 😉

bublinka11
14. apr 2010

Ja mam len kyselinu listovu, tiez sa mina, tak budem musiet popozerat cosi ine...

sasettka
14. apr 2010

Ajojte,
bocjanka sa dnes neozvala?
andelik, no sme zvedaveeeeee 😉
ja som dnes uz stihla znovu si pospat....a je mi tak vselijak.....nocovampoviem 😀 😝
a papkam acidofolan....a rano si uz druhy den davam tie zazvorove tobolky a nie som si uplne ista, ci zaberaju 😅

bocjanka
14. apr 2010

Ahojte dievčatá, píšem z nemocnice, je tu internet. Dnes ma konečne vzali na sono. Tak žijeme máme 8mm aj akciu srdiečka- vitálne tehotenstvo, zodpovedáme 6+6. Inak bolesti mám, trošičku špiním, tak som kľudnejšia. Padol mi kameň zo srdca. Ako sa máte vy?

bublinka11
14. apr 2010

Bocjanka huraaaa, ja som bola netrpezliva, ze co sa deje, ked sa neozyvas. Drzte sa, oddychujte, som rada 🙂

bocjanka
14. apr 2010

Ahojte no včera ma prijali poobede, kedže bol operačný deň tak mali perno. Vyšetrili ma len odspodu, krčok bol uzavretý a na utz som si musela počkať až do dneška. Gravidita prosperuje, ale bolesti mám a pridala sa zvýšená teplotka. Inak to je o nervy už aby sme všetky boli aspoň v 14tt, tam už je riziko menšie. Držte sa a dík za podporu. 😉

bublinka11
14. apr 2010

Bocjanka fakt ta stale boli brusko? To ti nijako nezdovodnili?
Ja zase trosku krce, ale espumisan robi, co moze 😀

sasettka
14. apr 2010

bocjanka, juch, tesim sa 🙂 a si tam aj pod dohladom, tak pekne odpocivaj....nech ti to spinenie rychlo prestane 😉
brusko aj mna bolieva.... anooo, aj ja uz chcem byt v 14tt 😵 😅

emmaelzer
14. apr 2010

No baby, vidim,ze uz krasne mate infosky. Ja som objednana prvy krat k doktorovy aj o mesiac....takze dovtedy len dufam, ze vsetko bude ok. Este stale ani necitim, ze som teho...len ta unava...

andelik
14. apr 2010

Ahojte babenky....konecne sme doma 😀 ...mame 7 mm a srdiecko bije o 106...bolo to uzasne ako to miniaturne srdiecko bilo a mame aj fotecky, takze ked dojde manzel domov tak mu poviem, aby urobil nejaku dobru fotecku...Dr. povedala, ze je to zdrave normalne tehotenstvo 😀 😀 😀 ...strasne sa mi ulavilo aspon na teraz a dufam, ze to tak zostane az dokonca 😉
Bocjanka...som rada, ze aj u teba to dopadlo dobre a prajem vsetko dobre 😀

sasettka
14. apr 2010

andelik supeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵

monko
14. apr 2010

bocjanka, andelik, obom gratulujem a držím palčeky

ja sa chystám k dr. zajtra, tak sa neviem dočkať

matilde
14. apr 2010

bocjanka, andelik tesim sa s vami, skvele spravicky 😵

k tym vitaminom, ja mam tiez centrum materna a este omega3

matilde
14. apr 2010

monko, drzim palce na zajta!!!!!! 😉

lucylulu
14. apr 2010

denika to je super ale budem racej ked oznamis ze sme v tom 14 😉 tak vcera som presedela u dr 3 hodin nakonie mi spravili zakladne testy potvdili tehotenstvo a mam uz aj tehotensku knizku 😨 😨 nechcela som verit vraj vsetko bude ok len mam brat vitaminky a setrit sa na utz mam ist v podelok tak napisem .Ciitm sa lepsie tie bolesti sa stridaju teraz ma viac bolia krize zle mi nie ak pocitim vacsiu bolest v podrusku tak si laham a nohy hore a pomaha to .Ja som si sama naordinovala aspon ten magnezium a kyslin list. a myslim ze to pomohlo. bocajka drzim palce 😉 andelik to je super tesim sa teraz si len uzivaj tehu 🙂

marcelkatt
14. apr 2010

bocjanka a andelik - super správičky, teším sa veľmi za vás.
Ktorá je ďaľšia na rade k dr najbližšie?

aspinka
14. apr 2010

Ahojte! Vidim same dobre spravy tesim sa!!!! Mna to caka zajtra tak uz nech to mam za sebou a vieme na com sme 😉

marcelkatt
14. apr 2010

Monko budem na teba myslieť, potom hneď napíš 🙂

marcelkatt
14. apr 2010

Aspinka aj tebe samozrejme.

illaria1
14. apr 2010

Andelik gratulujem to je super 😉 🙂

Ja už tiež chcem počuť srdiečko len som nejaká z toho vystresovaná , nie je to moje bábo nejaké veľké v sobotu malo 1,5 cm .a to by som mal byť v 7 tt a srdiečko sme nepočuli, mám v tom chaos a riadny teraz .Musím vydržať ešte týždeň a potom u toho doktora strávim asi dlhší čas nech mi pekne všetko vysvetlí 😉

matilde
14. apr 2010

Aspinka, tesime sa aj na tvoje spravicky, budeme zajtra cakaat 😵

aspinka
14. apr 2010

ja idem zajtra az na stvrtu tak si este pockam 😀