icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

linduska27
15. apr 2010

či sme sa dlho snažili? na druhý pokus to vyšlo 🙂

biela
15. apr 2010

super, tak to patríš medzi tie šťastnejšie. ja takisto, chvalabohu, lebo viem, že v dnešnej dobe otehotnieť nie je vôbec jednoduché.

bublinka11
15. apr 2010

Kocky dakujem moc za povzbudive slova...
Deni fakt po IUI je vsetko neskor? Si ma utesila...ten lekar sa tiez tvaril, ze je vsetko O.K. On to bral tak, ze len mi potvrdzuje, ze je to tehu a ze vlastne vsetko sa uvidi az o 2 tyzdne. Len ten jeho pristup...tu vetu nemal hovorit...uvidime, ci sa to bude alebo nebude vyvijat. To ma zabilo. Fakt ste zlate...
Avanka tak vidis, ja som len 6+1, este menej, nez ty si bola...a vlastne ja som sa strachovala, lebo aj hladinu hcg som mala zo zaciatku nizsiu ako ostatne, cize asi fakt sa to posunie. PM som mala 3.3.
Deni a za utz som neplatila nic...

linduska27
15. apr 2010

aj ja som si myslela pri tých mojich zdravotných problémoch že to nebude také jednoduché ale asi som sa pomýlila 🙂

denkolc
15. apr 2010

Čaute tehuľky... 🙂
Pre tie, ktoré ešte nepovedali okoliu tú krásnu správičku, ale sú tu, chcem pripomenúť, že toto je online a prístupné verejnosti....takže kto je tu, nie je tajomnýýýýý... 😅
To len taká odvážna vsuvka, keďže nám už odhalili všeličo z webu skôr, ako sme s tým stihli predstúpiť pred okolie a pod.... 😅 😅 😅

avanka
15. apr 2010

bubli, ja som mala PM 25.2, takze skor, ale ja som mala na stopro posunutu ovulku...
preto sa vsetko uvidi az v nejkom 12tt na meraniach, aj termin porodu, aj vlastne kolky tt som teraz, lebo podla PM som dnes 7+2

bublinka11
15. apr 2010

Avanka ja som nemala posunutu ovu, lebo som bola na IUI, cize viem presne, kedy bola. Ukludnila ma Deni, ta bude vediet v pondelok, mali sme to vsetko narovnako...urcite sa kazdu chvilu posunieme dalej, musim pozitivne mysliet a vsetko bude O.K. Ja som tiez netrpezliva, povodne som mala ist az buduci tyzden a ja som sa trepala uz teraz, nechapem, preco chcem vsetko urychlovat.
A citim dost vajecniky, bolia niekoho?

sasettka
15. apr 2010

denkolc, mno, ved mna tu uz spoznalo par ludi...a zehlila som, ako sa dalo....par skocilo, par nie...ale slubili, ze ani muk 😅
preto sa nemozem dockat, ked sa zasukromnicime 😀
ostatne tehulky, vas tu este nikto nespoznal?

vidis bubli, ja cakam ako partizan 😀

linduska27
15. apr 2010

to som si ani neuvedomila hneď s fotkou preč kým sa to neoznámi rodine 🙂

andelik
15. apr 2010

Ahojte dievcence...my mame dnes volno a boli sme si dat spravit nechtiky, ale je nam dost nevolno a sme straaaaaasne unaveni, akoby sme celu noc nespali....zivam ako nocny straznik , ale aspon viem, ze babo je potom ok, takze len nech nevolnosti pretrvavaju ja ich vydrzim 😉
Drzim palce vsetkym, ktore dnes alebo v najblizsej dobe sa chystaju k Dr...prajem len a len dobre spravicky a hlavne vela trpezlivosti a pevne nervy...baby hlavne sa snazte mysliet pozitivne 😀 😀 😀
A vitam novu tehulku medzi nami....Linduska27 drzim palce 😀 😀 😀

bublinka11
15. apr 2010

Saset mna na tejto fotke nikto nespozna...a taka nahoda, vies kolko nas je z tohto mesta v mojom veku??? Podla mna o mne to nikto netusi.
Ty ides kedy na utz.? A len pekne cakaj, oplati sa...ber si priklad z mojej netrpezlivosti.

sasettka
15. apr 2010

linduska, pridam ta do tabulky? 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

linduska27
15. apr 2010

to kto vymyslel to pomenovanie tehulka .. nejak sa s tym neviem stotožniť 🙂 ale ďakujem za privítanie dúfam že poobede už budem môcť ohlásiť potvrdenú radostnú správu 🙂

linduska27
15. apr 2010

sasettka pridaj pridaj 🙂 snáď sa moje bejby nerozhodne počkať do januára 🙂

biela
15. apr 2010

bublinka, aj mňa bolia vaječníky. väčšinou večer... hm neviem prečo.

ja sa nebojím, že by ma tu niekto spoznal, a keby aj... no čo už. 😝

tehulka4
15. apr 2010

no takze mrnus uz spinka, a ja som prave dopapala polievku,..inak ked nemam v zaludku dlho nic tak tam mam taky divny blby pocit...🙂) ja som pri oliverkovi bola prvykrat u dr. aj podla MS aj podla ovulky v 6+5 a srdiecko uz sme mali...teraz pojdem zasa podla MS a aj ovulky v 6+6 tak dufam ze uz tam zasa srdiecko bude..

linduska, tak gratulujeme..konecne nejaka decembrovka po 15. decembri..🙂)

linduska27
15. apr 2010

ďakujem moc 🙂

lucia563
15. apr 2010

Ahoj dievcata...

asi si ani nepamatate, ze som tu uz nakukla 😉 , ja totizto stihnem sem tam trosku vas precitat len nie nikdy napisat, aj ked kolkokrat by bolo co k danej veci 😉 nejak mam toho vela, teda hlavne sa snazim drobcovi venovat...

Zajtra sa chystam k dr., uvidime, ci ma posle aj na sono. Dufam ze bude vsetko ok a budem vediet aj presny tyzden, mal by byt 6ty. Zatial ziadne tazkosti neregistrujem, akurat chodim castejsie na WC...

...no a ci ma tu niekto nasiel, spoznal netusim, ale este rodina o tom nevie, tak dufam, ze nie 😉 😉

Vsetkym pekne, aj ked uprsane popoludnie, nech vas bruska nebolia a bocjanka nech je rychlo doma!

marcelkatt
15. apr 2010

linduška aj ja blahoželááám a teším sa s Tebou ako aj s každou tehotnou žienkou tu 🙂
tehulka mne vychadza 13teho, no dr da asi 15teho, oni to nejak inak rátajú, no všade mi vychadza 13.12. lenže ja mám dlhší cyklus, takže určite sa to posunie ako aj pri Erikovi.

Biela - ďakujem 🙂

My sme sa o prvé snažili tri roky, teraz som už vopred kúpila lieky manželovi a vyšlo na 1x, ani som to nečakala, neverila som tomu...

Dnešný testík som ešte minula, čo som mala...

tehulka4
15. apr 2010

macka, ved uvidime, idem o den skor k ilavskemu ako ty, tak som sama zvedava, ez co a ako..🙂) a mam pocit, ze tam mame zasa novu sestricku..

marcelkatt
15. apr 2010

Biela akurát som mrkla Tvoje albumy. Fakt ak prvé máme pri sebe, moj november a Oliverko december sila 🙂 🙂
Takže Ty budeš mať dve decembrovčiatka 😉

fatmira
15. apr 2010

sasetka pridas aj mna? teda nemam to este od doktora potvrdene, az zajtra idem.... ale podla poslednej mrchy a vypoctu by som mala mat termin na 4. decembra... 😉

marcelkatt
15. apr 2010

No je tam iná, Vladka spomínala... Som zvedavá aj ja na Teba potom... mohol by nám dávať spolu poradne 😉
Tej prvej sestričke nevadilo ak som mala dlhé tričko miesto sukne a tejto nejak áno, že suknu iba...

marcelkatt
15. apr 2010

sasetka kde ako sa to pridáva, ten kalendárik? Neviem sa k tomu dopracovať...

tehulka4
15. apr 2010

macka, inak mne uz po telefone bola nejaka mimo..viem, ze tu co tam mal roky, tak ta bola este u jeho mami, len mala nejaky uraz a dost dlho lezala tak tam mal na streidacku ako vypomoc kazdy raz inu, teda ked som tam bola uz ku koncu tehotenstva...len tato po telefone, sa mi zdala, nejaka strasne pomala, a nechapava..no asi ju bude treba nejak uviest do obrazu. 😀 😝 co jej ma co vadit aj keby som isla dnu len tak..inak neviem kolko sa teraz plati za objednanie? ked som cakala olivera to bolo 200 sk...

peneloppa
15. apr 2010

Ahojte dievcata. Trochu sa vam sem votriem ak dovolite. Chcem sa opytat kedy si mozem urobit test, poslednu mrsku som mala 22.3. (t.j. necele 4 tyzdne) a uz sa neviem dockat vysledku. Dalsia mrska mi vychadza zaciatkom buduceho tyzdna. Mam este pockat, alebo uz mozem testovat? Dakujem.

tehulka4
15. apr 2010

peneloppa, zalezi od toho kedy si mala ovulku, a aj od testu..mne sa osvedcil mamatest, ten mi to ukazal najskor a najhorsi je podla mna rapiclear...ale pockaj este do soboty a potom testuj, ahj ked ja som testovala odusu uz tiez asi tyzden pred ms..zvedavost je velka...🙂)

andelik
15. apr 2010

Baby ako tu citam, tak sestricky na Sk sa vobec nezmenili...ja som mala u svojho Dr. jednu staru mrzutu babku, ktora vzdy vsetko ohundrala a snazila sa kazdemu hovorit do zivota, az kym som jej raz neprehovorila do duse a potom bola stale ku mne taka mila ako med...ale potom som zmenila Dr. a moja terajsia Dr. je uzasna a aj jej sestricka, takze som rada, ze som prisla k nim, ale zase k nim nechodim nejak casto, kedze zijeme v UK 😉 😉 😉

sasettka
15. apr 2010

marcelka, fatmira mysli tuto tabulku 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

hupsnem tam aj teba? 🙂

peneloppa
15. apr 2010

tehulka4 skusim este vydrzat, mozno nakoniec budem cez vikend tak zaujata inymi vecami, ze na testik si spomeniem az v pondelok. Radsej som si test este nekupila, lebo uz keby som ho mala doma, tak by ma pokusal. Takto aj ked ma pokusa, tak nemam s cim testovat 🙂 Dufam, ze sa k vam coskoro pridam a budeme sa delit o prijemne zazitky. Prajem vsetko dobre.