icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
15. apr 2010

tehulka neviem koľko sa teraz platí veru asi 7 eur ale fakt neviem...
penelopa ja som mala mrchu 8.3 a test som robila 6.4. No veľmi záleží od hladiny hcG, niekedy aj po týždni je slabunká čiarka, niekedy už pred mrchou krásne //.
Mne sa osvedčil mamatest a tu v uk som kúpila clear blue.

marcelkatt
15. apr 2010

áno sasettka daj ma tam, mooc dakujem

peneloppa
15. apr 2010

Linduska27 ty si si kedy robila test? pozeram ze termin mame skoro rovnaky. Ja ak by som bola tehotna, tak TP by som mala okolo 27-28.12. 🙂

tehulka4
15. apr 2010

no podla mna nasa sestricka co tam bola, tak vtzdy vyzerala strasne nasrano, ale nemozem povedat, nikdy nebola na mna zla, skor naopak, vzdy sa snazila mi vyhoviet a nikdy nevrcala,aj ked tam amli navala a este niektore nechapave zenske vybuchovali behom 5 minut 10krat..a ked som tam chodila uz potom sbruskom castejsie tak sme uz spolu vzdy klabosili ako v novom dome, ona si popri tom robila robotu a podobne..tak terazs om zvedava co to tam je za cudo..

marcelkatt
15. apr 2010

Andelik inak teraz som kúsok od Teba 🙂 som na dovolenke v BLADONE asi pol hodinka autom, sranda 😉

marcelkatt
15. apr 2010

tehulka ja som bola veľmi spokojná s tou pôvodnou sestričkou, vždy bola milá.

illaria1
15. apr 2010

ja mám môjho doktor iba 4 mesiace , mala som pred tým doktorku ale to bola prepáčte za výraz krava a riadna . V júni minulý rok som skončila v nemocnici, lebo som krvácala z maternice, vraj po zápale na ktorý ma akosi milostivá liečila pol roka kadejakými tabletkami , ktoré boli úplne zbytočné , no a nakoniec som začal krvácať a tá spiepka ma žienky nevzala za 4 dni na vyšetrenie, nakoniec som skončila na pohotovoszi so 40 stupnovými teplotami a hned si ma aj na gynekologigi nechali, Pani doktorka dostala nejakú sankciu od primára ale čo je s ňou ďalej avobec nezaujíma. hned som odišla po prepustení aj so zdravotnou kartou do Banskej Štiavnice k primárovi a zatial som spokojná , dokonca som bola prekvapená že s avôbec u neho neplatí a ak má žena nejaké podozrenie na hocičo tak stačí zavolať sestričke a ta Vás príjme okamžite , robieva ja v sobotu takže je to úplne super. ..

bambulka814
15. apr 2010

ahojte,

tak uz sa ja ja pridavam 🙂 v nedelu dost silne ciarky 2 ciarky, v utorok este silnejsie, bola som u Dr, podla PM by som uz mala byt okolo 6tt, ale asi som otehotnela ovela neskor, kojim a stale mam cykly rozhadzane, babatko bolo tak na 3tt. trosku ma dr vystresoval, bal sa, ci babatko naozaj rastie, tak som este musela ist 2x na hcg, ci stupa a dnes som sa dozvedela, ze sa krasne zdvojnasobila, takze hadam uz bude vsetko OK.

mam doma 10mesacneho nadherneho simonka, budeme mat co robit prvy polrok, ale tesime sa samozrejme novemu zivotu, kazdy clovek je obrovsky dar pre rodicov a surodencov.

fatmira
15. apr 2010

ano sasettka, myslela som tuto tabulku...dakujem pekne 🙂
inak sa to tam velmi pekne rozrastlo 😉

bambulka814
15. apr 2010

este si do pasu nic nedavam, pretoze moj TP je zatial mne neznamy a okrem toho menim Dr, tak este pockam na jeden ultrazvuk, kde sa stanovi ozajstny termin porodu.

tehulka4
15. apr 2010

macka, tioez som s nou bola spokojna...

bambulka vitaj...🙂

marcelkatt
15. apr 2010

ahooooooooooooooj bambulka 🙂 🙂

marcelkatt
15. apr 2010

Inak baby, ak nechcete aby vas tu niekto našiel, môžme si urobiť súkromnú skupinku a budú tu len maminky, ktoré prijme zakladateľka... mne osobne to je jedno 😉

matilde
15. apr 2010

ahojte babulky,
dnes som v jednom kole, plno energie, tak to treba vyuzit, malinka mi spinka, cakam navstevu

vitajte nove babulky, buduce maminky decembrovych darcekov 😉

marcelka, uz na zaciatku som to navrhovala a s babami sme sa zhodli na tom, ze spravime sukromnu temu,
ked uz budeme skoro vsetky, teda aj tie, co maju TP koncom decembra, tak este chvilocku pockajme a potooom,
hura na sukromnicenie a konecne si pridam aj ja fotocku a tesim aj na odtajnenie dalsich 😀

pekny dnicek!!!

eva30
15. apr 2010

čafte baby
môžem sa k vam pri 🙂 dat????

matilde
15. apr 2010

jasne evi, gratulujem k // testiku :D

marcelkatt
15. apr 2010

vitaj evka 🙂

eva30
15. apr 2010

ďakujem babulky.
tak my cakame babatko 10. decembra. ako sa inak mate?

matilde
15. apr 2010

evi, uz si bola aj u gyn? alebo je ten termin podla tabuliek?
ja sa chystam v pondelok, tak som zvedavaaa a nedockava

moja mala mi uz hladkava brusko, ze moja moja babo hajá , uzasna je pri tom 😵

teraz mi spinka a ja pracujem, kym mi nepride navsteva

a vy co porabate babulky?aj u vas staaale prsi ? vraj sa ma konecne cez vikend objavit slniecko, konecne 😲

bocjanka
15. apr 2010

Ahojte, bublinka neboj sa ničoho ja som bola na sone 5+6 a tiež nič okrem váčku tam nebolo. Som sa vystresovala, že som už potratila, lebo som začala špiniť. Ďalšie sono v nemocke 6+4 malé tam už bolo a malo aj akciu. Treba mať trpezlivosť. Musíme to hold vydržať

andinka001
15. apr 2010

Ahojte, pridavam sa ku vam 😉 tiez mam pozitivny test, zajtra idem na dalsie krvne odbery, lebo minuly tyzden mi sice brali krv ale vraj som mala niecoho malo tak teraz sa uvidi ci sa mi to zvysuje a potom v buduci tyzden v utorok idem na prve vysetrenie a objednat sa na ultrazvuk. Uz sa neviem dockat 😉

andelik
15. apr 2010

Baby mne sa tak nic nechce 😖, vobec nemam energiu na nic a treba mi zehlit 😝

Evicka vitaj medzi nami 😀 😀 😀

andinka001
15. apr 2010

baby ako ste si za nick kedy cakate babatko? aby som si to tam mohla pridat aj ja. Dik. 😉

bocjanka
15. apr 2010

Dnes som konzultovala s lekárom o užívaní vitamínov pre tehotné, pretože mi naordinovali B6 10 mg. Kedže už beriem Femibion, tak som sa na to pýtala. Jeho názor bol, že vitamíny sú len biznis a vyťahovanie peňazí od tehuliek. Má sa jesť pestrá strava.Že keby som bola trebárs chudokrvná, že by tá dávka vôbec nestačila čo tam je obsiahnutá. Tak neviem, čo lekár, to iný názor.

andinka001
15. apr 2010

bocjanka ja som tiez pocula ze sa to nema prehanat s vitaminmi, pretoze ci viac budeme brat vitaminov v tabletkach tak telo spohodlnie, radsej treba ovocie a zeleninu.

sasettka
15. apr 2010

andi hore mas nastavenia, otvori sa ti tvoj profil a mas tam aj ze tehotenstvo a rodina, na to klik... 😉

bocjanka, aj ja som sa uz niekolkokrat stretla s takymto nazorom doktorov a vcelku s nim aj suhlasim.....vraj od nadmerneho mnozstva vitaminov v tele sa rodia velke deti 😅 🙂 ale zas mi pride take zvlastne, ak neberiem ziaden vitamin, predsalen chcem pre babo len to naj....a urcite mu vitaminmi neublizujem....ale na druhej strane, ide leto, vela ovocicka, zeleninky, urcite bude strava pestra....tak mozno len tak striedmo budem brat aj vit. doplnky...ale nerada by som to prehnala 😅

andinka001
15. apr 2010

teraz je vraj najdôlezitejsie brat kyselinu listovu.

aspinka
15. apr 2010

Ahojte takze srdiecko krasne bilo crl 7,7mm predbezny termin 11.12. ja som 13.12. 😀 kontrola o mesiac pripajam fotocku cervicka 😀

sasettka
15. apr 2010

aspi jeeeeeeeeeeej 😵 😵 😵

aspinka
15. apr 2010

len ked si v pase prepisem na 11.12. tak mi tam hodi 6tt ale som 7tt nechapem ako to tu ukazuje ved ked mam 6+5 tak to je 7tt? nie?