V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
tak to teda je....tiez nerozumiem....
teeeda, dala som si tvoj PDP do tohto kalendarika a podla nej si tiez v 6tt... ale ono to rata o tyzden neskor....ako tak sledujem....
ja pouzivam toto http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc... lebo presne viem datumi a tyzdne ale teraz mi to nejako nevychadza 😠
ok uz som si to upravila tak aby to sedelo ono na utz je 11.12. len ta fazulka je taka mini ze ju len tak ledabolo nameral tak si to necham podla tt
no aspi, pekne si to vyriesila 🙂)) a mozno ozaj porodis toho 4.12 😝
No baby ja som zvedavá aký termín dá dr mne ... mne sa zdá, že tu mi píše trochu popredu týždne koník, neviem, no uvidíme.
Kukám že v decembri 2010 sa narodí hodne bábätiek, vítam tiež nové. 🙂
tehulky...sa vas chcem opytat....mavate aj vy take tie nevolnosti? mne je priserne....nie len rano, ale cely den aj vecer....nic nemozem zjest, len mi je zle.............pomooooooc 😖 😖 😖 😖
fatmira mne bolo takto pri malej a trvalo to do 13tt nic som nejedla len ovocie a vela som schudla potom z jedneho dna na druhy to preslo a uz som si zacala tehotenstvo uzivat. Ja sa teraz velmi cudujem ze budem zacinat 8tt a este to somnou neseklo pri malej som zostala v bolestiach lezat od 5tt.
ahojte nechcem byt hnusna ale podla mna davat do tabulky niekoho kto je len v 4tt je dost skoro.alebo nie?Ved to nema este ani nic potvrdene okrem tehu testu kde nasla //.Aj ja by som mala mat termin v decembri ale kym to nebudem mat potvrdene utz tak sa mi zda predcasne o tom hovorit.ci som nejaka divna?
aspinka normalne mavam vahu tak 52 kil...teraz mam 49 !!! bojim sa uz nejest..na silu do seba aspon co to natlacim.... sa bojim, co mi dr zajtra povie, ked ma uvidi :(
Ahojte, pridávam sa k téme, po štvor mesačnom snažení sa to konečne podarilo,všetkým tehuľkám držím palce nech nám to ubehne a nech sú naše bambuľky zdravučké.
kevama, to je predsa kazdej vlastne rozhodnutie, ze sa do tej tabulky chce pridat alebo nie 🙂 je tu este vela takych ako ty, cize chcu pekne pockat, az kym to nebudu mat potvrdene od dr, to je na kazdej....ked sa tam chce pridat uz v 4tt, nebudeme jej tu v tom predsa branit, ci? 🙂
pre mna to, ci som alebo nie som v tabulke, urcite neovplyvni moj priebeh tehotenstva.....ak sa nieco stane, stane sa....pojdem prec z tabulky a hotovo /a tabulku tu zacne riesit dakto iny 😅 /.... takze ja to, ze to este nemam potvrdene utz neriesim....ved ani nase mamy a ich mamy nebrali zaciatok svojho tehotenstva az vtedy, ked sli na utz.... proste citili, ze vsetko ide, ako ma ist....
fecova, achoj a gratulujem 😉
fecova vitaj medzi nami a aj Tebe prajeme zdravé miminko a krásne tehotenstvo
fecova aj ja gratulujem a prajem spokojne tehulkovanie...... 🙂
zdravim nastavajuce maminy...no tak my sme zasa dners kvoli tomu hnusnemu pocasiu iba doma..slak ma ide trafit.. maly je ako 100certov, uz sa normalne tesim kedy pojde spinuskat, nech si trochu oddychnem..co sa tyka toho zle, tak ja to mam uz par dni a pocas celeho dna, ale nie ze by mi bolo nejak blivno, ale je mi tak ako by som mala zaludok trochen na vode..chvalabohu, krize nebolia, a zatial ziadne problemy..🙂)
co sa tyka tej tabulky, tiez si nemyslim, ze by to bolo nieco strasne sa tam davat uz v 4tt..pokial to vies uz z tehu testov alebo mas zvysene hcg tak si uz tehotna...a je jedno ci si v 4tt alebo 14tt...a sasettka to tu napisala pekne, ak sa nieco stane tak sa z tabulky da vzdy vyhodit..to potom by si mohla cakat az do porodu ze ci sa nieco nestane, lebo aj to je mozne ze v 5.mesiaci sa nieco zle stat a co..kazda co chce byt v tabulke, tak napise sasett, ta sa o to postara...inak podla mna tie tabulky posobia skor tak motivacne..take to pozitivne myslenie, ze kolko nas je...🙂) ja tam sice tiez este nie som, ale tak ja s mojou preddispoziciou po 3 potratoch, tak sa tam nedavam iba kvoli tomu..aj ked som uz bola v pokuseni..🙂))..
a vitam inak vsetky nove tehulky...🙂)
no nic, idem okupat, nakrmit a "umrochnit" moje dieta do postele..potom ak sa mi bude chciet a samozrejme nezaspim pri tV tak sem este nakuknem..🙂a ak nahodou nie, tak pekny vecer...
kevama myslím si, že sasettka má pravdum, čo má stať sa stane. No pevne verím a dúfam, že nik nám z tabuľky neodíde a naopak sa naša tabuľka rozrastie 🙂 všetkým mooc držím palečky, aby sme to spolu dotiahli do úspešného konca.
Ahojte babule, par dni som tu nebola...vcera som bola u Dr. videl bublinku - zatial bez srdiecka...ale udajne je to este o.k-6tt., dnes mi zacali nevolnosti - ak to nie je nejaka brusna chripka... cely den straaasne zle + neskutocna kyselina v ustach...bleee...nevracam, ale je mi stale ako keby som mala...
son1cka neboj o pár dní bude srdiečko biť veselo 🙂
Marcelka, aj ja dufam...utesujem sa, ze ked je mi zle, vlastne to znamena, ze je vsetko o.k.,
peneloppa ahoj no my sme zamiesali 25.03. a test som si robila 10teho a boli dve palicky a mozem oznamit ze dnes to potvrdili aj vysledky z krvicky 🙂 a aj ked nam dr da termin tak par z mala odrodi presne vtedy tak riesenie to ci sme v tabulke je asi bezpredmetne nie? ale kazdopadne som na to zvedava co povie doktor 🙂
a ohladom tazkosti tak ja to uz mam vesele zaludocne tazkosti by som este prezila ale uz treti den sa mi neustale toci hlava..kto by to povedal ze tak skoro dufam ze ma to aj skor prejde 🙂
ahojte, vítam nové tehulky, ale sa nám to pekne rozrastá... 🙂
ako si napísala marcelka, ja tiež dúfam, že nikto z tabulky neodíde, ale veľa veľa nových tehuliek pribudne.
ako som bola posledný týždeň hyperaktívna, dnes na mňa doľahla únava, celý deň sa mi nič nechce, do všetkého sa musím nútiť.
linduska, asi preto sa ti točí hlava, lebo máš nízky tlak... ja mám tiež s tým problém, aj keď som ešte nebola tehotná. treba piť veľa vody. ale z vlastnej skúsenosti viem, že mne to moc nepomáhalo. 🙄
doteraz som s tym problem nemala a pijem ovela viac ako zvycajne ale nepomaha to ani mne 🙂 co uz prezijeme nejako.. idem si už pospat nech som aspon rano na chvilu fit 🙂 pekny vecer prajem
ahojte, aj mne je zle...na veceru som si urobila zeleninovy salat a o chvilku bol v zachode 😖 a stale mi je zle....
ale nech je, aspon vsetko prebieha ako ma 😀
Babuľky idem spinkať, všetkým prajem dobrú noc a teším sa na stretnutie zajtra tu s vami 😉 papa.
Dobre ranko prajem vsetkym tehulkam, prave sa chystam na krvicku, dufam ze vsetko bude ok a buduci tyzden utorok mi uz dr povie nieco blizsie uz sa neviem dockat 😉
dobre rano drzim palec andinka 🙂
ahojte babenky tehulky...tak ja sa s vami musim zial rozlucit,sasettka tak ma vyskrtni z tej krasnej tabulky co vam zatial narastla kym som tu nebola....v pondelok sa zistilo ze nasemu babatku sa pacilo vo vajickovode a tak sa tam uhniezdilo ☹ tak som musela ist hned na operaciu a vcera som sa vratila...babky prajem vam pekne tehulkovanie, nech ste vsetky zdrave a aj vase babatka...pá..drzim vam palceky

aspinka pre mna su tieto vsetky infosky nove ani neviem ako si to vypocitala myslim to 6+5.... 😒