icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

fecova
16. apr 2010

tak vam dakujem za privitanie, uz som tomu ani nechcela uverit, nas maly sa tomu tesi,ale samozrejme, ze chce iba sestricku,aby mu nahodou bracek nekradol jeho auticka,ale tesime sa, zatial som s celodennymi nevolnostami,ale da sa to vydrzat, pri prvom som nemala ziadne priznaky, a lekarka ma teraz pre istotu dala na pnku,tak teraz doma oddychujem, drzte sa pa

linduska27
16. apr 2010

deni66 :( to je mi veľmi ľúto prajem ti veľa pozitívnej energie a veľa dobrých ľudí okolo teba..

denika
16. apr 2010

Dobré ránko babulky,..deni,aj mne je to veĺmi ĺúto 😢 ,ale verím,že o chvíľu budeš v novej tabuľke v novej téme.Prajem ti všetko dobré! 🙂

deni66
16. apr 2010

dakujem a aj ja dufam ze coskoro sa sem do konika vratim 🙂 a vam prajem pekne tehulkovanie..drzte sa pááááá

sasettka
16. apr 2010

och deni, to ma strasne mrzi 😔 presne ako baby vravia, o chvilku si zas budes veselo tehulkovat 😉

emmaelzer
16. apr 2010

deni aj mne je to strasne luto, nesmut, ja som prvy krat tiez potratila a znovu som otehotnela po 2 mesiacoch a teraz mam krasnu dcerku....

eva30
16. apr 2010

Ahojte babky 🙂
deni66 - to je mi moc ľúto, ☹ ale neboj ked to tak nemalo byť tak sa s tým treba zmieriť a zachvilku bude nove, nebojkaj, drz sa budeme na teba mysliet
matilde - bola som uz u lekarky aj mi robila ultrazvuk, na dalsi mam ist 28.4. aj s krvickou
andelik - ďakujem
bocijanka - ja si myslim tiez o vitaminoch, ze to netreba prehanat, chce to taky zdravy sedliacky rozum
pekna dnik zatial

bocjanka
16. apr 2010

Deni to ma mrzí, prežila som to isté pred rokom. Prišla som o jeden vajcovod. Požiadaj si o kúpeľnú liečbu, tiež som ju absolvovala, bolo tam super. Po liečbe som sa cítila veľmi skvele. Inak ja som stále v nemocnici, nechcú ma pustiť pretože som rizikový pacient. Pekný víkend. Som zistila, že v tehotenstve sa nemá kúpať v teplej vode. Je tu jedna baba, čo sa jej po kúpeli odlúpilo kúsok placenty a začala krvácať. Držte sa všetky 😉

emmaelzer
16. apr 2010

baby,kym jete zdravo, vela ovocia a zeleniny, mliecne vyrobky, jediny vitamin, ktory potrebujete prve 3 mesiace je kyselina listova

biela
16. apr 2010

Ahojte babule,

deni, veľmi veľmi ma to mrzí ☹ , držkaj sa, v blízkej budúcnosti sa určite budeš tešiť z nového tehulkovania. ☹ budem ti držať palčeky.

čo sa vitamínov týka, podľa mńa má emmaelzer pravdu, kyselina listová stačí a ostatné treba doplniť len vo forme zdravej stravy. no babulky čo vraciate, asi radšej berte tie vitamínky 🙂

emmaelzer
16. apr 2010

som sa docitala, ze na vracanie pomaha uhorka (ta dlha)
Baby, co ste uz boli na sone, videli ste aj srdiecko okolo 6-7tt?

marcelkatt
16. apr 2010

Deni moc mi to je ľúto. Z celého srdca Ti prajem veľa optimizmu, aby si nám oznámila po zotavení, že čakíš zdravé miminko. Držkaj sa!!!

illaria1
16. apr 2010

ahojte žienky, trošku sme asi zaskočené všetky s Denky ale verím že čoskoro sa na forum vráti... držím palce

dalea
16. apr 2010

Ahojte dievcata,ani neviem,ci sa mam k vam hlasit,je to u mna take domotane 😕 Poslednu M som mala este 16.2,v marci som nedostala a dnes cakam,ci sa nieco udeje 😉 My sa o babo teraz nesnazime,ja uz mam 2 deti 13 a 3roky a kedze manzel je vacsinu casu odcestovany,prihodit sa nieco mohlo akurat 6.3 apotom uz len 20.3,ale v tom case mi uz M meskalo 5 dni,tak neviem co si mam o tom mysliet 😲Toho 6.3 je to pravdepodobnejsie,ale davali sme si pozor 😉 Ked som si 30.3 robila test bol jasne negativny a od 6.3 odvtedy ubehlo 25 dni,tak si myslim,ze by to ukazalo 😠 Jedine,ze by sa mi nejakym zazrakom podarilo otehotniet 20.3 😀 a test to este nezachytil 😉 Po teste som sa ukludnila,ale doteraz nic neprislo,musim skusit dalsi test a pondelok asi zajdem k doktorovi 🙂 Cyklus mam nepravidelny,vacsinou 30-dnovy a asi 3x do roka 40 dnovy,preto nemam prehlad o ovulacii 😢 Kvoli tomu som bola v januari na sono a vajecniky mam ciste,ziadna cysta 😉 Ja som pri oboch predchadzajucich tehotenstvach cakala na vymeskanie aj druhej M a az potom som sla k doktorovi,inak mi nikdy M nevynechala 😉 A este k tomu som od 22.3 brala 8 dni antibiotika a antihistaminikum,potom som ich radsej vysadila a nedobrala 🙄 Teda,riadne som sa rozpisala,ak mala niektora chut docitat to az dokonca,tak vam gratulujem a mozte napisat,co si o tom myslite 😀

monko
16. apr 2010

ahoj dalea, v tvojom prípade by som nečakala a šla navštíviť doktora, tu nie je o čom, ešte pred návštevou si urob 1 testík aby si doktorovi vedela povedať výsledok, ale určite na nič nečakaj 🙂 držím palce 😉

dalea
16. apr 2010

Ahoj monko,zajtra skocim do mesta kupit test,byvam mimo,tak do mesta chodim tak raz za dva tyzdne,utorok mam nastupit do prace po materskej,to bude sranda,ked budem naozaj v tom,ako to poviem sefovi 😕 😀

aspinka
16. apr 2010

Ahojte. Baby dnes rano som mala velky problem bolo mi straaasne zle aj na vracanie ale ja mam k nemu odpor tak radsej vydrzim a grcanie nepustim ani keby co bolo. Nakoniec ma muzik do robory odviezol lebo autobus by som neprezila. Nastastie v praci ma to preslo ale teraz ako som isla domov mi to zase zacolo jest mi nechuti je mi na grc a boli ma zaludok som slaba jak mucha a to mam doma bordel neskutocny. Ale vsetko toto stoji za to nie ;) nejako to vydrzime. Idem si vas precitat a potom si idem lahnut do postele. 😒

sasettka
16. apr 2010

dalea, mno....ak dobre ratam, ms si uz 2 mesiace nemala....velice podozriveee 😀
ak sa ti posunula ovulka na neskor a eventualne bola okolo toho 20.3....tak ti tvoje "trapenie" vyriesi jedine kupenie testiku a hned si ho aj mozes spravit 😉 ak si tehu, po tolkych dnoch by si mala urcite pekne //
nepacia sa mi jedine tie antibiotika, co si uzivala, v prip. tehu veeelmi nebezpecne 😖 ale nechcem strasit, len konstatujem 🤐

sasettka
16. apr 2010

aspi a mas nieco z lekarne proti nevolnostiam? ja som si kupila Emesin, vzdy mi od rana bolo blbo, zaludok v krku....a ked si to supnem, o chvilku je lepsie, napapam sa...a je este lepsie 🙂))
tiez z duse neznasam vracanie...sme na tom rovnako

aspinka
16. apr 2010

Deni je mi to luto ale neboj o chvilu si tu v nejakej tehulkovskej teme 😉
co sa tyka vitaminov brala som doteraz len listovku ale vcera Dr ze mam to doplnit o vitaminy tak som kupila calibrum babyplan myslim ze to nie je na skodu a ja nezjem tolko ovocia a zeleniny aby som to v strave vynahradila tak si dam vitamin a este dotlacim ovocim a zelenikou. Len si ich musim davat az vecer lebo rano by som nic neprehltla. A k tej uhorke ja ked nemam na nic chut strasne mi pomaha ovocie a zelenina vcera som si dala salatovu uhorku a strasne dobre mi padla a predvcerom mi muzik kupil melon a bol vynikajuci az sa cudujem ze tak skoro a uz taky chutny.
dalea no pri teba aby sa clovek stal detektiv oriesok 😀
Ja som bola na sono 6+5tt a srdiecko uz bilo 😉

dalea
16. apr 2010

Sasettka,z tych liekom mam obavy aj ja,uz som na nete o tom hladala vsetky mozne info,vacsinou tvrdia,ze v tych pociatocnych dnoch ak by sa aj plod porusil,tak priroda sa o to postara a dojde k potratu,ak nie,tak by malo byt babo v poriadku 🙂 Tak uvidim,najhorsie je,ze neviem v ktorom z tych 2 dni mohlo prist k oplodneniu,ak vobec prislo 😉 Preto neviem vyratat,kedy tie lieky mali vpliv,lepsie by to bolo,keby som otehotnela toho 20-teho,tam by to malo byt asi v poriadku 🙂 Ja som si v predchadzajuci tehotenstvach na toto davala velky pozor,ziadne lieky,ale co spravim,ked to teraz tak vyslo 😕

aspinka
16. apr 2010

sasetka ja som si kupila tie tobolky ginger ale neviem ci mi pomahaju a mangel mi kupil zazvor a rano mi urobil caj a do toho nastruhal ale dal ho tam straaaasne vela od samej lasky mi chcel dopriat a skoro som sa posablila lebo ten zazvor pali jak cert ked je ho vela 😝
ja mam strasny pud sebazachovy pri grcani velakrat mi je to aj na skodu ze keby som hodila sablu sa mi mozno ulavi ale ja to nedokazem a mala je taka ista raz sa povracala a chuda bola z toho v takom soku ze sme ju nevedeli hodinu ukludnit stale mi opakovala "maminke som ovracala papuceeeee!!!" 😀 😀 😀

dalea
16. apr 2010

A este dodatocne gratulujem vsetkym uspesnym a neuspesnym drzim palce,nech to vyjde na buduce 😉

sasettka
16. apr 2010

dalea, no praveze cyklus funguje tak, ze mas jeden den ovulaciu....a ked je sexik aj 1az 3 dni pred nou, je tu moznost oplodnenia, samozrejme rovnako ako prave v den ovu 🙂 dokonca som sa stretla s pripadmi, ze spermijky vydrzali aj 4-5 dni 😕 co je uz ale pekny extrem 🙂)) nooo...a po ovu, ak sa teda spermijka dostane tam, kam treba, je na rade uhniezdovanie a k tomu dochadza 5-10 dni po ovu 😵 no a tebe prave vtedy - cisto hypotetickoteoreticky 😀 vychadza to uzivanie atb.... ale teda ako si sama napisala, ak je plod ok, pekne sa udrzi a bude vsetko ok 😉 ale urcite to potom spomen aj doktorkovi 🙂 ale kazdopadne drzim palce, nech je vsetko ok 😉 este raz napisem ok a slahne ma 😀 😀 vlastne u vas to bude skor mile prekvapenie ako ocakavanie, ze? 🙂

aspi 😀 😀 zlataaaaa

sasettka
16. apr 2010

aspi, este k tomu zazvoru...tfuj, neznasam tu chut, tamtu tabletku do seba rychlo supnem, zapijem poharom vody a pockam si, kym zaberie 😅
vcera sme piekli rybu....no tak to som mala uz naozaj na maaale....musela som vyvetrat cely byt.... 😀 takze pecena ryba - zleee.... ale taky rybaci salatik by som si dala 🙂

aspinka
16. apr 2010

sasettka pozerala som tie tvoje tabletky a tusim si ich kupim inak od toho caju mojho mangela ma pali zaha [url=http://www.freesmil

avanka
16. apr 2010

Dalea, ak by si bola tehotna, tych antibiotik sa vobec bat nemusis....plod sa zacina organmi vyvijat az v 6tt, takze dovtedy to nema comu uskodit....(nepisem z brucha, som zdravotna sestra) 😀
tvoj pripad je zvlastny..aj mas nejake priznaky?
kazdopadne si urob testik a hned budes vediet na com si 😉 drzim palce, aby to bolo to, co chces 😀

Aspi, aj mne je zle...ale ja som tomu rada 🙂 nie je mi to sice velmi prijemne, ale vydrzat sa to da.

a k tym vitaminom, ak ma zena pestru stravu plnu ovocia a zeleniny, co je pre nas teraz super, ze sme otehotneli v tomto obdobi, lebo za chvilku zacne sezona......tak tabletky su zbytocne....do konca 3. mesiaca ma vyznam kyselina listova....

a propo, Deni, je mi to luto, viem ako sa citis, ale neboj, date si nejaku pauzu a zacnete sa snazit znova 😉

dalea
16. apr 2010

Sasettka,ano,bude to velmi "mile" prekvapenie 😀 My sme uz dalsie neplanovali,ale ked bude,bude 😉 Dcerka bola planovana a podarila sa na jeden šup,po 10 rokoch od syna som si myslela,ze ktovie kolko potrva kym otehotniem a ja hned 😀

aspinka
16. apr 2010

zas specialny modry konik kde to nefunguje chcela som dat pekneho smaila lebo tito traposi ma tu uz nebavia 🙄