icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

dalea
16. apr 2010

Jeeej avanka,diky,ukludnila si ma 🙂 Priznaky su take,ze uz mesiac ma pobolieva v podbrusku,ako pred M,ale ziadne spinenie,nic a tiez casto chodim cikat,som viac hladna,inak nic 😉 Pri dcerke ma strasne bolel zaludok prve 3 mesiace,ale nezvracala som 😉

sasettka
16. apr 2010

aspi, noooo...budes sa musiet zmierit len s tymito 🙂 😉 😝 😅 😨 😵 🙄

dalea, no kazdopadne som zvedava na zajtra, s cim nas tu prekvapis 😉

avanka
16. apr 2010

dalea, aj ja sa tesim 🙂

pred chvilkou som zjedla trosku kurata so zemiakmi a kusok strudle a je mi lepsie 😉 tak som rada, lebo Luky mi odmietol spat poobede, nakolko sme vstavali az o 9, a do vecera daleko, manzel isiel na poobednu, esteze je zajtra vikend

dalea
16. apr 2010

Teraz som volala manzelovi,nech mi kupi test,zajtra dorazi domov a uvidim,kedy si ho spravim,ale asi az v nedelu rano,aby som to mala co najpresnejsie 😉 Ja som sama tiez vazne zvedava,co z toho bude 😀

avanka
16. apr 2010

dalea, ja si myslim, ze pri tvojom meskani si ho mozes urobit aj v noci 😀 a bude to presne az az

sasettka
16. apr 2010

avankaaaaaaaaaaa, presne toto iste som mala napisane!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 teda ja som mala o polnoci 😝

dalea
16. apr 2010

Tak ho spravim hned,ako s nim muzicek dorazi 😀 Este som chcela doplnit,ze teraz sa vyslovene citim neprijemne,ked dviham malu na ruky,ma 15 kil 😕 Normalne mi to vadi,ked ju dvihnem,tak citim tlak v podbrusku,doteraz som stym problem nemala, uz to obmedzujem 😉

biela
16. apr 2010

ahojte,
dalea, vítam ťa medzi nami, prečítala som si tvoj minipríbeh 🙂 podľa mňa si tehulka, test ti to určite potvrdí.
mňa dnes strašne bolí brucho, dá sa to vydržať, ale ako keby hnusná mrcha mrchúca mala prísť 😠 . musím to rozdýchavať

avanka, si ma inšpirovala s tou štrúdľou, od rána som mala chuť na niečo dobrééé, tak som vytiahla lístkové cesto a urobím
si makovú s višňami.
dnes sa chystáme do kina . čo vy idete cez víkend? 🙂

biela
16. apr 2010

dalea, aj mne robí problém zodvihnúť malého, má okolo 14 kilov. keď sme vonku, tak chce často na ruky, lebo ho bolia nožičky, hodinu sa nachodí, pobehuje a potom by sa nechal nosiť.

marcelkatt
16. apr 2010

Baby, mne malý keď chce ísť na ruky poviem maminka hopiky a vyber si babetko z bruška, zatiaĺ. Krpec jeden 😀 snažím sa ho, čo najmenej dvíhať, no poznáte to, nie vzdy sa to dá.

lauri
16. apr 2010

ahoj tehulky 🙂
vidim, ze je z nas kopka ubolenych tehuliek 😀 mne dnes tiez nebolo vsetko jedno, skoro som v obchode "vyzdobila" chodbu obsahom mojho zaludka.. nastastie som to ustala... Zistujem, ze mi je divne, ked som hladna, potom to prejde... Najhorsie je to vecer, rano pohoda. No u kazdej je to fakt inak 😀 sranda je, ze na pachy a vone nereagujem vobec...

dalea, ja si nemyslim, ze si jasna tehulka.. mozno si mala anovulacny cyklus a vtedy si mrcha chodi, kedy sa jej zachce.. kazdopadne ti prajem aby ti testik ukazal to, co si sama zelas 😉

tehulky, neviete, ako je to so sportom? na velke sportove vykony nemam silu, ale ak mi telicko dovoli, tak by som si cez vikend sla zabehat... myslite, ze mozem?

lauri
16. apr 2010

a este ma trapi zapcha ☹ nepoznate nieco ucinne?

ohladne sukromia si nerobim starosti, toto je moj anonymny nick.. priznavam dobrovolne, ze mam este jeden "hlavny" 🙂

sasettka
16. apr 2010

Tehotné ženy by sa mali vyhnúť prudkým pohybom a cvikom, kde by ste sa mohli zraniť. Úplne by mali vylúčiť in–line korčuľovanie, jazdu na koni, skateboarding, paragliding, hry s loptou, príliš extrémové a vrcholové športy, kde hrozí nebezpečenstvo úrazu. Uvedené športy sa neodporúčajú hlavne v poslednom trimestri, kedy je pád najnebezpečnejší.

lauri, takze ked sa citis dobre, nemal by beh vadit 🙂

sasettka
16. apr 2010

zapcha - recept starych mam - susene slifky 😕 😅

lauri
16. apr 2010

dakujeem 😵
uvidim podla toho ako sa budem citit.. prinajhorsom si dame s muzikom prechadzku 😎 a slivky si zozeniem..

bedlies
16. apr 2010

Ahojte babulky, radím sa medzi decembrovky 🙂
Moje tehotenstvo je zatiaľ plné únavy (na obed som už total vyčerpaná), nevoľností počas celého dňa, ale toto všetko vždy vyváži návševa u gynekologa, keď vidím ako malinké rastie 😀
Nám sa podarilo otehotnieť 3 mes po svadbe, ani sme nemysleli, že tak rýchlo to pôjde...

fatmira
16. apr 2010

ahojte tehulky 🙂
tak a mam za sebou navstevu u lekara.... potvrdil len to, co som ocakavala.... 🙂 videla som aj malu fazulku, srdiecko krasne uz bilo.... podla lekara som v 6tt 5 den... vsetko sedi 🙂 ale neviem preco objednal ma az na 19. maja, uz na poradnu a na odber krvi...nie je to nejak neskoro? co tu citam, vy chodite ovela skor 😒
ale som stastna, ze som videla malu bublinku 🙂

fatmira
16. apr 2010

inak deni, velmi ma to mrzi, co sa ti stalo..... prajem vela sil.....
a vitam nove tehulky .....

bedlies
16. apr 2010

Ahojky fatmira, gratulujem!!!!
Mňa doktor po prvej návšteve, keď mi potvrdil tehotenstvo, objednal o dva týždne a teraz idem po týždni... Zdá sa mi to často, ale neprotestujem 🙂
Toto je zatiaľ klasický gynekológ, takže o nejakej vidine zárobku reč nie je .... Nuž ale som rada, že takto častejšie môžem vidieť ako bábo rastie 🙂

fatmira
16. apr 2010

neviem, trosku som vystrasnea, ze az tak neskoro....ale ma upozornil, ze ak budu nejake bolesti, komplikacie, mam sa ukazat skor..ale tak asi vie, co robi.....

bedlies
16. apr 2010

Nebuď vystrašená! Ono je to podľa mňa ok takto v začiatkoch. Treba si len na seba dávať pozor. Mňa predvčerom vystrašila zvýšená teplota 37... ale práve tu som sa dočítala, že v prvom trimestri je to ok, tak už som kľudnejšia.... 🙂

fatmira
16. apr 2010

ja som tiez parkrat vecer citila, ako keby som mala zvysenu teplotu, ale nemerala som, len isla spat 🙂)

fatmira
16. apr 2010

inak co ste tu babule pisali o vitaminoch, tak mne moj dr, povedal, ze ani moja babka ani moja mamka nic nepapala a som tu , ziva a zdrava...ze pokial papam vela ovocia a zeleniny, tak to nie je potrebne.....ze to len lekarne chcu na nas tehotnych zarabat...asi tak.... ale asi vec nazoru...
a na kyselinu listovu mi povedal, ze ta je dolezita pred otehotnenim, nie uz pocas tehotenstva....

andinka001
16. apr 2010

Cele poobedie som prespala...Je to normalne??? Som zvedava co budem robit v noci...

A tiez vitam nove tehulky 😉

sasettka
16. apr 2010

fatmira, gratulujem, len tak dalej 🙂
no asi je tvoj doktor este stara skola 🙂 takze netreba casto utz, ani moc vela vitaminkov, podla mna je jeho postup ok....dokym nemas ziadne problemy, netreba chodit kazdy tyzden...hlavne si pekne uzivaj tehulkovanie a 19. maj tu mas co nevidiet 😉

bedlies, ahoj 🙂

fatmira
16. apr 2010

andinka...... neboj, budes spinkat ako babo..uz to mam vyskusane 😉

fatmira
16. apr 2010

sasettka....dakujem...len skoda, ze budem fazulku vidiet tak malo :( ale dneska to bol neopisatelne krasny pocit....
no a mozno je stara skola....uz ma vyse 50 rokov.....

bambulka814
16. apr 2010

baby ahojte,

dnes som bola u novej Dr, urobila mi len tak kontrlny ultrazvuk, kedze naposledy mi ho robil stary Dr v utorok. dutinka sice narastla, a je pekne sumerna, ale nic v nej nebolo 😒 😒 😒 mam prist o 10 dni. musela som otehotniet uplne kdesi na konci cyklu.

je to nalez tak na 4tt....ako som ale mohla mat uz tuto nedelu tak jasne pozitivny test? som z toho trochu vystrasena.

bambulka814
16. apr 2010

inak k vitaminom.....ja som brala povas prveho tehu, simonko sa narodil s mierami 3700g a 52 cm, mozno trochu velky, ale zato od narodenia brutalne spokojne babo 🙂

tiez uavzujem ci aj teraz, ale kys.listovu uz beriem, tym sa nic nepokazi.

andinka001
16. apr 2010

fatmira, dakujem, som zvedava. som vypisana PN nech mam klud a pokoj ale uz sa zacinam nudit....a to som vypisana do konca mesiaca..uff