icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

avanka
16. apr 2010

Fatmira, to je normalny postup, pokial si v predchadzajucom tehu nemala ziadne problemy...chodi sa len raz za mesiac 😉
ja som napr. s Lukaskom bola v 9 tt a potom ma dr. objednal az v 13tt, ja som bola na to nahnevana, lebo pri tehu v lete som isla k nemu ked som bola 8+2tt a objednal ma az za mesiac, a vtedy zistil, ze babo odumrelo 8+5, cize 2 dni po navsteve u neho a vo mne bolo mesiac mrtve....tym padom bola aj kyreta tazsia......teraz chodim kazde 2 tyzdne preto, lebo mam za sebou 2 potraty a tym padom som rizikova

bambulka, nikde nebolo potvrdene, ze po vitaminoch su velke deti, to je len povera.....ja som brala centrum Maternu a maly mal 3300 g a 49 cm

Vitam nove tehulky.....

mne je dnes celkom fajn, lebo som prisla na to, ze ked jem menej a castejsie, je to lepsie....zaludok citim, ale nie je to nic strasne

avanka
16. apr 2010

Andi, ja som lezala doma od 13tt az do 38, kedy som rodila...neboj, da sa to vydrzat, oddychuj, spi, citaj, pozeraj telku, internetuj....
v decembri uz tolko casu mat nebudes 😀

andinka001
16. apr 2010

avanka dik, zatial nemam ziadne problemy, len som si potrebovala oddychut tak mi lekar vysiel v ustrety...ale necakala som ze si tak rychlo oddychnem.... 😀 To si bola tak vela doma??? Uff, to je dost, neviem ci by som vydrzala...sice ked musis tak musis 😉 Ja len dufam ze nebudem musiet 🙂

avanka
16. apr 2010

no, ja som v 13tt zacala krvacat a zistili mi vcestnu placentu, bolo to presne na Novy rok...tak som mesiac a pol lezala doma len tak, ze som vstavala len na WC a najest sa, hrozili mi totiz nemocnicou na 6 tyzdnov a ja som nechcela.....liezlo mi to na nervy, ale oplatilo sa 😉

fatmira
16. apr 2010

avanka..uz ste ma tu baby ukludnili aj sasettka...dakujem
a co sa tyka avanka toho tvojho problemu, mrzi ma ze si take musela prezit..urcite nic prijemne to nie je....:((

avanka
16. apr 2010

Fat, nie je, ale co by si pre toho maleho drobca neurobila? aj modre z neba by som mu zniesla, ak by to islo 😀

fatmira
16. apr 2010

avanka to urcite....musis byt silna zena, silny osobnost...to je pre mna cosi take nepochopitelno zvladnutelne ☹

lucia563
16. apr 2010

Ahoj dievcata...

ale vas tu pribudlo, ale to je len dobre 😉

Tak ja som bola tiez dnes u dr., vychadzalo jej to na 7 tt, zobrala 4 skumavky krvi, vysledky budu buduci tyzden a ze este dalsie 4 skumavky mi budu brat tiez buduci tyzden. Ze zatial to vyzera velmi pekne a poslala ma na sono...

...ale tam som zostala trochu zaskocena, lebo podobne ako bambulka814, dr. videl zatial iba ,,bublinku,, a nic v nej a zevraj je to iba 5 ci zaciatok 6tt a ze to je este normalne pre tento tt. Mam prist o 2 tyzdne a uvidime, ci tam bude vidiet aj nieco viac. On sa sice vyjadril, ze vsetko je ok, ale mne to stale vrta v hlave, co ked....a ked si clovek este co to pocita na nete, tak dovi dopo... ☹

Ku svojej dr. mam ist koncom buduceho tyzdna, ale asi jej v pondelok zavolam, co ona na to, aj to ma asi mrle zozeru dovtedy 😠

Tiez som si dnes kupila vitaminy, ale asi ich budem uzivat iba prve tri mesiace, pri prvom som uzivala dlhsie a ,,zevraj mozno,, aj preto bol drobcek trosku vacssi, 4010g , 52cm 😉 potom bude kopec ovocia, zeleninky tak vitaminy pojdu odtial...jaaaj, a take melony keby uz boli...mnam!

avanka
16. apr 2010

Luci, vidis a u nas krv ani neberu, az v 12 tt ☹

Fat, uvidis, ked sa stanes maminou...v tom momente by si pre ten zazrak aj dychala, len aby mu bolo dobre 😉 taka je kazda mama 🙂

son1cka
16. apr 2010

Ahojte, Andinka, aj ja som na PNke. Cely den je mi zle, sice negrckam, ale aj tak je to naprd...tak ma dnes vypisal na PNku, chvalabohu, mam 2x2 hodky prechadzok...Doma by ma cely den asi trafil slak...aspon trochu na cerstvy vzduch mozem vyjst... 😖

lucia563
16. apr 2010

Avanka, az v 12stom?? To dost neskoro, nie? Pamatam ze aj pri prvom tehu mi hned brali krv, len sa mi zdalo, ze to bolo menej ,,ampuliek,, 😉

...veru tak, aj dychat by sme dychali, keby sa to dalo, no uvidim, ako to dopadne v mojom pripade, ale asi je treba mysliet pozitivne...

Inak dnes mi je tak na figu, jak este asi nikdy, tak neviem, ci za tym je unava z celeho dna, ci co, lebo v meste som bola aj s drobcom, a dnes veru bol nejak mrzuty a stale sa chcel len na rukach nosit, kedze sme kocik uz odstavili...tak som nejak vystavena, najlepsie do postele zalahnut, len Filiko spal asi do 18.15 tak neviem ci nezalahneme az o pol noci 😠

fatmira
16. apr 2010

avanka, ja uz teraz pre tu malu bublinku, ci fazulku spravim cokolvek na svete 🙂

luci a mne zase zobere krv az na prvej oficialnej poradni, teda tiez tak 12 tt - 13 tt ako pise aj avanka... asi vsade je to inak....

lucia563
16. apr 2010

Ano, fatmir, vsade je to asi inak, ale snad doktori robia svoju pracu najlepsie ako vedia a v prospach nas, mamiciek 😉

fatmira
16. apr 2010

to pevne verim, ze vedia co s nami robia 🙂

lucia563
16. apr 2010

...jaaaaj, veru vsetky, ze... 🤐

...za chvilku mi dojde baterka na nb, tak pojdem asi off, si tu lebedim na gauci a nechce sa mi pre nabijacku 🙂

...a nasla som toto, mozno niektore to zaujme

http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=73017

illaria1
16. apr 2010

ahojte , ako sa to tu naplnilo za 1 deň, teda idem si to prečítať nech som v obraze , a či sa niečo nové dozviem, inak dneska som si kúpila tehotenské rifle, je to síce skoro ale velmi pekné boli tak som si ich vzala určite mi na konci tehotenstva budú malé, ale teruz sú perfektné a sú pekné užší strih a nemusím sa pučiť v mojichj potom am bolí brucho iba , tieto sú pohodlné :D veľmi :D odporúčam, a objavila som novú chuť neskutočne je dobrí anglická slanina 😀 , ale tak v miere len tak kusoček pre chuť 😉 ,

andelik
16. apr 2010

Ahojte babule...nemam sancu precitat vsetko co ste tu dnes popisali, tak mi to prosim prepacte ☹

Avanka...tak to muselo byt strasne co si si prezila...je mi to velmi luto, ale toto tehulkovanie bude urcite uplne v pohodicke 😀 drzim palce 😀
Baby inak, ak by som mohla, tak aj ja idem na PN ale bohuzial tu v UK je to tu ine a ja za PN nemam zaplatene, takze je to o nicom...energiu nemam vobec len sa tak v praci poflakujem a posedavam, kde sa len da....chcela som sa vas este opytat ci vas este stale velmi bolia prsia alebo ci to uz ustupilo...mna len trosicku, tak neviem ci je to normalne...a inak som na tom aj ja tak ako Avanka a jem dost casto, tak ta nevolnost je uplne v pohode akurat, ze vcera a aj dnes sa to akosi zhorsilo ku vecer.

sasettka
16. apr 2010

illarii chuti slaninka, bude to chlapeeeeeeeec 😝 😀 😅

mna prsia bolia najsamviac v noci, cez den ich skoro ani necitim, jedine na dotyk..... a brucho tak isto...

illaria1
16. apr 2010

Sasettka tak potom to budú aj 2 deti lebo tvár mám nenormálne škaredú a to vraj ked to bude dievča lebo dievča berie mame krásu :D

sasettka
16. apr 2010

ill, sak sme sa tu zhodli na dvojickach pre teba....teraz uz neni o com 😀 😀 😀

illaria1
16. apr 2010

tie prsia by už nás mohli prestať bolieť , presne cez den nič moc ale večer a v noci to je hroza a ked si lahnem na bok a tak dobre si ten moj cecoček :D prištiknem tým že si ho prilahnem , ha hned som hore :D

illaria1
16. apr 2010

mám zapnutú markízu a dávajú aj mudry schybý , nechápem sa na čo ešte čakám a neprepnem to , asi preto že ovládač mám na stole a ja som na gauči 😀 , ja to nechápem ako može byť niekto taký hlúpy a ked už neviem odpovedať tak som aspon ticho 😠

fatmira
16. apr 2010

jeeej ..nechcem byt skodoradostna, ale ze nie som sama ktoru bolia prsia 😉 a to ani na brusko, ani tak fajne na boku spat nemozem pokrutena lebo boliiiiiiii ☹

illaria1
16. apr 2010
https://www.youtube.com/watch?v=A2cVUQMlQvQ

Pozrite si toto na zlepšenie nálady 😀

Kopytovci a ich nový hit od Kristíny :D Najkrajší chlapi sú na horehroní

illaria1
16. apr 2010

Fatmira jasné že nie si sama ☹ , sme v tom s tebou

sasettka
16. apr 2010

no ja som sa musela vzdat svojho najoblubenejsieho spanku na bruchu 😢 som z toho este doteraz cela...nesvoja 😀

sasettka
16. apr 2010

neeee, Kopytovci neeeeeeeeeee 😀 😀 😀

fatmira
16. apr 2010

😀 😀 oni este existuju???? 😀 😀

dalea
16. apr 2010

Ahojte,ja sa chystam vsetko tuto precitat,ale zatial som na najakej 15 strane a stale nieco pribuda 😀 Kym nedocitam ani spat nepojdem 😎

fatmira
16. apr 2010

dalea 😉 rychle citanie prajem 🙂