icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
16. apr 2010

Ahojte, no mna prsia už menej, ale bruško ešte denne pociťujem 😒

lili91
16. apr 2010

Ahojte, tak sa pridavam k Vam 🙂 Len som pozrela, ci uz je december 2010 a tu uz tolko prispevkov 😵 ani som vsetky necitala, no ako pisete, co ktorej robili u dr tak je to teda dost rozne...Ja som bola u dr min. tyzden, bola som v 4tt, robila mi len ultrazvuk ani krv ani nic ine. Mam prist az o 6 tyzdnov, potom sa urobia znova odbery a tiez ultrazvuk. Tak dufam, ze bude vsetko ok.

marcelkatt
16. apr 2010

Vitaj lili 🙂 🙂 🙂

lili91
16. apr 2010

Dakujem 😉

amee
16. apr 2010

Ahojte

leishmania
16. apr 2010

ahojte, pravdepodobne budem aj ja decembrovka 🙂

amee ciao, pamatas si ma? si tehu?

amee
16. apr 2010

Leish, ahoj 🙂 Jasne, ze si ta pamatam ... No vyzera to tak 😉 A ty ako?????????????????

leishmania
16. apr 2010

mrcha meska, na teste bola dnes slabunka ciarocka, tak este zajtra rano testnem ci zosilnie, 😉

leishmania
16. apr 2010

termin som si zatial vypocitala na vianoce asi 25.dec 🙂

amee
16. apr 2010

No ja uz som urobila 5 testov, prve dva boli veeeeeeeeeeelmi slabunke, treti a stvrty silnejsi a dnes kontrolny najsilnejsi 😵

leishmania
16. apr 2010

ale uz je tu strasne vela decemboviek, vidim ze porodnice budu plne

amee
16. apr 2010

No ja mam na 20. podla vsetkeho

leishmania
16. apr 2010

ja prvy nic, druhy s davkou fantazie bolo nieco nieco vidno, dnesny terti uz videl aj mm dve ciarky 😀

amee
16. apr 2010

No ja som spat v UK cize ak vsetko bude ok tak budem rodit tu

amee
16. apr 2010

Nooo ja som si prvy robila a isla som ho akoze vyhodit a az vtedy som zbadala ciarku, tak sup dalsi ... No a boli tam

leishmania
16. apr 2010

ved ked si tam poistena, neoplati sa ti chodit na SR rodit, ved cestovat lietadlom mozes do 7 mes. teh, a potom az ked ma babo aspon mesiac, aj ked odporucaju az od 3 mes...tj 4-6 mes na SR

marcelkatt
16. apr 2010

Jej zas pribudli tehulky, supeeeeeer 🙂 🙂 vitajte a pekné bezproblémové tehotenstvo želám

amee
16. apr 2010

Musim ist aj tak domov, malemu bude pas koncit v auguste, to este nebudem tak vela, no a potom uz zostanem v UK. Na SVK si aspon leta uzijeme trochu. Toto anglicke leto ... O nicom 😒

amee
16. apr 2010

Dakujem 🙂

marcelkatt
16. apr 2010

amee kde si v UK? Ja teraz som u sestry na dovolenke 🙂 v Bladone. Inak 1x sme leteli mal Erik 2 mesiace 😉

amee
16. apr 2010

My byvame v Northamptone, ale Bladon mi nic nehovori 😅 Kde to je?? No my sme sa nalietali, sak furt lietame, ale nechcem velmi potom neskor ....

marcelkatt
16. apr 2010

Bladon je kúsok od Oxfordu...

amee
16. apr 2010

Aha, my to k Oxfordu zas nemame az tak velmi daleko...

marcelkatt
16. apr 2010

Asi hodina a štvrť autom.... pozrela som mapku.... a dlho si v UK?

amee
16. apr 2010

Skoro pat rokov

amee
16. apr 2010

Idem off, manzel dosiel z prace. Dobru noc 🙂

marcelkatt
16. apr 2010

Dobrú noc aj Tebe a vlastne všekým, už idem aj ja spinkať, papa...

dalea
16. apr 2010

No dievcata,tak teraz som to tu docitala 😝 Som zvedava,ci rano vstanem 😠 Potom napisem,co bolo na teste,uz sa neviem dockat 😉

leishmania
16. apr 2010

ja rano tiez zreferujem ci ciarka zosilnela, ak hej zahlasim sa medzi ofic. tehotne 🙂

aspinka
17. apr 2010

Ahojte. Tak vy ste tu vcera dobre ponocovali to ja som zaspavala od deviatej vecer som neznesitelne unavena. Noc som mala zlu budila som sa striedavo na to ze mi je zle a boli ma brucho ale teraz mi nic nie je tak nech mi to vydrzi i ked mi nechuti jest a neviem co by som si dala pod zub. 😒