icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

son1cka
17. apr 2010

Ahojte, Aspinka aj ja mam teraz klud...dala som si len banan a vodu...uvidime, ci sa nevolnosti zas rozbehnu...som ako psychopat...ked mi nie je zle, bojim sa, ze nieco nie je v poriadku, a ked mi je zle...tak nadavam, ze mi je zle.... 🙄

aspinka
17. apr 2010

Mne staci ako hlavny priznak ze mi nechuti moja milovana kava si pamata ked som bola druhy krat tehotna bolo mi zle nechutila mi kava prislo MA dosla som z nemocky a mala som strasnu chut na kavu vtedy som ju pila cez slzy.

illaria1
17. apr 2010

Dobré ráno Vám prajem ,prežívam moje prvé ranné dvíhanie sa žaludka, všelijako mi je a furt cítim neskutočný smrad a neuveríte z čoho 😀 , dala som prať a v kúpelni nemôžem byť ani sekundu neviem ako to prádlo z tej práčky vyberiem 😀 , a to v kúpelni býva vždy najčistejšie, je to nešpecifikovatelný pach, 😀
vsak my sme tu ako z toho filmu parfééém 😀 , také veci citime , mohli by tehotené ženy zamestnávať na testovanie voňaviek 😀

aspinka
17. apr 2010

Ja mam teraz problem ze musim ist varit ☹ chcem urobit mrkvovu polievkou a francuzske zemiaky jaaaaj ako to zvladnem 🙄 tolko pachov pokope 😅

illaria1
17. apr 2010

Aspinka veľa šťastia 🙂

andinka001
17. apr 2010

Baby ja mam v poslednych dnoch rovnaky problem - tiez sa mi zacina dvihat zaludok z hoci coho... dokonca dnes som bola v Tescu na nakupoch a taky smrad ze dovi...normalne som nervoznejsia z toho, lebo mi to vadi. Kupila som si knihu, sudoku, casopisy tak dufam ze sa nebudem nudit. A idem varit rajcinovu polievku, otazne je ci ju budem aj jest 😖

monko
17. apr 2010

Ahoj baby, tak nevoľnosti sú tu, začalo sa to včera, rovnako ako pri mojej prvej dcérke, celodenná nevoľnosť, a tak som dúfala že pri druhom mi nebude bývať zle ☹

sasettka
17. apr 2010

ahojteeeeeee
dalea no ako???
vitam nove buduce mamicky 😵
s napinanim som na tom rovnako 😒 hlavne takto zrana, kym sa nenajem, je to zlee...

leishmania
17. apr 2010

ahojte, dakujem za privitanie, tak dnes rano som si robila dalsi testik, a opat slaba ciarka...mrcha meska 4 dni...ja nemam zatial ziadne rpiznaky a dufam ze to tak ostane... 🙂

fatmira
17. apr 2010

ahojte babule.... vitam nove tehulky 🙂 pekne sa nam to tu rozrasta, tesim sa 🙂

juj ako citam o vasich zacinajucich nevolnostiach... nic prijemne to nie je 😝 ja ich uz mam druhy tyzden... a to nemozem ani varit, ani citit tie vypary co sa varia, nicto 😒 a co sa tyka jedla..tak nieco len take studene spapam....nic teple, z coho idu nejake vone... ja kazdym dnom cakam, kedy nevolnosti prejdu, a budem moct spapat vsetko na co budem mat chut....lebo teraz je to vsetko len a len na silu 😖 ale ak mi uz bude neznesitelne zle, tak skusim ten ginger, ci pomoze...

fatmira
17. apr 2010

no tak toto je uzasne...na jednej strane neviem kto zo susedov, hra na trubku, alebo co to je..a na druhej vrtaju.... aaaaaaaaaaaa pomooooooooc 😠 😠 😠 😠 😠

denika
17. apr 2010

Ćaute babule,no,mne sa tiež priťažilo,ja mám tiež celodennú nevoĺnosť.Idem si da´t polievku,hádam sa mi trochu uľaví,alebo... 😲

amee
17. apr 2010

Ahojte 🙂 Pripajam sa k teme nevolnost: pri synovi som mala nevolonosti asi od 6 tyzdna. Teraz nic, bolo mi sice zle, ale myslim, ze to bolo zo stresu pretoze momentalne sa stahujeme do noveho domu a mozno toho bolo na mna moc. Cele to hladanie noveho domu, balenie, vsetky papierovacky .... Manzel stale v robote ... Ziadna slava. Dnes mi je uplne najlepsie co sa tyka nevolnosti, ale mozno sa rozbehnu neskor (tajne dufam, ze nie 🙂 )

fatmira
17. apr 2010

amee..stastna zienka 🙂 teda ak si bez nevolnosti 😉

amee
17. apr 2010

Fatmira - no neviem... Este sa mozu zacat, ale hovorim, pevne dufam, ze nie 🙂 Pri prvom to bolo 🙄 Ani do obchodu, ani varit, ani parfum .... No nic. Aj tak mi este pride take neuveritelne, ze cakam babo.

fatmira
17. apr 2010

amee....presne aj ja to iste... vsetky vone...mi vadia...ja uz tomu hovorim, ze smrady...lebo aj to co mi vonalo, mi uz nevonia..a je mi z toho zleeeeeeeeeeee 😖
no tak to ti verim, ze je to neuveritelne.... priatel si mysli, ze sa mu sniva..... a ja, aj ked som bola u lekara a videla malu bublinku so srdieckom na ultrazvuku, tiez tomu nemozem nejako verit 🙂

amee
17. apr 2010

Tu v Anglicku pojdem na sono az v 12. tyzdni tak ja si na moju bublinku este musim pockat 🙂 Pri prvom som bola v 7. tyzdni na prvom sone, aj to len preto, lebo som spinila. Inak tu to chodi ceeeeeeeeeeeeeeeeeeelkom inak ako doma 😒

dalea
17. apr 2010

Ahojte,tak mam vysledok testiku,je negativny 😉 Ale mrcha ani po druhy krat nedorazila,uvidim,co povie doktor ☹ Presuvam sa do temy,kde maju rovnaky problem,majte sa pekne a nech vam to vsetkym stastne skonci 😀Celkom by som sa k vam aj pridala,uz som sa aj zacinala tesit 🙂

amee
17. apr 2010

Porucam sa dievcata, maly sa prave pocural do teplakov, vsade skatule, o bordeli radsej nehovorim. Idem este dokoncit posledne balenie, mrknem sa sem vecer 🙂

sasettka
17. apr 2010

dalea, skodaaaaaa 😒

marcelkatt
17. apr 2010

dalea moc drzim palce, aby si nam oznamila // 🙂 potom daj vediet.
Baby mna dnes boli brucho a krize, vcera nic a dnes uz od rana 😖

emmaelzer
17. apr 2010

Amee aj ja som v UK, odrodila som tu moju prvu a odrodim aj toto. Je to tu naozaj uplne ine...Ja mam prvy termin az o mesiac k doktorovi...

aspinka
17. apr 2010

Tak babule navarene a ani to tak nebolelo muzik mi pohomol s cibulou tu by som nezvladla a uz som sa aj natlacila. Mnaaaam normalne som si pochutila po dlhsom case. Ale mangel si tu zalial kavu a bleee ta mi aj smrdi 😅 Ideme sa trocha prejst von ked tak pekne svieti slniecko 😉

katakata
17. apr 2010

cavte baby, mozem sa pridat? termin mam okolo vianoc...ja som tu kedysi konikovala ostosest, ale to bolo v case ked sme sa snazili o malu, ale kedze som zase tehotna, rada sa pripojim a budem tu s vami zdielat tieto tehotenske strasti a slasti ...

fatmira
17. apr 2010

kata vitaj 🙂 a blahozelam 🙂

katakata
17. apr 2010

dakujem len pozeram ze vacsina ste tu z prvej polovice decembra 😀 , tak to bolo aj pred troma rokmi, ked som bola v marcovkach...vzdy vo vsetkom posledna a hlavne teda som i posledna rodila....tak ale aspon si u vas precitam co ma caka najblizsie dni...ja zatial nijake zvlastne priznaky nemam trochu pobolievaju prsia, mam taku divnu pachut v ustach, ale hlavne sa mi neskutocne nafuklo brucho...ono mne dost po porode aj zostalo ale teraz je take napnute...nevolnosti zatial nikde, ale to som velmi nemala ani pri nine...tak uvidime ake to bude tehotenstvo...hlavne nech uz mame vsetky za sebou prvy trimester a sono...nech su babetka v poriadku

lucylulu
17. apr 2010

vitam aj ja nove tehulky 🙂 tak ja som vcera sla spat o 9 vecer citila som teplotu bolo mi tazko na zaludok citila som sa hrozne spanok uz nie ako bol pred tehu nemozem si najst polohu stale mi nieco vadi ☹ Dnes rano som sa zobudila strasne hladna a trochu ma boli brusko tak som sa napapala a lezim .Mne zle nie je len ked som hladna ale ked sa najem prejde to tak sa tesim ale co nie je moze byt 🙂 prsia len sem tam v pondelok idem na tu krv a sono uz sa tesim aj bojim dufam ze vsetko je ok .Vitaminy beriem len kyselinu a to od prveho potratu stale a len jednu tabletku magnezia na bolest bruska a myslim ze to pomoha.Vsetkym pekny vecer 😉

bocjanka
17. apr 2010

Čaute v pondelok by som mala ísť domov z nemocnice, som celkom v pohode, až na nafúknuté brucho, nepríjemné kŕče a bolesti žalúdka. Strašne ťažko mi trávi, vôbec mi nejde odgrgnúť, ale ako pozerám nie som sama. Dúfam, že toto je len prechodný stav lebo je to nepríjemné. Zdravím všetky nové čakateľky. Inak tu je strašná nuda, máme TV na izbe aj internet, ale predsa...Prajem pekný zvyšok víkendu 😵

evea80
17. apr 2010

Aj ja sa pridavam do klubu - tie ranne nevonosti su hrozne ☹ a ak navyse trvaju az do poobedia 🙂 No co budem si musiet zvyknut.... Pri Niki mi nic nebolo a teraz....hmmmm....no kazde babo je ine zjavne. Niki pekne spolupracovala, bola som v skusobnej dobe, keby ma prezradila mohli ma vyhodit... Aj ja budem mat termin niekedy zaciatkom mesiaca, mozno na Mikulasa, buduci tyzden idem k dr... Beriem tiez len kyselinu listovu, tak snad to staci ked mam pestru stravu.

avanka
17. apr 2010

Ahojte, vitam nove tehulky

aj mne je zle, dokonca cely den.....ale da sa...ved co uz....uz som schudla kilo aj nejake drobne.....no ale nie som najstihlejksia, takze mi to len prospeje 😉

Manzel isiela s malym von, tak sa uz aj nudim, dala som piect kolac, varim slepaciu polievku, uz len z tych voni mi je mdlo 😖 ale na polievku mam strasnu chut.....s kopou zeleniny a rezancov, tesim sa zajtra na obed, ovsem ak budem schopna jest

Boc, tebe prajem prijemny navrat z nemocnice, budes asi na PN, co? ale doma sa oddychuje lepsie ako v nemocke.....
ja sa len toho hrozim, aby som tam nemusela ist, lebo vsak co by bolo s Lukaskom? este odo mna tak nebol a je na mna naviazany, tak si to moc dobre neviem predstavit......

a mna prsia nebolia, len bradavky mam citlive, ale tu bolestivost som si zazila pri lukym, tusim po 3 mesiaci to odoznelo