icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

marcelkatt
18. apr 2010

My máme pre chlapčeka na 100% Patrik a dievčatko asi Klárka. Inak mne sa podarilo otehotnieť podľa Jonášovej metódy, takže asi budeme mať chlapčeka... no uvidíme. MM by chcel dievčatko.

andelik
18. apr 2010

My mena zatial vybrate este nemame ☹

leishmania
18. apr 2010

my sa neviem este na dievcenskom uplne zhodnut....chlapceka mame 100% simona

marcelkatt
18. apr 2010

Simon pekné meno 😉

aspinka
18. apr 2010

Ahojte. Tak dnes som cely den prelezala ani prstom som nepohla a to mi nic nebolo sem tam mi prislo blbo ale ked som sa najedla tak to odislo a mala som strasnu chut na slivky a muzik mi ich isiel kupit ;)
Baby tuto ukazuje cele tyzdne takze ked si 6t+5d tak to sa beriem ze si v 7tt takze to ukazuje dobre ja som dnes 7+1 a uz mi ukazuje 8tt viem ze aj lekari to tak beru ked mas zacaty novy tyzden uz to beru ze si v tom tyzdni.
Ok ideme ulozit malu bucat 😎

marcelkatt
18. apr 2010

Aspinka, dik za vysvetlenie 😉
Baby som nervózna, som v UK, let mám na štvrtok, no všetky lety sú do stredy zrušené, takže otázne je, či vôbec poletím domov... ☹

evea80
18. apr 2010

marcelkatt - neboj, dovtedy popolcek opadne 🙂

marcelkatt
18. apr 2010

Evea80 - dakujem za povzbudenie 😉 dúfam, že áno. Nie že by mi bolo zle u sestry, no už sa teším na manžela a mám aj k dr ísť. Som v UK od 8 apríla.

evea80
18. apr 2010

a uz ti je aj smutno vsak? Aj ja som sama bez manzela - z pracovnych dovodov fnuk fnuk.... baby kuknite na moju certicu, dala som sem nejake fotky 🙂

matilde
18. apr 2010

Ahojte moje mile decembrovky,
dufam, ze ste mali krasny vikend a uzili ste si ho, a tie, ktorym je zle, ze ste si trosku oddychli 😉
My sme si s malou uzili vikend a ukoncili sme ho kolotocmi, mala bola prvykrat a velmi sa jej pacilo

Marcelka a Evea, pozrela som si albumiky vasich zlaticok, mate zlatucke deturence, ja mam moju len na FB, tak neskor , ked budeme sukromne, poslem link

Zajtra sa cela rodinka chystame prvykrat na poradnu, tak drzte palce, aby bolo vsetko OK

Pekny vecer a samozrejme vitam nove tehulky a tesim sa, ze nas tolko pribuda 😉

marcelkatt
18. apr 2010

matilde ďakujem, jasné potom si rada pozriem Tvoju princezničku 🙂 moooc držím palečky, potom sem napíš ako čo povedali na poradni 😉
evea80- veru je mi smutno aj Erikovi už ocino chýba ... idem mrknúť foto

marcelkatt
18. apr 2010

Pekná Niki 🙂 slniečko malé 🙂

andinka001
19. apr 2010

Dobre ranko, jeeeej vy ste toho popisali cez vikend. Ja som oddychovala, nic sa mi nechcelo, uz par dni mi je dost zle od zaludka a hlavne rano. Inak hned ako vstanem sa musim naranajkovat inak mam taky brutalny hlad ze mi je potom az zle.

Zajtra by som mala ist k svojej obvodnej gyn. na vysledky krvi a tiez prve vysetrenie, tak som zvedava a tiez pani doktorke poviem ze k nej nebudem chodit a beriem si kartu Sestricka je velmi zvedava a strasne klebeti co mi dost vadi, nemaju tam ultrazvuk, takze by som sa musela objednavat k inemu lekarovi, no tak som to vyriesila asi tak, ze som sa objednala do jednej sukromnej kliniky, tam zaplatim rocny poplatok a budem chodit tam - super lekari, sestricky, vsetci ochotni. Len ma objednali az na maj ale vraj ak budu nejake komplikacie tak mam dobehnut hned.

Inak mne tiez najviac chuti voda z vodovodu. Aj ked teraz z rana som si dala pomarancovu dzus ale taky je sladky..... 😀

algi
19. apr 2010

Bre ranko vsetkym, vcera vecer mi zas bolo zle a predvcerom tiez, ako som sa najedla, takze zrejme to budem mat opacne 😒 . inak v pohode len sa mi akosi nechce do prace, no nic. prajem uspesny a kludny zaciatok tyzdna...

fecova
19. apr 2010

Ahojte tak o chvilu ma caka vysetrenie u lekara, som veeeeeelmi zvedava, inak ja mam termin presne na Vianoce,ale bohuzial pojdem na cisarsky, cize asi to bude skor,takze na Vianoce uz snad budeme doma,inak my by sme chceli dievčatko,lebo chalana uz doma mame,ale ak bude chlapcek,tak nic sa nedeje, a mena vyberal nas drobcek, chlapcek Tomasko,ale mne sa paci Romanko, a dievcatko sme sa vsetci zhodli na Dianke. tak asi tolko, potom sa vam ozvem ako som dopadla, zatial ahojte

linduska27
19. apr 2010

dobre ranko .. andinka001 a na ktorú sukromnú kliniku si sa objednala? lebo aj ja špekulujem že to takto vyriešim..

linduska27
19. apr 2010

fecova aj ja idem buď dnes alebo zajtra a dúfam, že už dačo dr uvidí lebo minulý týždeň nič nebolo :(

andinka001
19. apr 2010

linduska je to v Ruzinove 5 poschodie GPN - su tam lekari z byvaleho Kochu, dve kamosky tam chodia a su velmi spokojne. Jedenkrat si zaplatis za rok a vsetko mas potom v cene okrem 4D ultrazvuku, ten a doplaca a morfologicke vysetrenie sa tiez plati. Ale tieto dve veci sa platia uplne vsade a okrem toho z morfologickeho vysetrenia budes mat vysledky do 24 hodin a keby si si to dala niekde inde tak mas vysledky az za 3 tyzdne. Podla mna sa to oplati, nebudes cakat v rade, objednaju ta na cas a pohodka 😎

gabi.ta
19. apr 2010

ahojte
tak aj ja sa pridavam k vam. ja som asi v 7 tt. je to sice moje 3 tehu ale tie pred tym neboli uspesne tak dufam ze do tretice nam to vyjde...
ja tiez chodim do gpn a mozem len odporucit...som velmi spokojna aj s doktorom aj s celym personalom...

linduska27
19. apr 2010

rozmýšľam nad mediferou a gnp uvidíme a gabi.ta vítam ťa a držím palec

fecova
19. apr 2010

linduska tak my mame este aj spolocny termin,tak to sme asi spolocne pred mesiacom mali aj mrchu,no povedz, to je nahoda, no ja som objednana na 12.40, ale vzala som si dnes v praci volno,aby som sa nemusela stresovat, tak dam vediet, dufam, ze uz bude nieco vidiet, a prajem pekne tehotenstvo

matilde
19. apr 2010

dobre ranko,

fecova, aj ja som objednana na 12.40 😀 tak budem na teba mysliet

linduska27
19. apr 2010

pôjdem aj ja dnes asi, držím palec

fecova
19. apr 2010

no tak budeme mysliet na seba spolocne,len potom daj vediet ako si dopadla, a neviete preco teraz davaju tehotensku knizku az v tretom mesiaci?lebo ja pred styrmi rokmi som ju dostala hned ako mi zistili tehotenstvo.

andyika
19. apr 2010

ahojte
tak asi sa aj ja pridavam k vaqm, aj ked tehu este nemam potvrdene od dr. termin mi vychadza na Vianoce,....ale este som si nic nezaznamenala na konik, pockam kym to dr. potvrdi.
inak mnie je sem tam zle.....aj ked sa to da vydrzat, nie je to az tak hrozne. pri prvom tehu mi vobec nebolo zle, tak uvidime ako sa bude vyvijat toto tehotenstvo🙂
inak som vas citala priebezne a gratulujem vam vsetkym, a prajem pohodove tehulkovanie bez komplikacii

denika
19. apr 2010

Ahojte kočky,práve som sa vrátila od lekára.Potvrdil,že je všetko ok,mimi sa vyvíja,má 6 mm a počula som prvýkrát srdiečko 🙂 Úžasný zážitok...tešíííííííííííím sa 😀

matilde
19. apr 2010

Denika supeeer !!! 🙂 musel to byt krasny pocit !!! 🙂 ...dali ti aj fotocku?

andyika vitaj 😎

denika
19. apr 2010

Áno,dokonca dve fotečky.Nemôžem sa vynadívať... 😲

matilde
19. apr 2010

a presnejsie ti urcil v ktorom si tyzdni? potom pridaj tie dve krasne fotocky, nech sa aj mi mozeme pokochať malou fazulkou

aspinka
19. apr 2010

denika blahozelam v ktorom tyzdni a dni si? a sme zvedave na fotky 😉