icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

son1cka
1. apr 2010

Ja som si kupila Femibion...a tiez som prvotehula 😉

sasettka
1. apr 2010

ja z Trnavy, ked das mysku na moju foto, tak to vidis tam hore vedla mojho mena 🙂 takze sme asi susedy 😀

bublinka11
1. apr 2010

Aha...to som si nevsimla, vidis 🙂 Tak skoro susedy, lebo ja som z Trencina. Ale Trnavu mam velmi rada 🙂
Soni mne Femibion tiez odporucali, co to obsahuje?

vlocka33
2. apr 2010

Ahojte baby, beriete kyselinu listovu?Som rada,ze nas je tu uz tolko🙂

aspinka
2. apr 2010

Ahojte kde ste? Vlocka vcera sme pisali ze berieme 😉

vlocka33
2. apr 2010

aspinka ano uz som to precitala 🙂 super
tehulky je tu nejaka Kosicanka?

zuzula25
2. apr 2010

ahojte tehulky a decembrovcatka,chcem vam popriat krasne tehulkovanie.my sme decembovcatko 2008 a strasne rychlo to uteka.krajsi darcek ste si ani vybrat nemohli.zo srdiecka vam prajeme hlavne to zdravicko,drzte sa 😵

nanuska12
autor
2. apr 2010

😉 pridavam sa 😀

aspinka
2. apr 2010

No teda Nanuska tomu sa hovori planovanie 😀

nanuska12
autor
2. apr 2010

😀 ale este nemam vyhrate 😅

sasettka
2. apr 2010

zuzulka, velmi pekne dakujeme 😵

sasettka
2. apr 2010

aaaa, vcera novy priznak /nie velmi obvykly, ale ze to proste je priznak 😝 /
idem si vcera umyt tvar a normalne sa mi pustila krv z nosa 😕 som kukala, ako puk 😅 a strasne ma bolelo podbrusko vecer v posteli 😖

aspinka
2. apr 2010

nanuska mas pekny datum ja som sa narodila 13.12. 😉 a to ja som chcela jarne babatko mala je majova ale tesim sa velmi lebo malu dostal muz k narodkam a druhe si dam k narodkam ja.

sasettka
2. apr 2010

aspi, no veru pekne darceky si davate 😵

aspinka
2. apr 2010

sasetka my sme nenarocni 😀 ja babule ziadne priznaky ako keby som ani nebola tehu len to podbrusko ma tlaci ale vsimla som si ze najviac ho citim podvecer.

sasettka
2. apr 2010

nooo, aspi, aj ja...vecer pichanie a silne bolenie a dnes rano zatial nic....
hm, no u nas, ak bude fazulocka ok, tak dostane k narodkam vnucatko dedko a neterciatko svagrinka 🙂)) oni su narodeni tak okolo mikulasa 🙂))

bocjanka
2. apr 2010

Ja som z Ružomberka, tiež čakám prvé. Užívám Femibion na doporučenie doktora, lebo vraj niektoré ženy nevedia využiť kyselinu listovú v normálnej podobe. Kedže som 2x prišla o dieťa, tak som si ho kúpila, ale je strašne drahý, ale čo človek neurobí pre dieťa. Inak bolesti v podbrušku a v krížoch tiež mám, ale to je vraj normálne. Len ak by sa objavilo krvácanie, treba hneď utekať do nemocnice. 😉

bocjanka
2. apr 2010

Už aby sme boli po 12 tt, to už bude také istejšie.

avanka
2. apr 2010

ahojte, ja uz som dnes bola aj na pohotovosti v nemocnici ☹
od vcera vecera ma pichalo v lavom vajecniku dost intenzivne (moze to byt aj priznak mimomaternicoveho tehotenstva - my zdravotaci to mame tazke 😅 ), tak sme dnes isli, robili mi UTZ vnutorny, ale este nic nebolo vidno, lebo podla menzesu som 5+3, a ze az v 7 tt je vidno na UTZ nieco....
ale dr. vravela, ze nic nenaznacuje mimomat. tehu, i ked vylucit ho uplne nemoze, kym nebude na UTZ nieco vidno...
tak som spokojnejsia, v stredu idem k svojmu gyn, lebo mi predpisali Duphaston len do stredy.

inak aj ja uzivam len kyselinu listovu a som zo Senice, to pre zapadniarky 😉

sasettka
2. apr 2010

fuuuha, avanka 😕 a uz ta nepicha, uz je lepsie?
ooo, Senica, tadial sme uz velakrat isli 🙂))

son1cka
2. apr 2010

Ahojte babuly, mam svoj "mrchatime", chvalabohu mrcha nechodi a nechodi...citim popichavanie v podbrusku stale...

bocjanka
2. apr 2010

Avanka, ja som mala mimomaternicové, ale ja som krvácala, bolelo ma na pravej strane. Najprv si mysleli, že to je menštruácia, lebo sliznica bola vysoká.Potom mi dva dni po sebe mi brali v nemocnici HCG + sono a na Veľký piatok pred rokom ma potom operovali. Držím palce, aby sa potvrdilo normálne tehotenstvo.

sasettka
2. apr 2010

sonicka, uz ani nepride, neboj 😉
ja som o mimomaternicovom pocula len tolko, ze su to velke bolesti...

avanka
2. apr 2010

Babule, uz to je dobre.....nebola to bolest, len pichanie sem tam, ale ja uz po svojej anamneze(2 potraty) som musela mat istotu, ze je vsetko o.k...aj dr. bola zlata, vravela, ze radsej 10 krat zbytocne, ako raz neskoro....
A rozhodla som sa, ze ked bude vsetko o.k a nebudu bolesti, pojdem k dr. az toho 12-teho, to by som mala byt 6+6tt, snad uz bude vidno...
inak mam len vytok, ale to je vraj normalne
no Sasi, dr. vravela, ze ked praskne vajcovod, vraj je to strasna, az kolapsova bolest ☹ tak dufam, ze ju nezazijem.....
Boci a co ti vzali, aj vajecnik, ci len vajcovod?....

Soni a ko ti vysiel test?

avanka
2. apr 2010

Soni, uz som to nasla, jasne, ze si tehu 😉

son1cka
2. apr 2010

Ahoj Avanka, aj ty si "zdravotak"? Mne brali krv 11DPO a HCG bolo 46, len taky blby pocit, ked mam mat mrchu, aby nakoniec nedovalila, ale zatial...klop...klop na drevo, je to o.k.
Bocjanka, no ten Femibion je drahy, ale udajne je dobry...hlavne pre tu listovku, sa uz nemusi spracovavat...tak ked uz som vyhodila kopec prachov okolo snazilkovania, tak uz sa plesknem po vrecku...ked to teraz vyslo + ja som fajciarka /resp.bola som/ takze usetrim prachy na cigaretach... 😉 😉 😉
Mam stale pocit na mrchu v podbrusku...teraz vecerom sa to nejak ukludnilo...chvalabohu 😵

bocjanka
2. apr 2010

Avanka mne vzali pravý vajcovod, už bol prasknutý a vytekala z neho krv. Bolesti som mala silné, doslova som rátala minúty, kedy už pojdem na operáciu a zbavím sa bolesti. Po operácii to bolo celkom v pohode až na redón, ktorý som si dva dni nosila všade so sebou, privazovala som si ho k posteli, raz sa mi odpojil a krv sa liala po zemi. Avi a krv ti nebrali, podla tej by to vedeli presne posúdiť. V nemocnici ma nechceli najprv prijať, uvažovali o potrate, menštruácii, ale nakoniec to dobre dopadlo. Držím palce, aby všetko bolo ok. Sonička no presne Femibion je drahý, ja som si ho zohnala o niečo lacnejšie v Rakúsku, kde som pracovala. Inak na www.femibion.cz som si objednala vzorku, poslali mi 7 ks zdarma. Po 12 tt rozmýšľam nad Pregium od Walmarku. Ešte uvidím.

son1cka
2. apr 2010

Bocjanka, fuha, este ze ta tak promptne diagnostikovali a odoperovali... 😨

avanka
2. apr 2010

Soni, som zdravotna sestra, ale len vyucena...potom som isla na vysku, ale nieco si este pamatam 😀
Krv mi nebrali.......cely den ma nic nebolelo a teraz ma znova zacalo trocha pichat na tej lavej strane, nie su to bolesti, len sem-tam pichnutie...

sasettka
2. apr 2010

avanka, tak sem-tam pichne aj mna 🙂
bocjanka, no prezila si si dost zleho... teraz uz len dobre na teba caka 😉