icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mamama11
27. apr 2010

albao tak aj mne vyšiel chlapček, no to by bol mm strašne šťastný 😵 no uvidíme 😵
ja ešte oblečiem všetky nohavice, čo som doteraz nosila, ale mi to vadí, keď tlačia na bruško, tak musím pozrieť po niečom pohodlnejšom a hlavne trošku dlhšie tričká, lebo bedrové rifle sú mi zatiaľ v pohode, ale z tričiek mi potom vykúka bruško 😉

linduska27
27. apr 2010

ja som mala v 3 týždni to číselko priam magické 1841 🙂 dr povedal že dvojvaječné môže vylúčiť a na ďalšom vyšetrení by mal vedieť či budu jednovaječné 🙂 najlepšie je že priateľ má v rodine dvojičky a ešte nikto iný od nich nemal 🙂

albao
27. apr 2010

linduska: dvojicky sa mzoeu vyskytnut hocikedy ale obzvlast ak ich ma v rodine zena, tam je vysoka pravdepodobnost 😉

mamama: jej, tak ze by k dvom dievcatam pribudol rozmaznavany chlapcek? 😵 Ja som chcela najprv chlapceka, ale teraz mi je to uuuuplne jedno. Som stastna, ze sa nam zadarilo po tom urputnom boji 😵

balambi
27. apr 2010

už vidím mm ako mi povie "ja som Ti to vravel" 😀 on chce strašne chlapčeka 😀 no nevadí, hlavne, že bude zdravé. a máme s mm dohodu, že druhé bude dievčatko 😀

son1cka
27. apr 2010

Bublinka, aj mne momentalne padaju rifle, mozno som trochu tou zdravou stravou zhodila, tiez planujem kupit potom uz rovno tehu nohavice - ak bude vsetko v poriadku, na tie sa tesim, ze ma nikde nic nebude tlacit 😀 😀
Albao, mne salutka nepovedala pohlavie, len ze v aprili budem tehu...a nechcem jej teraz pisat, az ked zacne sama zas chodit na net.

linduska27
27. apr 2010

albao no tak dúfam, že motyka nevystrelí nazačiatok mi stačí aj jedno 🙂

balambi
27. apr 2010

lindusk,a, na 3tt je to naozaj dos, tam niekedy vyskakuje ešte 0 😀 tak si ďalšou horúcou adeptkou na dvojičky? a máš už trošku bruško?

poppy1
27. apr 2010

babenky a chcela by som sa vas opytat...sportujete, resp. pokracujete v sporte tie, co ste sportovali pred tehotenstvom? lebo ja som pravidelne behavala od 5 do 10 km, aj kazdy druhy den...odkedy som tehu, som nebola, bojim sa ☹ dnes idem akurat skusit rychlu chodzu... poradte mi prosim ake sporty su vhodne a dobre pre tehotne 🙂 Inak co sa tyka tych chuti, ja nemam ziadne... mala som vzdy rada sladkosti a to mi aj ostalo. inak nic si nevsimam, ze by bolo ine, tak uvidime neskor 😉

linduska27
27. apr 2010

a ešte taká otázka tu v tomto albume nemôžte mať čokoľvek? lebo som si tam uložila psíka a mi to zmazali.. :( však to je moje prvé dieťa 🙂

linduska27
27. apr 2010

balambi že trošku :D vyzerám ako v 4 mesiaci :DDDD ale to som len sfúknutá podľa mňa dám poobede fotky ..

linduska27
27. apr 2010

poppy1 ja som prestala chodila som na zumbu a neviem si predstaviť že by som sa tam tak natriasala s tymi mojimi bolavymi prsiami .. ta rychla chodza je ok podla mna

albao
27. apr 2010

sonicka: mne kedysi davno povedala, ze v 2010 budem mat dievcatko. A nedavno mi povedala, ze brezen/duben mam veeelmi plodny. Takze som v dubni otehotnela a teraz do toho Silvestra este porodit 😀
Salutka ma starosti, ale ked som jej pisala na emimino, ako jej to pekne vyslo, tak mi odpovedala 😉

poppy: tiez obcas behavam a tyzdenne by si nemala presiahnut 20 km a mala by si ist veeeelmi zvolnenym tempom. Ja osobne si davam uz len prechadzky 😉

balambi
27. apr 2010

linduska, dobre, lebo aj ja mám taký hrbček, som myslela, že som len nafúknutá, ale je tam aj ráno a to som mávala ploché brusko, tak neviem.... 😀 ale na 4 mesiac to nie je, to je fakt 😀 teším sa na foto
s tou fotkou neviem, tuším už nemažú profilové, tak že by sa teaz vrhli do albumov?a nič Ti nenapísali?

poppy, ja myslím, že ak nemáš problémy a bola si zvyknutá, tak tá ráchla chôdza by nemala uškodiť

linduska27
27. apr 2010

nenapísali mi nič ale môjho krásneho chlpáča zmazali :(

balambi
27. apr 2010

😠 a akého máš psíka?

albao
27. apr 2010

linduska: na konikovi mozes mat len veci okolo tehu a deti.

linduska27
27. apr 2010

však to je moje dieťa 🙂 yorkshira nechcem sa chváliť ale najkrajšieho akého som videla :D 😀 😀 😀 stále je čierny ako uhoľ a no jedinečný 🙂

balambi
27. apr 2010

lindus 🙂

son1cka
27. apr 2010

Albao, zabudla si spomenut, ze k veciam akolo tehu a deti nepatri ani manzel.... 😝 Toho by ti tiez zmazali, lebo to s tehu nema nic spolocne... 😝 😝

linduska27
27. apr 2010

jak že nie to by ti manžel teraz povedal.. "však ja som ho splodil" :D :D

albao
27. apr 2010

sonicka: 😀 😀 😀

albao
27. apr 2010

linduska: no my tu uz mame skusenosti trochu s tym. Konik ma jednoducho veeelmi prisne pravidlna a ziadnu diskusiu nepripusta, radsej to hod za hlavu 😉

son1cka
27. apr 2010

Albao, vsak prave preto nechcem Salutku otravovat, nech sa jej radsej baby povypytuju, kedy budu tehu, mne je to vlastne uplne jedno, ci chlapcek alebo dievcatko, len aby vsetko bolo o.k. a aby bolo zdravucke...

vitezova
27. apr 2010

ahojte kocky pozeram ze niesom jedina s tym nafuknutym pupkom...len ja ho mam ako v 7 mesiaci a to neprehanam pretoze som trochu pri sebe cize si viete predstavit ako vyzeram 😢

albao
27. apr 2010

sonicka: ano ano, aby bolo zdravucke 😵 To je aj moja najvacsia starost 😉

linduska27
27. apr 2010

nieže by mi to žily trhalo 🙂 ja len že haluz kde mi zmizli foto 🙂 a kde sa tu nachádzajú tie veľmi prísne pravidlá?

linduska27
27. apr 2010

a kto je tá Salutka?

albao
27. apr 2010

linduska: kamaratka zo snaziliek. 😉 Ale uz chodi malo na internet, ma velke starosti.

son1cka
27. apr 2010

Linduska, neries to...proste sa tak rozhodli a basta....proste manzel, psici, macky a ostatne domace zvierata k tehotenstvu nepatria...

son1cka
27. apr 2010

Inak, Linduska, manzelovi to vraviet nebudem - ze nepatri k tehotenstvu, lebo sa bojim, ze by mi zjedol vsetky pomarance, co som si nasyslila... 😀 😀 😀