icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

tehulka4
4. apr 2010

sasettka, dakujem velmi pekne..podobne aj ja tebe, nech mas co najprijemnejsie tehulkovanie.. 😉

a vlastne nech to dopadne so mnou akokolvek tak vam vsetkym budem drzat palceky, aby ste mali vsetky bezproblemove tehotenstva a aby vam male fazulky v bruskach robikli iba radost..🙂

matilde
4. apr 2010

ahojte babulky, ja vam tiez zelam prijemne sviatky, my sme boli vcera na celodennom vylete a nejak som nachladla, tak musim pokupit nejake homeo lieciky, aby to rychlo odislo, inak aj ja som straaasne unavena, tak isto ako pri dcerke v prvom trimestri, potom som uz mala energiu na rozdavanie

tehulka4 vitaj medzi nami, drzim palceky, hlavne je pozitivne myslenie, dobra nalada a hlavne pohodka

ja mam brusko ako vo stvrtom mesiaci, doteraz mi po prvom porode nejak nesplaslo 😀 😀 😀

vsetky vas pozdravujem a posielam vela energieeeeeee a dobrej nalady 😉

bublinka11
4. apr 2010

Pekny vecer, co sa bruska tyka, tak ja ho mam tiez riadne...viem, ze to nie je velkostou babatka, ale tym, ze je nafucane z procesov, ktore sa tam deju. Rano je v pohode a k veceru uz nejde stiahnut a je vystrcene. Ale isto to prejde a ani nebudem vediet, ze som nejake mala. A mam pocit, ze mam stale procesy v crevach, takze asi aj tym to bude 😀 😀 😀
Pisalo sa tu o nejakej tabulke, aku tabulku ste mysleli? Taku, ze zoznam bab a termin???

andelik
4. apr 2010

ahojte tehulky...aj ja sa pridavam k tehulkam...// sme si nasli 30.3.2010 a strasne sa z toho tesime...akurat nas troska trapi hnedasty vytok...zijem s manzelom v UK a tu je to s tehulkovanim dost komplikovane, tak dufame, ze nasa fazulka je zatial v poriadku...brusko ma sem tam pobolievalo ale dnes ani velmi nie a ked sa najem tak mam pocit, ze to pojde von, ale zatial som nezvracala...je to nase prve babo po 3 rokoch snazenia, takze sa velmi bojim, aby bolo vsetko v poriadku...v stredu ideme na sono koli tomu vytoku a uz sa neviem dockat kedy uvidim nasu fazulku a hlavne ci je vsetko ok a srdiecko bije o stosest... 😀

Prajem vsetkym tehulkam, aby sme mali krasne a bezproblemove tehulkovanie 😀 😀 😀

lucylulu
4. apr 2010

caute mamicky tak ak mozem pridam sa zistili sme 1 aprila // 😉 uz sme raz cakali anjelika ale velmi skoro nas opustil v jun 2009 som potratila v 8 tyzd.Ale teraz viem a citim ze to bude ok a dotiahnem to az do konca a velmi sa tesime.Priznaky stale nieco citim v podbrusku sem tam pri pride tazko na zaludok a prave sme mali mensie zemetrasenie 😒 fuj ..... ale inak nic viac len ze som ochorela a snazim sa to prezit 🙂 pekny den

peach
5. apr 2010

Ahojte baby, pisem sem prvy krat, ale uz dlhsie vsetko citam, robim si BT grafiky doma a tak...snazime sa uz od noveho roka po vysadeni HAK (10 rokov). Dufam ze tento mesiac sa k vam zaradim, som 11 DPO a zatial sa teplota drzi cely cas na 37-37.3 C. Dnes som robila test, ale nic tam nebolo , tak skusim zasa tak v stvrtok.

Lucylulu - ty si v CA ked ste mali v zemetrasko? Ze vraj bolo nejake spomalene a divne...

son1cka
5. apr 2010

Ahojte babulky...jej, ale nas pribuda... 😵 😵
Bublinka, aj ja som uz nafuknuta, raz ma zapeka, raz mam hnacku...joooj...neprijemne. Citila som podbrusko ako na mrchu...ale chvalabohu, su to len pocity...dnes od rana ale nic...zatial ziadne popichavanie, ani bolesti...

bublinka11
5. apr 2010

Lucylulu my mame termin v 1 den 🙂
Son1cka presne sa citime rovnako...aj mna uz brusko prestalo mrchovo boliet, ale sem tam cosi zaboli, potom zase nic...asi to este chvilu potrva 🙂

sasettka
5. apr 2010

dobre ranecko, vela sibacov prajem 🙂))
no veru, je nas tu cim dalej, tym viac, velmi sa tesim a zdravim vsetky nove tehulky 😵 a prajem vsetkym, nech nam to vyjde a na Vianoce dostaneme najkrajsi darcek 😵
matilde dakujem za prival energie 😀
tu tabulku dnes zbucham a dam vam ju sem na schvalenie 🙂))
peach a aku mavas dlhu LF? ja som uz vtedy citila take popichavanie v podbrusku....nemas cosi podobne? ale nemusis mat 🙂 drzim palce

sasettka
5. apr 2010

jeeejda, ja mam 6tt, juch! 😀

bublinka11
5. apr 2010

Sasettka tebe sa budu tyzdne menit vzdy od pondelka, mne napriklad od stredy 🙂
A tesim tesim na tabulku!!!

son1cka
5. apr 2010

Sasettka, ja som mala to pichanie a bolesti cely cas, co som mala mrchovat...dnes som sa zobudila a nic...dufam, ze je to o.k....akurat ma straaasne citlive bradavky 😝

son1cka
5. apr 2010

A co vsetko chcete mat v tej tabulke? - inak je to super napad 😉

aspinka
5. apr 2010

Ahojte baby. Vcera vecer som sa zlakla lebo som spinila ale dnes uz nastastie nic docitala som sa ze okolo 6tt sa tvori hlienova zatka ktora potom odchadza tesne pred porodom tak to moze byt aj tym. Ja som inak dva dni spinila aj pri malej aj pri druhom tehtenstve ale vzdy len 2 dni tak verim ze je to tym. Inak bradavky citlive prsia bolia.
Vidim ze je nas tu uz vela a este len bude lebo teraz sa sem pridavaju tehulky co maju termin v prve dva decembrove tyzdne a pridaju sa este tehulky s terminom druhej polovici decembra takze nas bude az az 😀

aspinka
5. apr 2010

ja sa prehupsujem do noveho tyzdna vzdy v piatok vtedy som mala predpokladanu ovulku piatok a vtedy sa dostavam vzdy do noveho tyzdna ;)

aspinka
5. apr 2010

este ma napadlo neviem ci toto poznate ale ked si tam zadate predpokladany termin porodu ukaze vam ake vysetrenia vas cakaju pocas celeho tehotenstva mne sa to velmi paci aspon viem co ma caka http://baby-web.topky.sk/Tehotensky-kalendar.aspx

bublinka11
5. apr 2010

Ja neviem, co do tabulky...meno, termin...co by tam este mohlo byt?
No mna zacal pobolievat lavy prsnik, ale neviem, ci to nie je moj vymysel a ci to nie je tym, ze som si ho tolko mackala, ked som cosi zacitila 😀 Bradavky mam citlive aj ja, ale nebolia ma, len ked mi je zima, tak vtedy uplne strasne... 🙂
A dnes citim vajecniky...strasne, kazdy den musim cosi? Dokedy???

son1cka
5. apr 2010

Bubli, neuveris...pred chvilockou ma zacal pichat lavy vajecnik...akurat som si zacala nadavat, ze som tu "nezbolestnost" zakrikla.... 🙄 🙄
Podla mna meno a termin staci...potom pridame, ci dievcatko, alebo chlapcek... 🤐 😉 😵

sasettka
5. apr 2010

nooo, to mam dobre, ze vzdy od pondelka 🙂))
babulky, do tej tabulky dam vas nick, mesto, predpokladany termin porodu, pohlavie a meno/mena babatka....staci? ci este daco/resp. je tam nieco navyse? 🙂 na pohlavie si samozrejme este chvilku pockame 😀
nooo, tie vysetrenia som pozerala, no dost toho je 🙂)) len som tam dala svoj pdp a ono mi to vlastne cele posunulo o tyzden neskor... 😕 ja studujem hlavne tuto stranku http://www.tehotenskakalkulacka.sk
hadam sa mi podari ist uz aj tento tyzden doktorke, ved treba aspon krvicku zobrat.... utz mi urcite aj doktorka odporuci neskor....

peach
5. apr 2010

Sasettka, no kedze toto bol len treti cyklus po vysadeni, je to take vselijake ,ale minuly mesiac bol 35 dnovy - 5 tyzdnov, presne po 3tom ovulka a potom presne po dvoch tyzdnoch som dostala menzes. Takze 14 dni ratam. Takze v stvrtok bude 14 dni. A podbrusko ma pobolieva, take tlaky a niekedy pichanie, ale dufam ze to neni len z mozgu signaly - emotivne.Moja svagrinka mala teraz babo 1.4. a ked som ho videla par hodin v nemocnici tak som myslela ze ma rotrhne ako ma pichalo v podbrusku, takze to musi byt aj emotivne asi...preto som si robila test a nic, no...uvididme.

sasettka
5. apr 2010

soni, mna stale pobolieva, alebo picha....zatial som nemala ani jeden den " bezbolestny".... ale vlastne som aj rada, aspon viem, ze sa tam nieco deje 🤐 😵
tak mesto tam nebudem davat?

aspinka
5. apr 2010

sasetka tu kalkulacku poznam ale oni tam nezohladnuju dlzku cyklu ked zadas dlzku cyklu tak ti termin vypocita aj podla toho na tehotenskej kalkulacke beru dlzku cyklu klasika 28dni ja mam napriklad 26 a naopak su zeny co maju aj 35DC

bublinka11
5. apr 2010

Sassetka ty ma vzdy svojim postojom k pichaniu v brusku tak ukludnis...pretoze mna to velmi znervoznuje, ze kazdy den fnukam, ze ma to boli... 🤐
A do tabulky mozme dat ako si navrhla aj termin porodu a potom doplnit to pohlavie, pripadne meno...len na to mame asi cas zatial. Ak chcete, moze tam byt aj mesto, mne to nerobi problem...
A pozrela som tu stranku...je to dobre, lebo doteraz som si nevedela predstavit co, kedy a ako... a uz buduci tyzden idem na utz!!! 🙂 Som netrpezliva, nech uz je to tu!

sasettka
5. apr 2010

peach, mozno emotivne, mozno skutocne 😉 kedy planujes najblizsie testovat? anilen dusik nebol na tom teste?

baby, dam tam aj vek? 😅 😀 😝

sasettka
5. apr 2010

inak, naratala som nas 14 🙂
i ked 3 su este otazne /nemaju este ptp, resp. cakaju na //, ze peach 🙂))/ a este aj Avanka chce cakat do utz, tak aj s nou pockam a jedna babulka napisala zatial len 1 prispevok a potom tisko, tak neviem, ci aj ju tam mam dopisat 😅

sasettka
5. apr 2010

takto?
ak som sa dakde pomylila, kricte!!! 😀

sasettka
5. apr 2010

no, vidim, ze tam je prt vidiet, tak som to dala do albumu
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sasettka/alb...

son1cka
5. apr 2010

Sassetka, ja som z priamo z Nitry 😀

peach
5. apr 2010

No tabulka vyzera super, do piatku by som mohla vediet ci sa mozem pridat k Vianocnym babetkam 😅

sasettka
5. apr 2010

oukej, soni, v pase mas okr. 🙂))

peach, mohla by si veru, ja by som nebola proti 🙂)))

zas krv z nosa........ 😖