Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
tak to je sila... som normalne prekvapena z ich jednania. na nete maju vela dobrych referencii tak co sa deje? Nejde im to tento rok ako by chceli a preto nas chcu oklamat?
som sklamaná, baby a čo hovoríte na to ubytko v terchovej čo tam boli majovky tuším. ten šustiak. celkom si to chvalili. teraz idem ulozit malého ale mam to aj v uložené niekde
aj ja si myslim ze to koli tym detom robia takto zle
http://www.penzionsustiak.sk/ toto je ono, čo @lucinka13 píše.
ale v nom je tusim len 26 izieb. staci nam to? Inac to nevyzera zle. Paci sa mi to ihrisko pre deticky pred hotelom 🙂
nie je šuštiak bez stravy ale?
baby ja neviem ci som naozaj vypatlana ae ja tomu nerozumiem,co tam nie je v poriadku,sak tie ceny co poslali @scully su zlavnene o 10% oproti povodnym co pisu na ich stranke,a nie o to islo ze nam to maju zlavnit o 10% ?
si pripadamako debil ze nerozmiem preco chcu s nami vy... vysvetlite mi to prosiiim 😅
ale ked mam pravdu povedat ten Šuštiak ma dostal,akoze ubytko nizsia uroven,ale pravda je ze na izbe budeme minimalne a to prostredie navokol,waw
uz som nasla 45 lozok. to nam uplne staci 😀
ahojte, sory ze vas tu vyrusim...ale planujeme stretko, tak kukam ci tu nebude link na neico zaujimave a vidim ze preberate sustiaka. my sme tam boli minuly rok. bolo fajn, velky vybeh pre deti, na kazdej izbe mala kuchynka kde si kazdy mohol podla chuti uvarit pre seba.a ak si chcete prave od toho oddychnut, tak jedine restika kdesi nablizku.
ta chata sa mi tiez paci a aj ten sustiak, kedze nam to odporucala aj borocka. 😉 tak uz sa len rozhodnut... lebo akosi vsetko co uz ako-tak mame odsuhlasene, nevychadza... 😒
takisto nechcem vyvarat... takze bud nieco kde je polpenzia alebo restauracie s normalnymi cenami.

@alusha asi. alebo nás tam nechcu.
@tinockaaa to čo je na nete, to vraj platí. Tak som žiadala počet volných izieb s a bez balkóna a uvidíme.
@katrinb no pripadá mi to, akoby im detí ako smetí bolo na obtiaž.