icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

scully7
19. jan 2011

@alusha asi. alebo nás tam nechcu.

@tinockaaa to čo je na nete, to vraj platí. Tak som žiadala počet volných izieb s a bez balkóna a uvidíme.

@katrinb no pripadá mi to, akoby im detí ako smetí bolo na obtiaž.

jamar
19. jan 2011

tak to je sila... som normalne prekvapena z ich jednania. na nete maju vela dobrych referencii tak co sa deje? Nejde im to tento rok ako by chceli a preto nas chcu oklamat?

jamar
19. jan 2011

@scully7 moze byt, ze im deticky budu prekazat.... ak maju by ttaketo ceny tak to sa oplati remata.

lucinka13
19. jan 2011

som sklamaná, baby a čo hovoríte na to ubytko v terchovej čo tam boli majovky tuším. ten šustiak. celkom si to chvalili. teraz idem ulozit malého ale mam to aj v uložené niekde

scully7
19. jan 2011

@lucinka13 teraz som to pozerala. Je to podla mňa "nižšej" úrovne ale v pohode. Akurát tam majú "len" 26 izieb. takže ak by sme chceli ísť všetky, ako je v tabulke, tak nám bude málo, jedine, že by sme sa nejako zgrupli.

katrinb
19. jan 2011

@scully7 tak to je smutne...ze sa takto spravfaju ku klientom.....neuveritelne, ze sa stale take nieco deje...no u nas na SK este vela ludi a firiem sa musi ucit, ze zakaznik nas pan..je to na nic....take jednanie

tintiniacik
19. jan 2011

aj ja si myslim ze to koli tym detom robia takto zle

scully7
19. jan 2011

http://www.penzionsustiak.sk/ toto je ono, čo @lucinka13 píše.

lucinka13
19. jan 2011

@scully7
jaj tak mne je to jedno. mne nižšia kategoria neprekaza, ale prisposobim sa. my tam ako rodina tak či tak ideme v juli na týžden 😉

jamar
19. jan 2011

ale v nom je tusim len 26 izieb. staci nam to? Inac to nevyzera zle. Paci sa mi to ihrisko pre deticky pred hotelom 🙂

scully7
19. jan 2011

@jamar to je to, čo som písala pred chvíľou 😉

tinockaaa
19. jan 2011

nie je šuštiak bez stravy ale?

scully7
19. jan 2011

@tinockaaa už to tu tuším niekto spomínal, že stravu mali. ale môžeme preveriť.

asshanti
19. jan 2011

tak to je sila s tymi Bobotami... 😠 😠 😠 a to sme tam skoro vsetky jednohlasne chceli ist... 😒 a Matka @scully7 si dala tolko roboty s tym... 😖 to sa im zdalo, ze tam malo penazi utratime, taka velka parta...???!!!! 😠

pukica
19. jan 2011

baby ja neviem ci som naozaj vypatlana ae ja tomu nerozumiem,co tam nie je v poriadku,sak tie ceny co poslali @scully su zlavnene o 10% oproti povodnym co pisu na ich stranke,a nie o to islo ze nam to maju zlavnit o 10% ?
si pripadamako debil ze nerozmiem preco chcu s nami vy... vysvetlite mi to prosiiim 😅

ale ked mam pravdu povedat ten Šuštiak ma dostal,akoze ubytko nizsia uroven,ale pravda je ze na izbe budeme minimalne a to prostredie navokol,waw

scully7
19. jan 2011

@pukica cenu, ktorú mi zaslal je vyššia ako tá, čo je na internete.... tam je problém.

jamar
19. jan 2011

@scully7 Maťka a koľko majú ubytovacích kapacít. Vyzerá to dobre a aj cena super.

jamar
19. jan 2011

uz som nasla 45 lozok. to nam uplne staci 😀

fukylove
19. jan 2011

@scully7 toto vyzera super... a k tym Bobotam - som maximalne sklamana :(

lucinka13
19. jan 2011

@scully7
mne sa to tiež pači... 😉 a aj zo štefanovej sa začína tura do dier 🙂

borocka
19. jan 2011

ahojte, sory ze vas tu vyrusim...ale planujeme stretko, tak kukam ci tu nebude link na neico zaujimave a vidim ze preberate sustiaka. my sme tam boli minuly rok. bolo fajn, velky vybeh pre deti, na kazdej izbe mala kuchynka kde si kazdy mohol podla chuti uvarit pre seba.a ak si chcete prave od toho oddychnut, tak jedine restika kdesi nablizku.

jamar
19. jan 2011

@lucinka13 a poplatok za psa na noc je extra nizky... 3 eura.. nezoberieš aj stvornohych ? 😀

lucinka13
19. jan 2011

@jamar
to nie....mame 4kusy 😅 nam sa ma kto o ne postarat 😉

asshanti
19. jan 2011

ta chata sa mi tiez paci a aj ten sustiak, kedze nam to odporucala aj borocka. 😉 tak uz sa len rozhodnut... lebo akosi vsetko co uz ako-tak mame odsuhlasene, nevychadza... 😒

lucinka13
19. jan 2011

@borocka
a dnu na izbach bolo čistučko? lebo naše deti budú niektoré ešte lozit...

inak baby mne trochu vadi že tam nie je strava, ja tam nechcem vyvarat 😕

esmemia
19. jan 2011

@scully7 tato posledna ponuka s ami velmi paci a tiez som sklamana z ich pristupu,je mi to luto,lebo som sa tam velmi tesila,ale v celku by moje sklamanie zmiernilo ine ubytko v prostredi prirody 🙂))

scully7
19. jan 2011

@lucinka13 vy máte 4 psov???? jééééj.

no, má 45 miest, zatial nás je viac, ale ako vidím, že sa to odhlasuje a odhlasuje.... tak neviem, asi nám to bude stačiť.

jamar
19. jan 2011

takisto nechcem vyvarat... takze bud nieco kde je polpenzia alebo restauracie s normalnymi cenami.

scully7
19. jan 2011

@lucinka13 ani mne sa nechce variť, ja by som rada polpenziu.