Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
babyyy uz len 78dní 🙂
@pukica 😀
@scully7 striham veru 😀 uz sa neviem dockat tak som si to vyratala,ja mam asi fakt cestovnu horucu 😀
@asshanti 😉
@janula.h 😵
@tintiniacik 😎
@scully7 takisto som davala danove dnes. a stalo sa mi to co tebe. chceli dodatocne danove priznanie, po zmene travneho porastu na stavebny pozemok... a hned 89 eur. Sice to nie je az taka velka suma ako tvoja, ale aj tak je to svinstvo!!!!! Musis platit dan za cely stavebny pozemok, a pritom napr. ja mam postaveny dom len na 150m2 ale ako stavebny pozemok klasifikuju aj zahradu. Zdieraci.
SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ 😎
74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74
no mamulky tak ja som len teraz prisla na tuto temu 🙂 , vy si tu takto potisku pisete 🙂
@fukylove Evka no cakala som vcera mi nic neprislo 😖 ak budes mat cas tak mi odpis na tie otazocky, tie stranky som pozrela, len ma to uz trosku suri lebo mam 2t do narodenin 🙂 tak dufam ze stihnem vyzistit aj objednat
no vobec som nevedela o stranke asi som to prehliadla, ved sa mi zdalo divne ze o tom stretku nikto nic nepise, ale ja som nahlasena tak hadam nas rataju
inac vsetko naj naj naj k vymesaciu
@ikula2 - ked budem doma skontrolujem, ale myslim, ze si v zozname bola... ja dnes musim kuk tie e-shopy, lebo buduci tyzden idem robit 2 torty a budem objednavat 🙂 takze ti potom hned dam vediet.. na tom, co som ti posielala je super, ze sa da potahovka aj po 1 kg kupit 🙂
a dakujeme za gratulaciu... aj tebe @katrinb , neuveritelne... za mesiac bude mat Sebik rok 🙂
ahoj maminky ..som tu nova 🙂)) a pozeram ze asi planujete stretko ....chcem sa opytat na com ste sa teda dohodli - miesto a cas a ci by som mohla aj ja ak by mi to vyhovovalo alebo ste uz nejake skupinky????

@scully7 krysy daňovácke 😠 😠 😠 človeka zderú z kože