icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

janula.h
26. jan 2011

@scully7 krysy daňovácke 😠 😠 😠 človeka zderú z kože

pukica
27. jan 2011

babyyy uz len 78dní 🙂

tintiniacik
27. jan 2011

@pukica 😀

janula.h
27. jan 2011

@pukica 😵

scully7
27. jan 2011

@pukica ty striháš doma meter? 🙂

asshanti
27. jan 2011

@pukica Ty si jednotka! 😵 😀

pukica
27. jan 2011

@scully7 striham veru 😀 uz sa neviem dockat tak som si to vyratala,ja mam asi fakt cestovnu horucu 😀
@asshanti 😉
@janula.h 😵
@tintiniacik 😎

jamar
27. jan 2011

@scully7 takisto som davala danove dnes. a stalo sa mi to co tebe. chceli dodatocne danove priznanie, po zmene travneho porastu na stavebny pozemok... a hned 89 eur. Sice to nie je az taka velka suma ako tvoja, ale aj tak je to svinstvo!!!!! Musis platit dan za cely stavebny pozemok, a pritom napr. ja mam postaveny dom len na 150m2 ale ako stavebny pozemok klasifikuju aj zahradu. Zdieraci.

brusko6
27. jan 2011

@pukica vriiiiiskam z teba😉))

pukica
27. jan 2011

@brusko6 😎 máme to spočítané 😀

pukica
30. jan 2011

SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ SEDEMDESIAT PäŤ 😎

asshanti
30. jan 2011

@pukica ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees 😎 😎 😎

janula.h
30. jan 2011

@pukica 😀 😀 😀

fukylove
31. jan 2011

74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74 74

ikula2
31. jan 2011

no mamulky tak ja som len teraz prisla na tuto temu 🙂 , vy si tu takto potisku pisete 🙂

janula.h
31. jan 2011

@ikula2 jaj moja Ty si nevedela???prepáčte pani 😀

fukylove
1. feb 2011

@ikula2 - a ty si sa kde flakala, ked sa o tom pisalo v hlavnej 😀 ? 😀 ak je zaujem, doobjednat sa da ubytko este aj cca 2 tyzdne pred akciou 😀
Ivka a prisla ti vcera sprava odo mna? lebo mi hrozne blbol net a neviem, ci to odoslalo alebo nie 😒

ikula2
1. feb 2011

@fukylove Evka no cakala som vcera mi nic neprislo 😖 ak budes mat cas tak mi odpis na tie otazocky, tie stranky som pozrela, len ma to uz trosku suri lebo mam 2t do narodenin 🙂 tak dufam ze stihnem vyzistit aj objednat
no vobec som nevedela o stranke asi som to prehliadla, ved sa mi zdalo divne ze o tom stretku nikto nic nepise, ale ja som nahlasena tak hadam nas rataju
inac vsetko naj naj naj k vymesaciu

katrinb
1. feb 2011

@fukylove vsetucko naj malinkemu k vymesaciu

fukylove
1. feb 2011

@ikula2 - ked budem doma skontrolujem, ale myslim, ze si v zozname bola... ja dnes musim kuk tie e-shopy, lebo buduci tyzden idem robit 2 torty a budem objednavat 🙂 takze ti potom hned dam vediet.. na tom, co som ti posielala je super, ze sa da potahovka aj po 1 kg kupit 🙂
a dakujeme za gratulaciu... aj tebe @katrinb , neuveritelne... za mesiac bude mat Sebik rok 🙂

katrinb
1. feb 2011

@fukylove no presne......rychlo mladneme pri tych nasich detickach 😀

fukylove
3. feb 2011

zeby 71? 😀

@pukica - ta de sa flakas odpocitavadlo? 😉 😉 😉 😉

alusha
autor
3. feb 2011

@pukica sa uz asi bali 😀 😀 😀

pukica
3. feb 2011

@fukylove spravne spravne uz len sedemdesiat jedna hetven egy /madarsky/ seventyone einundsiebzig семьдесят один /rusky/ εβδομήντα ένα /grecky/ seitsemänkymmentäyksi /finsky/
@alusha 😀 nieee este ie som zbalenaaaa 😀

(-: ¿ǝɔuǝɔʌǝıp ʎzɐʇop ǝʞɐظǝu ǝʇsǝ

asshanti
3. feb 2011

@pukica - Ty si skvela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

pukica
3. feb 2011

@asshanti 😎 hmmm že váhaš 😀

fukylove
4. feb 2011

@pukica ja si z teba cvrknem asi 😀 ty si aka dobra???? 😀 😀 😀 to vsetky tie jazyky ovladas??? 😀 😀 😀 a este aj opacne a hore hlavou vies pisat 😀 teeeeeeeeeeeeda 🙂

ani3012
4. feb 2011

@pukica to si ako ? Aby som zafrajerovala aj ja v našej téme 😀 😀 😀

pukica
4. feb 2011

@fukylove no jasneeeeeeeeee preto sedim v zeriave bo viem tolko jazykov 😀

@ani3012 výrobné tajomstvo 😉

kitulka79
4. feb 2011

ahoj maminky ..som tu nova 🙂)) a pozeram ze asi planujete stretko ....chcem sa opytat na com ste sa teda dohodli - miesto a cas a ci by som mohla aj ja ak by mi to vyhovovalo alebo ste uz nejake skupinky????