Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
@alusha - aspon viem na co sa pripravit dopredu, kupim pre "navstevu" v aute overaly 😀 😀 😀 take tie sackove, na jedno pouzitie, som to niekde videla... a inak som videla aj take sackove navleky na sedacky do auta, pouzivaju to automechanici 😀 😀 😀
tak Sebik po rekordnom 3hod spanku je uz hore 😀
@fukylove - my prideme urcite, manzo uz ma nahlasenu dovcu v robote. 😉 podklady poslem, len neviem draheho cislo OP, neviem kde ma teraz doklady, pohladam a poslem. 😉
baby, ja sa tiez uz velmi tesim, ale mne nehrozi vecerne vysedavanie s vami... ☹ maly sa strasne budi v noci a vacsinou chce len mna, pri drahom spusti plac, aj ked ho vezme na ruky nechce prestat, len pri mne sa ukludni... 😒 tak ja sa vam budem moct venovat len cez den, aj s malym... 😒
zienky sampana chtive, vyzera to tak, ze do jasnej dorazime v sobotu rano. bracho po nas moze prist na letisko az v piatok vecer, z viedne musime ist k nemu po auto (byva pri ba) a az potom sme free a mozeme cestovat dalej. nechcem to riskovat s babami v aute, ze dorazime do hotela o polnoci, asi toho budu mat dost : hodina cesta na letisko vo fr, dve hodiny v lietadle, 3/4 z letiska k brachovi, 3 a pol do jasnej (ci brezky, to je tak daleko? 😕 ... ci mam? 😖
@gabrielka - zlatinko.... neviem ako ostatne koceny, ale myslim, ze Vam toho velmi neujde, ked by ste dosli az rano... 😉 lebo viem ako sme cestovali do Londyna a to bolo len 4 hod v aute a 1,5hod v lietadle a Sebik bol totalne nepouzitelny, upistany, uplakany a 90% cesty v aute doslova prereval... keby ste mali prist podvecer do Jasnej, to by bolo ine... ale ak az niekedy v noci... tak si myslim, ze bude pre Vas vsetkych - a hlavne pre babuliatka - najlepsie, ak sa vyspite (predpokladam ze v BA 🙂) a potom v sobotu co najskor vyrazite 🙂
no ja som ina motacka, ja som si myslela ze vikendovy pobyt, tak ze sa nastupuje az v sobotu.
a ono je to od piatka vecera vsak?cize sa spi v piatok a v sobotu a nedelu doobeda sa ide domov????
ak je to tak, tak @fukylove sorry za zmatky, cela zostava prideme v piatok poobede teda. tak ako sa ma.
inak ja tiez mozem niekoho doniest z LM, ale nechcem to slubovat dopredu, kedze nie je iste ci budem mat cez den auto.
ale ak ano, tak som k dispozicii a budem mat aj jednu autosedacku navyse, pripadne aj dve, keby som tamaru supla sa nervovat do vajicka 😅
vsak sa dohodneme tesne pred tym, ked budete vediet ako vam idu vlaky alebo busy
@gabrielka - pride stuhou previazana skatula 😀 a v nej Gabrielka, Abi, Emmka aaaaaa 😀 do kelu, zase neviem ako sa vola tvoj muzicek... a pritom som si ista, ze aspon raz si ho spomenula menom 😀 takze my si prosime celu kompletnu rodinku 😀 😀 😀
@pukica - obavam sa, ze traktor nemame vo vozovom parku... ale na takom traktore by som sa veru zviezla aj ja 😀 som este nikdy netraktorovala 😀 (ked neratam NIssan Terrano - uplne prvu verziu... to bolo skoro ako traktor 😀 , no neviem najst obrazok z r. 1986 🙂 )
@goga03 - jj, vyletikujeme od piatku do nedele 🙂 teda, podaktore z nas uz od stvrtka 😀
Baby tie,ktoré ste zvyknuté na balenie resp.cestovanie s deťmi hoďte pár tipov,aby som zbytočne nebrala kopec vecí,ktoré nie sú potrebné 🙂
@alusha aleeeeeeeeee ta si ma tu eblehla ☹
ale nevaaaaa foto dokumentacia je tu 🙂
@janula.h ja asi body/dlhy rukav,kratky rukav,bezrukav/tricka,gatuse a bundy na kazdy den aspon zo dva kusy,no a drogeriu pobalit nejak minimalisticky ale najdu sa tu iste maminy co ti lepsie poradia nez ja,ja som teda cestovatel az az 😀
pre ostatných zoznam tu: (dovolenkový z poslednej lyžovačky tuším
Plienky 4ks x počet dní, vlhké obrúsky
Mydlo, olej, vatové tyčinky, sudocrem, hrebeň, krém proti vetru
Plienky bavlnené grckacie a pod hlavu /2 ks/
Uterák
Vigantol, teplomer, Panadol sirup, espumisan, libenar, odsávačka na hlieny
Oblečko:
tielka bodynka 2x
bodynka s dlhým rukávom – 3 x,
svetrík/mikina – 2x,
Tepláčiky 2 x
Overal teplý
vetrovka
čiapky, šál, nákrčník, rukavice
pančušky, ponožky
podpradníky, miska, lyžička
prikrývka/deka
lyžička, cumeľ – 2x
hračky
kočík, pršiplášť na kočík, taška
vysielačky
nosič, tunel
desiate, obedy zamrazené, kúpenské, kaše (mlieko)
Super,dakujem za inspiraciu na balenie a ja si plavky neberiem,lebo do bazena nepojdem
@scully7 Matik preto,ze som jak tucniacik celulitida vsade a plavky???Kedze mam didky nesumerne,tak pevne kosicky su mi male a co mam od segry,takjeden mi plava a druhy je tak akurat a su mi este trosku asi volne hore,tak preto a ked sa tam vy modelky povyzliekate,tak mi ostanu oci pre plac 😔 😔 😔

@fukylove
@ikula2 dakujem babule veeeeeelmi pekne....