Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
a aby som nezabudla čo som chcela - Remata náhodou nevyhorela nedávno?
a aby som nezabudla 2 - som vždy všetko strašne organnizovala, či už v škole alebo v práci, ale ako vidím, teraz sa prvýkrát "zveziem". 😀 Ako veľa organizátorov sa tu zbehlo. Samá akčná mamina.
@scully7 Martinka ja sa veziem od zaciatku.. Ja sa tymto vsetlym ospravedlnujem,ale ja na to proste nemam.. Ja som na mensie akcie.. My sme chodili vzdy do mensich penzionov,tak ani poradit nebiem..mne sa tp zdalo byt vzdy take osobnejsie,ako velke hotely..no tak prepacte..😉 aale to stale nemeni nic na tom,ze som sme,na vas pysni..
baby organizatorky, aj ja som na vas strasne pysna, vdaka. 😵
Aj ja som velmi vdacna dievcence,my sme tiez este nikde na slovensku neboli,tak neviem poradit dake ubytovanie a co sa tyka organizovani,tak tiez som skor na take male a nie moc narocne akcie 😅
Kočky ktoré hotely sú vlastne možné ?? Hoďte link....
ahojte, tak aj my by sme sa zucastnili nejakeho takeho mega stretka....uz sa teskame...dufam, ze ho nepremeskam. Nestiham tu casto chodit....ale budem sa snazit 😉 A babule organizatorky....ste super...
ahojte, odpisali mi z aveny, ale nic moc cena, preposielam mail, @fukylove to potom hodi do albumu 🙂
Dobry den,
dakujeme za prejaveny zaujem o nase zariadenie,volne vikendy by boli:15.-17.04.,29.04.-01.05.,13.-15.05.,27.-29.05.2011
cena vikendoveho rekondicneho pobytu s polpenziou:71,70 eur/dosp.osoba
dieta do 4 rokov-zadarmo,bez lozka a stravy
dieta nad 4 roky 26,60 eur na pristelku s detskou polp.
postielka 3,32 eur/noc
zlava:7 % z celkovej sumy
mame kongresovu halu pre cc 100 ludi,takze by to bolo vhodne pre Vas
S pozdravom:Vostradovska Anna
recepcia
Mne odpisali z Juniora toto:
V pripade ubytovania osob v izbe v tvare 1+1 je pre dieta aktualna zlava 50% zo vsetkych cien dospelych osob. Rovnako tato zlava plati v pripade ze je deti viac, teda vzdy jedno zadarmo, dalsie so zlavou. Samozrejme ale pokila sa jedna o deticky do 2r. su deti zadarmo vzdy.
aktualny stav - 34 dospelych, 25 deti... z toho 6 vacsich, tj sest pristelok bude treba, najstarsia je zatial Emka od @janulah - evidujem ju ako 6rocnu 😀
ja ratam s tym, ze nase rocne drobce v tom case bud budu mat cestovnu postielku (ja beriem isto) alebo sa vyspia s rodicmi na posteli... podla toho co som pozerala obrazky, tak postielka by sa mala zmestit skoro vsade...
babulky ak niekto z Vas prihlasenych chce pristelok pre marcove babo, prosim napiste.. inak automaticky ratam pristelok pre starsie dietatko 🙂 pre tych, co ich maju viac... okrem @katrinb 🙂 ta ma sice dve krasne babule, ale obe marcove 🙂
@alusha - co sa tyka tej Aveny, tak to zase az take hrozne nie je, ked je to s polpenziou... ale fakt je ten, ze Jasna vychadza asi lacnejsie... 🙂 Avenu spracujem pocas dna a hodim do albumu 🙂
baby, ked vyberieme hotel, tak ja tam zavolam kolko postielok nam vedia poskytnut, pre tych, ktori nemaju cestovnu
@fukylove Evi neviem ci si postrehla, ale to bola cena s ranajkami. Obed alebo veceru treba doplatit. Ja som napisala cislo aj na Juniorhotel. Ak by to niekoho zaujimalo, mozete zavolat 0905635295 Radoslav Chovančík. Pytala sa aj na vysku zalohy, k tomuto sa nevyjadril. Aj mne sa zda, ze vychadza najlepsie. Ja som tam volakedy pocas VS brigadovala jednu sezonu, preto viem, ze mali najlepsie ceny. Ich hotel bol vzdy plny hosti, kym ostatne zivali prazdnotou. Priestoru aj pre deticky je tam kopec, blizko je Vrbicke pleso, tura na Chopok. V LM je Aquapark, Jaskyna Slobody a Demanovska ladova jaskyna. Mozem sa opytat kamaratky, ci nedavaju zlavy na hromadne vstupy, ak by ste mali zaujem tam ist. A este k hrackam. Kedze priestor pre deticky na hranie tam bude, len nie tolko hraciek, tak by kazda mamina zobrala jednu hracku a deticky by si to tam popoziciavali 🙂. Tak aj hraciek by bol dostatok 😉
@alusha bude urcite vhodna aj pre deticky, lebo tam maju foto aj s detickami http://www.juniorjasna.com/sk/fotogaleria/
dievčatá ja som vas až teraz zaregistrovala. takže hlásim 2+1
🙂
Aj mne sa zatial ta jasna pozdava 🙂

v Junior jasna som bola, môže byť. Dudince schvalujem, Vyhne sa mi zdali dostatočne "v strede" ale cena je fakt dosť... som nevedela.... A Tatry beriiem. Odtial som dnes prišla xi xi. A ak by niekto mal problém s dopravou, tak idem 1+1/2človeka v aute. Teda predpokladám, že už som v tabulke ked som to vymyslela... či Evi?