Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010
Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀
baby tu od rana snezilo, bolo asi 1 stupen, cize v jasnej ten sneh aj ostal na zemi.
tak si davajte bacha na ceste a zoberte si aj nieco ine na obutie ako tenisky
to bude uplne super, rozhovor "tvrdasov" z nitry, polomadarov z juhu, stebotavcov zatahovakov z vychodu a lubozvucnych severanov 😀 budeme vriiiiiiiskat, rucat se o zem a nemtudovat 😀 atmosfera z intraku na vyske, hura hura
@gabrielka - to bude fakt super! 😀 😀 😀
presne, aj ja som myslela na @janka2110... snad ste ok, som sa tesila, ze dojdete na stretko...
inac, som dnes skocila aj ku kamoske kozmeticke na obocie a vravim jej, ze kam ideme zajtra a tam taka starsia pani, ze tak to je super, ze nam velmi fandi a praje prijemny pobyt. 😵 a aj nasa dr. vravela, ze to bude super, tolko deticiek. 😵 sme boli preventivne, ze co so soplami, ze ideme prec a ona ze kam, sa zaujimala... 😉
ahojte kocky, tak my sme uz v hoteli, ledva sme sa sem na letnych gumach vysplhali, museli sme nahodit retaze! My stredoslovaci v botaskach a tu je iny svet, 10cm snehu a snezi stale! Tak sa len dobre oblecte.
No mna moj inteligentny telefn za 2roky nesklamal,no a pocasie tam je zamracene a 10st.,tak neviim...😉
jasne kuria, v hoteli je teplo
Teraz v Lm svoeti slniecko..no sak mozno aj v Jssnej?😉
Teraz v Lm svoeti slniecko..no sak mozno aj v Jssnej?😉
no co baby uz sedite s vysielackami v bare? 🙂
no nam nejako blbne vysielacka, sama po chvili vypina... 😠 ale aj tak by sme nemohli obaja z izby, maly sa dost casto budieva, to by sme len behali... 😒
mozno tu dnes uz nikto nebude...ale tesiiiiim sa na vas VSETKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak osobne uz......

@zuziatko @lucinka13 co to citam, ze sneh? niezeby tu sme sa potili v tropickych horucavach (je 15 stupnov), ale myslela som, ze so snehom je uz koniec ☹ takze cestujeme v zimnych vetrovkach, vdaka za info