icon

Veľké stretnutie mamičiek a detičiek. Marec 2010

alusha
6. jan 2011

Ahojte maminky, tak zakladam novu temu, aby sme to tu mali vsetko pokope, mozete sem davat nejake linky na ubytko a tu sa spolocne dohodneme, kde, kedy, co a ako... a hlavne, piste, kto sa chce zucastnit a v akom pocte 😀 😀 😀

gabrielka
14. apr 2011

@zuziatko @lucinka13 co to citam, ze sneh? niezeby tu sme sa potili v tropickych horucavach (je 15 stupnov), ale myslela som, ze so snehom je uz koniec ☹ takze cestujeme v zimnych vetrovkach, vdaka za info

gabrielka
14. apr 2011

@brusko6 neboooooooj, stihne. to musi pockat, kym mu nalozia tovar a potom vyraza domov? chudacik musi teda mat nervy ... z ocele 😅 tolko zien sa na neho (nielen na neho, ehm ehm) tesi, ze jednoducho to musi do soboty stihnut ! ze pozdravujem

goga03
14. apr 2011

baby tu od rana snezilo, bolo asi 1 stupen, cize v jasnej ten sneh aj ostal na zemi.
tak si davajte bacha na ceste a zoberte si aj nieco ine na obutie ako tenisky

goga03
14. apr 2011

@fukylove ty na com ficis, ze si este aj tortu stihla upiect 😉 ?

brusko6
14. apr 2011

@gabrielka mooooooooooooooooojaaaa...

BABYYYY... Dusko to stihne, ma pracu do BA... a potom sup do NR.. Za namii a my za vamiiii .... juuuuuuuuupiii...

goga03
14. apr 2011

@brusko6 no vidis, som ti pisala, ze nanho bude polovica marcoviek intenzivne mysliet 🙂

brusko6
14. apr 2011

@goga03 heh... sak my sme uz jak velka rodina.. on aj tak nic ine nepocuva, len Martinka toto, Janka toto, Evka toto, Gabi totot a taaak staaale dookola.. strasne sa na vas teisiiime..

goga03
14. apr 2011

@brusko6 🙂vsak aj my. a mojmu mm musis nieco po nitransky povedat (aspon minutovy monolog), on je povodom z nitry a jemu to tak strasne chyba.
a musis pouzit slovicko vriiiiskam 😀

brusko6
14. apr 2011

@goga03 heheheheheheheh.. mojee obluuubene sloviiicko ... no tak to si pokecaaame, ja budem vriiiskt jedna radost,ked vas uvidiiim ...

gabrielka
14. apr 2011

to bude uplne super, rozhovor "tvrdasov" z nitry, polomadarov z juhu, stebotavcov zatahovakov z vychodu a lubozvucnych severanov 😀 budeme vriiiiiiiskat, rucat se o zem a nemtudovat 😀 atmosfera z intraku na vyske, hura hura

brusko6
14. apr 2011

@gabrielka tak krasne to vie pomenoat len zienka z Francie😉
Ozaj a davno neni pocut o @janka2110
Jani ste ok?

asshanti
14. apr 2011

@gabrielka - to bude fakt super! 😀 😀 😀
presne, aj ja som myslela na @janka2110... snad ste ok, som sa tesila, ze dojdete na stretko...

inac, som dnes skocila aj ku kamoske kozmeticke na obocie a vravim jej, ze kam ideme zajtra a tam taka starsia pani, ze tak to je super, ze nam velmi fandi a praje prijemny pobyt. 😵 a aj nasa dr. vravela, ze to bude super, tolko deticiek. 😵 sme boli preventivne, ze co so soplami, ze ideme prec a ona ze kam, sa zaujimala... 😉

alusha
autor
14. apr 2011

ahojte kocky, tak my sme uz v hoteli, ledva sme sa sem na letnych gumach vysplhali, museli sme nahodit retaze! My stredoslovaci v botaskach a tu je iny svet, 10cm snehu a snezi stale! Tak sa len dobre oblecte.

brusko6
14. apr 2011

@alusha si robis prdel? A kuria? 😉

brusko6
14. apr 2011

No mna moj inteligentny telefn za 2roky nesklamal,no a pocasie tam je zamracene a 10st.,tak neviim...😉

alusha
autor
14. apr 2011

jasne kuria, v hoteli je teplo

asshanti
14. apr 2011

@alusha - a v hoteli je teplo aj na kratky rukav? myslim pre nas dospelakov... 😉 pozdravuj baby. 😵

u nas striedavo leje a svieti slnko, od obeda... 😒 maly mi spinkal cez 3 hodky, sice sa asi 3 krat kratko prebudil, ale spinkal krasne. 😵 pobaleni este nie sme, az vecer. 😉

brusko6
14. apr 2011

Teraz v Lm svoeti slniecko..no sak mozno aj v Jssnej?😉

brusko6
14. apr 2011

Teraz v Lm svoeti slniecko..no sak mozno aj v Jssnej?😉

asshanti
14. apr 2011

@alusha, @fukylove a spol co ste uz na hoteli : nespytate sa niekto ci nam pozicaju vysavac, aby sme malemu pred spanim odsali sopliky...??? 😅 😕 n alebo si mame po ceste kupit inu odsavacku? dakujem. 😉

scully7
14. apr 2011

@esmemia Joji, ja nie tak som myslela, ci potrebuje postielku, ja som skor tak, ze ved na hoteli su postielky. Vies, ze si nemusela brat. Ze by Ti tu nachystali. Ale postel je uz tu, tak uz len vy aby ste dorazili. Netrpezlivo vas tu cakame. 🙂

goga03
14. apr 2011

no co baby uz sedite s vysielackami v bare? 🙂

asshanti
14. apr 2011

no nam nejako blbne vysielacka, sama po chvili vypina... 😠 ale aj tak by sme nemohli obaja z izby, maly sa dost casto budieva, to by sme len behali... 😒

ikula2
14. apr 2011

@asshanti nemusis kupovat druhu odsavacku moj mm ked sa mu nechcelo zapinat vysavac potiahol ustami a islo to v pohode 😉

pocujte baby ale my nemame retaze 😲 😲

a beriete si aj kociky nezoberieme radsej sane?

asshanti
14. apr 2011

@ikula2 - dakujem za tip 😉 dievcata, tak sa zajtra vidime! 😵 pa

katrinb
15. apr 2011

mozno tu dnes uz nikto nebude...ale tesiiiiim sa na vas VSETKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak osobne uz......

scully7
15. apr 2011

@katrinb sme tu, nemaj strach. wifi robí divy. 🙂 tešíme sa na váááás.

scully7
15. apr 2011

@goga03 v bare ani nie, chodbovica bola 😉 a vysielačky v plnom prúde.

annie13
15. apr 2011

@katrinb ja som tu aj budem cely week ☹

scully7
15. apr 2011

@ikula2 ja kočík nemám, ani sane... ani neviem, kedy by som asi tak išla kočíkovať alebo čo. teda - malý spí v postielke aj cez deň tak ho ani nepotrebujem.