icon

Voľný pokec pre Jún 06 z MS 2

lara1znk
26. jún 2008

Poslusne plnim radu/prikaz admina a tu je nova tema. 🙂

monika1
20. feb 2009

pierri dobre si spravila,treba sa ozvat a najma ked si s dietatom,to co su za moresy a este aj ta sestra musela byt riadna truba ked vas videla a nevzala hned dnu 😠
ja som si vydrazila rifle na mimiaukciach a su to Next a su velmi pekne,kusa vacsie ale daju sa nosit s opaskom 🙂 no csiki mne brucho vyhuplo okamzite v 5tt 😀 ked to takto pojde dalej tak onedlho budem ako slon 😀

csikike
20. feb 2009

moni, tak na mne asi ziadna zmena nebude badatelna ani po 20tt... ved uz teraz vyzeram ako slon 😀

csikike
20. feb 2009

a pierri, je dobre, ze si sa ozvala, ja sa tiez ozvem a niekedy aj v obchode, ked maly reve a stojime pri kase a niekto sa predbehne, ze ma iba 3-4 veci, hlavne ze mna s uplakanym namosurenym, unavenym dietatom nikto nepusti pred seba... a naviac ma nahneva ked to robia babky-dedkovia dochodci... tak na tych mam alergiu

csikike
20. feb 2009

baby, tomik zase grcal ako besny pes ☹

pierra
20. feb 2009

csiki co sa stalo?

😒

csikike
21. feb 2009

pierri, in v poslednej dobe zo vsetkeho vracia, vcera pil mliecko, prestal, zasmial sa a o minutu grcal, lebo si negrgol, a to je stale, proste ho zo vsetkeho napina, aj z vyzivy, ja uz vazne neviem co s nim

penelope10
21. feb 2009

ahojte
csiki... nebude mat daco s trav. systemom ?
Inak poznam chlapceka, co tiez takto grckal a zistili mu potom skratený pažerák ... 😒
nič katastrofické ale musim si davat viac pozor ...

monika1
21. feb 2009

Ahojte,
csiki a neboli ste s tym uz u dr? 😕
my sme dnes mali taky pracovno-pohodovy den,doobeda nakup,potom som robila marlenku na zajtra a potom som oddychovala lebo som mala dost 🙄 a chlapi sli na chvilu von ale kosa je riadna,brrr 😖 maly spal len hodinku tak dufam ze vecer zaspi hned 🙂 zajtra mame oslavu poobede tak budem mat co robit,ale aspon obed nemusim robit,ideme k nasim 🙂

pierra
21. feb 2009

ahojte..
my sme sa pred chvilou vratili zo zabijacky 😝 nasi kupili prasiatko,tak sme cely den krajali, balili, smazili skvarky.. smrdime jak klobasky vsetci traja 😀

a prave sme zapli TV a tam ta hrozostrasna havarka v polomke ☹ nesadnem do autobusu tak skoro 😒

moni co zajtra oslavujete? 😵

ja mam hroznu chut na babovku, dostali sme od babiek veeela vela domacich vajicok,tak zajtra upeciem, dnes som uz k.o. 🤐

monika1
21. feb 2009

pierri muzik ma zajtra narodky 😵 tak vy ste sa teda dnes mali 😝 a take domace vajicka by bodli,to isto vyuzi na fajnu babovku 😝
veru strasna katastrofa sa stala,ja nechapem co si myslel ten vodic ☹ vsak ma na zodpovednosti vsetkych ludi tak co nedaval pozor 😠 ☹ ach jaj...

csikike
22. feb 2009

ahojte, moni vsetko naj tvojmu manzelovi 😉
mna svokra zasobuje domacimi vajickami a tiez sa chystam dnes robit babovku, teda chcela som vcera ale akosi som nemala naladu...
vcera tu bol navstevny den, dnes ideme my 😀

lia
22. feb 2009

dobre ranko 🙂
vsetko naj prajem aj ja manzelovi moni 😉 pekne to oslavte 🙂
vy nikto dnes nevarite??iba ja?? 😅 😝 😀

csikike
22. feb 2009

akoze nie liuska, ja od 7,30 mam postavenu nedelnu polievku, rezne sa uz mocia v mlieku a babovka je v rure 😵

lia
22. feb 2009

a na co varis csiki ked idete na navstevu??ci az poobede vas pozvali?? 😀
rezne namocene??aby nepachli ci na co ich davas do mlieka??

penelope10
22. feb 2009

ahojte
no ja dnes nevarim... my mame putovny vikend. Vcera sme boli v Maď., dnes nas pozvali nasi na obed tak odchazame.
Inak ja mocim iba ryby v mlieko presne ako pise lia , aby nepachli.
Monik, Jarko ma dnes okruhle ? ...a samozrejme vstko naj, hlavne šťastnú a spokojnu rodinku 😉
inak aj kamoska ma dnes, aj 1 kamos, zaujimavy datum 22.2. potom vam napisem 1 funny prihodu s tymto datumom, pokial bude zaujem 😅

csikike
22. feb 2009

jasne, pene, pis
liu, rezne su ovela chutnejsie, stavnatejsie, proste mnam mnam 😵 , najlepsie su ked su tam aspon 12 hodin, ale staci aj par hodin a su ovela chutnejsie, ved raz skuste

pierra
22. feb 2009

ahojte..
tak aj my sa pripajame ku gratulantom, sice nas monikin muz asi velmi nepozna ale urcite o nas vela pocul 😀
vsetko naj jarkovi! 😉

ja uz mam obed hotovy, od osmej som stala pri sporaku 🙄 babovka, paradajkova polievka a kuracie masko s ananasom, este upeciem hranolky 😝

csikike
22. feb 2009

pierri, a zajtra ma tvoj muzik meniny, nie?

lia
22. feb 2009

no to aj mna zaujima pene 😀
peneeee,aj my sme boli vcera v madarsku??kde ste boli??my v gyori,ale nestihli sme gombas kenyer ☹ ,to ma strasne mrzi,lebo tak skoro tam nedotiahnem R ☹
ja som tiez namacala maso kedysi,ale uz to nerobim.ale skusim po dlhej dobe 🙂
tak ty si sikulka pierri 🙂
ja mam tiez uz skoro vsetko,polievka zeleninova s krupicovymi knedlikmi,kapustu dusena,maso sa pecie a este pecene zemiaky urobim.
kupelku som umyla,este wc a mozem si lahnut na chvilku.poobede chceme ist na zeleznu studnicku 🙂

csikike
22. feb 2009

liu, a to kde kupujete ten gombas kenyer? Ake to je? aj my sa chystame do gyoru, ale este neviem kedy, minule sme boli tam v metre a to je uuuuuuuuuuplne ine ako metro tu

lia
22. feb 2009

lepsie??kde v metre??v gyori.ty to nepoznas csiki?? 😕 vies kde je skala obchodny dom??taky komunisticky 🙂
je to vyyyyyyyyyyborneeeeeeeeeeee,kebyze byvam blizsie teba,dam ti kupit 🙂
ja som sivcera kupila tenisky a su mi male ☹ ja to nechapem,vcera mi boli dobre ☹ co s nimi??

csikike
22. feb 2009

liuska, viem kde je skala, ale taky chlebik som nikdy nejedla a to sme predtym chodili do gyoru hodne casto
a tie tenisky... skus hodit na mmb alebo sem na konika... pripadne sa skus popytat znamych co maju mensiu nohu 😕

lia
22. feb 2009

nikto nema taku nohu malu ☹
ale horsie je,ze ja ich chcem,lebo neviem co by mohli stat tu,ale tam sme ich kupili vyhodne,lenze trepat sa zase tolko km ☹ to sa fakt neoplati ☹
no a v skale je taka jedalen a varia tam fantastickyyyyyyyyyyy,vaaazzznnneeeeee,100 rokov tam chodim 😉
a gombas si daj urcite,aj polievocku a si najedena 😉

csikike
22. feb 2009

no diky, super tip 😉

csikike
22. feb 2009

to mas taku malu nohu?

lia
22. feb 2009

to su 36 😒

pierra
22. feb 2009

co to je gombas kenyer lius? kenyer je chlieb nie? 😨

csiki ano,zajtra ma moj muz meniny, este nemam darcek 😔 a o 3t. narodky,takze musim trochu pohnut rozumom a daco vymysliet 😲

lia
22. feb 2009

zajtra je romana,hej 🙂
gombas kenyer je sampionovy chlieb zapeceny so syrom 😝
a aky darcek vymyslas??

pierra
22. feb 2009

ja neviem,chcela som nieco prakticke, nejaku peknu sportovu mikinu ale on vymysla,ze chce dalsi model auticka do zbierky,tak asi bude to,aby bol spokojny 🙂
lius aj tvoj muzik je roman?

csikike
22. feb 2009

liuska ma asi Roba, nie?