Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@zlaticko333 aj ja a veľký 🙂 ja som už v podstate ani nedúfala, že sa to niekedy podarí, takže to bol nenormálny šok, tie dve čiarky 🙂 snažím sa myslieť pozitívne, tešiť sa, ale priznám sa, zatiaľ mám veľmi zmiešané pocity...dúfam, že keď sa to oficiálne potvrdi a bude to vidno, tak sa to zmení 🙂 z čoho máš najväčšie obavy?
@zlaticko333 ja to tiež beriem tak ako sa vraví : tehotenstvo nieje choroba 🙂 takže zatiaľ je mi ok, problémy niesú, teším sa na budúci týždeň keď sa konečne normálneho doktora povypytujem čo a ako a zatiaľ ma ukľudňuje kontrola v nemocnici takže mám pohodičku 😉 😉
@eeska priznám sa, ja som mala všelijaké pocity, keď som to zistila. bola to skôr náhoda. S priateľom sme boli na víkendovom pobyte a dala som si oddialit men.dovtedy pravidelný, max. 5 dní trvajúci mi po vysadení tých tabletiek začal blbnúť. No prvý po vysadení mi prisiel o 4 dni neskôr ale trval až 6 dní. Pripisovala som to ale tým tabletkám. A kolegyňa v práck mi hovorí, že jej je zle, že dostala..reku aj mňa tak pobolieva bruško aj ja dostanem. a počítam, že meškajú desať dní. tak som kúpila test a zistila som to. normálne ma chytila zimnica, zostalo mi na odpadnutie, proste šok! už sa tie moje pocity trošku stabilizovali, ale sme 3 v 2-izb. byte. takže si to neviem predstavit.toho sa bojím najviac.
@dany85 to je super, držím palce, nech sa darí aj naďalej 🙂
ahoj, mozem sa k vam pridat? nedavno sme aj my zistili, ze na konci novembra k nam pribudne nase druhe babatko 🙂 u lekara som este nebola, to ma este cas, nie?
Ahojte, aj ja sa pridavam. Vcera nam dokino potvrdil ze babatko sa ma k svetu a videli sme aj srdiecko 🙂 Len skoda ze ma neobisli tehu nevolnosti. Je to dost narocne, ked mame doma 19 mes. drobca 😒 Drzim vam vsetkym palce, nech tehulkovanie zvladate bez problemov. 🙂
ahojte, tak aj my by sme mali patrit k novembrovkam :o) dufam mala by som byt v 6tt. idem teraz k dokine kedze je do 16 aj ked som este nechcela ist ale dnes som zacala spinit aj nejake krce mam a kedze moj posledny synator sa narodil predcasne z dost velkymi problemami tak som sa vystrasila. drzte palecky dufam ze budu pozitivne spravy 🙂
@vejula jej tak nie som sama 🙂 teda dufam musim pockat do pondelka vcera mi robila prve odbery dnes budu vysledky a v pondelok druhe ci to stupa alebo ci nejde o mimomat. bo nic moc nevidela tak sa jej to nezdalo ale snazim sa ukludnit tym ze som si robila test 9.4 a este bol negativny aj napriek tomu ze som uz citila ze som v tom takze som musela otehotniet tam niekde 18.4 uz bol pozitivny slabo a 19 viac a 23 uz bol jasny 🙂 cize mi to vychadza tak okolo3-4 tt a to este naozaj nemusela nic vidiet. no kazdopadne mali so mna so sestrickou sou to sa tak tesite na stvrte dieta? no jasne ze sa tesim xixi.tak dufam ze v pondelok bude vsetko ok uz nekrvacam a krce mam iba slabe take klasika
@alex1983 noo strasie dve dcery mam z prveho manzelstva to uz su velke kocky a pomocnice. a mladsich dvoch ak bude s nastavajucim 12.5 sa berieme planovali sme este jedno dieta ale skor po svadbe i ked je pravda ze sme sa tomu nebranili uz teraz. bude to tazsie trosku obavy mam ale nie strach tesim sa viem ze to zvladneme uz som prezila omnoho tazsie situacie 😉
ahojte, možno budem patriť medzi vás. mala som pozitivny test a podľa menzesu mi vychádza termín na 29.novembra. u lekára som ešte nebola, ale hadam na buduci týždeň tam zbehnem. dufam, že bude všetko v poriadku.
bude to naše druhé dieťaťko 🙂 teraz začínam 6TT
Ahojte 😉 tak dnes som sa konecne odhodlala zavolat a objednat sa prvykrat ku gynekologovi, len ma hneva to, ze ma objednali az na 10.4 ale je vela ludi objednanych, a to uz budem na konci 8tt tak sa bojim ci je vsetko ok a ta netrpezlivost je hroznaaaaaa...
@maruskamolny a povedala si im že si tehu? lebo ja som dnes volala dokimu a idem zajtra, lebo som mu povedala, že to vyzerá na tehu, že mám pozit.test a tak. a že nech dobehnem zajtra. tak sa už neviem dočkať a určite celu noc nebudem spať.
môj manžel ešte neviem že som mala pozit.test. chcem počkať najprv čo povie lekár. som nervôzna.....a vôbec neviem ako mu to poviem....:(
Ahojte mozem sa pridat? Termin mame 12.11. 2012 a chcela by som zmenit doktora, ale neviem ci je to pocas tehotenstva mozne..Ci by ma zobral iny doktor mi viete prosim poradit? Ak mate s tymto skusenosti.. dakujem 😔
Ahojte, tak aj ja sa pripajam, som v 6. tt a termin mi vychadza na 22.11. Už som bola aj na ultrazvuku a vsetko je ok, akurat obcas ma strasne boli v podbrusku, vravela som to doktorovi a dal mi akesi cipky. Nemate niekto s tymi bolestami skusenosti? Dakujem
Inak s veľkou radosťou sa pridávam aj ja k Vám. Boli som u doktora,....povedal, že je to tak na 5 tt,..ale že ešte veľa toho nevidno na ultrazvuku,..tak idem ešte o týždeň, kedy to definitívne potvrdí. termínovo to vychádza na 30.11.
@trish22 aale, urcite sa potesi 😉 no ja som nehovorila nic, lebo ja som nova pcientka, len som a pytala ci beru nove pacientky, sstricka povedala ze ano, ale ze ma mozu vziat az po velkej noci
@bonin ahojky, ja si myyslim ze sa to da...musis si vziat kartu od stareho doktora a prist s kartou k novemu...pisem ti, lebo tvoj termin mi je velmi sympaticky, mam totiz v ten den narodeniny 🙂 kedy si mala naposledy mns?ktovie, mozno sa mi tiez narodi na moje narodky, ale vyzera to skor na neskor trosku, ja som mala naposledy mns 16.2
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam, a veeeľmi rada 🙂 Ja som už u dr. bola, ale ešte bol vtedy drobček strašne maličký, tak uvidíme v stredu. Aj termín mi upresní, lebo podla ms je 6.11. ale reálne to bude neskôr, tak ani neviem v ktorom tt naozaj som, ale je mi zle už niečo vyše týždňa, tak tipujem na nejaký 6-7tt 🙂
@maruskamolny Tak ja som mala poslednu 6. 2 a podla kalkulacky na nete mam mat termin 12.11, ale moj dr mi nepovedal ani v ktorom som tyzdni, len ze je vsetko o.k a mam dojst o 6 tyzdnou, tak neviem ci je to normalne?Lebo kamoska dostala uz v 6 tt aj tehotensku knizku a ja nic...A dakujem za odpoved 🙂
ja som pocula ze niektori doktori davaju tehotnsku kknizku az na konci 3.mesiaca...a niekde zase daju uz hned....zaklad je ze Ti doktor povedal ze vsetko je ok...a neboj, moj datum narodenia ti urcite prinesie stastie 😉 je to super datum 😎
@maruskamolny Tak dakujem si ma povzbudila 🙂 A akej si povahy ak sa mozem opytat, lebo mam doma jedno dieta aprilove a to je poriadna certica, tak dufam, ze toto skorpionca uz bude kludnejsie ... 😀
tak vies ze nemusi to platit na kazdeho....ja mam velmi vela znamych skorpionov a aj si s nimi rozumiem....na mna nesedia tie skorionske charakteristiky ja nie som ani tvrdohlava ani ziarliva....ale vela skorpionov je dost tvrdohlavych a sme velmi snazive, nevzdavame sa , cielavedome... 😉 no ja neverim v horoskopy....a 50percent je to ako na to dieta vplyvas 😎
@maruskamolny Tak to mas dobru povahu a ani ja na to velmi neverim, ale ludia stale s tym strasia 😀 A ty uz mas nejake deticky? 🙂
nemam este ziadne, to bude duuuuuuuuuuufajme nasa premiera 😉 velmi si prajem aby bolo vsetko v poriadku.... 😉

@dany85 ach Dany, to je poriadny mongol. hlavne, že je všetko v poriadku. ja sa to snažím brať tak, akoby som nevedela, že som tehu. na čo mám chuť, to si dám, snaží msa nestresovať a hlavne sa prehnane kontrolovať. a cítim sa super. dúfam, že je dedičných veľa vecí po matkách. mňa mamina rodila popri skúškach na výške a hovorila, že nemala absolutne problém. že ešte nefungoval výťah, tak na 5 poschodie si to vybehla po svojich. rovno ju šupli na kozu a už som aj išla 😀 a že jej nebývalo vôbec zle. ani mne nič nie je, nevraciam, nič. tak sa vatešujem a zároveň klopkám na čelo 😀