icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

aprilka9
1. apr 2012

@eeska aj ja som mala poslednú 18.2, konečne niekto, kto je na tom rovnako 🙂

pandula
1. apr 2012

ahojte tak ja sa pridam tiez. 😵 my cakame cca 15.11. posledny m 29.1. u doktorky som bola len na krvi zatial hcg vysoke potrvdne. cakam na utz 13.4. az v 10-11tt.

chodim do sukromnej kliniky ... idem kuknut co ste uz popisali.

pandula
1. apr 2012

@dajulik asi skoro kukal. do toho 8 tt riadne nevidiet nic.. gratulujem a ozvi sa

pandula
1. apr 2012

ja mam hrozne pociy hlavne my byva stale zle. 😀 ale nevraciam len napina naprazdno. napriklad z maleho kaky my je riadne zle

pandula
1. apr 2012

@jahodka55 coca cola hlavne skodi aj ked pre nevolnost je super. v tehu neni dobra hlavne koli farbivam a aspartamu. ten zabranuje telu vstrebavat vapnik takze tak... daj si fantu mne ta pomoze a neni to hnacka totalna

dajulik
1. apr 2012

@pandula urcite sa ozvem 🙂
ja som strasne unavena a najhorsie to je v robote okolo 15, to som schopna pri tom PC zaspat... a mam fest citlive prsia 🙂 ale okrem toho mojho behania na velku mi nic nie je...

afra
1. apr 2012

Ahojte novembrovky 🙂 Ja som si takto pred rokom našla na teste dve // a dnes sa tie dve // naťahujú za hrkálkami 🙂 Želám vám krásne bruškovanie 🙂 , veľa veľa kľudu 🙂 a hlavne šťastne to dotiahnite do toho novembra 🙂 Pre nás bol ten minulý november najkrajší na svete 🙂 Hneď by som si to zopakovala 😅

dany85
1. apr 2012

@aprilka9 🙂 hlásim sa

dany85
1. apr 2012

@eeska ahoj, u mňa presne to isté, aj posledná mrcha aj sono a tak 🙂 akurát že mne krv zobrali, HCG tehu potvrdilo a v nemocke som bola na kontrole o 4 dni a tam už mi ukázali ako krásne rastie 🙂

lia018
1. apr 2012

@dajulik Ahoj, ja som mala poslednu m. 16.2. a tiez mavam tie bolesti v podbrusku, uz som s tym dokonca bola aj na pohotovosti v noci, lebo som sa hrozne bala, ale vsetko je v poriadku a presne nevedia preco mam tie bolesti. Minuly rok som bola na operacii s cystou, tak ze by to mohli byt aj preto...

vejula
1. apr 2012

@pandula to je zvlaštne ja som mala poslednu menštruaciu 28.1 čiže len o den skôr ako ty a termin mi vychadza na 3.11 😕 či si mala tak posunutu ovulku?

dajulik
1. apr 2012

@lia018 ale ja mam vylozene potrebu na velku, fakt nechapacky, ale vzdy sa mi potom po navsteve hajzlika spravi dobre, vlastne mi nic nie je, tak dufam, ze to je len nieco so zazivanim... snazim sa dnes jest pravidelne, takze som si dala na obed polievku a az po 2 hodinkach druhe jedlo a zatial mi je fajn...no spytam sa dokiho, som zvedava, co mi na to povie...

maruskamolny
1. apr 2012

@vi3ka ahojky moja krajanka 😉 ja mam tiez problem s naduvanim, ja som ho mala uz aj pred tehotenstvom.....mne tiez absolutne nepomahal espumisan....jedine co mi pomaha je chlorella....skus si o nej precitaat viac..uvidis ake ma super ucinky nielen na travenie ale aj na krv a celkovo na telo, proti rakovine...je to taka riasa ktora vyplavuje z tela skodliviny a toxiny a je vhodna aj pre tehotne....dobre precistuje, jedine co je velmi dolezite je velmi vela pit tekutin....najlepsia je chlorella bio...

eeska
1. apr 2012

@aprilka9 a tebe už bolo pekne vidieť na sone? lebo mňa to stresuje, keď včera na to dvaja doktori pozerali jak puci a že však je tam niečo, ale stráááášne maličké...dúfam, že za tie dva týždne čo idem na kontrolu, červík podrastie 🙂

eeska
1. apr 2012

@lia018 mňa tiež trápia tieto bolesti, bolia ťa aj kríže? mňa chvíľami úplne hrozne, dokonca tak, že mi tá bolesť vyráža do stehien..a čítala som, že tieto bolesti môžu viac pociťovať ženy, čo majú za sebou nejaký chirurgický zákrok v bruchu..ja mám operovaný slepák, laparoskopiu kvôli cystám na vaječníkoch...tak možno to naozaj súvisí aj s týmto..

eeska
1. apr 2012

@dany85 tak to máš super, keď za 4 dni tak pekne narástlo 🙂

lia018
1. apr 2012

@eeska Hej obcas ma bolia aj krize, ale to sa neda porovnat s tym ako ma boli obcas to brucho. No ale ako pises, asi to je fakt po tych operaciach a aj ked to nieje normalne, neohrozuje to babo 🙂 mne uz na to predpisali aj cipky od bolesti, ale za tyzden som si dala len jednu, ked uz sa to naozaj nedalo vydrzat.

eeska
1. apr 2012

@lia018 mne tiež povedal, že keby sa to nedalo vydržať, tak si mám dať buscopan...ale všimla som si, že viac ma to bolí poobede a keď viac chodím...dnes sa celý deň vyvalujem a mám oveľa menšie bolesti ako napríklad včera

zdenin
1. apr 2012

@vejula jeej aj ja som mala poslednu 28.1 🙂

zdenin
1. apr 2012

tak zajtra idem na to sono potvrdzujuce drzte palce 🙂

jahodka55
1. apr 2012

@dajulik ja som bola na utz v 6+3tt a bolo vidieť len ten vačok či čo to je a v tom maličkú tyčku a to bolo bábätko vtedy malo 0,8cm a máme aj fotku 🙂 ty si bola asi skoro, že nič nebolo vidieť..
@zdenin držím palce 😉
@pandula tú fantu skúsim, možno bude tiež pomáhať 🙂

lia018
1. apr 2012

@eeska ja to iste, no nic ine nam neostava, len sa setrit a oddychovat 🙂

woman04
1. apr 2012

Ahojte maminky ,čakateľky...my sme presne pred rokom zistili,že sa v novembri náš život zmení a príde malý človiečik...držím vám palce,aby vaše čakanie na krásny poklad bolo príjemné a bezproblémové 🙂 a stala sa z vás fajn parta,ako z nás minulý rok 😉

zdenin
1. apr 2012

@jahodka55 dakujem 🙂 uz som nervozna zajtra o takomto tam este budem asi cakat kym pridem na rad :(

aprilka9
1. apr 2012

@eeska ja som sa vtedy veľmi ponáhľala, lebo som to chcela stihnúť pred prácou, aby nič netušili a nemusela som brať voľno. Takže doktor kmital jak splašený 😅 a povedal, že je to ešte veľmi malé, že som v cca 4. týždni .. takže možno nejakú bodku zaregistroval, ale nejako sme sa nevykecávali, takže otázky si pre neho nechávam na ďalšiu návštevu 🙂

aprilka9
1. apr 2012

prečo mi vypisuje, že som v 7tt, keď dátum poslednej som mala 18.2 a teraz to je tak 44 deň, čiže 6tt+2. Všade sa pritom píše, že sa ráta týždeň pred a nie prebiehajúci. A chodí mi aj mail k 7 týždňu.. tak neviem. Aj vy to tak máte?

kaculiatko88
1. apr 2012

@aprilka9 každému to tak píše. Alebo keď máš 7+0 tt tak si skončila 7 týždeň. A od 7+1 tt ja počíta ako 8 tt. Tak isto to je s narodeninami, Prvý rok života ukončíš oslavou prvých narodenín a potom ti začína už druhý rok života a skončíš ho zase narodeninami. Rozumieš??

aprilka9
1. apr 2012

@kaculiatko88 Ďakujem, len som dopletená, lebo mi chodia 2 emaily, jeden na 7 týždeň a ďalší na 6 týždeň a čítala som, že lekári berú iba prebiehajúci, čiže 6tt+2. No ale tvoje vysvetlenie mi príde logickejšie 🙂 Tak sa budem tešiť, že som v 7 😎

kaculiatko88
1. apr 2012

@aprilka9 po správnosti by sa to tak malo hovoriť ale najpresnejšie je keď povieš presne, že si 6+2 tt ale komu sa to tak chce nie. 🙂 🙂 To ako keby sa ťa niekto opýtal, že koľko máš rokov a ty by si odpovedla 20 rokov 5 mesiacov 😉

pandula
1. apr 2012

@vejula ja to ratam podla ovulky takze urcie 15. sme plodili za to ruku do ohna dam. 🙂 mozno bude skorej kedze druhe ale uvidime viacej na utz.