icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

lia018
10. apr 2012

@trish22 ahoj, velmi ti druim palce, lebo viem ake su to nervy. Drz sa 🙂

maruskamolny
10. apr 2012

ahojte, tak konecne som bola u lekara, potvrdil, ze vsetko je ok, srdiecko bije, som v 8tt a plod ma 15mm...som najhappy clovek na svete 🙂

penelope1
10. apr 2012

@trish22 Srdiecko uz bolo vidno na sone?

fifitko25
10. apr 2012

@maruskamolny super 😉 a prebehlo to v poriadku?

fifitko25
10. apr 2012

@tinushka13 blahozelam 😉 a ani mne nie je, trosku citlivejsie prsia a žalúdok, inak pohoda 😉 a tento víkend ma drapla nadcha a poriadne brutalna, tak na to je dobre Ccko, veľa caju a lezamie v postielke

stastna
10. apr 2012

Ahojte! Som v práci a zaspávam pri pc!!! Neuveriteľná únava! Aj vy to mávate???

aprilka9
10. apr 2012

ahojte kočky, tak po VN sviatkoch som sa trošku viac rozjedla a stále som akoby hladná... aj vy takto papkáte? A pritom mi to jedlo ani nerobí nejakú extra radosť.

aprilka9
10. apr 2012

@poseidonka ja mám to isté, stále všade vreckovky.. kýchanie, soplenie... a ráno ma pobolieva aj hrdlo... ale už dosť dlho, hádam odkedy som tehu 😕

trish22
10. apr 2012

@penelope1 teraz som sa vrátila od doktora. srdiečko ešte ani plod nie je vidno. ale povedal mi že plodový vačok musí byť ešte raz taký velký ako je teraz, aby sme tam niečo aj videli. a že mi upraví aj termín pôrodu, lebo to vyzerá že bude bábo mladšie ako by malo byť. možno som mala neskoro ovuláciu a neskôr došlo k oplodneniu.
nabudúce idem 20.4. a to by sme už aj mohli niečo vidieť.
ja inak predpokladám, že som asi aj nejakých 10 dní dozadu s terminom. takže to bude decembrové babätko 🙂

jahodka55
10. apr 2012

@tinushka13 Ja som dnes 9+6tt 🙂

Aj ja stále soplím, ale u mňa to bude skôr alergia ako nádcha 😒 Mávam alergiu vždy na jar neviete či to môže uškodiť bábätku? neberiem na to žiadne lieky

ivca82
10. apr 2012

@trish22 no vidíš, len je mladšie ako by malo podľa tabuliek byť. iba čo ťa zbytočne strašili 🙂 😉 a tipol si aj v kolkom tt si?
@aprilka9 ja som sa ešte nerozjedla, zatiaľ mi je stále zle a všetko mi smrdí, akuráť čakám, kedy príde muž z roboty domov nech vyhodí z chladničky všetko, čo sa nechystá zjesť 😀

trish22
10. apr 2012

@ivca82 zatiaľ netipoval. povedal, že budeme múdrejší až ked pridem o dva týždne a budeme už aj srdiečko vidieť. potom že mi upraví termín. Ale stále to mám v sebe, tú neistotu. A stále sa bojím. No tieto dva týždne budú teda dobre dlhé a ťažké. A najhoršie na tom bude to, že budem doma. V práci by to ubehlo predsa len rýchlejšie

vi3ka
10. apr 2012

@maruskamolny blahoželám, no vidíš, tak budeme asi narovnako, lebo mne tiež vychádza podľa utz o 2 tt menej ako podľa MS. už ti dal aj knižku, či až nabudúce? ja idem budúci týždeň na poradňu, tak to by už mi mohol dať aj knižku samozrejme ak bude všetko ok. v čo dúfam.

maruskamolny
10. apr 2012

@fifitko25 ano doktor bol zlaty, sice sa mu zdalo cudne, ze som tam prvykrat za svoj zivot, ale skutocne sa spraval milo a ukludnil ma ze vsetko vyzera v poriadku 😉

maruskamolny
10. apr 2012

@vi3ka jeeeej, moja bardejovcanka, nabuduce mi da knizku, mam prist az o mesiac, kedy mi zoberu krv a dalsie vysetrenia....mne to presne vychadza podla poslednej mm, presne ako som pocitala ze som na konci 8tt a termin mi dal na 22.11 a tebe kedy?

maruskamolny
10. apr 2012

@fifitko25 vsetucko v poriadku, tak som sa uz ukludnila, ty mas tiez termin na 22.11, vsak? 😉

penelope1
10. apr 2012

@trish22 mne uz bolo v 6+6tt vidno aj zltok aj srdiecko a dostala som hned aj tehotensku knižku.termin mám 7.11. Na ďalšie sono idem tiez 20.4. ako ty 🙂

fifitko25
10. apr 2012

@maruskamolny áno zatiaľ podľa výpočtov 22.-23.11. 😉 ja idem na kontrolu zajtra 🙂

maruskamolny
10. apr 2012

@fifitko25 drzim palceky a tiez take dobre spravy prines 😉

fifitko25
10. apr 2012

@maruskamolny dúfam, že budú 😉

trish22
10. apr 2012

@penelope1 no super. ty to už máš isté. tak potom tie 2 týždne nebudú až také dlhé. ja stále tvrdím, že nie som toľko tyždnov tehu ako si myslíme. teda podla ms by som mala byť 7tt ale podla mna som tak 5-6tt a termin budem mať určite v decembri 🙂 tak toho 20.4 by som mohla byť už podľa mňa 7-8tt a to by som tam už mohla mať srdiečko. teda duuuuuuufam 🙂

vi3ka
10. apr 2012

@maruskamolny tak keď som bola prvýkrát, tak sa ma pýtal, že kedy som mala ms a dal zatial termín na 11.11., ale uvidíme, čo povie teraz, možno že termín upravý podľa utz a možno nechá tak. veď ešte počas tehotenstva niektorým upravujú termíny, že majú až 3, tak i moja kamoška. podľa ms jej povedal jeden, podľa utz neviem v kolkom týždni zase iný termín a už pár mesiacov pred porodom zase iný. bábatko rastie svojim tempom a on potom hovorí, že či je na daný týžden také aké má byť, alebo je pozadu, či popredu. uvidíme, hlavne nech sú detičky zdravé a je jedno kedy sa narodia 😉

penelope1
10. apr 2012

@trish22 budem ti držať palce nech sa všetko vyvíja ako má ! Toho 20.4 mi daj vedieť ako si dopadla!

trish22
10. apr 2012

@penelope1 jasné, určite dám vedieť. daj potom aj ty. ja idem poobede na 15:00 tak napíšem asi až večer.
budem vás určite čítať 🙂

maruskamolny
10. apr 2012

@vi3ka presne tak, zaklad aby boli zdrave 😉 a potom sa dohodneme a pojdeme spolu kocikovat, ok? 😉

vi3ka
10. apr 2012

@maruskamolny jasné, no problem 🙂 ešte bude zaujímavé ako sa zladia moje deťúrence spolu 🙂 na to som neskutočne zvedavá.

maruskamolny
10. apr 2012

@vi3ka neboj nic, budu sa lubit 😉

sanyk
10. apr 2012

@vi3ka neboj oni sa zladia sami ani nebudes vediet ako ja som pri mojich troch nemala ziadny problem absolutne medzi dcerami je 22m. a starsia bola uzasna od zaciatku vedela ze je v brusku babatko stale sa s nim rozpravala hladkala chystali sme spolu veci velmi sa tesila a ked sa narodila problem bol len s tym ze bola tazko urazen ana mna ze som bola tyzden s babatkom prec od nej :o) ale absolutne ziadna ziarlivost, krik ani nic od zaciatku so vsetkym pomahala. so synom to bolo lahsie lebo dcery uz boli velke a tiez sa nesmierne tesili takze tiez ziadny problem teraz nemam strach o dcery lebo tiez sa velmi tesia a uz su zase starsie takze pomozu a so synom uvidime ale je zvyknuty ze sa vsetko deli medzi tri rovnako aj moja laska bozteky a objatia na ne neziarli ale uvidime lebo teraz je stredobodom pozornosti a ked pride babatko dcery ho nesmu odstrkovat a venovat sa iba babatku musia sa naucit tiez spravodlivo rozdelovat tulkania a bude vsetko ok 😀.
@trish22 vidis ze sa to celkom pekne vyvyja drzim palce aj nadalej ja si tiez myslim ze budeme az decembrovy nie novembrovy urcite nebudem mat nakoniec termin podla poslednej ms

vi3ka
10. apr 2012

@sanyk jeej ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová 🙂 dúfam a verím, že to tak bude aj u nás ako píšeš. moja zatiaľ byť bezo mňa aj dlhšie, čiže uvidíme ako bude v danú chvíľu reagovať. a tiež jej od začiatku rozprávam, že mamka má v brušku bábatko, a či sa na neho teší, že či chce sestričku alebo bratčeka.... včera jej muž vraví, aby dala pusinku bábatku, tak mi trikrát pusinkovala bruško 😀 😀 😀 zlatúšik moj...ešte keď sa začne bábatko hýbať, tak to bude zaujímavé

sanyk
11. apr 2012

@vi3ka moja starsia aj meno vybrala najskor chcela emu to sa strasne nepacilo exmanzelovi tak dostala babiku emu 😀 potom inak brusku nepovedala len ze tam je sany tak sme badali ake meno dat aby ju tak mohla volat a vyslo sandra doteraz jej kazdy povie aj v skole Sany :o) takze ona vedelea jedina ze bude dievcatko chlapcenske meno ani neskusala xixi