icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

tinushka13
12. apr 2012

@poseidonka tak mne nebýva zle.. doteraz mi bolo iba raz.. nuž ale ako som dočítala tvoje riadky a doobedovala. tak prišlo aj druhý raz.... a to som sa chystala von.. nuž až mám strach niekam ísť.. 🙂

stastna
12. apr 2012

dievky nie ste samé ktorým býva zle 🙂 mne teda ráno a doobeda statočne, poobede totalna únava asi tak do tej šiestej a potom dve hodiny obrovská aktivita a o osmej som už v posteli 😀 režím ako hrom!... pri prvom tehu mi nebolo NIČ! A teraz...hrôza

lillinka01
12. apr 2012

@stastna Mne byva zle rano a vecer. Nezvraciam, ale mam zaludok na vode a a napina ma. Zacinam mat pocit poriadne nafuknuteho bruska.. a to som len 10 tt. :(

trish22
12. apr 2012

@tinushka13 aj ja beriem duphaston 2x. Ale to je dobre, to je kvôli babetku, aby neodišlo 🙂

inak mne prestáva byť zle. normálne jem, až sa napchávam, slané, sladké, mäsko všetko môže byť. až mi to je čudné. dúfam, že bude vše o.k.

lillinka01
12. apr 2012

Babenky, kto ma na starosti pridavanie do sukromnej temy? ako budem vediet, ze som tam bola pridana?

stastna
12. apr 2012

@lillinka01 tiež to máš teda veselé 🙂 dúfam nás to do toho 12tt prejde a bude už len dobre

fifitko25
12. apr 2012

@lillinka01 ahoj, bambi2 je adminkou súkromky, ale je na dovolenke akurát... treba vydržať, mala by sa vrátiť do konca týždňa a potom šup šup do súkromky 😉

lillinka01
12. apr 2012

@fifitko25 dobre, uz tesim 🙂

jahody11
12. apr 2012

@poseidonka ja som ju kupila v hypernove v KE v Optime ... ale sestra si ju kupuje v Terne, myslim, ze je to Jednota... a obcas ich maju aj v malych obchodoch. To je taka mala flasticka sklenena....

jahody11
12. apr 2012

@fifitko25 a aka je ta sukromna tema?

fifitko25
12. apr 2012

@jahody11 volá sa NOVEMBROVKY 2012, tiež tam takto pekne kecáme ako tu, ale príspevky nevidia iní užívatelia, len tí, čo sme v skupine, je to viac súkromné a osobnejšie 😉

jahody11
12. apr 2012

@fifitko25 a to musim niekomu napisat ak tam chcem vstupit? alebo ako to funguje? 😵 😵

fifitko25
12. apr 2012

@jahody11 áno, vstup potvrdzuje zakladateľka skupiny, volá sa bambi2, kľudne jej napíš IP, do konca týždňa je na dovolenke, ale potom bude pridávať ďalšie novembrovky do súkromnej skupiny pre pohodlnejšie písmenkovanie 😉

jahody11
12. apr 2012

@fifitko25 OK dakujem 🙂))

jahodka55
12. apr 2012

Kočky tak ja som bola včera na kontrolu a všetko je v poriadku, srdiečko bije ako zvon 🙂 Bábätko má už 3,5cm a máme ďalšiu fotku a vidno už aj ručičky a nožičky, Bože aká som šťastná 🙂 A ďalšia kontrola o 3 týždne to už budú tie veľké vyšetrenia. A máme už tehu knižku 😀

aprilka9
12. apr 2012

@koldun1 ďakujem určite to vyskúšam.

domenique
13. apr 2012

@tinushka13 neboj sa rychlo ti to prejde, bola som v tom, že sme 10+4 a vidis podla utz. 11+2

domenique
13. apr 2012

baby a uz ste aj nieco pribrali? ja asi 1-1,5 kg

eeska
13. apr 2012

ahojte kočeny, takže máme dnes za sebou UZV, tehotenstvo potvrdené, 7 tt a obrovský šok...zlatý pán doktor nám tam našiel až dvoch červíkov 🙂 tak pomaličky predýchavame....

fifitko25
13. apr 2012

@eeska jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵 😵 dve bublinky? blahoželám 😉

eeska
13. apr 2012

@fifitko25 ďakujem...to mám za to, že som tam išla piatok 13-teho 🙂

fifitko25
13. apr 2012

@eeska ale veď je to super, mať hneď dve mimča 😉 bude to náročné, ale budú vyrastať spolu, kráááááááááásne 😵 to je prvé tehu?

stastna
13. apr 2012

@eeska dvojičkyyyy 😀 waaau, srdečná gratulácia 😎 😎

eeska
13. apr 2012

@fifitko25 hej, prvé tehu, už som ani nedúfala 🙂 vždy som hovorila, len nie dve naraz...sestra ma tiež dvojčatá, takže viem čo to obnáša, riadna fuška 🙂
@stastna ďakujem, zatiaľ som ešte v nejakom tranze a neuvedomujem si to, ale tak snáď to rozchodím 🙂

fifitko25
13. apr 2012

@eeska pekne, tak to máte v rodine dobré gény 😉

trish22
13. apr 2012

@eeska gratulujem k dvojičkám! drž sa

@jahodka55 gratulujem ku knižke!!! a že už 3.5 cm....no to je super!!!! teším sa

ja neviem čo je so mnou, ale mne vôbec nie je zle....absolútne nič. Kurát som furt nafúknutá ako balón. Trošku citlivé bradavky a strašne veľa jem, všetko 🙂

jajka68
13. apr 2012

Ahojte baby,tak ja som uz skoro tyzden v nemocnici kvoli krvacanie:( sice od nedele nekrvacam, ale preventivne ma nechcu este pustit domov, ze tu som pod dohladom ... babatinko krasne rastie, som v 10tt + 1, mame krasne 2 rucicky, 2 nozicky, hlavicku a telicko primar povedal a urobil nam foto na velky A4 format 😀

takze ak sa chcem pridatdo sukromnej temy mam napisat bambi2?

drzte sa a pekne tehulkovanie 😲

eeska
13. apr 2012

@fifitko25 vyzerá to tak 🙂 rodíme síce neskoro, ale kvantitatívne 🙂

jajka68
13. apr 2012

@eeska gratulujem ku dvojickam 🙂

eeska
13. apr 2012

@trish22 ,
@jajka68 ďakujem baby 🙂