icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

ivca82
14. apr 2012

@eeska aj mňa nafukuje, ale nie každý deň, vždy večer, ale tak, že mám až kŕče, do rána to vždy prejde, ale aj tak som kázala mm kúpiť espumisan, tak uvidím či to pomôže 🙂
@stastna ja som asi tiež tak 1-2 kilá pribrala, aj keď doma nemám váhu a nikdy mať nebudem, v rámci zachovania môjho psychického zdravia 😀 😀 a v prvom tehu som pribrala 28kg 😀 a verím tomu, že to bolo až 30, lebo posledný týždeň ma nikto nevážil 😀 som chodila ako slonica, teda nejako extra chodiť som nevládala, na brucho som si mohla normálne položiť šálku s podšálkou na kapučíno a krásne držala 😀 😀
@tinushka13 neboj sa nič, ja som už obzerala oblečko, ktoré budeme môcť nosiť, a móda praje tehotným, nohavice s tým mäkkým pásom(neviem ako sa to volá), 3/4 gate, sukne, tričká s kopou miesta na bruško... 😉 😀

ivca82
14. apr 2012

@trish22 ja sa aj tak stále len sprchujem, takže ja neviem, či sa kúpať alebo nie 😅
Baby je to v poriadku, od včera obeda mi nieje nič, normálne ako som sa najedla poriadne po dlhej dobe, mi je dobre, aj zuby som si mohla umyť normálne bez toho aby ma naťahovalo, dokonca ani celú noc mi nič nebolo, a ani len ráno keď som vstala, aj ten suchý rožok mi chutil aj kávové kakafko, len ma trošku bolí podbruško chvílkami a prsia. Normálne som s toho v strese, že mi je tak dlho dobre, keby som bola o nejaký ten týždeň "viac" tehu, tak som v kľude 😅

fifitko25
14. apr 2012

@ivca82 neboj sa moja, ja mám zatiaľ takéto bezproblémové Tehu a sme aj s fazulkou ok 😉 to že ustupili príznaky Môže znamenať, že si tvoje telo uz zvyka na nový stav 🙂 🙂

ivca82
14. apr 2012

@fifitko25 ďakujem, ja samozrejme hneď myslím na najhoršie a takéto logické vysvetlenie mi samozrejme nenapadlo 😅 😅

stastna
14. apr 2012

@ivca82 buď v uuuplnom klude, všetky ti závidíme 😀 pri prvom tehu mi nebolo ani raz zle, užívaj si to..

ivca82
14. apr 2012

@stastna jáááj sa tu rehocem, že všetky ti závidíme 😀 😀 😀

monikadca
14. apr 2012

Ahojte vsetci 🙂
Moj termin vytuzene babenka je okolo3.11.2012 snazila som sa otehotniet skoro 5 rokov,ale neuspesne,podla doktora som bola v poriadku,az na nejake mensie zapaly,ktore sa objavili,myslela som si,ze nebudem mat asi nikdy deti a zrazu sa to podarilo a teraz som v 11tt som velmi stastna,ale mam aj obavy,aby sa nic nestalo ☹
Som velmi rada,ze som na tejto stranke a mozem sa tu s vami podelit o svoju radost 🙂

jajka68
14. apr 2012

Baby keby mna trapilo len to napuchunute brusko a ranne nevolnosti tak som stastna, viete ako vam zavidim, ze nemate ine problemy? mozete byt stastne a nie sa stazujete .... keby lezite v nemocnici vysse tyzdna kvoli krvacaniu, pchaju do vas infuzie, tabletky a injekcie a aj tak to nezabera, tak neviem ...... normalne vam zavidim tie vase teho problemy ked to citam ☹

lia018
14. apr 2012

@tinushka13 mna presne tak isto bolia krize, ale hlavne, ked dlho lezim, alebo sa nehybem, tak sa snazim furt nieco robit a pomahaju mi aj prechadzky, z coho sa najviac tesi nas pes 🙂

lia018
14. apr 2012

@jajka68 to mi je luto, drzim palce nech to rychlo prejde, drz sa 🙂

trish22
14. apr 2012

@jajka68 musíš to vydržať moja. ja som bola v nemocke tiež pri mojom prvom tehu, od 7tt kvôli krvácaniu. bola som tam týždeň a tiež do mňa pchali všetko možné. A pritom mi bolo aj sakramentsky zle, prvých 20tt som iba chudla, dokopy viac ako 6kg. Takže tiež to nebola malina, verím Ti, že je to nepríjemné. Ale potom sa dá všetko do poriadku uvidíš. Ale rátaj s tým že celé tehu budeš asi doma, v kľude a tak. Držím palce držkaj sa a ozvi sa nám ako sa ti darí 😉

Ja som tiež už pribrala 1 kg. Pri prvom tehu som pribrala dokopy 15kg. Ked som prišla domov z pôrodnice na 5.deň som mala o 10kg menej a potom tých ďalších 5 som dala dole do dvoch týždňov. Pekne som kojila 13 mesiacov. Ale samozrejme som tých 5kg pribrala postupne naspäť.
Teraz rátam tiež tak že do tých 15 kg určite dám 🙂

tinuska1112
14. apr 2012

ja patrím medzi tých pár šťastných, ktoré majú bezproblémový 1. trimester 🙂 . Ani pri jednom tehotenstve som na šťastie nezažila žiadne ranné nevoľnosti, ani iné problémy..trošku viac unavená som, to áno.. ale ináč vôbec nič. Akurát sa mi pri tomto treťom tehu zdá, že veľmi skoro sa nezmestím do nohavíc.. pri tých dvoch prvých som nosila oveľa dlhšie pôvodné veci.. tak ale to nič, hlavne, nech bábo rastie a správne sa vyvíja.. 😉

ivca82
14. apr 2012

@jajka68 verím, že ti naše starosti pripadajú smiešne, moja sestra mala veľmi strašné tehu, do toho 22tt určite, takmer 3 mesiace strávila nemocnici na infúziách, nemohla nič jesť ani piť, všetko vyvracala, schudla už ani neviem koľko, to bolo strašné tehotenstvo, preto sa aj teraz pri tomto mojom druhom tehu hovorím, že môžem byť šťastná, že mi je len zle 😅 držím palce, nech si čím skôr ok a môžeš si tehu užívať, za pár týždňov už budeme mať všetky iné starosti, že aké má ktorá veľké bruško, ako sa do ničoho nezmestíme, koľko nám krpček váži... 😵 😵 na toto sa ja strašne teším 😵
Inak už mi je zase zle, takže je všetko ok 😀 😀

kristink
14. apr 2012

Ahojte ...
tak ja mám termín na 1. novembra , veľmi sa teším no zároven stále bojím , po potrvrdení tehu mi hned dr, oznamil , že je to hroziaci potrat.. Mala som obrovské bolesti v podbrušku .. Po dalšom sone sme videli byť srdiečko a dr. povedal , že on nevidí zatial žiadny problem (to už bol ale iny dr.) . Teraz nás čaká sono, snád buduci týžden a neviem sa už dočkať, aký bude výsledok . Nevolnosti mi ráno dávaju riadne zabrať , ale ked zjem aspon nieco , už je to lepsie, no neviem ako vy , ja som stále hrozne unavená a niekedy spím už pri počasi 🙂 Rada sa budem s Vami deliť o všetko a verím, že to VŠETKY dotiahneme do úúúúúúúúúspešného konca 😉

vejula
14. apr 2012

@kristink neboj ak ti byva zle je to dobry signla že miminku sa v brušku dari 😵

pufa
14. apr 2012

@tinushka13 ja mam podobny problem s krizami. pobolievali ma niekolko tyzdnov a v stredu rano ma seklo. az dnes som vyliezla z bytu. Mne lekar odporucil len klud na lozku a krize v teple a nastastie zabralo 🙂

jajka68
14. apr 2012

@ivca82
@trish22
@lia018 Baby diky za podporu, ja krvacam od 5tt, a az teraz ma dali do nemocnice, ale babatku sa dari dobre, len to je dost na nervy, lebo tu sa akurat dr.opyta rano ako sa citime, a sem-tam ked stretnes sestricku na chodbe tak sa opyta, ci nekrvacam a viac sa nezaujimaju .... ani vysetrenia, nic .... aj domov pustia bez vysetrenia, daju lieky a kaslu na nas .... podla mna by mali robit kontroly pravidelne aspon kazdy 2 - 3 den, a nie len pride dr. na vizitu, pozrie vlozku co si mala v noci a ide prec. 😖

pufa
14. apr 2012

@monikadca vitaj 🙂 mame rovnaky termin. drzim palce aby vsetko islo ako ma. ja mam tiez obavy, tiez som nemala jednoduchu cestu k otehotneniu, no dufam, ze po poradni 18.4. ma uz trochu prejdu a zacnem sa normalne tesit 🙂

trish22
14. apr 2012

@jajka68 a krvácaš stále alebo s prestávkami? pozreli sa ti či tam nemáš nejaký hematóm? lebo ten môže krvácať. berieš ascorutin a duphaston? toto sú dôležité veci, po prípade ich skús na to upozorniť. držim palce

poisonblu
14. apr 2012

@jajka68 ono tam sa vela robit neda, len nasadit nejake lieky a cakat...mna dr. do nemocnice neposlal, aj ked spinim casto, ale povedal, ze doma mi bude lepsie, len sa mam setrit...a ze keby som vazne krvacala, tak sup do nemocnice....ale zatial je to len obcasne spinenie, takze ja verim, ze vsetko bude ok...ja mam v podstate este 2 tyzdne do konca 1.trimestra, takze potom si trosku vydychnem, lebo v 2.trimestri je nizsie riziko potratu

jajka68
14. apr 2012

@trish22 hematom sa mi uz vyplavil, ale krvacam slabo stale, alebo lepsie povedane, ani nekrvacam, ale v posve sa mi drzi krv, beriem duphaston, ascorutin, dicynone a injekcie kanavit, takze celkom dost toho .....

jajka68
14. apr 2012

@poisonblu aj ja mam 2 tt do konca 1.trimestra, takze mame skoro rovnaky termin ... ja som slabo krvacala od 5tt, ale minulu sobotu som zacala poriadne, ako pri menstruacii, tak som sla do nemocnice ....

tinushka13
14. apr 2012

@pufa Ja mám pociť že ma ide seknúť každú chvílu a dúfam, že sa mi to nestane. Bo to je strašná bolesť.. :(( a hrozne ma bolí kostrč.. ja neviem z čoho ale normálne ma pobolieva. Ja som celá nejaká rozbitá.. a to mám len 28 rokov.. 😅

tinushka13
14. apr 2012

Dnes som nabralaodvahu a idem si vypratať šatník.. 🙂 zajtra nás čakajú nákupy niečoho pohodlnejšieho.. tak idem si porobiť miestečko.. dúfam, že sa nerozplačem nad mojimi vecičkami veľkosti S.. 🙂)))

trish22
14. apr 2012

@jajka68 mooooja, ja dúfam, že budeš čoskoro v poriadku. Musíme veriť a dopadne to nakoniec dobre. Drž sa 😉

tinushka13
14. apr 2012

@jajka68 Jajka držím ti palčeky aby ste boli obaja OK a aby si sa čo najskôr mohla tešiť z tehotenstva a tu sa s nami spoločne sťažovať "len" z nevoľností a nafúknutosti.. 🙂) držte sa a my držíme palčeky.. všetko bude ok. Inak kedy máš termín?

pistaciaa
14. apr 2012

Ahojte baby, pridavam sa k vam, aj ja mam termin v novembri a vyzera to na dvojicky, teraz som v 9tt. V podstate mi nic nie je, iba som casto unavena, obcas mi je tazko a uz asi tyzden ma bolia krize, ale inak je to pohoda 🙂.

zuzicka1982
14. apr 2012

@jajka68 Ahoj. Strasne moc drzim palceky nech ste v poriadku. Viem asi co prezivas.Ja som tiez zacala minulu sobotu krvacat a v nedelu isli zo mna uz cele kusky sliznice. Bol to fakt des a riadne psycho.Ale na pohotovosti ma ukludnili ze babatko je ok,dali mi dali Dufaston 3xdenne a od pondelka uz "len" spinim. A samozrejme lezim.Aj sa bojim ist na WC aby som nieco nedokafrala. Maminky drzte sa,nech vas nestretne nic podobne.Asi ani neexistuje vacsi strach ako strach o dietatko...

poseidonka
14. apr 2012

@pistaciaa
@pistaciaa gratulujem tak nech sa ti darí a uži si tehu.

jahodka55
14. apr 2012

@jajka68 dúfam, že budeš čoskoro v poriadku, aby si si mohla v pohode užívať tehuľkov 🙂 anie
@pistaciaa gratulujem ku dvojičkám 😅