Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@trish22 presne tento istý problem som mala aj ja...možeš si to prečítať aj tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/velkost-gestacneho-vacku-na-zaciatku-tehotenstva/
ale dajako cítim že babatenko rastie...tak sa už neznepokojujem i ked malinkatá obava v myšlienkach matky bojúca sa o svoje bejby tam vždy bude...ja mam ist do poradne až 20.4. ciže tento piatok...som tiež zvedava co mi povie doktorko 🙂
ahojte baby
@trish22 ja som videla srdiecko minuly tyzden a to som bola 7+6, takze uzrcite uz nieco bude vidiet, drzim palce... a ja som tiez mala v 7.tyzdni len vidiet plodovy vak a bola som z toho riadne vyplasena...
@koldun1 urcite zvladnes aj svadbu... my ideme v juni na svadbu a to bude nevesta, aj jej sestra aj ja v dajakom 19.tyzdni, to bude ina show 🙂
@stastna my sme mali na svadbe 130 ludi a nemenila by som 😀 salena vychodniarska svadba...
@trish22 ja som tiez +/- dajaky ten den menej, ako sme si s dokim mysleli... a ver tomu, ze ma riadne vystrasil, ked bol v 7.tyzdni vidiet len plodovy vak, a v 6.tyzdni nebolo vidno vobec nic... to das, verim tomu... treba mysliet pozitivne, viem, ze sa to lahko hovori, ale tazsie robi, ale ved som si tym tiez presla...
ja idem na prvu poradnu 25/4, tak som zvedava, co bude nove... 🙂
ahojte babenky, mozes sa k vam aj ja pridat? cakame babo 26.novembra 🙂
ahojte holky co sa tu deje? stale nechapem ze je sukromna tema a potom sa stale pise tu tak kde ste vsetky aj aj ci ?
inak by som rada pridala aj foto bublinky ale sem urcite nie 😒 celkovo verejne pisat ma odpudzuje. 😅
Ahojte! Máte aj stresy, respektíve ste niekedy nervozne? Ja sa snažím byt vklude, ale v poslednej dobe som mala viac takých situácii, kde som sa dosť rozčulila... Bojim sa, že tým ublížim bábätku . A ešte ako naschval sa v poslednej dobe dosť často zľaknem až ma celu trmne!Zažívate aj vy niečo podobné?
ahojte maminy čakateľky...dlho som tu nebola. popísali ste tu toho teda riadne 🙂
ja len také infošky ako sa máme my...nevoľnosti ma ešte stále otravujú, ale niekedy sa mi zdá, že to už prestáva, tak uvidíme dokedy ešte. nadúvanie ma už prešlo, čo som veľmi rada. zajtra idem na poradňu ku gyn. tak som zvedavá čo nového sa dozviem a dúfam, že už aj knižku mi dá. pri prvom tehu som mala horšie stavy nevoľnosti a schudla som 5 kíl, teraz len necelé 2 kilečka. dúfam, že keď začne váha stúpať, tak to bude tak akurát.
kočky prajem vám príjemné tehuľkovanie...ja sa zajtra ozvem, ako som dopadla u dr.
inak mám ešte trochu mindráky, či je drobček ok, kvoli tým liekom na močové cesty čo som brala. síce dr. povedal aj to tam písalo, že nie je vedecky dokázané, aby ovplivňovali plod, ale nikdy nevieš. už len čakať potom na tripple testy.
@trish22 držím ti palce, nech máš v piatok (ak si dobre pamatám) úsmev na tvári, že bábatku bije srdiečko a je ok.
ahojte dievcata, mozem sa k vam pridat? 😉 dnes sme boli na sono, sme 8 tt + 2 dni, babatko je vitalne, vyzera to na fajn tehotenstvo, to su slova mojho dr., tak sa velmi tesime!!! 😵 je to chcene a planovane babatko, doma mame 2-rocneho Alexika. 😉 pridam sa asi do sukromky, ze?
@vi3ka tak sa drž a ozvo sa zajtra, ty brdo aj mne býva zle ale nechudnem na šťastie, alebo na nešťastie 🙂 . ja idem k doktorovi až 27.4. tak som tiež zvedavá. Nám už srdiečko tiež bije ako zvon tak hádam bude všetko v poriadku 😀
koky ale dnes som bola na plavárni s malou a stretla som jednu kamošku z detstva a pozerám tehoténský tmavý pasik cez bruho, prsia naliate, mala rodiť niekedy začiatkom tohto roka, tak sa jej s úsmevom na tvári pýtam. Ako mamička? a ona, že nie je mamička 😢 malý zomrel po porode, mal srdcovú chybu, koky až ma zamrazilo ☹ dufam, že naše bábatká budú zdravé a preto si nič iné neprajem len toto jediné
@poseidonka ďakujeeem 🙂 júúúj tak to by som nechcela zažiť ani v najhoršom sne a ani nepriateľovi by som nepriala to, čo sa stalo tvojej kamoške. ☹ ☹ ☹ 😢 tá otrepaná fráza...len nech je zdravé...je taká pravdivá ako nikdy. sa to povie, ale po narodení bábatka ťa fakt nič iné nezaujíma, len či je v poriadku. ach ach....tak nech to my všetky dobojujeme do úspešného konca s krásnym zdravým dieťatkom
Na otvorený list o nástrihoch, adresovaný MUDr. Cupaníkovi sa podpísalo viac ako 100 žien s dlhodobými problémami po nástrihu. Mnohe z nich nam aj poslali svoj pribeh.Nebolo pre nás lahké, ani radostné, čítat ich. Dakujeme však každej žene, ktorá sa ozvala, velmi si to vážime. Je dôležité, aby sa táto téma odtabuizovala.Tu je vyber z reakcii :
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/item/12......
Ženské kruhy
zdravím žienky...tak poctivo hlásim úspešnú poradňu. 🙂 tehotenská knižka v ruke! hurá. bábatko si pekne ležkalo na chrbátiku a meria 35mm a srdiečko krááásne bije. tak a nakoniec som 10+4, čo na prvom utz vychádzalo o 2 tt. menej. ďalšia poradňa 21.5. a odbery na tripple testy-bojííím. vždy je tam ten strach aký bude výsledok. pevne verím, že dobrý ako pri prvom. Bože daj!
pekný deň
Pridávam sa ku vám maminy, som 9+2 ale 3D usg ma čaká až 15.mája.... :( Nemožem sa dočkať čo to bude zač a hlavne či nebudú 2.... bruško mám už od 7tt a teraz vyzerám ako malý balón, aj slepý pozná že som tehu :D
Jejda, dnes uspesne po ultrazvuku,kde sme zistili,ze sme o tyzden a pol dalej,nez sme si mysleli,cize je to 11+3 a babo je skoro 5cm velke. som zbadala tu malicku nozicku,tak som sa tam skoro rozhulakala,ze jak ja tu malu nohu uz teraz lubim :o) mrvi sa a otaca,krasny pohlad :o)
mozem sa spytat ja som momentalne 8tt+3 a chcela by som vediet kedy zacalo byt nieco na Vas aj vidiet...viem ze je skoro ale som zvedava, nie som superchuda lata 🙂 cize netusim co je uz tehotenske a co tukove zasoby 😀
@jaruska118 Ahoj, u mna pri prvom babatko to bolo az v 15 tt,ked som uz nemohla zapnut rifle.Ale niektorym maminam vykukne brusko o mnoho skor. A potom budes len stat pred zrkadlom a sa obdivovat 🙂 Tak si to uzi 😉
@jaruska118 som na tom podobne. včera mi mama hovorí, že vyzerám na 6. nie 3. mesiac 🙂 no zbláznim sa? ani náhodou. pri prvom neviem kedy mi nabehlo tehu bruško, to som tiež nebola najchudšia, ale teraz mám nafúknuté už asi od začiatku. má to svoju výhodu, aspoň netreba teraz sťahovať bruško, len sa ním pýšiť 😉
PS: a blbé komentáre, že či čakáš dvojičky (ak ich nečakáš) odbi úsmevom. 🙂
ja zatial nejake extra brusko nemam, iba ked ho poriadne vypucim..ale rifle uz ledva zapnem, takze uz som si objednala leginy pre tehotne, tuniky a nejake saty..ale rozmyslam aj nad riflami tehotenskymi, aj ked su neskutocne drahe..skusim pohladat v meste nejake lacnejsie
ahojte baby, ani ja nemam este brusko, este by kludne chvilku mohlo zostat tak, ako je, momentalne mam 2kg dole, lebo nepapam sladke a nepijem kavu, a kazdy si toho vsimol, ze som dajak schudla, nechapem, lebo ja to nevidim 😀 jooj a fest sa tesim na stredu, az uvidis krpca na ultrazvuku
@trish22 @koldun1 dajte vediet, ako ste dopadli vy dneska...
Inak mám totálne nervy, lebo v podstate som už 9tt a ešte vôbec neviem na čom som ☹ ja som naposledy nevidela nič iba gestačný vačok, aj ten bol prázdny. Som z toho na nervy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ chcela by som byť už aj ja pokojná, že bábo sa vyvíja a srdiečko bije a že je všetko o.k. 😖 😖 😖

@trish22 ahoj. srdiecko by si urcite mala pekne vidiet, dva tyzdne je pre babatko velmi dlha doba, urcite pekne vyrastlo 🙂