Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vi3ka No ja nastastie nevraciam,v podstate ani nemam moc co,len mi je zle od zaludka a obcas ma napne ako si umyvam zuby,strasne velke nechutenstvo mam ku vsetkemu jedlu. Vsetko mi smrdi,hlavne kava. Na jednej strane som trosku rada,lebo som schudla 4 kila.Presne tolko mi ostalo navyse z minuleho tehotenstva 🙂 Ale viem ze to rychlo dobehnem ako sa mi ulavi 🙂 Minule mi to preslo presne po 12tyzdni.Tak uz odratavam dni 🙂
Ahojte babulky! Ako znášate tieto priskoré horúčavy?Ja ich trávim len v chládku...ešte že ho máme na dvore dosť . Na slnku mi je nevoľno ☹
@tetamondova
@vi3ka
ja mam rovnaky termín...11.11. 😉 ja som ani moc nevolnosti nemavala...len raz som sa povracala z bananu...ale mozem povedat ze tolko ryb co za posledne dni zožerem som nezjedla za cely svoj život 😅
@zuzicka1982 mne kava dokonca chuti este viac...tiež mam odpor k vela jedlu ale zeby som schudla sa povedať neda...skor moja mama ma strach že sa nevmestím o par dní do svadobnych šiat...už mam o to obavu aj ja 😀 😀 😀
@penelope1 no presne toto ma vcera napadlo...ako horusavy v lete budem prežívať..asi skapem....lebo cez vikend som nič ine nerobila len odfukovala ako kobyla a to bolo len 30...čo urobim v lete neviem a netusim..ale asi veci co budem mat vybavit budem vybavovať hned rano a potom budem len oddychovat kym nezmizne to slnko...rodiť v lete by som veruže nechcela
@koldun1 No na leto sa veru netesim ani ja.Prvy syn sa narodil v auguste,takze leto bolo fakt "chrumkave". Cely den som len sedela pri ventilatore, nohy vo vanicke,co sme kupili na kupanie pre synceka a snazila som sa prezit to peklo.Teraz bude nastastie brusko v lete mensie,tak snad to bude lahsie 😉
@koldun1 ja som si už naplánovala na leto, že si vyberiem voľno z roboty, prípadne prestriedam s očr a vypadnem na chatu, kde sa bude dať dýchať 😀 😀 prvé tehu som si posledný trimester užila v takmer 40°horúčavách v Taliansku, to som myslela, že umrieme, vychádzala som len skoro ráno a veľmi neskoro večer, ale aj to bolo strašne teplo, ešteže v robote som mala ako-tak chladnejšie 😀 😀
@zuzicka1982 ahoj, tak tie 4 kila ti potichu zavidim 🙂 🙂 🙂 ja som neschudla ani gram a to vraciam stale. problem je, ze ked sa vyvraciam, hned som hladna a najlepsie jedla na svete su palacinky, parene buchty a vlastne vsetko v com je cokolada 🙂
ahojte kočky, keď sa už bavíme o horúčave, tak ja mám otázočku: Nezdá sa vám, že sa viac potíte? Ja som sa vždy vytešovala, že patrím k tým šťastným bez máp pod pazuchami a teraz mi ani nie je horúco a už som mokrá.. 😠
Ahojte baby! Pridám sa k Vám, ak môžem. Tiež čakáme pokladík v novembri. Celé tehu trpím nevoľnosťami, ale čo sa deje posledný deň-dva je des. Dúfam, že je to len tou horúčavou. Nedokážem nič zjesť bez toho, aby to po čase neskončilo v záchode. Prihoršilo sa aj Vám posledné dni? Rozmyslam, že ked to takto ostane budem musieť ísť k lekárovi.
@koldun1 ahoj, tak to si z tých šťastnejších čo netrpia nevoľnosťami a závidím 🙂 ale už som 5 dní ráno negrckala, tak dúfam, že je to už za mnou a aj jesť mi už celkom chutí, len jogurty a ovocie nemožem ani cítiť. to ani pri prvom tehu som to nemohla jesť. rybyčky heeeej? paráda, veď keď ti chutia, tak prečo nie-dopraj si.
@anaeveres ani nerozmýšľaj nad takými vecami. ja síce už teraz tŕpnem, že ako dopadnú tripple testy čo mi budú nabudúce brať krv, ale musím myslieť aj pozitívne, že to bude ok ako pri prvom. a presne ako vravíš-len nech sú detičky zdravé a bude všetko ok.
jaaaj žienky letné horúčavy, tak tie som si aj ja zažila a nebolo to vobec príjemné. byt otočený na celý deň do slnka a ani ventilátor nepomáhal a to som chodila po byte len v gaťkách 😀 to som bola skoro na konci posledného trimestra....teraz to dúfam bude lepšie, bruško bude menšie a verím, že aj teploty prijateľnejšie
Ahojte baby,
neviem či ste to už čítali, včera som písala do sukromnej témy Novembroviek.
Už to mám za sebou. Som doma a celá som ubolená.
Už nekrvácam, ale maternica ma dosť bolí. Ako keby som tam mala velku ranu.
Robili mi to na dvakrát, lebo najprv sa mu to nepodarilo všetko vysať. Plodový vak sa tam držal veľmi silno.
Takže smolu som mala riadnu, ešte aj v tom kyrete...je to hrozné. ☹ ☹ ☹ ☹
Držte sa babenky.
@tetamondova haha jaaj smejem take stavy ja mam len teraz prve tehu bolo nieco ineeee uzivaj si to zachvilku pominu nevolnosti a nastane len krasne obdobie ked bude steglit kompkat. stale budete spolu 😵 😵 to je nadherny pocit ... to by skor mal kazdy chlap zazit. 🙂
@pandula dakujem. si zlatá. u doktora som ešte nebola. ani sme sa nerozprávali odvtedy. som zvedavá čo mi povie. chcela by som počkať asi tak dve menštruácie aby sa telo spamätalo. psychicky aj fyzicky si myslím že sa dovtedy dám do poriadku. ved ide leto, tak sa budem snažiť nemyslieť na to.
inak som sa už dosť vyplakala, tak hadam to bude dobre.
@trish22 mojko no bude ale tazko sa zabuda ja mam 2 potraty za sebou jeden skaredy ale prirodzeny druhy lahunky a robili aj kyret uplne zbytocne ... ten prvy som oplakala velmi plus vykrvacala takmer. mesiac som sa zotavovala fyzicky , po psychickej stranke to trvalo 6 mesiacov. ta bolest je ukrutna ale sme silne zenske a mame dovody ist dalej 😉 mne velmi pomohlo teraz ze uz som mala synceka. mohla som ho objat utesit sa ovonat. prvy krat som nemala nic a vsetko stratila. to bolo horsie. takze plac kym treba mne to trvalo tak 2 tyzdne hrozne stavy ale potom to preslo muselo
@pandula presne ako si napísala. aspoň už mám jedného synčeka a ked som s nim tak na všetko zabúdam. dáva mi silu a teraz ho tooooľko mojkám, že mu to začína liezť na nervy 😀 😀 😀 😀 ale mne to robí dobre. som rada, že ho mám. tak v lete si spravíme program, my radi chodievame von, do prírody, na bicykel a tak, takže dúfam, že sa rýchlo zotavím.
@vi3ka ja som v poslednej dobe zas besná po mlieku...zistila som, že ked sa prejem a je mi zle tak mliecko mi vsetko zneutralizuje....ale svoje nevolnosti nepripisujem pociatocnym stadiam tehotenstva..skor tomu prejedaniu sa 😀 😀
@penelope1 termin svadby mame na polovicu Júna...ale ja sa asi fakt nezmestim do tych siat..dnes rano som sa obliekala do prace a skoro som oči vypudila z jamok...ked lezim neni to az tak vidno ale ked sa postavim mam pekne velke brusko....to mi nezakryju uz ziadne šatočky...a to nepreháňam..
@trish22 dnes rano som na teba myslela, ze ti musim napisat ako si dopadla...a toto je fakt smola, že ti to robili na dva krat...chúúúdatenko mojeeee...tak velmi by som ti chcela pomoct...aby si uz aspon tie bolesti nemala ☹ ...niekedy by som za tu bezmocnosť vraždila...ale dôlezite je, že to už je za tebou...chvilenku si počkaš a budeš sa znova snažilkovať...inak ja som vobec neni v tej sukromke..preto som to nevidela....neviem sa tam dostat...
@koldun1 tak to keď máš svadbu až v polke júna, to ešte viac priberies 😀 A šaty potom už vôbec neoblečieš.... Máš aj nejakú druhú variantu? Všetci sa tu bavite o nejakej súkromnej skupine...Ako sa tam dostanem? Ja uz mám tiez riadne bruško, uz teraz riadne funím, keď behám a do kopca vôbec nevládzem ísť 😠 Musím na každom kroku oddychovať...
Huráá, zajtra sa má ochladiť, tak sa normálne teším, lebo u nás sa nedá dýchať!!!
@penelope1 no to by som aj ja rada vedela ako sa do tej skupiny da dostat...udajne sme mali napisat nejakej babenke...ja som jej aj pisala ale ma tam nezaradila tak nevim....no si ma potešila fakt 😀 😀 😀 😀 s tym pribratim ...mam taku variantu, ze ak skutocne moc priberiem tak nakupim 10 metrov bielej satenovej latky a poviem mame nech ma do nej zabali ako múmiu...a vsetkym poviem že to mam od najdrahsieho modneho navrhara priamo z Milána 😀 😀 a mam svätý pokoj 😀 😀

@trish22 ahoj, ☹ ☹ ☹ je mi to veľmi ľúto, že ti toto tehotenstvo takto dopadlo. ale ako ti hovoria žienky musíš tu byť a byť silná pre svojho chlapčeka. viem, ľahko sa to povie, horšie je zažiť, ale bude dobre. asi to tak malo byť a príroda si to zariadila sama. možno sa ani nenazdáš a bocian k vám zavíta opať. držím ti palce, nech je všetko ok a nech sa vám opať zadarí ale už s úspešným koncom. veľa síl