Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
ja som dnes pýtala laborantky čo tam pojdem na cukor, že v ktorom týždni je dobre prísť na to vyšetrenie a ona, že to nezáleží. keď vás lekár pošle, tak možete. len preto som sa pýtala, že pri prvom som bola asi až v 26.tt. a teraz mi to vychádza skor, ale aj tak pojdem až o týždeň-dva.
@vi3ka ahojky, ja som Ta nespoznala....a kde si ma videla,, teda kde si bola?ja som dnes bola u cievneho a bola som tam tak dlho ze uz som nemala ani energiu nieco spozorovat, bola tam aj nejaka mamicka s krasnym dievcatkom ale nepovedala by som ze si to ty, tu mas na fotke kratke vlasy a ta mala tusim dlhsie a ani na tvari by som nepovedala ale tak podla fotky asi tazko...tak mi napis kde si ma videla, mozno som to bola ja 😎
@maruskamolny no tak to si asi bola ty 😀 bola som aj s malou u internistky-krajňakovej a ja mám dlhé vlasy, to len na fotke mám účes. no vidíš to! a mala som biele tričko a čierny svetrík a malá mala copíky. tak bola som to ja?
jooooooooooj, hej vsimla som si malej copiky, bola rozkosna, no Teba som skutocne nespoznala...skodaa, nabuduce kric 🙂 alebo mozno nabuduce Ta uz spoznam, uz budem hladat dlhovlasku, jked som u gynekologa a myslim na Teba tak vzdy som hladala v cakarni taku uplne kratkovlasu podla fotky...mna blondinku nenapadlo ze to mas vycesane vlasy 😀 mas krasne dievcattko, zlatucka je 😉
@maruskamolny 😀 😀 ďakujem, zlatučká ale živan veľký. tak nebola som si na 100% istá, či si to ty či nie, ale podoba tam bola. nabudúce sa ozvem. 🙂 a to som si myslela, že ja teba nespoznám keď ťa niekde uvidím a vidíš to. he he.
Vies, ja som tu v Bardejove este stale taka cudzia, malokedy stretnem niekoho koho poznam, preto nemam oci tak velmi otvorene 😢 je to tazke ked sa vydas do uplne ineho kraja a nemas nikoho, teda "len manzela" a jeho rodinu....clovek potrebuje aj kamosky, moja najlepsia kamoska je vydata v Kosiciach, fugujeme teraz uz viac len telefonicky a vidime sa parkrat do roka a ona uz caka 3babatko tak tie stretnutia budu este tazsie.... ja som Ti hovorila, ze my dve sa este stretneme v porodnici 😀 kedyto mas termin? Ja mam termin 22.11- podla doktorov, ale moj vlastny termin je na moje narodky, cize 12.11 😝 ty mas, tusim 2 tyzdne predomnou, ak sa nemylim
@maruskamolny to ťa plne chápem, nechcela by som byť v tomto na tvojom mieste, ale tak ono sa postupne rozkukáš, pospoznávaš ľudí a budeš tu ako doma. kludne sa niekedy ozvy keď budeš mať čas a možeme niekde skočiť na kafčo, či koláčik. zajtra máme mamičkovské stretko s babami z BJ, nechce sa ti íst tiež? poobede o 3tej. hoci všetky tam budú s detičkami, aj ty si možeš pokecať. dajú ti možno nejaké rady, typy a pod. a spoznáš ľudí. kludne poď. ozvy sa mi do IP a napíšem ti kde a ako ak pojdeš.
možno sa stretneme v porodnici, to by bolo fajn. ja mám termín na 11.11., ale kedy to reálne príde netuším. určite by sme sa mali stretnúť v nemocke na ozvách a prietokoch čo sa chodí ku koncu tehu. kedy máš ďalšiu poradnu?
dalsiu poradnu mam az 3.8. Chodievas na mamickovske stretka?Tak to musi byt super 🙂 Rada by som sla, ale teraz mame doma sodomu gomoru / manzel po praci zatepluje detsku a musim mu pomahat a aj davat dokopy co porozhadzuje po celom byte...no niekedy rada pojdem, ked budes v meste s malou alebo tak, kludne sa mozme dohodnut, ja byvam 5 minut od centra, takze som v meste hned 😉 mas termin o 11dni skor ako ja, to skorigujeme, ty trosicku pockas, ja sa trosicku poponahlam a budeme spolu rodit 😀 a ak budes chciet tak mozme niekedy pokocikovat spolu a deticky skamaratit...ty uz vies pohlavie?ja este stale nie, doktor povedal ze sa neodvazi povedat, ale ze nic muzske zatial nevidel, ale ze velmi malicko to bolo vidiet....ja uz som taka netrpezliva, ekdy mi uz povie?a prvkrat si rodila na termin alebo skor alebo neskor?a na konci tehotenstva ako casto sa chodi do nemocnice?prepac za tolko otazok, ale som rada ze sa ich mozem niekoho popytat....pekny vecer
@maruskamolny tak ja mám až 13.8., takže zase nič 😒 neviem pohlavie tiež sa nechcelo ukázať, počkáme až na posledný utz v 32.tt. tam by to už malo byť vidno. pri peťke sme boli aj na 4D v nemocnici, lebo sme chceli vedieť, že čo to bude, bo tiež sa neukázala u dr., no ani tam sa neukázala. rodila som 5 dní po termíne na vyvolávačku. nechcelo sa jej. ku koncu sa chodí myslím 2-3krát za týždeň. od 36, či 37.tt. tuším. pýtaj sa, keď viem poradím. 😉
no mamičkovské stretká....raz som bola na také menšie a teraz máme také vačšie stretko, tak dúfam, že počasie bude priať. určite možme kočíkovat, ja budem len rada. ja tiež bývam blízko centra, čiže kedykolvek. už detskú pripravujete hej? pekne pekne...ja si dnes pouvažujem, že čo mi také treba do výbavičky, čo už po malej nemám, aby som potom neostala zaskočená. aj tebe pekný večer
Takze sme na tom rovnako s pohlavim, musime byt este trpezlive 🙂 Zatial detsku izbbu nezariadujeme, len ju musime zateplit, lebo v zime unikalo teplo, tak teraz v lete sme to chcelil dat do poriadku aby tam nebolo chladnejsie v zime. Manzel zatepluje cely strop a prachu mame v celom byte, vsetky veci kade tade, no mam co robit to dat do poriadku...Potom sa opytam skusenej mamicky, co mi take treba do povinnej vybavicky 😉 kociar budeme mat uz pouzivany od svagriny, ale to staci. Keby bolo dievcatko(tak ako velmi chceeem) tak by sme mali vela veci od svagriny, lebo ona ma dievcatko co ma rok a pol a vsetky veci ma pripravene pre nas 😉 zajtra ideme prec na vikend ale budduci tyzden by sme sa mohli prejst niekde, bud ku fontane, alebo kde len povies, budem rada 😉 prajem podarene pocasie k stretku(ma byt teplo). pekny dniik
@vi3ka Takze sme na tom rovnako s pohlavim, musime byt este trpezlive emoticon Zatial detsku izbbu nezariadujeme, len ju musime zateplit, lebo v zime unikalo teplo, tak teraz v lete sme to chcelil dat do poriadku aby tam nebolo chladnejsie v zime. Manzel zatepluje cely strop a prachu mame v celom byte, vsetky veci kade tade, no mam co robit to dat do poriadku...Potom sa opytam skusenej mamicky, co mi take treba do povinnej vybavicky emoticon kociar budeme mat uz pouzivany od svagriny, ale to staci. Keby bolo dievcatko(tak ako velmi chceeem) tak by sme mali vela veci od svagriny, lebo ona ma dievcatko co ma rok a pol a vsetky veci ma pripravene pre nas emoticon zajtra ideme prec na vikend ale budduci tyzden by sme sa mohli prejst niekde, bud ku fontane, alebo kde len povies, budem rada emoticon prajem podarene pocasie k stretku(ma byt teplo). pekny dniik
@maruskamolny och tak to máš celý deň čo robiť-poupratovať to všetko. len pekne pripravujte, potom budete zapĺňať. 🙂 my máme tiež používaný. kúpili sme od jednej mamičky. aj pri prvom sme tak kúpili. veď treba šetriť trošku životné prostredie a hlavne keď financie sú obmedzené, no a prečo nekúpiť používaný keď je v dobrom stave. no nie? no nech by sa vám pošťastilo dievčatko. moj muž tiež chcel prvé dievčatko, aby som mala pomocníčku (oni boli 4 chlapci, čiže mama nemala pomocníčku). teraz by sa potešil chlapčekovi, aby mal parťáka na chlapské veci, ale keď bude dievčatko bude tiež rád. naša Peťa mu chlapca vynahradí, to je taký malý majster. 😀 možme možme, najlepšie asi bude ku fontáne, ku preliezkam, bo to ja ju sedieť neudržím. alebo do cukrárne na námestie, tam majú aj detský kútik. dohodneme sa
Ahojte, dnes som telefonovala s mojou dr, a tu vo svajciarsku ziadne glukozove vody nepiju, len beru krv. som trochu znepokojena , este sme nemali ani 3-D sono, ze az v 28 tyzdni je vsetko krasne vidiet. coz si nemyslim maminky tu maju 3-D fotky aj z 12-tyzdna a je pekne vidiet do tvaricky. aj tusim banujem , ze nie som na Sk ☹
Ahojte 🙂 Ja som tu nova.Len nedavno som sa o vas dozvedela.Nase zlaticko by sa malo narodit asi 17. novembra.Cakala som dvojcata,no jedno je zial mrtve :( Ale aspon to jedno sa zatial drzi.Je to moje 1. tehotenstvo.
@dzaaja nebuď smutná, najkrajšie 3D fotky sú aj tak po 25tt 😉 nám sa včera pokúšal na morfologickom utz o 3D fotku tváričky, ale bábo bolo akési "pokrčené", vyzeralo ako ufo 😀 doktor povedal, že sa mu ešte tvorí svalová hmota a že tak o mesiac už bude pekné 😉 tak nám ani takú fotku neurobil, len klasickú profilovku tváričky 🙂 ale hlavné je, že výsledky sú v poriadku a že drobec sa má k svetu... a už vieme, že je to chlapček 😵
@vi3ka oki, tak buduci tyzden sa budem tesit 🙂 uzite si s malou stretko 😉
@dzaaja Ahoj, ani mne nekázal prísť lekár na glukozový test a to čakám svoje tretie dieťatko a ani pri predchadzajúcich tehotenstvách som ho nepila, tak neviem. To asi záleží od lekára.
@drobec87 Ahoj, je to smutné a bolestivé, ale ver, že druhé dieťatko vydrží a že v novembri budete šťastná rodinka. Držím palce, ja mám termín 12.11. Minulý rok v júni, som prišla o dieťatko v 5.mesiaci, tak viem, čo prežívaš, ale ty máš ešte jedno, neboj, všetko dobre dopadne.
@misinka26 s kočíkom by som sa moc neponáhlala to vraj nosí smolu takže mi sme mali tiež vyhliadnutý a rezervovaný a kúpili sme až ked sa dcérka narodila ale ak nemáš pre bábenko nič je lepšie si pomaličky kupovať lebo naraz toho bude veľmi veľa a tiež je lepšie nekupovať všetko len veľkosti 50-52 ale kludne aj väčšie a hlavne nie veľa drobček s toho aj tak veľmi rýchlo vyrastie🙂))
@ivikuska28 To ste mali teda zaujimavé a dobre,že si to to vaše dievčatko nenechalo na poslednú chvílu(to odhalenie) 😀
@drobec87 ahoj je mi lúto,že to miminko nevydržalo mne sa tiež stalo to isté v 4.mesiaci a viem,že je to ťažké ale ty máš v brušku ešte jeden poklad tak sa drž dávaj na seba pozor a druhý pokladík bude v poriadku....hlavne si uvedom,že ťa to drobčiatko potrebuje a sústred sa na to a neboj všetko dobre dopadne🙂
@fifitko25 jeej tak gratulujem k chlapcekovi, dalsi do partie, co citam sami chlapci tusim tri dievky 🙂 s tym 3D-eckom musime vydrzat aj ked by som uz rada videla drobca z blizka, ma sa asi velmi dobre , vsetky vysledky su ok aj srdiecko, aj tekutiny v zaludku pozerali tiez na vybornu. tak sa vitesujem a stale si pozeram foto z ultrazvuku, dlha doba je to cakat zase 5 tyzdnov do dalsej kontroly aj na Slovensku sa chodi az po 5 tyzdnoch? a co meno mate uz vybrane? my sme sa stale este nezhodli 🙂
@drobec87 vitaj medzi nami, mrzi ma ze ti nevysli dvojcence, asi to tak malo byt. ale je tam este jedno malunke tak sa tes na 17-teho a krasnejsi datum si ani nemohlo vybrat mam vtedy totiz meniny , chichi🙂 tak sa opatrujte drzim palceky a uzivaj si to naplno, strasne ten cas leti 🙂
@gabikaadam ahojcek tak to som rada, ze to nieje povinne a som myslela, ze len tu to zanedbavaju , mas pravdu asi to zavisi od doktora, ci to nariadi alebo ci je to u neho standartne . nasa pani doktorka je velmi mila, len toho moc nenahovori pokial sa nevypytujem. a ked, tak ze sa nemam znepokojovat,vsetky vysledky mame ok a vsetko prebieha v poriadku, to len mala panika, ked je to moje prve tehu tak neviem nic, co je spravne a co nie a mozno stresujem zbytocne 🙂
@sophie753 tak to by bolo zaujímavé keby sa ukázalo že to bude chlapec až po pôrode 😀 bol by ako ružová Anička 😉

aj takto sa da porodit na Slovensku
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...