icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

linuska1
28. apr 2012

konecne dozehlene.... som nezehlila ani nepamatam... 🙂
@janka9900 chcela by sme aj chlapceka... ale asi by som sa bala viac...uvidime co na genetike... nech je uz koniec augusta..🙂
@maryennn1 lepsia mrcha ako to porazene spinenie..🙂

erika26277
28. apr 2012

@maryennn1 áááá tak už konečne dorazila......???? ja mám dnes 23 dní po kyrete a tiež počítam tam po mesiaci..... len nech už pekne príde...... 😀 😀 😀 😀

dendus
28. apr 2012

Ahojte, aj ja by som sa k vam chcela pridat. Dufala som, ze sa zacneme snazit hned po svadbe, ale manzel bude niekolko mesiacov pracovne v zahranici a chcel by byt so mnou aspon v poslednych mesiacoch pred porodom, takze musime este pockat. ☹

maryennn1
28. apr 2012

@linuska1 no to teda hej, ja sa nesťažujem, ja len komentujem 😀 som rada, že prišla v normálnom čase, dúfam, že aj tá ďalšia príde normálne, lebo čo som čítala, viaceré baby mali problémy až z druhou mrchou po kyrete. Tak dúfam, že bude všetko OK.
@erika26277 hej prišla, tešila som sa jak malá (hrozné, že najprv sa človek nevie dočkať kedy príde a potom kedy už nepríde 🙂 )
@dendus vitaj medzi nami, nevadí, tak budeme čakať do leta všetky spolu a aspoň nám bude veselšie 😉 a ty si teraz čerstvo vydatá?

dendus
28. apr 2012

@maryennn1 dnes je to presne tyzden 🙂 este som si celkom nezvykla a oslovenie manzel 😀

maryennn1
28. apr 2012

@dendus juuj tak to gratulujem 😀 😀 😀 a želám veľa lásky a šťastia. my budeme mať teraz 14. mája prvé výročie, tak sa veľmi teším ako ho oslávime. Neboj ja som si tiež dlho zvykala na to že som manželka, bolo to také čudné a ešte aj dnes sa niekedy na chvíľočku začudujem keď ma oslovia novým priezviskom 😀 😀 😀

dendus
28. apr 2012

@maryennn1 Na to este velmi nereagujem. Ale aspon sa maju na com v praci bavit 🙂

maryennn1
28. apr 2012

@dendus no ja som si na priezvisko rýchlo zvykla lebo som ho denne písala do žiackych knižiek minimálne stokrát 😀 tak som mala výhodu 😀

dendus
28. apr 2012

buduci tyzden ma caka uzavierka a kopa papierov na podpis, takze asi tiez poriadne natrenujem podpis 😀

rose773
29. apr 2012

Ahojte, ja by som sa k Vám tiež chcela pridať. V utorok budú dva týždne, čo som po kyretáži - doktorka mi zistila v 10 tt, že cca od 8 tt bábu nebije srdiečko. Odporúčala nám tiež čakať s dalším otehotnením 4 mesiace - do augusta, takže aspoň takto by som si spríjemnila toto nekonečné čakanie... ☹

ivec16
29. apr 2012

Ahojte, tak aj ja sa k vam pridam. Ja som mala MA v januari, cize aj kyretaz, ale po kyretazi mi zistili cystu, teraz som mesiac od operacii, najskor bola laparoskopia a hned po nej sa vytvoril hematom, tak som o tri dni po laparoskopii isla hned na druhu operacii normalnym rezom cez brusko. Po kyretazi povedali pockat 6 mesiacov, to mi vychadza akurat na toto leto. Ale neviem ako sa budem este citit po tychto dvoch operaciach, to mi povedali 3-6 mesiacov pockat. ALe tak ja dufam, ze to bude skor menej ako viac. Zatial sa stale dovam dohromady, a ani neviem ako rychlo sa nam podari otehotniet. Pri tomto prvom tehotenstve sme sa snazili 6 mesiacov. Cystu diagnostikovali ako endometricku...

maryennn1
29. apr 2012

@rose773 @ivec16 vitajte žienky, je mi ľúto čo ste si obe prešli, veru veľa je nás tu takých, čo za sebou nemajú práve najkrajšie spomienky 😖
No ale nie je všetkým dňom koniec a my musíme ísť ďalej. Snáď nám tu bude takto spolu veselšie a čas čakania ("tehuhybernácie" ako to môj mm volá 😀) nám ujde rýchlejšie. 😉

kristinkaaa
29. apr 2012

Ahojte dievcata,

aj my sme sa rozhodli tohto roku pre babatko, co ma nesmierne tesi. Chcem pre zdravie a pohodlie babatka spravit vsetko co bude v mojich silach, preto by som Vas chcela poprosit o ucinne rady na co dbat, comu sa vyvarovat pred planovanym tehotenstvom.
Dakujem 🙂

K.

suzanecka1
29. apr 2012

aj ja som bola rozhodnutá začať v lete ale začali sme sa snažiť už tento mesiac... Uvidíme ako dlho to bude trvať, máme 2,5 syna a veru to nám trvalo trištvrte roka, tak som zvedavá či to bude teraz skoršie... 😉

kristinkaaa
29. apr 2012

@suzanecka1 tak teda drzim palce, nech sa zadari cim skor🙂

erika26277
29. apr 2012

@rose773 presne ako ja....... 10 tt....tiež nám prestalo biť srdiečko......vitaj......prečo ti kázala čakať až 4 mesiace? mne povedal, že keď budem ja OK, tak stačí 2-3 mesiace....... 😀

rose773
29. apr 2012

@erika26277 neviem prečo mi takto kázala... Idem k nej 14. mája na kontrolu, lebo mi zobrala krv na všetky možné vyšetrenia (aspoň tak mi tvrdila 😀) a taktiež by som tam mala mať už aj výsledky z histologie (ale od tých si ževraj nemám sľubovať nič ☹ ). Ja by som tiež najradšej čakala dve menštruácie a šla hneď na to, len u nás je taký problém, že v auguste mám štátnice (som si ich teraz oddialila, lebo som a na to necítila) a veľmi sa bojím či by to bábu (ak by sa podarilo) neuškodilo. Tak teraz som riadne na pochybách, lebo jedna moja časť hovorí, že máme ísť na to a tá druhá sa bojí ☹

linuska1
30. apr 2012

@rose773 vitaj... medzi nami.. leto je tu co chvilocka a verim ze sa budeme vsetky tesit a ze to uz bude uspesne az do konca.... 🙂
@dendus budeme cakat do leta vsetky..🙂 a potom to tu roztocime..🙂)
@maryennn1 pride v pohode...🙂 a bude chodit do leta pravidelne.. potom sa vytrati a pride az na dalsie leto..🙂)

burelka
30. apr 2012

tak ja som si dnes kupila femibion 800 a začinam ho brať... a tak za mesiac dva ideme do toho 🙂

maryennn1
30. apr 2012

Čawte ženy 🙂 ako sa máme? Čo máte nové? Ja som sa dnes rozhodla začať cvičiť, už sa na seba totižto nedokážem pozerať a furt puchnem, no nechápem to 😒

linuska1
30. apr 2012

@maryennn1 to podla mna sa este hormony v tebe hraju... ja sa od 03.05 davam na norbiho uptade.... tak som zvedava ako mi to pojde..🙂 chcela by som zhodit a dat sa do pohody ..🙂

maryennn1
30. apr 2012

@linuska1 a čo je to norbi uptade? zhodiť a dať sa od pohody je aj moje želanie, dúfam, že to vyjde nám obom 🙂

maryennn1
1. máj 2012

@maryennn1 ďakujem za správičku, no čosi som už o tom počula, ale pre mňa je tá strava dosť nákladná momentálne, tak idem na tú 90 dňovú + cvičenie, snáď bude nejaký výsledok, lebo ja neviem či sa mi zbláznili hormóny, ale ja priberám normálne zo dňa na deň ☹

maryennn1
1. máj 2012

Inak kde ste žienky, čo máte nového? ja to cvičenie a diétu- mimochodom mám prvý deň úspešne za sebou 😀 a to, že moja mrcha mala trvanie len 4 dni 😕 😕 😕 čudné nie?, predtým to bývalo 6- 7 dní.

maryennn1
1. máj 2012

jeeemine ja trdlo makové som si sama sebe odpovedala na správu a chcela som tebe @linuska1 ďakujem za správičku, no čosi som už o tom počula, ale pre mňa je tá strava dosť nákladná momentálne, tak idem na tú 90 dňovú + cvičenie, snáď bude nejaký výsledok, lebo ja neviem či sa mi zbláznili hormóny, ale ja priberám normálne zo dňa na deň ☹

linuska1
1. máj 2012

@maryennn1 da sa to drzat aj s normalnymi nasimi potravinami a varit si z nasich potravin.. . len ja som leniva..🙂) tak preto si objednavam hotove..🙂)

maryennn1
2. máj 2012

@linuska1 a už si začala? a ako to ide? sú to chutné veci? čo tak papkáš, napr. tak dnes 🙂 nech si urobím obraz, lebo pravdu povediac na chystanie pre seba zvlášť jedla som aj ja lenivá a to ti nosia každý deň v nejakú určenú hodinu? alebo ako to je? No asi sa moc vyzvedám čo? ale zaujíma ma to 😀

maryennn1
2. máj 2012

halooo kde ste všetky? 😕 😀

alka127
autor
2. máj 2012

Všetky nové dievčatá pekne vítam v našej diskusii....Tak konečne som tu...Boly sme na takej malej dovolenke a potom som relaxovala u svokrovcov, tak som viac ako tyžden tu nebola....Normalne začínam uvažovať, že začneme snažilkovať skor...akurat dnes mi prišli kamoši, tak ked skončia, asi tomu nechám už voľný priebeh...moja tužba po druham babatku sa každým dnom viac a viac stupnuje🙂
@maryennn1 Ahoj...už som konečne tu, pozerám, ako sa tu ta diskusia rozrástla, velmi sa tesim, že ma uspech a budem sa mat s kym podelit o moje pocity🙂

alka127
autor
2. máj 2012

@barbora21 Ahoj, gratulujem k tehu, velmi sa tesim, dufam, že sa čoskoro k tebe pridame aj ostatne🙂