icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

zuzik1983
6. máj 2012

@alka127 u na teda ziadny oddych, vcera sme boli na oslave 50tky, ale som bola nenrmalne unavena, mala stale len vonku behala, nechcela byt vnutri, tak samozrejme ze ja za nou, manzel sa tvaril, ze tam s nim ziadne dieta neni, takze som sa nemohla ani s nikym porozpravat, zatancovat a ani si posediet, len nonstop okolo nej.to bola teda zabava 😝

alka127
autor
6. máj 2012

@zuzik1983 nemožem ti povedať, že to poznam, lebo my sa pri malom vacsinou striedame, a ak mam niekde nasich alebo svokrovcov tak behanie vobec nepozname 🙂 Ale aj tak je fajn si od toho všetkeho oddýchnuť🙂Aj ked mi malý nenormálne chýba a už sa veľmi ne neho teším🙂

zuzik1983
6. máj 2012

keby tam bol moj otec, tak by som si oddychla aj ja 😀

erika26277
6. máj 2012

@alka127 presne ako si napísala...... tešila som sa na mrchu jak neviem na čo......ledva som čakala kedy dorazí.......už to nie je také hrozné, práve naopak, dnes ju mám 5 deň a už asi aj končí........ je to už v pohode, som zvedavá kedy ju teraz dostanem, či presne ako som mávala...... 25dňový cyklus som mala, alebo sa dačo zmení......tak som zvedavá či dorazí v júni tak ako má....... ešte počkám na jednu a začneme sa znovu snažiť.... možno sa znovu zadarí na prvý šup ako vo februári...... 😀 😀 😀

lusyla1
7. máj 2012

@janka9900 no tak to mas pravdu ja pojdem na tie geneticke a dufam ze pridu do konca jula a este na stitku a na konci augusta mozme zacat 🙂 🙂

lusyla1
7. máj 2012

@erika26277 joooj no to poznam ked som ju dostala po kyrete tak som ju mala taku silnu ze som mohla ostat rovno sediet na wc, ale uz to preslo a pockame este na junovu a julovu a moze sa zacat pracovat na babatku a dufajme ze sa zadari na prvy sup a nech mrcha nepride ako hovorisa na 9 mesiacov 😀 😀

maryennn1
7. máj 2012

Baby dnes sme boli s mm na genetike, zobrali nám krv a o mesiac vraj budú výsledky, tak uvidíme, dúfam, že všetko je v poriadku. na budúci týždeň ešte hematológia.
A čo nové u vás?

janka9900
7. máj 2012

mne dnes prisli vysledky z endokrinologie, z toho co som vycitala, tak su v poriadku 🙂 v podstate by sme sa uz mohli zacat snazit, ale snad vydrzime este dva cykly a huraaa do prace 🙂 🙂 🙂 drzim palce, nech mate vsetky dobre vysledky 😉

alka127
autor
7. máj 2012

ahojte dievčatá, tak ešte len čaka ta endokrinologia, dufam, že bude všetko v pohode 😉 začala som sa pilne učiť na štátnice, sme u svokrovcov, bude postarane o malého a ja sa možem ponoriť do tajomstva odborných kníh, moc sa mi nechce, no dufam, že to zvládnem a v lete možme v klude začať snažilkovať, už sa nám to kráti 🙂 kamoši su divní, mám ich omnoho slabích ako inokedy, neviem, dufam, že je všetko ok 🙂 uviidíme 🙂

alka127
autor
7. máj 2012

@janka9900 tak super, už ti nič nestoji v ceste 🙂 držim palčeky 🙂

janka9900
8. máj 2012

@alka127 dakujem 🙂 aj ja drzim nam vsetkym 😉

misena01
9. máj 2012

ahojte. citam ze vacsina z vas chodi po roznych vysetreniach? je to vsetko len v ramci prevencie? ja som sa totiz mojho lekara na preventivke pytala ci je potrebne prist na nejake vysetrenia. povedal mi ze nie... uvedte ma prosim do obrazu 🙂

bambi2
9. máj 2012

@zuzik1983
@erika26277 ahojte tak mam za sebou aj hp na gynde a vysledky z endokrinologie budem mat zajtra... z hp idem pondelok tak som zvedava... ale mam taky pocit, ze to bude vsetko v poriadku... a este chcem tu hematologiu... a mozno pojdeme tiez v lete/ po lete na to ak nie uz teraz 🙂

bambi2
9. máj 2012

@zuzik1983 tebe zistovala endokr. tiez iba z krvy?? mne brala aj na cukor, aj to sa normalne robi??

zuzik1983
9. máj 2012

@bambi2 tak drzim palce, nech je vsetko ok.no vidis, mozno budeme zas spolu tehulkovat, ale dufam, ze tentokrat uspene az do konca 🙂
no mne brala len krv a ked boli vysledky zle tak ma objednala na endokrinologiu a tam mi doktor este urobil sono.ale to dopadlo dobre
@misena01 ja si myslim, ze vacsina, co si robi vysetrenia si ich robi preto, lebo mame za sebou potraty a chceme sa uistit, aby uz vsetko bolo ok. dokial si doteraz nemala ziadne problemy, tak si osobne myslim, ze ti staci len gynekologicka prehliadka pre istotu a sup sa na to 🙂

bambi2
9. máj 2012

@zuzik1983 tak aj ja dufam, ze to tentokrat dopadne dobre a nic nezistia!!!!!!!! len ja sa uz neviem dockat snazenia. teraz mi konci mrcha a neviem ci zacat a ci nie.. ale buduci tyzden budem vediet viac... este na tu hematku a uvidime co ti ale podla mna to bude v poriadku...

zuzik1983
9. máj 2012

@bambi2 ja tiez uvidim , co mi povie dr buduci piatok a podla toho uvidim.tiez uz sa neviem dockat

kikus83
9. máj 2012

ahojte, som tu nová ale potrebujem poradit... ties by sme chceli s manzelom babo, ale pred 2 tyz som pravdepodobne koli silnej viroze prisla o babo cca v 5 tyz ☹ pomalicky sa spametávam..... ale neviem kedy mozem zacat znovu snazilkovat.... a tiez by som sa chcela opytat ake vysetrenia by bolo dobre urobit..ja sa tomu vobec nerozumiem ☹ poradte babenky, dakujem

janka9900
9. máj 2012

@kikus83 ahoj, vitam ta medzi nami. je mi luto, ze si si tym tiez musela prejst ☹ ale neboj, nabuduce bude vsetko v poriadku 😉 nepytala si sa doktora, ci ta neposle na nejake vysetrenia? zvycajne sa posiela po druhom potrate, alebo ak to bolo v neskorsom stadiu. chodi sa na hematologiu, genetiku, endokrinologiu. ked si vsak mala silnu virozu, tak to mohlo kvoli nej takto dopadnut☹ ked si bola na zaciatku tehu, tak si myslim, ze jeden cyklus staci pockat, ja by som viac isto necakala 😅

bambi2
9. máj 2012

@janka9900 na tu genentiku posielaju aj ked uz ma niekto zdrave dieta doma?? lebo ja zvazujem este tu hematku ak na endo a hp nic nenajdu... len neviem ci to ma vyznam kedze uz jedno zdrave dieta mam a 2x som potratila?? 😕

janka9900
9. máj 2012

@bambi2 no, to neviem, ci posielaju, ked uz mas dietatko. ale mohli by 😕 vsak povedz dr., nech ta radsej posle 😉 mne dr. povedal, ze ked som potratila vo vyssom stadiu, tak to pravdepodobne nebude genetikou, ze vacsinou sa potrati do 12tt., ked je na pricine genetika. vysledky este nemam, ale myslim si, ze budu dobre 🙂

bambi2
9. máj 2012

@janka9900 no ja som raz v 6 a raz v 7.. no v pondelok idem po vysledky na gyndu tak sa popytam ci to bude treba... no uvidime.. aj ja si myslim, ze bude vsetko u mna v poriadku.. a boli to iba sproste nahody... nespravny cas :o/

janka9900
9. máj 2012

@bambi2 no, spytaj sa 😉 jeden odber krvi navyse a budes komplet vysetrena 😉 aj ked je pravda, ze skoro nikdy nic nezistia 😝 drzim palce, nech sa uz sprosta nahoda nezopakuje 😉

bambi2
9. máj 2012

@janka9900 diky.aj ja ti drzim palceky!!! hej ale co by ma zaujimalo este, ked bude napr. u mna vsetko v poriadku, nemohol by byt problem v spermiach?? mame aj tie dat vysetrit?? inak sa mi podarilo na prvy sup, 2x akuraz, ze to nedopadlo dobre...

janka9900
9. máj 2012

@bambi2 dakujem 🙂 sa mi zda, ze som kedysi daaavno citala, ze moze byt problem aj v spermiach, ale ozaj uz neviem, co presne pisali. vsak sa spytaj dr., ked tam ides v pondelok 😉 ak pojdete na genetiku, tak zoberu krv aj oteckovi. ak budete v poriadku, mozete skusit aj spermiogram, bude asi ukazkovy, ked sa vam na prvy sup obidva razy podarilo 😀 bodaj by vam to aj teraz tak rychlo islo, ale so stastnym koncom 😉

kikus83
10. máj 2012

@janka9900 este so nebola u dr, ale chystam sa po prvej mrche tak uvidim co mi povie a spytam sa ho aj na tie vysetrenia.. dufam ze povie ze je vsetko OK 🙂

janka9900
10. máj 2012

@kikus83 drzim palce, aby bolo 😉

alka127
autor
10. máj 2012

@kikus83 Ahoj...vitaj medzi nami...je mi luot co sa ti stalo, ale neboj bude to v poriadku....mna poslal Dr. na vyšetrenia...ale ked pokdes k Dr. ako pises, ta ona ti povie co dalej...Ako píše Janka, pockaj jeden cyklus a uvidíš, podla mna nie je dovod dlhšie čakat....Držím pršteky aby u Dr. všetko dobre dopadlo 🙂

alka127
autor
10. máj 2012

@misena01 Ja som si dala urobit komplet vyšetrenie koli tomu, že chceme v lete začať snažilkovať a chcem si byt istá že som ok a aj som sa necitila dobre...hoci výsledky mám v poriadku, Dr. povedala že som zdrava ako rybka aj tak sa citim stale cudne, fakt už tomu nechápem 😒

misena01
10. máj 2012

@alka127 ja som bola u doktora na preventivke niekedy februar - marec a teraz pred dvoma tyzdnami na sone prsnikov. vsetko som mala v poriadku. schvalne som sa ho pytala ze pomaly mame v plane babinko ze ci je treba este pred tym prist. povedal mi ze nie. vidim to teda tak ze k nemu pojdem az v ocakavani 🙂