icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

zuzik1983
22. máj 2012

@erika26277 ja mam kupene este z miuleho tehu calibrum baby plan, ale teraz 28 idem na kontrolu na endokrinologiu a zacnem podla toho, ci mi doktor dovoli sa snazit uz.zatial beriem len kyselinu listovu

yokralovnayo
22. máj 2012

@zuzik1983 ja potrebujem tiez dokonca septembra ale porodit 😀 nie otehotniet... to si trúfam čo? snád to vyjde... dnes mi dosla MS ... 😝 ja si pojdem kupit Femibion, zajtra mame cestu do mesta.. a od 1.6 zacnem užívať.. už len 2 mesiace a ideme na to 🙂 cez víkend nám príde detská ohrádka pre deti... neviem či sa tam bude dcérka hrat.. ale každopádne ked bude druhé baby sa využije 🙂 len ju musí asi mm premalovať.. neviem na kú farbu.. je biela.. tak asi na bielo že? nech to moc "nekričí" 🙂
tak daj vediet ako si dopadla u doktora... 😉

alka127
autor
22. máj 2012

Dievčatá dnes som si kupila Centrum Materna s DHA a od zajtra asi začnem užívať, neviem či to vydžím do leta🙂Možno ešte počkám na jedných kamošov a ideme do toho🙂

zuzik1983
22. máj 2012

@yokralovnayo no tak porodit uz asi nestihas 😉 mne dnes ms skoncila a na toho 28 mi vychadzaju plodne dni, tak som zvedava, co mi ten doktor povie a co bude dalej.
a preco ju chces este davat do ohradky, ved uz je velka, moja by tam nevydrzala ani 5 minut 😀 ale ved pri tom druhom vyuzijes.skus bielu alebo nejaku neutralnu farbu, s tym nic nepokazis
no potom napisem, ako som dopadla

zuzik1983
22. máj 2012

@alka127 ja som si tiez hovorila, ze si este chcem uzit leto a pojdeme na to az na konci, ale ved aj tak sa nemusi zadarit,stane sa co sa ma a ak dr povoli, tak uz tento mesiac pojdeme na to 🙂

yokralovnayo
22. máj 2012

@zuzik1983 jaaaj ty si myslela tento september??? 😀 ja myslim buduci 2013 😀 a ohradku nechcem pre malu ale pre druhe baby 🙂 SOfi je strašna divoška, ta lieta všade.. tiež by tam nevydržala..
len sesterka sa stahuje a mi ju ponukla.. tak neviem, asi ju hodime do pivnice zatial a pri druhom baby ju zlozime.. alebo ju nechame v byte aj teraz, mame momentalne dost miesta... 🙂
buduci tyzden nam dorazi poschodova postel, tak budeme dcerku ucit samu zaspavat.. aspon poobede.. 🙂

zuzik1983
22. máj 2012

@yokralovnayo no hej , tento september, kvoli dnp.takze si tiez dost trufam 😀
jaj taaak, to este casu dost.
poschodovu postel?sa nebojis , ze by z nej spadla. no moja ked spi,tak precestuje celu postielku dokola 😝

yokralovnayo
22. máj 2012

@zuzik1983 ja som sa rozhodla že rebrík ešte nenamontujeme- lebo ked sme u segry tak jej v pohode vylezie sama na vrchnú postel..,
bude spat dole.. a objednali sme bočnicu aj dopredu - 1m , dá sa neskor odmontovat..
tak uvidíme, či tam bude chciet spat.. nebudem to robit na silu.. hlavne aby sa naucila spat sama, kým bude druhé mimi 😉
inak dnes mi dosla MS 😝 som myslela ze mooožno nepride 😀 čakala som, že som už nakazena z bab čo tu všetky tehulkujú 😀

zuzik1983
22. máj 2012

@yokralovnayo jaj tak, no ja to este neriesim, zacnem az ked sa zadari 🙂
ved raz ti snad nepride, ked bude pravy cas

maryennn1
24. máj 2012

Čawte babule, tak mne by mala v nedeľu prísť druhá mrcha po MA. Ako tak čítam, všetky sa neviete dočkať snažilkovania a i keď predpoklady boli na leto, veru aj mňa to už pokúša, ale nie nie, ja musím aspoň na výsledky počkať, ach jaj aj keď tak rada by som už tomu dala voľný priebeh 😔
Čítam, že aj ty @alka127 už nevieš dočkať do leta čo? 😀 No sme my ale nedočkavé baby.
Ja si idem koncom mája (čo už je o chvíľočku) kúpiť kyselinu listovú a od 1. júna chcem začať aspoň pripravovať organizmus 😀

maryennn1
24. máj 2012

@linuska1 ahoj moja, tak čo mrchaňa už dorazila? a ako sa mávaš? ako ide diéta? ja som teraz prestala lebo na mňa akurát tie moje predmrchovské záchvaty žravosti prišli 😉 ale tak povedala som si, že sa nedám zlomiť a zajtra pokračujem ďalej.

linuska1
24. máj 2012

@maryennn1 nedorazila...:( uz sa jej neviem dockat... v pondelok bolo 5 tt... taham 6 tt.. tak snad dorazi coskoro... ale nemam pocit ze by som mala kazdu chvilu dostat...
dieta fajn.. drzim sa.. neporusujem..🙂) ale nevazim sa... odvazim sa az po mesiaci..🙂)
na genetiku ideme 05.06... tak som zvedava.. aj ked vysledky budu potom az o 2 mesiace...ale nemam sa kde ponahlat.. do sept. casu dost..🙂
ale a ty ako?.. ako v robotke?..

maryennn1
24. máj 2012

@linuska1 no neboj ona dorazí, v pohode je to 6- 8 týždňov ak ani potom nie, treba ísť k doktorovi, ale zober si, že my sme vlastne v šestonedelí, takže si ešte v termíne 🙂 neboj
som rada, že diétko ti ide, ja som na seba nahnevaná, lebo akosi som poľavila, ale idem opäť naplno, lebo do leta musím byť tip top 🙂
v robote je to o nervy, to vieš je pred koncom roka takže sa teraz toho veľa deje, oddýchnem si trošku až po klasifikačnej v polke júna a potom hor sa na vypisovanie tlačív a byrokraciu ach ako ja to neznášam, veď ja som učiteľka a nie administratívny pracovník. to je strašné s tými papierovačkami ☹ no ale hold asi to tak musí byť.
Inak ja začínam mať zajačie úmysly začať sa snažiť už od júla 😕, len sa aj bpjím na teba to ešte neprišlo? 😵

yokralovnayo
24. máj 2012

@zuzik1983 dnes spinká Sofi prvý krát sama vo svojej izbičke.. aj poobede , aj teraz 🙂 ešte je v malej postielke.. sa čudujem ako krásne zaspala 😵
a ty máš čo nové? 🙂

linuska1
24. máj 2012

@maryennn1 ja by som sa do toho pustila aj hned...ale urcite pockam aspon 4 mrchy... nechcem riskovat... aby to neskoncilo tak isto... a aby som si to potom nevycitala.. uz aj tak som si to skratila zo 6 m na 4 m...)) zacneme koncom augusta zaciatkom sept.. podla ovulky.. skor urcite nie.. aj ked by som velmi rada...🙂 ved uz jednu tretinu mame za sebou a ani neviem ako..🙂

maryennn1
24. máj 2012

@linuska1 no veru, máš pravdu, aj ja som si to zo septembra najprv skrátila na august a teraz ma už mrle žerú, či nezačať od júla, ach jaj, no veď uvidíme, asi je najlepšie aj tak to nesiliť a nechať to na prírodu 🙂 a ozaj čas veľmi rýchlo letí...

alka127
autor
24. máj 2012

@maryennn1 Ja som už včera začala brať Centrum Materna s DHA🙂Musim ist este k Dr. koli tej štítnej zľaze, takže budem musieť aj tak pockať co mi oni povedia🙂Statnice mi koncia koncom juna a potom už bude leto, takže aj dodržim co som chcela🙂
@linuska1 ak sa smiem spýtat, akú si začala držať dietu🙂Aj ja som pred rokom držala🙂

linuska1
25. máj 2012

@maryennn1 ani sa nenazdame a bude tu august...🙂 uvidis..🙂 a dnes prisla mrcha....🙂) kooonecne..🙂

@alka127 norbi uptade..🙂 ja som s nim schudla predtym 20 kg... ale drzala som ho vyse roka...🙂 ide to s nim pomalsie ale nemusim sa obmedzovat.🙂 naspat kg neprisli... az po porode malej som sa prezierala.. a nedala som si pozor.. a teraz pri tehu som nevladala... len som fucala.. tak chcem dat dole co sa podari.. pred snad dalsim tehu..🙂

lusyla1
25. máj 2012

boze baby mna porazi dnes mi dr jasne dal najovo ze nesmiem oteotniet aspon dalsieho pol roka 😢 😢 myslela somj si ze ma bolia krize ze to prejde a musim ist na magneticku rezonanciu a nakoniec mam zapal sedacieho nervu 😠 hmm ja som sa iu tesila na leto ze sa uz konecne zacneme snazit a prekazili mi plany, nemozem ani zacat uzivat vitaminky pred lebo ich nemozem sucasne s tymi co jem na ten zapal ☹

novakova2000
25. máj 2012

@lusyla1 fuuuu som počula že to riadne bolí ten zápal sediacieho nervu - teraz mysli nato, ze zdravie je prvoradé!!!!! musís byť pripravená a uz mesiac hore dole neboj nič

zuzik1983
25. máj 2012

@maryennn1 ale ved uz v podstate leto je 😉
@yokralovnayo tak to je sikula, odplienkovana, spinka vo vlastnej izbe 🙂 ja nic nove, vsetko po starom
@lusyla1 to mi je luto, ale tak asi este neni ten spravny cas a este len pride 😉 . ja dufam, ze mne doktor v pondelok plany nepokazi

alka127
autor
25. máj 2012

@lusyla1 Juuuuj, tak to mi je luto ☹ Ale neboj das sa do kopy a ked budes fit, možte sazač snažilkov🙂Mysli na to, že zdravie je prvoradé a všetko zlé je na niečo dobré🙂Budem držať pršteky a prajem skoré uzdravenie

alka127
autor
25. máj 2012

@linuska1 O tom som nikdy nepocula, najdem si ju na nete?Ja som držala 90-dnovú, dva-krat po sebe s pauzou 90-dní a schudla som 13kg...Takže som sa dostala skoro na svoju vahu spred 5-6rokov🙂Ale rada by som ešte nejaké 3-4kilečká dala dole, nech som fit🙂Pred Samkovým tehu mi po potrate zostali kilá navyše ale naštastie som pocas tehu so Samkom pribrala iba 5kg, aj to sa mi všetko ukladalo do bruška, dokonca aj zadok a stehna sa mi zmenšili🙂

maryennn1
25. máj 2012

@linuska1 no viiidiš, tak to je dobre 🙂 inak budeme mať rovnaký cyklus, lebo mne zas dnes prišla moja druhá mrcha, čakala som ju síce až v nedeľu, ale nevadí keď je skôr tu, aspoň skôr skončí 🙂
@lusyla1 ach to mi je ľúto, ale neboj snáď ti to rýchlo prejde a aj ten čas rýchlo letí 🙂
@zuzik1983 hej v podstate 🙂 ale nieee, mne leto začína až rozdaním vysvedčení, lebo potom je to v škole už len o papierovačkách, prataní kabinetov a tak, takže žiadne rozčuľovačky...vtedy je už leto 😀

linuska1
25. máj 2012

@maryennn1 ja som len zvedava kolko ci sa mi nezmeni pocet dni.. pred porodom som mala kazdych 28 dni.. po malej kazdych 25 dni... tak uvidim ako teraz..🙂

maryennn1
25. máj 2012

@linuska1 ja som predtým mala 30 dní, teraz prišla druhá mrcha po 28 dňoch, tak som zvedavá ako príde tretia 🙂

zuzik1983
26. máj 2012

@maryennn1 ja uz leto mam, kedze som doma 😉

erika26277
26. máj 2012

@alka127 čauko, ja som už dnes tiež začala užívať maternu DHA ...... a dnes mi prišla aj druhá mrcha......veľmi som rada, že sa mi vôbec nezmenil cyklus, presne na 25deň ako predtým......som sa bála aby sa mi po kyrete nerozhádzal moc cyklus, veľa báb tu písalo že sa im zmenil cyklus.....ale mne od prvej mrchy po kyrete prišiel presne na 25 deň ako predtým......tak som rada...... a teším sa, môžeme sa začať snažiť...... 😀 😀 😀 a skúšky dopadli dobre.....ešte dve ma čakajú.....ale to sú také ľahké, to bude v pohode..... tak ti tiež držím palčeky....... 😵 😵

erika26277
26. máj 2012

@linuska1 ja som dnes dostala už druhú mrchu od kyretu....konečne.....a vôbec sa mi cyklus nezmenil., predtým som mala 25 dňový.....a dnes mi tiež prišla presne na 25 deň....teším.... 😀 😀

alka127
autor
26. máj 2012

@erika26277 Ahoj....Ja ju už beriem od stredy🙂Inak už si zdravá?No mne o 2tyzdne začínajú státnice, už ma popadá strach, učím sa jak dili, no mam pocit, že cim dalej toho veim menej e menej🙂Ja som mala vždy kamošov nepravidelných, takže neviem ako pridu, mali by v utorok, no nechám sa prekvapiť🙂Ked už bude po všetkom tomto strese, idem s kamoškou na relaxačný predlžený vikend a potom pekne oddýchnutá, zrelaxovaná sa možem pustit do snažilkovania, výchádza mi to ešte na dvoch kamošov, čo je v pohode🙂Potom príde júl a tak som aj plánovala začať, tak nakoniec aj skončím pri mojich plánoch🙂