icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

janka9900
30. máj 2012

@lindusik dakujem 😉 uz sme s tym vyrovnani a tesime sa na dalsie babatko 🙂 tak to si mala stastie, ze ti na to zavcasu prisli. drzim palce, nech aj druhykrat bude vsetko bez vacsich problemov 😉 doktor, ani ja si nemyslime, ze cosi zistia, ale pre klud na dusi radsej vydrzime 🙂 ...

linuska1
31. máj 2012

@erika26277
@maryennn1

u mna trvala ako obycajne.. 5 dni... 🙂 tak snad druha dorazi kedy ma...) a nabehnem na normal..🙂)

@maryennn1 este dietujes?.. ja mam dole za prvy mesiac 2,5 kg...🙂 snad to takto pojde dalej..🙂)

sin
31. máj 2012

@alka127 Ahoj Alka, dakujem 🙂 citam si od zaciatku tuto temu, ale zatial som len na 11tej strane, takze neviem ako ti to dopadlo so statnicami, uz ich mas za sebou? Ja som koncila pred 5timi rokmi, viem ze to bolo tazke obdobie a neviem si predstavit ze by som mala aj dieta, v tomto ta obdivujem 🙂

sin
31. máj 2012

@erika26277 Dakujem za povzbudenie, aj ja verim ze to bude v poriadku 🙂 ty uz jedno mas, ze?

zuzik1983
31. máj 2012

@wewe1 ja si tiez platim
@lindusik ja presne tak isto 🙂 tak hadam sa dovtedy zadari...

zuzik1983
31. máj 2012

@linuska1 ja mam za prvy mesiac 2,5kg hore. 😠 no co uz, ked to nejde, tak to nejde.budem chudnut, ked porodim

tinara23
31. máj 2012

ahojte kočky, rada by som sa pridala 🙂 po nútenej prestávke, aj my začíname pracovať na dobčekovi, len musím absolvovať ešte vyšetrenia na hematologii a genetiku. Pred tromi mesiacmi som mala v 9tt potrat a predtým v oktobri v 12tt ukončenie tehu kvôli vývojovej vade. Takže teraz začíname tretí pokus, dúfam, že úspešný 😉 Držím Vám všetkým palčeky 😉

linuska1
31. máj 2012

@zuzik1983 ja som musela.. mne treba vela zhodit... ja som strasne pribrala.. a ked som bola tehu.... tak som na seba mala nervy.. ze nic nevladzem.. fucala som pri co len najmensej cinnosti....🙂

zuzik1983
31. máj 2012

@linuska1 ved aj ja musim,vdaka tej stitnej zlaze som vela pribrala za kratky cas-od decembra do konca marca 10kg, a za posledne 2 mesiace uz len 2, 5kg, kedze som mala znizenu davku liekov..takze tiez mam co chudnut,len mne to akosi nejde, asi neviem ako na to.tiez by som rada zacala tehulkovat o 15kg lahsia.

maryennn1
31. máj 2012

@linuska1 ahoj, no ja sa priznám, že som na čas prerušila (tá moja mrcha ma zmohla a dala som si aj to, čo b y som nemala) ale idem na to opäť, nech som v lete kočka 😀 😉 to je super, že si dala dole zopár kilečiek, dúfam, že sa nám obom bude dariť aj naďalej. Mne druhá mrška trvala dlhšie ako prvá, skončila včera, takže som si dala svojich h obligátnych šesť dní ako predtým, takže teraz čakať na tretiu. Od zajtra by som chcela papať calibrum 😀

wewe1
31. máj 2012

@zuzik1983 a platila si si aj predtým, alebo len podľa nového?
a aké problémy máš so štítnou žľazou? Ja mám zníženú funkciu a som tiež na tabletkách, preto som druhé tehotenstvo odkladala, lebo mi to neodporúčala endokrinologička. Mám 7 ročnú dcéru. A stále rozmýšľam nad tým dobrovoľným poistením, len tá suma sa mi zdá veľká a bojím sa, že nakoniec o prachy prídem. 😢

erika26277
31. máj 2012

@sin áno mám, ale chceli by sme druhé...... a ty? ešte nemáš detičky?

sin
1. jún 2012

nie nemam...doteraz sme to neriesili, priatel este nechcel aj ked vek by uz na to mal...ale uz ideme do toho, dufam ze to bude bez problemov 🙂 tvoj ma kolko rokov?

zuzik1983
1. jún 2012

@wewe1 platila som si aj predtym, ale este som nemala splnenu podmienku 270.na konci januara som si to zacala platit odznova, takze najneskor do 25 oktobra musim otehotniet, platim si teda podla stareho, len nemocenske, nie z celeho balicka.tiez sa bojim, ale ked uz sa nezadari, aspon sa hodim na pn, nech sa mi to aspon vrati, ked uz nic.
ja mam problem so zvysenou funkciou, aj som otehotnela, ale kvoli nej som potratila nedavno.ale na poslednej kontrole uz mi endokrinolog dovolil sa snazilkovat, lebo sa mi vysledky velmi upravili, tak uvidime, ci sa zadari 🙂

yokralovnayo
1. jún 2012

@zuzik1983 kočky čítam že riešte váhu 😝 ja mám skor opačný problém.. pred tým ako som otehotnela sm vážila 65kg, pri výške 177cm... ale terau mám len 60 😝 jem stále.. všetko.. aj v noci, cez den.. ale nepriberiem ani za nič !! ☹ včera som si rátala BMI podla veku a pohlavia, a mi vyšlo že mám 4 kg podváhu 😕
štve ma to... viem že som chudá... ale celé dni behám za malou, upratujem, varím... proste to všetko vybehám... mm zas vyšlo, že by mohol niečo zhodit. tak som mu navrhla že od teraz sedím ja na gauči a on ma bude obskakovať 😀

zuzik1983
1. jún 2012

@yokralovnayo no stastny to clovek.kedze ja som malinka, mam len 158cm,tak kazde kilo vyzera strasne.ja tiez cele dni som vonku s malou, upratujem, varim a stale to dole nejde, nuz co, asi vela jem.to je moja zavislost

yokralovnayo
1. jún 2012

@zuzik1983 že štastny 😀 takých 5 kg by som kludne zniesla ešte 🙂
sme mali návštevu a jedna žena z rodiny mi stale hovorila aby som jedla a jedla.. a že pred nou si mám dat 2 chleby.. 😠 ako fakt trápne... že sa nehambí... ona nechápe že ja pribrat asi nemožem... v zivote som nedrzala dietu ani nic... a hlavna tema rozhovoru pocas ich navsetvy - bola moja vaha... ☹
ale to ze ja jedavam niekedy viac ako mm, mi neveria... to vieme len my dvaja 😝
takže som sa rozhodla že idem jest faaakt pravidelne 5 - 6 krát denne !! 😀

zuzik1983
1. jún 2012

@yokralovnayo keby to slo, dam ti s radostou 😀 bud rada, ze sa nemusis cely zivot s jedlom obmadzovat

yokralovnayo
1. jún 2012

@zuzik1983 tak mi pár pošli - chytám 😀 už sa teším na tehu, ked priberiem 😀 to som tu asi jediná že? 😝
inak kamoške teraz zistili, že jej vobec nefunguje štitna žlaza.. takže berie silne lieky, každe rano nalačno... a už jej ani nechodí MS .. ☹ ked nefunguje štítna vtedy sa priberá či chudne?? ona je zatial rovnaká .. 😕

zuzik1983
1. jún 2012

@yokralovnayo tak to asi si jedina.
ja mam cyklus aj po potrate v poriadku, pekne pravidelny(klop klop 🙂 )
podla toho, aku poruchu ma sa chudne alebo pribera.
tak ma napadlo, ty mas stitnu v poriadku, ked nevies pribrat?

yokralovnayo
1. jún 2012

@zuzik1983 ja som bola v tehu na vysetreni a mala som dobre vysledky... od vtedy som nebola nikde...
a ty si ako zistila že máš s nou problémy?? kamoška tak, že jej prestala chodiť MS a ona trubka, išla až po pol roku k dr 😝

zuzik1983
1. jún 2012

@yokralovnayo mne to zistili v tehotenstve, ked som mala dost velke problemy, nevedela som nic zjest ani vypit a za kratku dobu som schudla 8 kilov, vteda mi spravili vysetrenie na nu

yokralovnayo
1. jún 2012

@zuzik1983 aha.. ja som neschudla narazovo... od kedy som porodila mám vahu 60kg, ktorá mi kolíše 60-61kg .. inak nepriberám ani nechudnem už 2 roky!! a to sa vážim každú nedelu 😝
neviem či to je normálne... som chcela aj skočiť k dokt. ale tak čo jej poviem .. ma vysmeje 😒 začala som užívať pyridoxin, kvoli zvysenemu prolaktinu.. vraj upravuje aj vahu.. som zvedava,,

zuzik1983
1. jún 2012

@yokralovnayo tak co narobis, si ten typ, co nepribera 🙂

lusyla1
1. jún 2012

@novakova2000 noo dufam len najhorsie je to cakanie na tu magneticku ked si predstavim ze ma to bude boliet kym nepojdem este na ine vysetrenia uz som chcela od juna zacat brat femibion ale nemozem tak sa mi vsetko posuva ☹ ☹

lusyla1
1. jún 2012

@alka127 dakujem ja som sa uz nevedela dockat ale no co uz musime vytrpiet a potom sa uz na to tesim dufam ze to velmi rychlo prejde ale aj ked som bolo teraz tehu tak ma to tiez bolelo a povedali mi ze to musim vylezat aj som lezala a dr si mylsi na 80% ze mi zomrelo babo lebo som mala ten zapal a si mysleli ze ma bolia len krize ale ten zapal k tomu dopomohol 😠

novakova2000
1. jún 2012

@lusyla1 a kedy ideš na magneticku? ja som bola asi dva tyzdne dozadu.....mala som čo robiť aby som zvládla tie fobické stresy tam bola som 45 min mala som dost dufam, ze to dlho nebudem musieť absolvovať.....drzím palcek

lusyla1
1. jún 2012

@novakova2000 nooo ja idem az 6 jula ja dovtedy nevydrzim a ako ze si tam bola 45 min a ako to tam prebieha sa bojim 😒

alka127
autor
1. jún 2012

@tinara23 Ahoj, vítam ťa medzi nami🙂Neboj, ako sa hovorí, do tretice všetko dobré🙂Všetky sa tu navzájom podporujeme, tak isto to aj všetko dotiahneme do konca, aj ked s nejakými odstupmi🙂Takže veľa štastia a ide sa na to🙂

alka127
autor
1. jún 2012

@linuska1 šikulka🙂ja som ešte nezačalka, nakolko mam neskutočné stresy koli tym státniciam, od rana do noci sedím v kuse nad knihami🙂Ale dnes som si urobila volno, bola som na nákupoch a kupila som si saty na státnice🙂juuuj, tak sa teším🙂