Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@maryennn1 tak to dufam,aj ja aby sme sa mohli všetky spoločne tešiť 🙂
@karingalova Juuuj, to mi je luto☹hlavu hore a ide sa dalej, sme všety s tebou a cochvila sa aj všetky budeme isto tešiť z //🙂
Ahojte dievčatá, tak sa k vám pridávam aj ja.... 😉 s mužíčkom sa pomaly začíname snažiť, tak dúfam, že to bude čím skôr...
Ale ako po 3 mesiacoch snaženia sa vidím, tak to také rýchle nebude... 😒
Takže si držme paste nech nám to klapne.....
Všade okolo nás samé tehulky alebo kočíkujúce mamičky...... Je to na šlaktrafenie.... 😉
@alka127 čo už no budeme sa snažiť ďalej 🙂 ale určite mi to mešká zo stresu chcelo by to takú oddychovú dovolenku 🙂
@karingalova tak to na seba naozaj nemate vela casu s manzelom. Ale zase to mozete dohanat na dovolenke 😉
@janus24
Tak tak nech sa nám to podarí čím skôr... Konečne som natrafila na spriaznené duše.... 🙂 To je Ťažké, keď sa o tom najkrajšom nemá človek s kým poradiť a pokecať... Niektorým ludom z okolia to nechcem vešať na nos, pretože v dedine je to strašné.... Hneď začnú všelijaké klebety... a vždy nepravdivé
Ahojte baby, ja som tu dlho nebol , teda sem tam som nakukla čo sa tu deje. My sme tento mesiac začali snažiť, tak už len čakať na výsledok 🙂
Dnes spí môj synček u babky, už sa teším na romantický večer a samozrejme ... snažíme sa ďalej 😀
@lejduska noo snazili kustik hehe :-P .. tu spravu ti povedela co si mi v poste poslala ze furt a furt 😉
Potrebujem pomoc: dnešný večer bola katastrofa!!! Môj manželík má z toho snažilkovania väčšie stresy, ako som si myslela. Dnes mám prvý plodný deň, už sme sa chystali na večer celý deň, a on ... no počas milovania ... ako by som to len napísala ... zmäkol ☹ Začal sa mi ospravedlňovať, že to nie je moja chyba a nevie, čo sa s ním v poslednom čase deje. Môže to byť zo stresu, alebo by radšej mal navštíviť lekára? Aj sa sťažuje, že sa mu pri milovaní točí hlava, možno bude problém s chrbticou? Nejaké podobné skúsenosti? Ďakujem
@dominika1516 jaaj tak potom tu patris..hej uz viem..len som zabudliva 🙂
@kukku aj ja mam prave teraz plodne dni takze hned ako sa ukazal ovulacny test pozitivny sme sa na to vrhli a velke nemile prekvapenie, nie a nie ....no nevedel to zo seba dostat 😒 nikdy sa mu to pred tym nestalo ale zvalujem to na seba, pretoze ma z toho velke stresy aby sa to podarilo a aby nezlihal, kedze v kuse o tom rozpravam,takze pred nim uz ani muk a necham si to len pre seba a pre vas 😀 ale milovali sme sa vcera a aj zajtra je den, takze dufam ze sa podari 🙂

@karingalova ja viem, ale neboj čo chvíľa sa podarí a dúfam, že nám všetkým 😉